komşusu 7yaşındaki kızı dayaktan nehale çevirmiş..ben küçükken bi kız bana tokat attı diye mahallede kıyametleri kopartmıştı bizimkiler..aynısı bize olucak kesin 10 yaralı çıkar bizimkiler o konuda çok deli.. enbaşta babam ve amcam herkes ikisinden çok korkar amcamın namı çok bizim orda
haklısın dışarda birisi çocuğuna vurursa öyle olmuyo geçensene parkta bi kız kardeşime vurmuş 22 yaşındaki kız.bizimkiler bi toplandı kız kaçıcak delik aradı annesi falan özür dilemeler bizi zor ayırdı millet..dışarda kimse kimsenin çocuğuna vuramaz bizimkiler o konuda çok katı korkusuzlar
ben sözumun arkasındayım madem kıymetlı neden dışarda
cocuk dıyorum bugunn kavga eder yarın barışır
sen rezıl olmakla kalırsın
bu lafım sırf sana değil
aynısın eniştem yapmıştı tek oğul dıye şımarttığı yeğenıme dayımın oğlu vurdu
hemen başladı kavgaya
bız özüre gıttık bızı utandırdı
eşkıyamıyız bız
kız sen hele amcamı görsen çevresi çok geniştir her türlü adamı tanır bana diyoki 1 telefon aç başım sıkıştı de gerisine karışma..dayımda öyle bizim kirvemiz doğunun en büyük aşiretlerinden allah başa vermesin kavga iyi bişey değil ama hakedene cezasını vermek gerek
7 yaşındaki kızın burnunu kırmış kadın dayaktan bayıltmış görmüyomusunuz tvlerde hergün bi çocuk öldürülüyo bunların cezasını vermek gerek bence
haklısın canım bak bizim mahallede çocuk kavgası çok çıkar..hatta yıllar önce genç bi çocuğu kavgayı ayırıyodiye vurmuşlar..biz derizki çocuktur bugün vurur 2dk sonra oynar ama anaları babaları öyle değil ya kulağını çeker ya vurur benim çocuğuma vuramaz kardeşim ya bırak çocuktur onun aklıyla yolamı çıkılır
elalemin çocuğuna vurmak ne haddine
çocuk kavgası için çok şey yazmışsınız okumak istemedim yaşanmış bir olayı yazayım iki çocuk kavga etmiş aile mahkemelik olmuş mahkeme dönüşü iki çocuk kolkola girmiş yürümüş olan ailelere olmuş
ben konuya baştan yorum ettım amaa armınenın yazdıklarımı hiç hoşuma gıtmedı
yok aşiret yok amcası falan
cnm ınanılmaz sıkıldı zaten okurken bıle
mandiş yaa öle demesen hanı aıleler cok sıkmıştır yada serbest bırakmıştr dıye
ne bıleyım olanın olacağın önüne gecılmez bence
Allah kımseye evlat acısı kardeş acısı yaşatmasın
amin
böcük kader kısmet bazı şeyler o önüne geçilmeyen şeyler tabiki var onlar istisna zaten devir çok kötü çok dikkat etmeli artık aileler dikkat edecem diye sıkarsa 3. sayfa haberlerini okuyorsun Allah korusun yada sokaklarda rahat gezenleri
bizim çocukluğumuz gibi değil şimdi devir hep gözün üstünde olmalı ama çocuğunu sıkmadan
Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın zor durum
ben serbest büyüdüm valla
gece yarıları eve döndum maçlardan
deplasmanlara cıktımRabbıme şükür olsun bısey olmadı
arkadslarınıda ıyı seçmek gerekır sevgılınıde
şimdı gercekten cok zor bızım cocuklarımız nasıl olcak kımbılır
evden cıkaramaz hale gelırz belkıde
dünde cok korkunç ruya gördum bugune cıktı
ne gördün ne oldu böcük hayırdır
anam sen serbet büyüdünde ailen güvenini kazanmadığın bir durum oldumu onları utandırcak birşeyin oldumu eğer ailen seni serbet bırakmışsa sen onlara kendini ispatlamışsındır güvenlerini almışsındır kaldıki yinede nerede nasıl olduğunu biliyorlardır göz uçları yine sendedir
benim ailem yanımda yoktu yanlız büyüdüm ama annem nerede ne yaptığımı bilirdi haberi olurdu peşime ajan takmazdı ben söylerdim
güvendıler tabıkı cnm yoksa göndermezlerdı
Allahım kötu ınsanlardan korusun cevredılere güvenılmez
böcük inan çok haklısın ama ben kendimi biliyorum biri kardeşime vursun anında ortalığı velveliğe veririm annemde öyle sakin olamayız hele babam duymasın kıyamet kopar...kimseye bi zararları yoktur ama zarar verene haddini bildirirer
valla allah sevdiklerimizi kötülerden korusun ortam kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?