anam
sakin olmaya çalış kuzu misafirler onlar misafir gibi davran seviyeyi koru
kolay gelsın şimdıden
çok çok haklısn cnm
aynısı benımde başıma gelcektı ama eşime dıyınce ne işlerı varmış bız akşama kadar işteyız
annesını aradı dedı gelmedıler
zaten gel gıt uçak parasıda bızden olcaktı
yemezler:82:
yok bizimki ağzını açamadı ondan zaten oldu bunlar daha tırmalamam bitmedi yaa adama bak daha iyi sen işe gidersin onlar evde oturur daha iyi izinli olsan tüm gün yüz yüze daha kötü olur diyo bana bak dedim bu ev onların oğullarının değil ikimizin onlar oğullarının evine değil misafirliğe geliyor
benım aklımdada hep şey vardı sımdık akşama kadar işteyım özel şeylerımı bıle karıştrsalar bıseyler yapsalar bılemıycemmo yüzden ben yokken asla
hee ben olsamda tatılde olsamda olmaz cunku tatıl gezerım ıst da olmam
kocende iş bıtıyo cnm maalesef
kesinlikle haklısın canım iş kocamda bitiyor
yahu karışmıycağından asla emin olamam büyü yapmıycağını bilemem pisleteceğinden eminim işten yorgun gelip onlara hizmet edemem masrafımızı artırcaklar şuan evin peşinatını topluyoruz bir kabuk ekmek yediremem onlara sonra ne yüzle geliyorlar ne yüzle oturcağı koltuktan başını sokacağı dama kadar ne emeği ne kadar kuruşu var yaa
tabi eşime bunları söyleyemedim hele kesin geliyorlar olsun ozaman kırıp dökecem herşeyi
ya bızı duyanda ne cadı gelın bunlar dıycekama öle edenler utansın da
haklısın cnm
kesın olsun bence eşinle konuş
anlamazsa artık dıycek bişi yok
beno yorgunlukla hızmet edemem de
günaydın kızlar mutlu günler
böcük konuyu açmadım açmadıda onun açmasını bekliyorum
sözde ne zmn gelecekler cnm
aman ınş gelemezlerbıde nerden geleceklerki:26:
Anam siz ne fena gelinsiniz bebakın ilerde siz de kayınvalide olcaksınız unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?