Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anam

sakin olmaya çalış kuzu misafirler onlar misafir gibi davran seviyeyi koru

ben çalışıyorum tüm gün işyerinde olacam evimi de onlara bırakcam seviye işi değil böyle düşüncesizlik olmaz birde akşam emri vaki yapılıyor eşimi tırmıkladım sen git özlem gidersinler bayram değil tatil değil oda ağzını açıp birşey demedi vuracam hepsini

kolay gelsın şimdıden
böcükkkkkkkkk kolayı olurmu bu işin annem burada değil annem olsa hakkından gelirdi onların rahat rahat giderdim işe giderken anne sen ev sahibi bunlar misafir ona göre davram derdim yanlarında oy tamda gidecek zamanı buldu

çok çok haklısn cnm
aynısı benımde başıma gelcektı ama eşime dıyınce ne işlerı varmış bız akşama kadar işteyız
annesını aradı dedı gelmedıler
zaten gel gıt uçak parasıda bızden olcaktı
yemezler:82:

yok bizimki ağzını açamadı ondan zaten oldu bunlar daha tırmalamam bitmedi yaa adama bak daha iyi sen işe gidersin onlar evde oturur daha iyi izinli olsan tüm gün yüz yüze daha kötü olur diyo bana bak dedim bu ev onların oğullarının değil ikimizin onlar oğullarının evine değil misafirliğe geliyor

benım aklımdada hep şey vardı sımdık akşama kadar işteyım özel şeylerımı bıle karıştrsalar bıseyler yapsalar bılemıycemmo yüzden ben yokken asla
hee ben olsamda tatılde olsamda olmaz cunku tatıl gezerım ıst da olmam
kocende iş bıtıyo cnm maalesef

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın canım iş kocamda bitiyor

yahu karışmıycağından asla emin olamam büyü yapmıycağını bilemem pisleteceğinden eminim işten yorgun gelip onlara hizmet edemem masrafımızı artırcaklar şuan evin peşinatını topluyoruz bir kabuk ekmek yediremem onlara sonra ne yüzle geliyorlar ne yüzle oturcağı koltuktan başını sokacağı dama kadar ne emeği ne kadar kuruşu var yaa

tabi eşime bunları söyleyemedim hele kesin geliyorlar olsun ozaman kırıp dökecem herşeyi

ya bızı duyanda ne cadı gelın bunlar dıycekama öle edenler utansın da
haklısın cnm
kesın olsun bence eşinle konuş
anlamazsa artık dıycek bişi yok
beno yorgunlukla hızmet edemem de

ya bızı duyanda ne cadı gelın bunlar dıycekama öle edenler utansın da
haklısın cnm
kesın olsun bence eşinle konuş
anlamazsa artık dıycek bişi yok
beno yorgunlukla hızmet edemem de

adam rahat onlar yapar diyor benim mutfağımda ne işi var ya uzun zamandır tırmalamamıştım kaşınıyor adam

kim ne ederse onu bulur canım cadı gelin de biz böyle doğmadık ne ettiyse karşılığını buluyor bana iyi olsaydı da ben böyle yapsaydım ne dese haklı önce aynaya baksınlar

günaydın
buguun gelemem belkı cok işim var
dün moralım bozuldu bıraz

mandış gelışme var mı cnm

boşwer bana özel msjla katalogu atar mısn pıerre cardın

günaydın kızlar mutlu günler

böcük konuyu açmadım açmadıda onun açmasını bekliyorum

mandalin sen işteyken evde olmaları gerçekten kötü.Bende istemem doğrusu.Bunuda heryerde söylüyorum.Hala benyokken evimde kalmak isterse biri yüzlerinede derim.Hiç sevmiyorum böyle işleri..
Senin eşin kaşınmış kuzum elinden geline ardına koyma seviyeyi falan unut sen...

Böcük katoloğu yolladım

Anam siz ne fena gelinsiniz be bakın ilerde siz de kayınvalide olcaksınız unutmayın

ehuuuuuuuuu benimkine dedim şimdi baban aradımı konuştunmu nohut ekeceklermiş konuştum dedi ee gelmiyorlarmu dedim bilmem bişey demedi annemle görüşmedim dedi dedim gelcez derlerse deki evde yokuz unuttunuz galiba biz çalışıyoruz hee eğer sen söylemeye çekiniyorsan bileyim ben arar söylerim

bakalım akşama kavga var

ulaa sende gelıp başımızda numara yapma
bı kaşık suda boğarsın elınden gelse duygu hanım
cok duydum öle aman bızım aramıs cok ıyı aman severım ben aman bana neler etmış gıdıp yedım dıyenı
ılerde bızde olacağımızın farkında olduğumuzdan kendım ıcın dıyorum olmamış cocuğum ıcın bırıkım yapyıorumkı geleceğıne yardımcı olayım
unutma anne var anne var

mandışş ekşın var desene akşamahaydı koopp kopp

benım omuzlarım koptu yahuu işler hala btmedı

iyi akşamlar hoşçakalın kızlar mesai bitti ben kaçar

böcük bugün vatandaşıma adadım kendimi onlar konuştu ben dinledim

mandışş aferım senden gelın olıur

kangam kaç gundur yoksun laa nerelerdesın benı soracak olursan(mektup gıbım oldu)
bende iş güç aynen devam
bu aralar kıtap okumaya sardım
küçük bı kıtaplığım var:78:h sonu yenı 5 tane kıtap aldım
2.okuyorum
sadece arabada okuyorum bugun okuyamam fılmım var
sonrakı günler okurum ama sonracıma bende bı değişiklık yok
hala markafonıden gelmedı aldıklarım 2 hafta olıyypaket bıle yapılmamış
eşimle d gunusumu kutladık süperdı
fala fılann sende yaz neler edıy tmm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…