Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

cnm cok sıkkınşuan 2 kişiyi öldüresım var
öle gıcık oldum artık:84::84:

ulaa sende gelıp başımızda numara yapma
bı kaşık suda boğarsın elınden gelse duygu hanım

senin annen baban gelince kalınca iyi olur da eşinin annesi babası gelip kalınca kötümü olunur bunun numarayla alakası yok şehir dışındaysanız bunları göze alacaksınız

ben kimsesiz koca aldım herşey bittikten sonra çıkmasınlar

zaten gelmiyorlarmış dün eşim izin alamıyoruz gelmeyin demiş

ben şehır dışında deılım agaalakada yok yanı

evt benım annem babam gelınce ıyı zaten bgune kadar bende bıkez kalmaya geldıler
onuda akşam gelıp sabah bızımle cıktılar
gelın dedığımızde aman yawrum sız çalışan ınsanlarsınız yalnız evde bız olmayız derler
kaldıkları günde içceklerıçayı şekerı alırlar
kıyamazlar yawrularına
bıde karşı tarafa bakmak lazım
1 kuruş yararları yok
yok bılet parası yok harçlık koy ceplerıne yok ıstıyaçlarını alben kendıme almıom be yerı gelıo onlara mı alcemm

kızlar bizim şirkette bi abi var 29 yaşında karısı çiçek göndermiş aradım gel çiçek var diye verdiği cevaba bak sen al ben yemek yiyorum bu erkekler ne öküz ya

bilet konusuna gelince evet orda biraz sinir bozucu ama sanırsam kayınvaliden şehir dışında değilmi yada ben mi yanlış hatırlıyorum

bilet konusuna gelince evet orda biraz sinir bozucu ama sanırsam kayınvaliden şehir dışında değilmi yada ben mi yanlış hatırlıyorum

aman boşwer cnm
herkesın yaşantısı kendıne

kız bide söz yıldönümleriymiş adamın haberi bile yok cevaba bak bide buna para vermiş
ya erkeğede çiçek yollanır tuttuğu takımın renkleri olabilir ben hediye almayıda vermeyide severim

ben genede cıcek almazdım eşime daha başka bişi olabılır
ama cok kabaymış

Benim kocamın doğum günü mayısta ben ne yapıcam güzel birşey olsun istiyorum doğum gününde herkesi çağırcam büyük pasta yaptırcam dostlar anneler babalar hepsi gelsin

Benim kocamın doğum günü mayısta ben ne yapıcam güzel birşey olsun istiyorum doğum gününde herkesi çağırcam büyük pasta yaptırcam dostlar anneler babalar hepsi gelsin

kocaman bı d günü olcak yanı
haydı bakemm döktür marıfetlerını
ben hep yalnız eşimle kutlamayı tercıh edıom

Eşimle de kutlamak istiyorum ama yemeğe götürmek istiyorum şık bir resturant mum ışığında sonra pasta gelsin istiyorum ama onu bir hafta sonra istiyorum unutmuş olsun sürpriz olsun gene

duyhas bencede güzel bi yerde yemek yiyin güzel çok seviniceği bi hediye al falan ayy ben yengeç burcu olarak tam ormantik bi kızım bütün romantizim duygusallık bende

bende koçum

eşin neden hoşlanır
hangı takımlı genelde erkekler futbolla ılgılendıklerınden belkı hoşuna gıder lısanslı ürün alman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…