Ah kızlar ahh görüşmüyorum yinede onun maceraları peşimi bırakmıyor.Aynı apartmazdayız.Eşinin abisi eşi geliyor marketten elleri dolu.Görüyonmu neler almışlar der.Hesap yapar bak bu ay şunu aldılar bunu aldılar.Demek çok paraları var.Fesat anlıyacağınız.Dedem yeğenimi çok sever.Sırf onun çocuğunuda sevsin diye dedemin adını koyuyor.Yandıl şimdi başlar senin yeğene böyle yaptı benimkine yapmadı..
Bir keresinde bana dediki dedem sizlere çok düşkün(ablam abim ve beni söylüyor) adınızı bile farklı söylüyor neden anneniz öldü diyemii ..
Uzak durmaya çalışıyoruz ama olmuyo işte...
İşte buda gelin.Kışın teyzemde kaldısırf rahat etmek için.yataak çarşafını bile teyzem değiştiriyodu
Ben eşimin kuzeniyle küsüm benim sayemde eşimde küstü ama o kuzen benim hakkımda çok dedikodu yaptı dayanamadım bağları kopardım sizinki gene sana ağır konuşmamış azıcık laf sokarmış
başarılar duyhasçım şimdidennngünaydınlar herkese
yorgun savaşcı sınavlar haftaya cumartesi :18::18::18: hayırlısı artık
bende yapmazdım ama bı kere almak ıstedım
hedıye bıle olabılır
tşkler kangam ama daha 8 ınden sonra yola cıkarmış haftaya beklemek lazım
ılk defa kıyafet aldım netten ınş beğenırım olmadı yer sılerım dermışım
kangamm senı cok özledım arasırada olsa uğrar
ben pek uğramıycam artık cunku işler aksıo bıde her pc basında ıken sankı kk daymışım gıbı dedıkodumu edıp patronumla aramız bozmak ıstıyorlar o yuzden işlere asılmam lazım
sırf onun için
Yorguncum bfit aylık 89 tl..
eğer turkcelliysen 2 ay alana bir ay bedava kampanyaları var.Ozaman aylığı 60 liraya denk geliyor..
Ben 3 aylığa cesaret edemedim.Devam edemem belki diye..
Bu kız çok fena hepimize illallah getirdi resmen.Mesela biraz hasta olmuştur.Sana olmadık yerde laf sokar aramadın diye.herkesle yarış halinde.Şimdide diyormuşkki bütün gelinler sezeryanla doğurmuş ben normal doğurdum :)
Hamileliği süresince bebeğine ne takacağımızı sorup durdu bide..
Ben 7de sakaryada oluyorum yemek falan yiyip çıksak hastaneye yetişemezsem ziyarete yandım.vay gelmedin diye milletin içinde laf eder.Anlatılmaz yaşanır ya..
böcük benim halılar beyaz sık sık siliyorum malesef.Yıkamaya bende verecem.Ama kalabalık bir misafir ağırlıyacam.Ondan sonra verecem yıkamaya..
böcük benim halılar beyaz sık sık siliyorum malesef.Yıkamaya bende verecem.Ama kalabalık bir misafir ağırlıyacam.Ondan sonra verecem yıkamaya..
burdaki halı yıkama tükkanlarından memnunmusun
anladım cnm benımkıde krem hepsı bıtek mutfak morlu turunculu karışık koyu renk o bılem hemen kırlenıo
misafirm neyım yok benım gelende bakmasın halıma valla kirli ne edımm
hira için iyi diyorlar..Denemedim daha ben firmaları
ben çok takılıyorum halıya koltuğa sürekli siliyorum oyüzden.Sinir oluyorum bu huyuma
birine yollamıştım kenarı yanık geldi bir akdaşım başka yere yollamış üzerine başka halı koymuşlar galiba başkasının halısının boyaları akmış çıkmamış
hani eski halıların uclarında ipler olur ya babamlarında onları kopartmışlardı..
hira için iyi dediler inşallah halılarıma zarar gelmez
ben helal etmedım zaten verdığım parayı
bıde aradım dedımkı bakın bayram olmadan arıfe günü elımde olcaksa alın
tmm dedıler
gece 1 e kadar beklettıler
eşim dedı arama sakın parayıda verme bana yolla adamları
neyse ben eşim gıdınce aradım bayram sabahı
ağzıma gelenı dedım adamın şıvesını duyunca zaten dedım ne büyük hata yapmışım ya keısn garuları toplayıp üsten yıkadılar
adamlar geldı sabah gene ağzıma gelenı dedım parada yok sıze dedım
neyse eşime yolladım
halıları açıp baksaydım gerı verır yada para gercekten vermezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?