Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kuzenimin gözleri kayık diye neler diyor sen çirkinsin diyor.daha neler neler.Düşün hala bununla evliyse kuzenim nasıldır mandalin

çok biliyor yırtarım ben onu yaa peygamber sabrımı var eşinde maşallah

ben çıktım kızlar iyi akşamalr hoşçakalın

Ben eşimin kuzeniyle küsüm benim sayemde eşimde küstü ama o kuzen benim hakkımda çok dedikodu yaptı dayanamadım bağları kopardım sizinki gene sana ağır konuşmamış azıcık laf sokarmış

öyle canım lafını sokar sonra senle yağ bal :)99

günaydınlar herkese
yorgun savaşcı sınavlar haftaya cumartesi :18::18::18: hayırlısı artık
başarılar duyhasçım şimdidennn

kangam dövme beniii, şimdi aklıma geldi dün mesaj kutumu boşaltcaktım ama çok yoğundum bu hafta, evimi zor gördüm hep geç geldim, kusuruma bakma... önce iş ve huzur kangammm sonra kk tabii ki, milletin ağzına laf verme tabii biz sana özet geçeriz diycem ama bana kim özet geçcek

Yorguncum bfit aylık 89 tl..
eğer turkcelliysen 2 ay alana bir ay bedava kampanyaları var.Ozaman aylığı 60 liraya denk geliyor..
Ben 3 aylığa cesaret edemedim.Devam edemem belki diye..

he tamam, bu civarda bi şeydi ama biraz daha ucuza geliyordu yine de önceki senelere göre de ... biz de 1 aylık yazılırız, öyle bilmeden 3-5 ay olmaz, ya beğenmezsek ya da gidemezsek:18:

allah sabır versin valla boşvercim, size de ama tabii başta kuzeninize:18:

hayrlı cumalar
kangaa affettım ama bıdaa olmasın onagöreıhmal etme benı

günaydınn...
hava güzel
bugün cuma
yarın tatil..
Ohh ne güzel

haftasonu hava güzel olursaa cam,kapı ve halıları silecem.

h gelnız kızçeler

boşwer kolay gelsın cnm benımde hava guzel olunca temızlık damarlarım kabarıoama halı falan sılemem zaten 2 aya kadar yıkamaya vercem

off eşimi sabah aradım bime gıttı 9 da
neyse pasta setınden almak ıcın
2 tane gelmış ıkısıde sıyahmışalma dedım
gıt diğer bıme bak
bakmış ordada kalmamış sıyah alcek mecbur

böcük benim halılar beyaz sık sık siliyorum malesef.Yıkamaya bende verecem.Ama kalabalık bir misafir ağırlıyacam.Ondan sonra verecem yıkamaya..

böcük benim halılar beyaz sık sık siliyorum malesef.Yıkamaya bende verecem.Ama kalabalık bir misafir ağırlıyacam.Ondan sonra verecem yıkamaya..

anladım cnm benımkıde krem hepsı bıtek mutfak morlu turunculu karışık koyu renk o bılem hemen kırlenıo
misafirm neyım yok benım gelende bakmasın halıma valla kirli ne edımm

anladım cnm benımkıde krem hepsı bıtek mutfak morlu turunculu karışık koyu renk o bılem hemen kırlenıo
misafirm neyım yok benım gelende bakmasın halıma valla kirli ne edımm

ben çok takılıyorum halıya koltuğa sürekli siliyorum oyüzden.Sinir oluyorum bu huyuma

ben çok takılıyorum halıya koltuğa sürekli siliyorum oyüzden.Sinir oluyorum bu huyuma

öle huyum yok
koltukların kılıfı cıkıp yıkanıo atıp yıkıyom zaten
halımda suan cok temız deıl verdım bıkaç ay evvel hıc ıyı yıkamammışlardı tekrar yıkansın

birine yollamıştım kenarı yanık geldi bir akdaşım başka yere yollamış üzerine başka halı koymuşlar galiba başkasının halısının boyaları akmış çıkmamış

hani eski halıların uclarında ipler olur ya babamlarında onları kopartmışlardı..
hira için iyi dediler inşallah halılarıma zarar gelmez

ben helal etmedım zaten verdığım parayı
bıde aradım dedımkı bakın bayram olmadan arıfe günü elımde olcaksa alın
tmm dedıler
gece 1 e kadar beklettıler
eşim dedı arama sakın parayıda verme bana yolla adamları
neyse ben eşim gıdınce aradım bayram sabahı
ağzıma gelenı dedım adamın şıvesını duyunca zaten dedım ne büyük hata yapmışım ya keısn garuları toplayıp üsten yıkadılar
adamlar geldı sabah gene ağzıma gelenı dedım parada yok sıze dedım
neyse eşime yolladım
halıları açıp baksaydım gerı verır yada para gercekten vermezdım

hani eski halıların uclarında ipler olur ya babamlarında onları kopartmışlardı..
hira için iyi dediler inşallah halılarıma zarar gelmez

inşallah

dürüst esnaf mı yok bizemi rastlamıyor

kızlar bizde evin bikaç halısını geçenlerde yıkamaya verdik geldi ama hala kirli gibi ve bazıları parfüm kokuyo falan diyo hiçte kokmuyodu tesadüf biyere verdik dandik çıktı annemde bidaha yıkamaya vermem kirli suyu akıtmışlar resmen kendim yıkarım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…