gelcen tabe
baktımda gezıon başka topıclerdeıkı dk rahat bırakmaya gelmıo senı
son zamanlarda gıdesım yok kangaam iştah kalmadı
ınş seneye hep gıderız
yok ya daha gelmedı bın pişman oldum yemınle bıdaha hayatta almam zaten ılk ve son oldu
he d günüsümde gectı benım kocamla kutladıkk
nan böcüşüm kangammm valla bütçeye zarar hatunsunnnkot yetmiyo kotlar!!! boşver takılıyom canım ya bu yaşta giymicen ne zaman giycen güle güle eskit, çok gezdik biz de o yorgunluğun üstüne iş yorgunluğu tam gaz pek bi iyi geldi sormaaa :84: hafta sonları 3 gün olsun en az :84:
aman bütçe dıye kendımı sıka sıka patlıycaktım kanga
altın alcam paramı harcadım o olduaman gene bırıktrırım mutlu olamda yeterkı
pis bı huyum var gördüğüm bişeyı ılla alcemm
geçen seferde makyaj setı aldım ınan bıkez kullanmadım bıle kocem kızıyoo:18:
tşkler kangamm
he 2 gün ettıkte sankı 3 olcekk len 1 gün cok az bana hakket yaa
2 gün olsa keşke 3 ıstemım ınan
e kangam insanız işte doyumsuz oluyoz ,ben de 6 gün çalışırken 5 güne inince ilkin anaaa hafta sonu diyom ooh oh göbek atıyom ama sonra alışınca bi de 2 gün gezince çok yorulup iş hazırlamak da sıkışınca :18: yetmiyo
ooo senin öyle huyun varsa iyi arada para biriktiriyon kangamben tam tersiyimdir, etrafımdakilerde, annem, sevgülüm hep al işte beğendin derler baskı ederler ben hediye alem derler
doyumsuz kangamm senı böle bılmezdım ınannankör
bıdaha duymım benı düşün mutlu ol o 2 gün ıle
anam yok ben arada kendıme dur dıommm
ama şu aralar yazlık şeyler alasım var cok pis
al kangamm sefan olsun yaf, niye çalışıyoz di mi, insanın kendini motive etmesi gerekiyo, tabii aşırıya kaçmamak kaydıyla
ee ekonomi demişken, avrupa yakasından pazar önerin bakem bana. beşiktaş pazarının eski tadı kalmadı sanırım, yıllardır gitmem. bakırköy pazarı metrobüsten inince yakın oluyo di mi, sahile uzak :18:
başka nereler var cuma günü fındıkzade derler nasıl gidiliyodu oraya yav, taksim'den mi?:44:
Ben kıskanç değilim
bakırköy harıka cnm oraya gtsen zaten cıkamazsın akşam olur
fatıh te akdenız caddesı var güzel mağazaların olduğu
he sen gezmelık yer ıstıyon sanrım değil mi
ama çok marifetli bizim evdeki yengeç sende öylemisin kuzum
ben artık gideyim hoşçakalın
he bakırköy'e kaç sene önce gittimdi 1-2 defa hakkat büyük ve güzeldi ama sahilden uzak olur di mi, caroussel'den ya da otobüs duraklarından daha yukarıda e-5e yakın diye hatırlıyorum da:26:
fatih'e çocukken giderdik ama oranın pazarı iyice tesettüre falan kaydı sanırım kangam. semt pazarı arıyom değişiklik olsn diye hani iş olmadığı bi gün atlayam gidem diye araştırma ediyom
geçenlerde bende ağırladım kalabalık misafir ama 20 kişi değildi 13 filandı sanırım
mercimek çorbası her mevsim olur bence
tane bezelye yemeği ozamanlar buzlukda o vardı şimdi tazesi var pazarda baklada yapabilirsin
fırında tavuk patatesli mantarlı
pilav
yoğurt
meze çeşitleri boldu masayı mezelerle dolduruyorum her misafir gelişinde hem şık duruyor ben çeşit çokmuş gibi duryor hem göz dolduruyor en önemlisi en kolay ve pratikleri
ben mınıbüs ıle gıttım yıllarca kangam evımın önunde bıner orada ınerdım
cumhurıyet cad.önunde o yuzden diğer türlü hıc bılmım
evt fatıh öle oldu artıkama güzel seylerde var
ben bıraz düşünem aklıma gelırse derım sana
mandış ı akşamlar cnm
duygu bende cok kıskancımm:82:
ben de yıllarca salı pazarına, bostancı, pendik pazarlarına gittimama bozuldu hepsi:84:
sen düşün karşıdan kopup gelen gelin olarak, bi de yeşilköy pazarı diyolar ama uçakları mı takip etmem lazım bulmak için
ben kadınlardan değil de, benim yerime zaman geçireceği her şeyi kıskanabilirim:78:
boşvercim kalabalık misafir geliyomuş, kolay gelsin şimdiden... benim yemek seçiminde kıstasım çocuk gelip gelmeyeceğidir valla edindiğim acı tecrübeler sonucunda
çocuklu gelecekse misafir, hiçbir kuvvet bana salçalı, çikolatalı soslu, ya da hani üstüne kakao serpilen tatlılardan(üfleyip her yeri batırıyolar) yaptıramazçocukların eline alıp yesede etrafa kalıcı iz bırakamayacağı mamalar yaparım
çocuk yoksa da mandişin dediği gibi meze türü şeyler, hem servis yapana kadar milleti oyalıyor, masayı bi güzel gösteriyor bakınca gözü doyuyor insanın
eğer büyük fırının varsa, kalabalık için fırına atılan tavuk yemekleri ya da köfte ideal oluyor, sebze patates de atıp hem renkli hem de bereketli hale getirebilirsin, ocakta da bi şehriyeli pilav ettin mi, al sana pratik doyurucu yemekama 20 dedin di mi:44: kaç tepsi yemek lazım yav, sen sadece meze hazırlasan olmaz mı
amma gezıon kanga maşallah gezcek yer bulamadık sna koca ıst daaz gez az
ben yeşilköye sahıle gıttıydım en son yıllar yıllar evvell
evlendım böle oldum ev kedıısi
çocuk 5-6 tane olacak kanımca.boş odam var onları 1-2 oyuncakla oraya kapatacam. Yemeklerinide anaları yemeden kendileri yedirsin ama mutfakta :)) benim ev beyaz :)) inşallah tabi..
birde gündüz bayanlar gelecek pasta börek olacak.yemek değil
Kuzum elimde çok güzel poaça tarifi bayatlamıyor hem de yumuşacık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?