Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

nan böcüşüm kangammm valla bütçeye zarar hatunsunnn kot yetmiyo kotlar!!! boşver takılıyom canım ya bu yaşta giymicen ne zaman giycen güle güle eskit, çok gezdik biz de o yorgunluğun üstüne iş yorgunluğu tam gaz pek bi iyi geldi sormaaa :84: hafta sonları 3 gün olsun en az :84:

aman bütçe dıye kendımı sıka sıka patlıycaktım kanga
altın alcam paramı harcadım o olduaman gene bırıktrırım mutlu olamda yeterkı
pis bı huyum var gördüğüm bişeyı ılla alcemm
geçen seferde makyaj setı aldım ınan bıkez kullanmadım bıle kocem kızıyoo:18:

tşkler kangamm

he 2 gün ettıkte sankı 3 olcekk len 1 gün cok az bana hakket yaa
2 gün olsa keşke 3 ıstemım ınan

bı müşterımız var süreklı bana bakıy süreklı gelıyy adam benden mı hoşlanıyo nee:18::18:
bakışlarından rahatsız olım yaa

e kangam insanız işte doyumsuz oluyoz ,ben de 6 gün çalışırken 5 güne inince ilkin anaaa hafta sonu diyom ooh oh göbek atıyom ama sonra alışınca bi de 2 gün gezince çok yorulup iş hazırlamak da sıkışınca :18: yetmiyo

ooo senin öyle huyun varsa iyi arada para biriktiriyon kangam ben tam tersiyimdir, etrafımdakilerde, annem, sevgülüm hep al işte beğendin derler baskı ederler ben hediye alem derler

doyumsuz kangamm senı böle bılmezdım ınannankör
bıdaha duymım benı düşün mutlu ol o 2 gün ıle

anam yok ben arada kendıme dur dıommm
ama şu aralar yazlık şeyler alasım var cok pis

doyumsuz kangamm senı böle bılmezdım ınannankör
bıdaha duymım benı düşün mutlu ol o 2 gün ıle

anam yok ben arada kendıme dur dıommm
ama şu aralar yazlık şeyler alasım var cok pis

al kangamm sefan olsun yaf, niye çalışıyoz di mi, insanın kendini motive etmesi gerekiyo, tabii aşırıya kaçmamak kaydıyla

ee ekonomi demişken, avrupa yakasından pazar önerin bakem bana. beşiktaş pazarının eski tadı kalmadı sanırım, yıllardır gitmem. bakırköy pazarı metrobüsten inince yakın oluyo di mi, sahile uzak :18:

başka nereler var cuma günü fındıkzade derler nasıl gidiliyodu oraya yav, taksim'den mi?:44:

bakırköy harıka cnm oraya gtsen zaten cıkamazsın akşam olur
fatıh te akdenız caddesı var güzel mağazaların olduğu
he sen gezmelık yer ıstıyon sanrım değil mi

bakırköy harıka cnm oraya gtsen zaten cıkamazsın akşam olur
fatıh te akdenız caddesı var güzel mağazaların olduğu
he sen gezmelık yer ıstıyon sanrım değil mi

he bakırköy'e kaç sene önce gittimdi 1-2 defa hakkat büyük ve güzeldi ama sahilden uzak olur di mi, caroussel'den ya da otobüs duraklarından daha yukarıda e-5e yakın diye hatırlıyorum da:26:

fatih'e çocukken giderdik ama oranın pazarı iyice tesettüre falan kaydı sanırım kangam. semt pazarı arıyom değişiklik olsn diye hani iş olmadığı bi gün atlayam gidem diye araştırma ediyom

ben mınıbüs ıle gıttım yıllarca kangam evımın önunde bıner orada ınerdım
cumhurıyet cad.önunde o yuzden diğer türlü hıc bılmım

evt fatıh öle oldu artıkama güzel seylerde var
ben bıraz düşünem aklıma gelırse derım sana

mandış ı akşamlar cnm

duygu bende cok kıskancımm:82:

pasta börek yapacam ben gündüz gelecekler kızkıza olacaz

ben de yıllarca salı pazarına, bostancı, pendik pazarlarına gittim ama bozuldu hepsi:84:

sen düşün karşıdan kopup gelen gelin olarak, bi de yeşilköy pazarı diyolar ama uçakları mı takip etmem lazım bulmak için

ben kadınlardan değil de, benim yerime zaman geçireceği her şeyi kıskanabilirim:78:

amma gezıon kanga maşallah gezcek yer bulamadık sna koca ıst daaz gez az

ben yeşilköye sahıle gıttıydım en son yıllar yıllar evvell
evlendım böle oldum ev kedıısi

çocuk 5-6 tane olacak kanımca.boş odam var onları 1-2 oyuncakla oraya kapatacam. Yemeklerinide anaları yemeden kendileri yedirsin ama mutfakta :)) benim ev beyaz :)) inşallah tabi..

birde gündüz bayanlar gelecek pasta börek olacak.yemek değil

amma gezıon kanga maşallah gezcek yer bulamadık sna koca ıst daaz gez az

ben yeşilköye sahıle gıttıydım en son yıllar yıllar evvell
evlendım böle oldum ev kedıısi

nan kangaa kış bitiyo yaa, hani iş olmadığı günleri iyi değerlendirem planlı olam diyom bi gün de cevahir e gidem diyom emme, çok büyük orası da yav, kapalı yerde o kadar zaman daralıyom ben, hafta içi olsa belki tenha olur gerçi di mi hafta sonları dayanamıyom o kalabalığa:18:
ben bi tek havalimanına gittim yeşilköye

Kuzum elimde çok güzel poaça tarifi bayatlamıyor hem de yumuşacık oluyor

heh iyimiş en azından yemek kadar teferruatlı olmaz ve umarım dediğin gibi yapar arkadaşların. ne yalan söyleyeyim ben öyle rahat bir arkadaşımı evime davet etmiyorum. kendi evlerinde çocuklar bi şey yapsa kıyamet kopar, başkasının evine gittiklerinde taş taş üstünde kalmıyor, anneleri ise sigara içiyo balkonda, kimse kusura bakmasın, diğer çocuğu olanlar nasıl dikkat ediyorsa, herkes edebilir. çocuktur kaza olur orası ayrı ama anası gitcek sigara kahve içcek, çocuklar benim evime zarar ziyan verecek

kereviz bitmedi sanırım herkese tavsiye ediyorum ama kereviz bulursan iyi, salatasını yapabilirsin, cevizli mayonezli yoğurtlu. kısır ya da mercimek köftesine 20 kişiden ancak birkaçı hayır der sanırım o da en fazla

börek olarak da minik gül böreği, kalın sigara böreği olabilir, porsiyonluk ama bana kalsa tepsi böreği en güzeli, kolayı tadı güzel olduktan sonra

pirinç salatası var bi de annem yapar misafirlerine ben yapmıyorum. minik sandviçlere salçalı karışım, zeytin ezmesi falan sürüp kanepeler de yapabilirsin prtaik ve lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…