Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

boşvercim durum ne merak ettim tatlım

Gittim dün canım görüştüm.Mesleki açıdan bir problem yok.Ama istediğim ücret sanırım biraz fazla geldi.Bunu direk söylemedi İK müdürü ama anlatmaya çalışırken çok güldüm :))
Sonuç olarak dedilerki olumlu bir görüşme ücret için başkanımıza danışmamaız gerekiyor.Oda yurtdışında.1-2 haftaya kadar ararız sizi ücreti konuşuruz dediler

başarılar umarım istediğin gibi kazanırsın ama sen burayı değiştirdir sen sınavla ilgili topiklere takıl

tşk böceğim. ya öyle topikler pek bulamadım sen biliyosan bana link verebilir misin can can ya

Tarayıcı derken ben biraz cahilimde teknolojik dil konusunda

Tarayıcı derken ben biraz cahilimde teknolojik dil konusunda

yok ablam o nasıl söz benim dikkatsizliğim öylede soramayabilirdim. yani ablam hai mozilla i.e varya internte girdiğin programın adı yani

Bebeğim hoşgeldin.

Hadi hayırlısı bakalım, inşallah ücrette olumu olur

ben geldimmmm ultrasorf mu ne bende ondan kurdurdum arkadaşa arada bakiyorum face ye

Evet bebiiim iş yeri engellemiş

hallederik sen hazal kardeşine güven :)

uygulama yazılsında hocanın pc sine girip teamwiever diye program vardı duymuşsunudur belki soruları almıştım sonra ağdan tüm kizlara gönderdim :86:

ben geldimmmm ultrasorf mu ne bende ondan kurdurdum arkadaşa arada bakiyorum face ye
İyimiş len seninki. Bizde bi ara bişi kurdurduk arkadaşa onuda engellediler sonra farketiler sanırım.
hallederik sen hazal kardeşine güven :)

uygulama yazılsında hocanın pc sine girip teamwiever diye program vardı duymuşsunudur belki soruları almıştım sonra ağdan tüm kizlara gönderdim :86:

Valla duymadım kuzucum be, sen hallet işte bakalım msnde yok bende bakalım nasıl halletcez.
Baya sıkı korunuyor çnkü bizim internet.
Radyo sitelerini bile açmıyor hesab et

maşllah napıyolar öyle senin yaındaolsaydım senin pc ye virtual box la misler gibi bi ubuntu kurardım

şimdi vercem programı ablam bekle sen

oy oy sever tabi sevmiyorsada kendi kaybeder salla gitsin :)
inşallah istediğin bölümü kazanırsın da yazılım mühendisliğine ek puan varmı meslek lisesinde okuyorsun mühendisliklere sanırım puan kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…