boşvercim durum ne merak ettim tatlım
Ya be iş yerinde facebook a giremiyorum çaresi var mı?
Kısıtlı kullanım :26:
başarılar umarım istediğin gibi kazanırsın ama sen burayı değiştirdir sen sınavla ilgili topiklere takıl
ablişlerim teşekkürler inş. dualarınız eksik etmeyin
kankiş onun bi programı vardı adı tam olarak aklımda değil 2 dk bekle sen ben bulayım söyleyim link veririm sen indirirsin bide hangi taayıcı kullanıyosun ciciş
işyerindeki bilgi işlem kısıtlamıştır
evet ablacım ondan şüphelendim zaten işyerindeki ağ kurulurken engellemiştir gibisinden
Tarayıcı derken ben biraz cahilimde teknolojik dil konusunda
Gittim dün canım görüştüm.Mesleki açıdan bir problem yok.Ama istediğim ücret sanırım biraz fazla geldi.Bunu direk söylemedi İK müdürü ama anlatmaya çalışırken çok güldüm :))
Sonuç olarak dedilerki olumlu bir görüşme ücret için başkanımıza danışmamaız gerekiyor.Oda yurtdışında.1-2 haftaya kadar ararız sizi ücreti konuşuruz dediler
yok ablam o nasıl söz benim dikkatsizliğim öylede soramayabilirdim. yani ablam hai mozilla i.e varya internte girdiğin programın adı yani
Evet bebiiim iş yeri engellemiş
İyimiş len seninki. Bizde bi ara bişi kurdurduk arkadaşa onuda engellediler sonra farketiler sanırım.ben geldimmmmultrasorf mu ne bende ondan kurdurdum arkadaşa arada bakiyorum face ye
hallederik sen hazal kardeşine güven :)
uygulama yazılsında hocanın pc sine girip teamwiever diye program vardı duymuşsunudur belki soruları almıştım sonra ağdan tüm kizlara gönderdim:86:
İyimiş len seninki. Bizde bi ara bişi kurdurduk arkadaşa onuda engellediler sonra farketiler sanırım.
Valla duymadım kuzucum be, sen hallet işte bakalım msnde yok bende bakalım nasıl halletcez.
Baya sıkı korunuyor çnkü bizim internet.
Radyo sitelerini bile açmıyor hesab et
maşllah napıyolar öylesenin yaındaolsaydım senin pc ye virtual box la misler gibi bi ubuntu kurardım
sevdiğim var ama onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum:2:
tokatta yaşıyorum, kız meslek lises bilişim teknolojisi bölümü web tasarım programcılığı alanındayım bilgisayarla yada teknolojiyle ilgili soununuz olursa yazmınızakoşarım hemn şuan stajdayım haftanın 3 günü 2 günü okuldayım haftanın her akşamıda dershanede yazılım mühendisliği düşünüyorum süleyman demirel üni. ıspartada
yorumsuz facede var o siteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?