Hee iyimiş anladım :44:
hallederik sen hazal kardeşine güven :)
uygulama yazılsında hocanın pc sine girip teamwiever diye program vardı duymuşsunudur belki soruları almıştım sonra ağdan tüm kizlara gönderdim:86:
İyimiş len seninki. Bizde bi ara bişi kurdurduk arkadaşa onuda engellediler sonra farketiler sanırım.
Valla duymadım kuzucum be, sen hallet işte bakalım msnde yok bende bakalım nasıl halletcez.
Baya sıkı korunuyor çnkü bizim internet.
Radyo sitelerini bile açmıyor hesab et
oy oy sever tabi sevmiyorsada kendi kaybeder salla gitsin :)
inşallah istediğin bölümü kazanırsın da yazılım mühendisliğine ek puan varmı meslek lisesinde okuyorsun mühendisliklere sanırım puan kırıyor
abliş bu verdiğim linkteki programı indir kur olar mı olmassa ben bi araştırayım buluruz bi çaresini ya radyoya girincede erişim kısıtlanmıştır diyo yoksa flash player yada java mı yüklü değil eğer hata öyl değilse bi başlat ara varya prdan arat bebi,şim sen
indirmelinki;
UltraSurf ndiriliyor > Gezginler
İyimiş len seninki. Bizde bi ara bişi kurdurduk arkadaşa onuda engellediler sonra farketiler sanırım.
iyide o programla pc ye girmek için hocanın şifre ıp nolarını sana vermesi gerekmiyormu
sizdedemi anam ne ettiysem gelip o yolu kapattılar onlar engelledi ben başka bir yol bulup girdim bir gün sonra onuda kapattılar sanki tüm gün ana serverde oturup beni gözetliyorlar gibi buldum çaresini vın :)
Gittim dün canım görüştüm.Mesleki açıdan bir problem yok.Ama istediğim ücret sanırım biraz fazla geldi.Bunu direk söylemedi İK müdürü ama anlatmaya çalışırken çok güldüm :))
Sonuç olarak dedilerki olumlu bir görüşme ücret için başkanımıza danışmamaız gerekiyor.Oda yurtdışında.1-2 haftaya kadar ararız sizi ücreti konuşuruz dediler
yorumsuz facede var o siteler
Canım bu siteyede erişim engellenmiş
olumsuz değil canım ücret için yeniden görüşülecek.yani olumsuz canım hayırlısı olsun sonuçta işin var ihtiyacında yok
Allah'ım ya biizim topiğin karuları hep uyanık ben hariçiyide o programla pc ye girmek için hocanın şifre ıp nolarını sana vermesi gerekmiyormu
sizdedemi anam ne ettiysem gelip o yolu kapattılar onlar engelledi ben başka bir yol bulup girdim bir gün sonra onuda kapattılar sanki tüm gün ana serverde oturup beni gözetliyorlar gibi buldum çaresini vın :)
:82:zam ıstıycem olm böle olmaz
cok calısıyom cokk
ayy abliş çok şirinsin içimi bi hoş ettin ağlıycam:2: karşı komşu bizim
neyse ablacım teknoloji fakülteleri açıldı yeni onlar puan kırmıyo
Canım bu siteyede erişim engellenmiş
yok farklı program dediğim canım ddos attack yaptık yada yanlış program ismi verdim :18:
anaa niye düşünemedim ki indirmeyide engellemişlerdii diye neyse evde pcn var mı senin böceğim
olumsuz değil canım ücret için yeniden görüşülecek.
vay be olan bize oldu desene süründük resmen inşallah gönlüne göre olur
selcim ana pc ye bağlı senin pc ondada bir program var bazı siteler tanımlı onun tarzında olan her siteye girişi engelliyor anında msn face sohbet siteleri radyo program indirme mp3 indirme gibi sistemi yavaşlatacak virüs kappması kolay olan çalışanların verimi düşüren gibi mantıkları var aslında mantıksız hepsini engellediler almanya linkki üzerinden tavuk koyun besliyorum bende :)))
sanırım yanlış isim verdin bebeğim uzaktan yardım için kullanılan programda
bana bu tür geri dönüşüm hep olumsuz sonucu yüzüne söyleyemedikleri için sonra ararız diyip sekreterlere aratıp söyletmek gibi geliyor inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur
Çalış len işte, öyle patronum olsa benim saçımı süpürge ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?