Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Hee iyimiş anladım :44:

abliş bu verdiğim linkteki programı indir kur olar mı olmassa ben bi araştırayım buluruz bi çaresini ya radyoya girincede erişim kısıtlanmıştır diyo yoksa flash player yada java mı yüklü değil eğer hata öyl değilse bi başlat ara varya prdan arat bebi,şim sen
indirmelinki;

UltraSurf ndiriliyor > Gezginler

hallederik sen hazal kardeşine güven :)

uygulama yazılsında hocanın pc sine girip teamwiever diye program vardı duymuşsunudur belki soruları almıştım sonra ağdan tüm kizlara gönderdim :86:

iyide o programla pc ye girmek için hocanın şifre ıp nolarını sana vermesi gerekmiyormu

sizdedemi anam ne ettiysem gelip o yolu kapattılar onlar engelledi ben başka bir yol bulup girdim bir gün sonra onuda kapattılar sanki tüm gün ana serverde oturup beni gözetliyorlar gibi buldum çaresini vın :)

:82:zam ıstıycem olm böle olmaz
cok calısıyom cokk

ayy abliş çok şirinsin içimi bi hoş ettin ağlıycam :2: karşı komşu bizim
neyse ablacım teknoloji fakülteleri açıldı yeni onlar puan kırmıyo

Canım bu siteyede erişim engellenmiş

yok farklı program dediğim canım ddos attack yaptık yada yanlış program ismi verdim :18:

yani olumsuz canım hayırlısı olsun sonuçta işin var ihtiyacında yok

Allah'ım ya biizim topiğin karuları hep uyanık ben hariç
:82:zam ıstıycem olm böle olmaz
cok calısıyom cokk

Çalış len işte, öyle patronum olsa benim saçımı süpürge ederim

ayy abliş çok şirinsin içimi bi hoş ettin ağlıycam :2: karşı komşu bizim
neyse ablacım teknoloji fakülteleri açıldı yeni onlar puan kırmıyo

vay be olan bize oldu desene süründük resmen inşallah gönlüne göre olur

Canım bu siteyede erişim engellenmiş

selcim ana pc ye bağlı senin pc ondada bir program var bazı siteler tanımlı onun tarzında olan her siteye girişi engelliyor anında msn face sohbet siteleri radyo program indirme mp3 indirme gibi sistemi yavaşlatacak virüs kappması kolay olan çalışanların verimi düşüren gibi mantıkları var aslında mantıksız hepsini engellediler almanya linkki üzerinden tavuk koyun besliyorum bende :)))

yok farklı program dediğim canım ddos attack yaptık yada yanlış program ismi verdim :18:

sanırım yanlış isim verdin bebeğim uzaktan yardım için kullanılan programda

Facede sınavlarla ilgili gruplar var :26::26::26::26: Onlara katıl diyorum

olumsuz değil canım ücret için yeniden görüşülecek.

bana bu tür geri dönüşüm hep olumsuz sonucu yüzüne söyleyemedikleri için sonra ararız diyip sekreterlere aratıp söyletmek gibi geliyor inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur

Bende MYSpaceden oynuyorum oyunları.

Almanya linkinden nasıl oluyo len :44:

bana bu tür geri dönüşüm hep olumsuz sonucu yüzüne söyleyemedikleri için sonra ararız diyip sekreterlere aratıp söyletmek gibi geliyor inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur

daha öncede oldu böyle.. Çağırıyorlar biz bu ücreti verebiliyoruz derler yada ücreti kabul ederler.Gerisi sana kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…