- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın hayırlıı cumalar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz..ben facede çeyiz evlerine bakıyorum gelinlere bakıyorum bebek ürünlerine bakıyorum
böcük menü süper kemalpaşa ya bayılırımbenimde sağ avucum kaşınıyo sabahtan belli babaanneme gideyim kesin para verir
mantıyı kendin mi açıyosun?
evet canım ya hava süper tam dışarı havası ama ben çıkmaktan vazgeçtim hazırlanmaya üşeniyorum
artık yazlıkları giyelim yanii
haklısın boşver artık bende umursamıycam ekmek kapımız dıyorum sabredeyım dıyorum ama kımse fedakarlık yapmıyo kendımı yoruyomm
kanga şükür geldıngezmeye vaktın varda şuraya ıkı satırı cok göruyon ya daha bişi demıom sana kangam özlemıştr bı bakem belkı bişi olmuştur yok
ütü takıntım olmaya başladı haklısın bekarken elıme almazdım ama sımdık ılla herşey dümdüz olcakdıye yırtınıyorm
koceme ütümeye başlarsam ılk önce kocaman göbüşünü ütülerımdur akşama deneyım bı
neyse kanga gene beklerız senı
Günaydın kızlar....
yorgun hoşgelmişin...
böcük doğru yolu buldun kuzu.İş yerinde çok fedakarlık yapmıyacaksın.kıymet bilen olmaz
günaydın hayırlıı cumalar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz..ben facede çeyiz evlerine bakıyorum gelinlere bakıyorum bebek ürünlerine bakıyorum
hayırlı cumalar kızlar puffff sıkıntılıyım yine
mantıya bayılırımmmm ama kimse bizimkiler gibi yapamıyormantının hası kayseri mantısıdır
maşşallah böcük ne hamaratsın! yaz geldi enerjim yerine gelmeye başladı benimde. artık sabah akşam bulaşıklarımı yıkıyorum. yorgunluğum azalıyor.
mantıya bayılırımmmm ama kimse bizimkiler gibi yapamıyormantının hası kayseri mantısıdır
günaydın kızlar hayırlı haftalar
böcük allah iyiliğini versin kayserili manitan sürekli mantımı yerdisanada omu alıştırdı mantıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?