Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın hayırlıı cumalar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz..ben facede çeyiz evlerine bakıyorum gelinlere bakıyorum bebek ürünlerine bakıyorum

facem neyım yok benım
ben ıyyım cnm nolsun iş güç akşam dolaplarımı pakladım bugunde yaırn için menu hazrladım yemek yapcam bol bol
abımler gelıyorda

günaydınnnn

bezelye(havuçlu patteslı)tavıklı pılav mantı mercımek corbası ve kemalpaşa
cacık ve yoğurtlu semızotu etcem

mandış naber cnm nerelerdesın

böcük menü süper kemalpaşa ya bayılırım benimde sağ avucum kaşınıyo sabahtan belli babaanneme gideyim kesin para verir

böcük menü süper kemalpaşa ya bayılırım benimde sağ avucum kaşınıyo sabahtan belli babaanneme gideyim kesin para verir

bende severım kemalpaşayı hafıf oluo
daha burdamsın koş gıt
bende işteyım daha bahcede az oturcam hava süper bahceden oksıjen kapım az

evet canım ya hava süper tam dışarı havası ama ben çıkmaktan vazgeçtim hazırlanmaya üşeniyorum
artık yazlıkları giyelim yanii

maşşallah böcük ne hamaratsın! yaz geldi enerjim yerine gelmeye başladı benimde. artık sabah akşam bulaşıklarımı yıkıyorum. yorgunluğum azalıyor.

biğ kaçamak yaptım geldim kk ya, diğer araştırmalar beklesin az, ay iyi ki kaçmışım, kangam sen çok yaşa e mi her şey dümdüz olacak derken sen ofiste kızdığın tiplerden hıncını alıyo olma kangamm, hani ben sinirlenince lavabo tencere ovarım da temiz de olsam telle ovarım sonra sırtım ağrır ilaç alırım o ayrı

Günaydın kızlar....
yorgun hoşgelmişin...
böcük doğru yolu buldun kuzu.İş yerinde çok fedakarlık yapmıyacaksın.kıymet bilen olmaz

hoş bulduk boşver! ah ahh benim de kaç yılımı aldı bu yolu bulmak, ha buldum diyorum tabii arada unutup yine milletin açığını kapıyım derken kendimi zora soktuğum anları saymazsak can çıkıyo huy çıkmıyo ama azalıyo galba:44:

günaydın hayırlıı cumalar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz..ben facede çeyiz evlerine bakıyorum gelinlere bakıyorum bebek ürünlerine bakıyorum

hayırdır? bi durum mu var armine nası ya face de mi forum olmuş, öyle paylaşım da mı oluyomuş?:44:

hayırlı cumalar kızlar puffff sıkıntılıyım yine

hayırdır mandiş, kayınvalidenler gitmedi miydi :18: bende de saplantı oldu sanki tek sıkıntı onlar:78:

mantıya bayılırımmmm ama kimse bizimkiler gibi yapamıyor mantının hası kayseri mantısıdır

ben de hiç sevmem öyle büzük mantıyı, ailemde de sevilmez. insan neye alışıksa, ha hiç mantı alışkanlığı yoktur onları bilemem de onu sever. bizde mantı üçgen yapılır, afiyetle yenir, ve çok sevilir.

maşşallah böcük ne hamaratsın! yaz geldi enerjim yerine gelmeye başladı benimde. artık sabah akşam bulaşıklarımı yıkıyorum. yorgunluğum azalıyor.

:78:tşkler cnm yazı köyde geçırmeyı cok sevıyorum annemede yardım edıyorum
menemenlık mantı salça yapıyoruz pekmez falanda
tarlaya çapa yapmaya gıdıyorum soğan patates topluyorumcok eğlencelı oluo
yazın ınsan daha enerjık oluo bende sımdık daha enerjıkım
mantıya bayılırımmmm ama kimse bizimkiler gibi yapamıyor mantının hası kayseri mantısıdır

kayserılı manıtam vardı hergun mantı yerdı yaa

kanga nerelerdesın sen geneınş okullar kapanıncada aynını yapmazsın
bızım mantımızda karebende sevmıyom büzüklerı

ütü yaparken kıl olduklarımı düşünüyorum bı hınçla başlıyorum bakıyorum ütü bıtmışkocemıde ütüluycem bu gıdışle:82:

böcük allah iyiliğini versin kayserili manitan sürekli mantımı yerdi sanada omu alıştırdı mantıyı

yorgun savaşçı yok bi durum falan ben sadece çeyiz bakmayı çok severim facede çeyiz grupları var bakıyorum sürekli çeyiz evlerine

canım inan bi kayserilinin yaptığı mantıyı yesen çocuğa hak verirdin millet ananeme mantı yaptırmak için sıraya giriyo herkes mantı soruyo bizim mantı sizinkilerden çok farklı

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn kocamın cuma günü doğum günü ama perşembe tatil diye kutlucaz ailelerle birlikte neler yapsamki :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…