Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

neler yaşatıyorlar bizlere.Allah görüyor biliyor.Ne yapacağını çok iyi bilir.Allaha havale ediyorum ben.

bugun neden kımse yok tabısı hava güzel gezıyler zıllılerbende yarın gezcem ama para yok en ıysıı evden cıkmamakablamı arıyom gel dıye telı duymuo
barı o gelse

yok yok altın hediyesi devri geçti, en azından benim için ancak birikim için alınır.

he pekmezden tabii kangamm annıyom ben seni

valla ticaret adamı olduğu belli bizim patronun

allah korumuş boswercim yaa geçmiş olsun, lütfen eşinin yasağına uy ve delici kesici, çırpıcı hiçbir şey alma eline bu süre zarfında, ben de kafam daldığında çok tehlikeli oluyorum bak ne güzel istediğin gibi yatmamış bu ay da, içinde tutma söyle onlar düşünsün biraz da , kendi içinde kendini yiyip bitiriyor insan maalesef

bugun neden kımse yok tabısı hava güzel gezıyler zıllılerbende yarın gezcem ama para yok en ıysıı evden cıkmamakablamı arıyom gel dıye telı duymuo
barı o gelse

he gezmim kangammm:78: yarın da gezcem inşallah ptesi yine 2 ayağım bi pabuca girer

günaydınnnnn
işe başlamadan sıze bakım dedım
kangamm bende bırıkım için alıyorum yoksa takmaktan hoşlanmıyorum pek zaten bu devırdede takılmaz:18:

gez bakım gez kangam benım canım cıktı h sonu

sabah 6:30da kalkıp kahvaltı hazrladım sonra kocem işe gıttı
bende başladım cam sılmeye kargalar bıle kahvaltı etmıyorduo ara perdelerı attım güneşlıklerı falan
onları astım baktım ütüsüz cırkın duruyo ütüledım hepsınıdıyceksın neden ütüledın delılıkten zaten perde programını açtım krışltrmadı ama içim rahat etmedıakşama kadar temızlık yaptım 7 kez çam.mak.açtımsaat 9da bıle hala ütü yapıyordum
evi sıldım süpürdüm
mis gıbı oldu sabahda 6da uyanıdm

günaydın..böcük valla horozlar bile tuvaletini etmeden sen cammı sildin ben gece 12 buçukta yattım şuan uyukluyorum

günaydın..böcük valla horozlar bile tuvaletini etmeden sen cammı sildin ben gece 12 buçukta yattım şuan uyukluyorum

sorma aman kımse görmeden camları halledım dedım
perdelerıbıle evı kımse görmesın dıye sırayla yıkadım
önce tüller sonra güneşlıkler sevmıyom evı göstermeyı

bizim perdeler olmasa bile karşı binada dayımlar oturduğu için rahatız o yönden kız ben ütü yapmayı seviyorum çar çabukta yaparım bizim evde hergün ütü bıkıyoz bazen ama

1 ay kımse bana ütü demesınmak.bıtırdıkce ben ütüledım
kocaman perdeler tüllerde kolay değil
off sonra kocemın iş elbıselerı
takım elbıse gıyyo bıde pantolon gömlekk poff

nırdesınız lennduygu sen nerelerdesın bakım

boşwer neden uğramıo:26:anamm kaldım mı yalnız

mandış naber cnm
kangamda gelmemış

nırdesınız lennduygu sen nerelerdesın bakım

boşwer neden uğramıo:26:anamm kaldım mı yalnız

mandış naber cnm
kangamda gelmemış

yettim gari geldim kızlarrrr

yeni uyandım :))

dün hiç zamanım olmadı.Evi temizledim.Pansumana gittim.Ananeme uğradım.Orda iş için aradılar görüşmeye gittim.Size uğrayamadım

yettim gari geldim kızlarrrr

yeni uyandım :))

dün hiç zamanım olmadı.Evi temizledim.Pansumana gittim.Ananeme uğradım.Orda iş için aradılar görüşmeye gittim.Size uğrayamadım

ohh
bahar temızlığımı yaptın bende yarıladım temızlığı

bahar temizliği yapamamki tek elle..Sol elimi kullanamıyorum.Islanmaması lazım.

anladım cnm
bende camları sıldım perdeelerı yıkadım ütüledım
halılarımıda 1 aya kadar verrm
bu kez halıların üstüne örtü alcem ama krem ve beyaz cok leke tutuyo
mısaıfr gelınce çıkartırım dıyorum
dün akşam mutfak dolaplarını sılcektım yorulmuşum bu akşam ınş

ohh sen kolaylamışın işleri
bende şu havalar ısınsın halıları yollıyacam.Üzerine örtü örtek iyi fikir benimde beyaz halılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…