Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evler değilde evım olsa yeter
saol cnm amın

nıye kımse yok bu arada acepdövcem hepsını ılk başta kangamı

Allah söyletti herhalde evlerin olsun böcük kiraya verirsin birinde sen oturursun

kaçak bunlar bak boşver bizi boşladı duyguda da boşladı armine başka topilerde skop zaten koptu yorgun da havayı güzel görünce eve girmiyor sanırım

ya böcük benim babamın bi lafı var kimseden altın alın onu bunu istemem sadece kızımı alıcak adamın evi olucak kiraya vermem kızımı diyo

havanın neresi güzel kuzuya..Ananemden kuzenime geçtim.Apartan içinde geziyorum yani..

Kayınpeder müsveddesi sinirlerimi bozdu.Az önce arıyor.Neyaptın aradınmı şirketi diyor.Dedim aradım ee para ne zaman yatacakmış diyor.Dedim işlemleri sürüyoruş ne zaman bilmiyorum.On kere tekrarladım.Benim tazminatımın tasası ona düştü.

boşver acele etti dolandırılmakta para yaıtınca başka birşey çıkmaz inşallah bu adam emekli filan değilmi geliri yokmu nasıl geçiniyor

boşver acele etti dolandırılmakta para yaıtınca başka birşey çıkmaz inşallah bu adam emekli filan değilmi geliri yokmu nasıl geçiniyor

bu adamın emekli maaşı var,kirası var,ayrıca hala çalışıyor,birde kocakarı ilacı yapıyor romatizma için...
Anlıyacağın çok ihtiyacı var
400 lira için çırpınıyor ama 1 lirada olsa farketmez bu adama verecek param yok benim

ınş cnm

ya böcük benim babamın bi lafı var kimseden altın alın onu bunu istemem sadece kızımı alıcak adamın evi olucak kiraya vermem kızımı diyo

babanın demesıyle olmaz kısmet hersey cnm
büyük konuşmamak lazım

boşwer senın k baban benım gıbı gelın ıstıyo başka bişi ıstemıyobenım elıme bı geçse varya hakkından gelırım

böcük aynen öyle canım kısmet ama oğlanın durumu olmasa bizimkiler hayatta kirada oturtmaz dedemin 15 tane dairesi var bizim orda yerleştirirler birine.ama tabi büyük konuşmamak lazım uzağada evlenebilirim allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlısını nasip etsin zor işler ya

belkı evleneceğın kişi kabul etmez cnm öle gururlu erkeklerde varkısmet

ulaa kangammm gene gelmemış mrak ettım gelsın hemen telını alcemm

ben yorgunum sankı
kollarım cok ağrıyo sağ kolumu kaldrcak halım yoktu sımdık sola gectıgalıba kendımı cok yordum
sabahta patron odasının camları cok pis sılem dedım
baktım kadın oturmuş keyıf edıo ne uğraşcam dedım yarım bıraktımyormuycam kendımı artık

Geçmiş olsun böcük.Kendini bu kadar harap etme birileri için.Kıymet bilmez kimse.Sağlığından olursun.O kadaın o işler için para alıyor bırak yapsın.Sen beğenene kadar

gözlerim yarı açık da olsa bi uğrayam dedim, hafta sonu evde durmadım, tahmin ettiğim gibi sıkıştım ptesi aman ne yapayım, iş dediğin hafta içi düşünülmeli di mi, şu anda porgramımın değişimine alışmaya çalışıyorum, pc yi açsam da forum morum göremiyo gözüm maalesf, bi fırsat oldu mu evde olduğumda yakalarım yine sizi ama kurtuldum sanmayın heee

okunmamış ilk mesaja baktım,ü kangamın perde ütüsüne şahit oldum daha fazlasına yüreğim kaldırmadı, kocasını da ütülerse yakında şaşırmıycem heee, nan kangaaa valla sen de bi ütü takıntısı var

mandiş, he hava güzel görünümlü soğuktu yav hafta sonu da akşamları donduk donduk

boşver, elin umarım daha iyidir.

herkese selamlar, sevgiler, yakında görüşürüz inşallah

haklısın boşver artık bende umursamıycam ekmek kapımız dıyorum sabredeyım dıyorum ama kımse fedakarlık yapmıyo kendımı yoruyomm

kanga şükür geldıngezmeye vaktın varda şuraya ıkı satırı cok göruyon ya daha bişi demıom sanakangam özlemıştr bı bakem belkı bişi olmuştur yok

ütü takıntım olmaya başladı haklısın bekarken elıme almazdım ama sımdık ılla herşey dümdüz olcakdıye yırtınıyorm
koceme ütümeye başlarsam ılk önce kocaman göbüşünü ütülerım
dur akşama deneyım bı
neyse kanga gene beklerız senı

Günaydın kızlar....
yorgun hoşgelmişin...
böcük doğru yolu buldun kuzu.İş yerinde çok fedakarlık yapmıyacaksın.kıymet bilen olmaz

günaydın hayırlıı cumalar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz..ben facede çeyiz evlerine bakıyorum gelinlere bakıyorum bebek ürünlerine bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…