bende taşınsam keske ama kendı evıme
inşallah böcük hayırlısıyla hayırlı zamanda en güzel evler senin olur
evler değilde evım olsa yeter
saol cnm amın
nıye kımse yok bu arada acepdövcem hepsını ılk başta kangamı
Allah söyletti herhalde evlerin olsun böcük kiraya verirsin birinde sen oturursun
kaçak bunlar bak boşver bizi boşladı duyguda da boşladı armine başka topilerde skop zaten koptu yorgun da havayı güzel görünce eve girmiyor sanırım
havanın neresi güzel kuzuya..Ananemden kuzenime geçtim.Apartan içinde geziyorum yani..
Kayınpeder müsveddesi sinirlerimi bozdu.Az önce arıyor.Neyaptın aradınmı şirketi diyor.Dedim aradım ee para ne zaman yatacakmış diyor.Dedim işlemleri sürüyoruş ne zaman bilmiyorum.On kere tekrarladım.Benim tazminatımın tasası ona düştü.
boşver acele etti dolandırılmakta para yaıtınca başka birşey çıkmaz inşallah bu adam emekli filan değilmi geliri yokmu nasıl geçiniyor
Allah söyletti herhalde evlerin olsun böcük kiraya verirsin birinde sen oturursun
kaçak bunlar bak boşver bizi boşladı duyguda da boşladı armine başka topilerde skop zaten koptu yorgun da havayı güzel görünce eve girmiyor sanırım
ya böcük benim babamın bi lafı var kimseden altın alın onu bunu istemem sadece kızımı alıcak adamın evi olucak kiraya vermem kızımı diyo
böcük aynen öyle canım kısmet ama oğlanın durumu olmasa bizimkiler hayatta kirada oturtmaz dedemin 15 tane dairesi var bizim orda yerleştirirler birine.ama tabi büyük konuşmamak lazım uzağada evlenebilirim allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlısını nasip etsin zor işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?