Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

DEFNE biz yengemle normal doğumu izledik yengem çığlık atıp izledi ama en sağlıklısı normal cesaretin varsa uzmanlar normal doğum öneriyor tabi o anki durum neyi gösterirse normalle gelmeyip sezeryanada alabilirler hayırlısı olsun

defne ben seni en son gördüğümde aynı geldin kilo aldığın belli olmuyo doğumdan sonra çabuk veriliyomuş çocuk çıkıcak emziriceksin falan buarada 5 kilomu

5 kılo yaa ağzını kapasende garu musun sıkıyosa 5 kılo cocuk doğur

mandış korkmuyom ben doğurcam çatır çatır seda sayan mısalı

defne ben seni en son gördüğümde aynı geldin kilo aldığın belli olmuyo doğumdan sonra çabuk veriliyomuş çocuk çıkıcak emziriceksin falan buarada 5 kilomu

herkes öyle diyo canımcım top yutmuş gibiymişim sadece göbeğim varmış zaten 7-8 kilo doğumda gidiyormuş kalanı da veririm inş

5 kılo yaa ağzını kapasende garu musun sıkıyosa 5 kılo cocuk doğur

mandış korkmuyom ben doğurcam çatır çatır seda sayan mısalı

heee heytttt 5 kilo tabi şehzade doğurucam diyorum eşime hemde tosun gibi

işte garu bu doğur kız doğur

ver gazı hacı ver

harbı şehzade bende şöle 3,5 doğursam yetercok ıstemım

şehzadeni sevsinler bu sene erkek senesiymiş zaten defne..face e bebeğimi beklerken yaz beğen o çıkan şeyi anladın sen beni güzel şeyler var orda ben hep bakıyorum

selamun hello kızlar, bakın gece de olsa bi bakem dedim size

kangaaam senle bi kupa kaldıramadık di mi neyse dünkü maçı da aldık, işe yaramasa da moral oldu

defne gelmiş hoş gelmiş, yav defnecik sen izne çıkmadın mı, kaç haftada çıkılıyodu gene unuttum:S

boşver elin nasıl oldu, umarım acın da yaran da geçmiş ya da epeyce iyileşmiştir.

duyguuu ne pastası yapıcan bana da bana daaaaa

mandiş, böcüş tüh size çocuk lafı eder durursunuz bi de, daha doğumun dikişinden haberiniz yok!!

defnecim bu arada artık değil, bundan 40 sene önce de normal doğumda dikiş oluyomuş, ha belki sorunsuzlarda olmuyyormuş ama, biz iki kardeşte de anneme 20 den fazla dikiş atılmış. şimdiki şartlar ikimiz de sezeryanlıkmışız çocuk rahat gelemediğinde kesiyorlar mecbur dikiş!

ama hele son yıllarda devlet hastanelerini duydum özelde farklıdır belki, açılmayı falan beklemediklerinden, işlerine gelmediğinden kesiyorlarmış hemen, halbuki avrupa da bekleniyormuş açılma rahat olsun diye saatlerce. bu ülkede ne doğru ki bu olsun zaten, neysemm... sigara smiliii....

günaydın hanımlar yarın tatil yuppiii

yorgun nasıl nefes var sende bacım beni haklı olduğum yerde eleştiren hastalığıma inanmayan amirim kendi amiriyle aynı pozisyona düştü hatta daha beter duruma amiri buna bana dediklerinin bin beterini demiş gelmiş karşımda ağlıyordu helal bacım üfürüğüne korktum senden

günaydınn

mandışşş napak tatılsebız çalışıokkkpoff ne güzel tatıl olaydı

kanga neyse gec kalmış sayılmazsın bugunde kaldıralımcok öptüm senı daha sık beklıyorum

ver gazı hacı ver

harbı şehzade bende şöle 3,5 doğursam yetercok ıstemım

bence de ideali o ama belli olmuyo ki bacım benim yediğim bebeğe gidiyor mesela. su içsem yarıyo

şehzadeni sevsinler bu sene erkek senesiymiş zaten defne..face e bebeğimi beklerken yaz beğen o çıkan şeyi anladın sen beni güzel şeyler var orda ben hep bakıyorum

tamam kuşummmmm bakarım. bilgisayar tamirde hala bugün alacağım inşallah bakarım akşama

hoşbulduk yafrummmm bugün son iş günüm şekerim cuma rapor alıcam. 7 ay evdeyim inşallah

anneme de dikiş atmışlar hep abim 33 yaşında düşün ozaman bile varmış dikiş dediğin gibi bizde beklemedikleri için kesip dikiveriyolar hemen. sanki orda bir canlı yatmıyo da elbise dikiyolar

annem sezeryan ol diyor. karnındaki dikiş daha az zorlar diğeri çok fena oluyor 1 ay oturamıyosun diyor. onun için sanırım sezeryanı tercih edicem bakalım.

günaydınn

kanga neyse gec kalmış sayılmazsın bugunde kaldıralımcok öptüm senı daha sık beklıyorum

günaydın canımmmm

herkeslere de günaydın bugün son iş günüm sonra evde yatışşşşş

keyfın gıcır bakıyomda
benımde sabah sabah işim başımdan aşkın
cıkmam lazım

napim böcüğüm 27 yaşıma geldim ilk kez çalışmadan evde oturucam :)))zaten son 2 haftadır falan işyerinde de pek iş yapmıyorum. yerime bi kız aldılar ona iş öğretiyorum. bakalım ben dönünce ya beni atacaklar ya onu

günaydınn

ama sende tüm gün özgürsün saat 10.00 dan beri şimdi yemek arası akşama kadar eğitim gözlerim kapanıyor tam biri dürtüyor

tırstmmı ne vazgeçsemmi bir ay oturamamak hee Aman Allahım yaa

bazı nüasnları öğretme işin can alıcı püf noktalarını kendine sakla

tmm tmm anne olcan sana bişi demıom sımdılık

özgür mü daha sımdık canımı sıktı ortak adamı boğasım gelıo
surat asıyormuşum
ya müşterıye dedımkı bu faturanızda duzenleme olcak sız hasarla ılgılı faturanızı alın
adam sırıtyıoo sankı bişi var
ters ters baktydım hemen dıo konuşmayı öğren ne alakaallam sana gelıom dedım yaa cınnettın gecrcem bu adamın yanında

böcük bunada razıyım düşün artık nasıl bir eğitime gidiyorum

bıde işi var gıttı bana dıokı bız müşterılere ıyı davranmaya çalışıyoruz sen neden surat asıon sorunvarsa orda kalsın unut dıo
hıc sesımı cıkarmadım başka iş ıle oyalandımm

Allaha havale edıyorum benle uğraşcak zaman bulamazınş kendı derdınden daha da bişi demıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…