bıde işi var gıttı bana dıokı bız müşterılere ıyı davranmaya çalışıyoruz sen neden surat asıon sorunvarsa orda kalsın unut dıo
hıc sesımı cıkarmadım başka iş ıle oyalandımm
Allaha havale edıyorum benle uğraşcak zaman bulamazınş kendı derdınden daha da bişi demıyorum
hemen yorguna havale et anam yorgunun bir üfürüğü varki sorma oradan buraya kabul oluyor
tırstmmı ne vazgeçsemmi bir ay oturamamak hee Aman Allahım yaa
bazı nüasnları öğretme işin can alıcı püf noktalarını kendine sakla
tmm tmm anne olcan sana bişi demıom sımdılık
özgür mü daha sımdık canımı sıktı ortak adamı boğasım gelıo
surat asıyormuşum
ya müşterıye dedımkı bu faturanızda duzenleme olcak sız hasarla ılgılı faturanızı alın
adam sırıtyıoo sankı bişi var
ters ters baktydım hemen dıo konuşmayı öğren ne alakaallam sana gelıom dedım yaa cınnettın gecrcem bu adamın yanında
öle edıom defnem adam daha bı dellenıo
başka işle uğraşıom yokmuş gıbı davranıyorum ondan
slm kızlar..
sabah mutfak dolaplarını,buzdolabını falan temizledim.kurs için görüşmeye gittim.çok yorulmuşum yahuuu
defnee buralardaymıymış.Hoşgelmiş..
yorgun dikişlerimi aldırdım ptesi.ağrı yok ama biryere dokunamıyorum..
kızlar bizim işler bi yoğun bugün faturalarla yüzüyorum resmençokta yoruldum akşam olsa yengem yemeğe çağırdı
defne senin bacının bebeği nasıl ismi ne olucak onunda erkekti
günaydın hanımlar yarın tatil yuppiii
yorgun nasıl nefes var sende bacım beni haklı olduğum yerde eleştiren hastalığıma inanmayan amirim kendi amiriyle aynı pozisyona düştü hatta daha beter duruma amiri buna bana dediklerinin bin beterini demiş gelmiş karşımda ağlıyordu helal bacım üfürüğüne korktum senden
günaydınn
mandışşş napak tatılsebız çalışıokkk poff ne güzel tatıl olaydı
kanga neyse gec kalmış sayılmazsın bugunde kaldıralımcok öptüm senı daha sık beklıyorum
ben
hoşbulduk yafrummmmbugün son iş günüm şekerim cuma rapor alıcam. 7 ay evdeyim inşallah
anneme de dikiş atmışlar hep abim 33 yaşında düşün ozaman bile varmış dikişdediğin gibi bizde beklemedikleri için kesip dikiveriyolar hemen. sanki orda bir canlı yatmıyo da elbise dikiyolar
annem sezeryan ol diyor. karnındaki dikiş daha az zorlar diğeri çok fena oluyor 1 ay oturamıyosun diyor. onun için sanırım sezeryanı tercih edicem bakalım.
günaydın canımmmm
dönemsel almadılar mı o kızı defnecik?napim böcüğüm 27 yaşıma geldim ilk kez çalışmadan evde oturucam :)))zaten son 2 haftadır falan işyerinde de pek iş yapmıyorum. yerime bi kız aldılar ona iş öğretiyorum. bakalım ben dönünce ya beni atacaklar ya onu
bazı nüasnları öğretme işin can alıcı püf noktalarını kendine sakla
yok la öğretirmiyim hiçbenim kadar bilmesine gerek yok idare edecek kadar bilsin yiter
bıde işi var gıttı bana dıokı bız müşterılere ıyı davranmaya çalışıyoruz sen neden surat asıon sorunvarsa orda kalsın unut dıo
hıc sesımı cıkarmadım başka iş ıle oyalandımm
Allaha havale edıyorum benle uğraşcak zaman bulamazınş kendı derdınden daha da bişi demıyorum
hemen yorguna havale et anam yorgunun bir üfürüğü varki sorma oradan buraya kabul oluyor
kangam üfürür aksamahuzur cok önemlı valla
patron yok kendını patron sanıyo ıkı dk namıssız
slm kızlar..
sabah mutfak dolaplarını,buzdolabını falan temizledim.kurs için görüşmeye gittim.çok yorulmuşum yahuuu
defnee buralardaymıymış.Hoşgelmiş..
yorgun dikişlerimi aldırdım ptesi.ağrı yok ama biryere dokunamıyorum..
işte seni gıcık etmek için kasıtlı yapıyo demek ki cevap vermeyince hepten delleniyo
annem hep der sana sataşana cevap verme, umursama ki yaptığına karşılık alamayınca iyice delirsin
tmm kangamaada bu işi naklettık süper oldu en kısa zamanda etkısını gösterır ınş
kangam sana bugun tatıl değil mı gelırsın artık eşşek deılsınyaözledık
bu arada ellerıne sağlık becerıklı kangammsenden garu olur
sabah biraz çamaşır, mutfak hallettim sonra da kendimi sokağa vurdum kangam çarşı pazar ettim, sebze aldım :18::18::18: gelemedimm, bi geldim saat 7 olmuş akşam:18::18:
ama üfürüğümle bağışlarsın beni de mi kangaaammm
bu arada şu anda deprem haberlerini izliyoruz, ben hissetmedim ama içim daraldı net bilgi gelemedi hala inşallah çok zarar yoktur
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sabah biraz çamaşır, mutfak hallettim sonra da kendimi sokağa vurdum kangam çarşı pazar ettim, sebze aldım :18::18::18: gelemedimm, bi geldim saat 7 olmuş akşam:18::18:
ama üfürüğümle bağışlarsın beni de mi kangaaammm
bu arada şu anda deprem haberlerini izliyoruz, ben hissetmedim ama içim daraldı net bilgi gelemedi hala inşallah çok zarar yoktur
affettım kanga çünkülüm bende dün erken cıktım
üfürüğün hayır ola
bende duymadım ıyıkı duymamışım kocem evde yoktu:18:yusuf yusuf eder uyyamazdım
sanırım 4 ölü var bana bırı dedı yanlış bılgıde olabılır
hayrlı cumalar cnm nasılsın
bende ıyım cnm dün belım cok ağrıyordu bugun ağrı yok çokşükür
işlerım var onları halledıp gelcem
günaydın sipidi canada hayırlı cumalar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?