Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hemen yorguna havale et anam yorgunun bir üfürüğü varki sorma oradan buraya kabul oluyor

tırstmmı ne vazgeçsemmi bir ay oturamamak hee Aman Allahım yaa

bazı nüasnları öğretme işin can alıcı püf noktalarını kendine sakla

heeee tabi ne sandıydın sen normalmiş pırttttt sezeryan daha güzel

yok la öğretirmiyim hiç benim kadar bilmesine gerek yok idare edecek kadar bilsin yiter

boşver böcük hiç sallama kendi kendine konuşsun. cevap bile verme gıcığa

öle edıom defnem adam daha bı dellenıo
başka işle uğraşıom yokmuş gıbı davranıyorum ondan

öle edıom defnem adam daha bı dellenıo
başka işle uğraşıom yokmuş gıbı davranıyorum ondan

işte seni gıcık etmek için kasıtlı yapıyo demek ki cevap vermeyince hepten delleniyo

annem hep der sana sataşana cevap verme, umursama ki yaptığına karşılık alamayınca iyice delirsin

slm kızlar..

sabah mutfak dolaplarını,buzdolabını falan temizledim.kurs için görüşmeye gittim.çok yorulmuşum yahuuu

defnee buralardaymıymış.Hoşgelmiş..

yorgun dikişlerimi aldırdım ptesi.ağrı yok ama biryere dokunamıyorum..

kızlar bizim işler bi yoğun bugün faturalarla yüzüyorum resmen çokta yoruldum akşam olsa yengem yemeğe çağırdı
defne senin bacının bebeği nasıl ismi ne olucak onunda erkekti

hoşbulduk bebişimmmmm buarada geçmiş olsun geçmiş olsun

kızlar bizim işler bi yoğun bugün faturalarla yüzüyorum resmen çokta yoruldum akşam olsa yengem yemeğe çağırdı
defne senin bacının bebeği nasıl ismi ne olucak onunda erkekti

OZAN olacak canım

gülmekten katıldım valla mandiş hay sen çok yaşa

tek yaptığım allaha havale etmek valla anneannemden,rahmetliden hep "beddua döner dolaşır edeni bulur"sözüyle büyüdüğümden annem de ben de allahım bildiğin gibi yap deriz en fazla, ama tutar hakkat bu dileğim

veee... hiç sevmiyorum bu sözü ama BEN DEMİŞTİM di mi mandişşş, öyle hallere düşüyorlar kiii, allah da bize gösteriyor çok şükür, yaşımız ilerledikçe daha da çok şahit oluyoruz böylelerinin ne hallere düştüğüne, bizden uzak olsunlar!

günaydınn

mandışşş napak tatılsebız çalışıokkkpoff ne güzel tatıl olaydı
kanga neyse gec kalmış sayılmazsın bugunde kaldıralımcok öptüm senı daha sık beklıyorum

haftaya daha çok gelebilcem inşallah, umarım, dilerim, lütfennn kangam benimmm

yaşayan bilir acısınjı defne annene kulak ver derim valla :18: senin kararın ve en önemlisi dr un kararı önemli. bir de karındaki dişikş geçiyor iyileşiyor enfeksiyon riski de yok ki diğer bölge gibi.

oh 7 ayy, artık doğuma kadar bizle, doğumdan sonra da küçük bey uyuduğunda bizlesin tabii halin kalırsa

dönemsel almadılar mı o kızı defnecik?

bazı nüasnları öğretme işin can alıcı püf noktalarını kendine sakla

tam, mandiş senden korkulur diyecektim kiii...

yok la öğretirmiyim hiç benim kadar bilmesine gerek yok idare edecek kadar bilsin yiter

meğer defne de az değilmiş şaka bir yana ilk yıllarımda iyi niyetlerim suistimal edilme oranı boyumu aştığından ben de öğrendim bilgi saklamayı, gerektiğinde paylaşmayı

hemen yorguna havale et anam yorgunun bir üfürüğü varki sorma oradan buraya kabul oluyor

yeminle o sayfaya geçmeden senin bu mesajı görmeden içimden bana havale et böcüş geçtiydi

kangam üfürür aksama huzur cok önemlı valla
patron yok kendını patron sanıyo ıkı dk namıssız

üfürdüm gitti kangammmm ayıp ettin bekleyin görün anacımm

tekrar geçmiş olsun boşver, görünmez kazalar böyle oluyor işte, allah beterinden saklasın
hayırdır ne kursu, duygu ehliyetteydi en son seni de öğrenci edicez desene

kızlar bu hafta iki yemek kazandı hanemiz biri pazartesi günü sinirlenince mutfağa dalıp ne zamandır denemeyi düşündüğüm yoğurtlu terbiyeli semizotu çorbası, diğeri de annecimden bugün soframıza sunulan enginarlı zeytinyağlı pilav. bizim ağız tadımıza uygun oldu. hele enginarlı pilav amaninnn karaciğere çok iyiymiş biliyorsunuzdur

işte seni gıcık etmek için kasıtlı yapıyo demek ki cevap vermeyince hepten delleniyo

annem hep der sana sataşana cevap verme, umursama ki yaptığına karşılık alamayınca iyice delirsin

günaydınnnnnnnherkeşler tatıl yollar bomboş bıan dedımkı onlar cumhurıyet cocuu bız neyıknıye tatıl deıl yaa:83::84::84:

valla susmak bazen en ıyı cvptır bence hep sustum suscamda
benı ızlemeye devam edın:82:

tmm kangamaada bu işi naklettık süper oldu en kısa zamanda etkısını gösterır ınş

kangam sana bugun tatıl değil mı gelırsın artık eşşek deılsınyaözledık
bu arada ellerıne sağlık becerıklı kangamm senden garu olur

sabah biraz çamaşır, mutfak hallettim sonra da kendimi sokağa vurdum kangam çarşı pazar ettim, sebze aldım :18::18::18: gelemedimm, bi geldim saat 7 olmuş akşam:18::18:

ama üfürüğümle bağışlarsın beni de mi kangaaammm

bu arada şu anda deprem haberlerini izliyoruz, ben hissetmedim ama içim daraldı net bilgi gelemedi hala inşallah çok zarar yoktur

affettım kanga çünkülüm bende dün erken cıktım
üfürüğün hayır ola

bende duymadım ıyıkı duymamışım kocem evde yoktu:18:yusuf yusuf eder uyyamazdım
sanırım 4 ölü var bana bırı dedı yanlış bılgıde olabılır
günaydın kızlar hayırlı cumalar

hayrlı cumalar cnm nasılsın

üfürükçü oldun yorgun sen bu ticarete de dök bak palavracılar ticaret yaparken senin yeteneğin var

iiim böcük sen nasılsın

bende ıyım cnm dün belım cok ağrıyordu bugun ağrı yok çokşükür
işlerım var onları halledıp gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…