sağol canım nasılssın görüşmeyeli
iiim canım nasıl gidiyor ev düzüldümü son fotolar yok mu
bunları gördüm sipidi en son halini diyorum ben çeyiz filan seriliyorya hani öyle Allah mutlulukla oturmak nasip etsin
ağır filan mı kaldırdın kesin akşam yorucu bir yaptın atom karınca dikkat etmelisin sağlığına canım
görümcemler gelemıyor sanırım
kıl oldum zaten gelcem dıyıp gelmemesını geçen hafta haber vermemesının sinirini yenı atlattım
bakın bugun ctesı ve hala haber vercek
perşembe cuma aradım sordum enıştene soram dedım hala haber beklıyomeşimi dün aradım dedım ablanı ara sor gelcekler mı dalga mı gecıyo dedım
baya kızgındım
gelmezler onlar dedı enıştem arabayı vurmuş
aman dedım zaten horon vardı başka zaman gelırler
selam kızlarrr, böcüş, mandişşş
ohh kangammm burdaymış, ya kangam tövbe de iş olsun da gelmiyim ben, geceleri de olsa takip ederim sizi ne edek, bu sene çok kötü geçti iş durumundan malum((
nann o dönüşü var olayı yine sen çocuk istiyon, ben de o da yok en yakınlarıma aldım altınları ilk çocuklarda, ikincilere almıyom alamıyom kimse kusura bakmasın, hem evlenirken hem ilk çocuklarında taktım yeter altın almış başını yürümüş.
pılımı pırtımı toplar atarım kendimi sokağa, gelirlerse kapı duvar kalsınlar ya da yayılır yatarım gelirlerse pijamalarla e gelmiyceniz sandık derdim ama sinirim tepemde olurdu.
bu horon işi ne yav? geçen sene kadıköy'de görürdük sahilde kocaman olurdu o mu? ben bilmem de koca koca kadınlar yaşlı teyzeler bile kendinden geçiyodu izlemesi zevkliydi
kanga çocuk konusunda hiç dememiş sayıyom seni o cümleleri haberin olsun :sigarasmili:
iş mi piknik alanı mıbelli deel, hiç ağlanma kış gelene kadar böcüş hanım, canın sıkıldı mı kaçarsın bahçeye artık keyfe
televizyonda gördüm, he 1.si dediler taksim için, geçen yaz falan kadıköy'de neredeyse her pazar sanırım rastlıyorduk, ya da çoğu pazar kanga. ama ben gelemem öyle kalabalıklara, elin sapığı mapığı gelcek tutcak elinihe horon bilmem demiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?