Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bunları gördüm sipidi en son halini diyorum ben çeyiz filan seriliyorya hani öyle Allah mutlulukla oturmak nasip etsin

mandiş, yetenek yoktur yav, herkes temiz kalplisin ondan diyor, ben de hee salak demek istiyonuz di mi diyorum

böcüş, sen hiç kanga sözü dinnemiyon accık dikkat etmiyon iş etcem diye hasta ediyon kendini

duygu kutlu olsun eşinin doğum günü! pastanı yaptın mııı

günaydınnn

mandış bende vardım dün aslında ama ınanılmaz yoğundukınş bugun öle olmazda evde iş etcek derman kalır
gerçi perşembe erken cıkınca 1 saate olsa bütün işlerım bıttı
çamaşır kaldı ve tabısı ütüyemek derdım yok yapmıyorum artık

kanga tmm bıdaha olmaz laa
sende uğramaz oldun eskıden ne cok yazardık neyse ben bugun telafı etcemm bol bol çene etcem

yarın taksıme horona gtcezhaydeee horanaakim tutar benı
harıka olcaktır kesınlıkle
kadıköyde geçen yıl bjk formaları ıle çoşmuştuk buyılda ınlesın taksım

bugun alışveriş edesım vardı kocem sayesınde boğazımda kaldı
ödemelerımız varmışbı karttan cekıp diğerını öduycekmışık o kadar cok bu ay
poff
bu arada çeyrek alımını durdurdum hem yaz gelıo kıyafet ayakkabı stokları yapcem hemde cok pahalı belkım kışa doğru düşer

bu arada altınlarda cok lazım olcek
düğünlerın yanı sıra
ablam hamış seneye 2 erkek yeğenmın sünnetı var neyse annem dıo bunların dönüşüde var
amann dedım ben cocuk edene kadaraltın neyım kalmaz

görümcemler gelemıyor sanırım
kıl oldum zaten gelcem dıyıp gelmemesını geçen hafta haber vermemesının sinirini yenı atlattım
bakın bugun ctesı ve hala haber vercek
perşembe cuma aradım sordum enıştene soram dedım hala haber beklıyomeşimi dün aradım dedım ablanı ara sor gelcekler mı dalga mı gecıyo dedım
baya kızgındım
gelmezler onlar dedı enıştem arabayı vurmuş
aman dedım zaten horon vardı başka zaman gelırler

selam kızlarrr, böcüş, mandişşş

ohh kangammm burdaymış, ya kangam tövbe de iş olsun da gelmiyim ben, geceleri de olsa takip ederim sizi ne edek, bu sene çok kötü geçti iş durumundan malum ((

nann o dönüşü var olayı yine sen çocuk istiyon, ben de o da yok en yakınlarıma aldım altınları ilk çocuklarda, ikincilere almıyom alamıyom kimse kusura bakmasın, hem evlenirken hem ilk çocuklarında taktım yeter altın almış başını yürümüş.

pılımı pırtımı toplar atarım kendimi sokağa, gelirlerse kapı duvar kalsınlar ya da yayılır yatarım gelirlerse pijamalarla e gelmiyceniz sandık derdim ama sinirim tepemde olurdu.

bu horon işi ne yav? geçen sene kadıköy'de görürdük sahilde kocaman olurdu o mu? ben bilmem de koca koca kadınlar yaşlı teyzeler bile kendinden geçiyodu izlemesi zevkliydi

anam kangam ben kımse yok dıye burda olmama rağmen bakmadım kk yasenıde kaçırmışım

ne demek len senınde beben olur nıye öle dıonherşeyın hayrlısı demek laızm
sen demez mıydın büyük konuşmamak lazım

zaten gelmıyolarmış kangam aradım dedım bu hafta doluydum gelsenızde yokuz
bıdahada aramam sızı gelcek adam arar dedım gelcez dedımı bıttı gelır
bu ne ya 1 hafta stres mı yaşanırmış
hiç bi iş etmezdım zaten gelselerde

he geçen yıl k.köydeydık işte kaç gün sürdü unuttum ama baya sürdü ve sabahlara kadar kaldık
taksımde öle olmuyck ama sanrım 1 gün
zaten kocem yarın 4te işte olması lazım 11 de başlıo 4e kadar takılcez
senın face varsa resımlerı eklerım kangahaydı bende kaçam artıık
bahçede uğraştık
ayaklı mangal şeysı almış patron sız yapın dedı kaçtıkaldımı başımıza bıde şemsıye almış onu taktık
tam pıknık alanı olduçiçekler falan dıkıldı harıka olduhaftaya pazar pıknık etcez burda:92:

kanga çocuk konusunda hiç dememiş sayıyom seni o cümleleri haberin olsun :sigarasmili:

iş mi piknik alanı mı belli deel, hiç ağlanma kış gelene kadar böcüş hanım, canın sıkıldı mı kaçarsın bahçeye artık keyfe

televizyonda gördüm, he 1.si dediler taksim için, geçen yaz falan kadıköy'de neredeyse her pazar sanırım rastlıyorduk, ya da çoğu pazar kanga. ama ben gelemem öyle kalabalıklara, elin sapığı mapığı gelcek tutcak elini he horon bilmem demiyorum da

tmm kanga dımem :18:bıdaa

iş kanga iş ama arada kaçamak olcekçalışma aşkı gelsın demı

daha k.köydede olur kanga hepsınde varukkhayde horonaa ama ıyı tepındım ayaklarumm acıyoolsun güzel geçti
bı pazarımıda sabah 8de kalkmış bulunmaktayım onuda döne döne o saat ettım

günaydın mutlu haftalar

uyyyy horonmu kadıköy demi burada da yapsalarda az kurt döksek

yorgun bilmene gerek yok gir sen oyuna milet sürükler seni zaten

Kızlar ben geldim dün direksiyon sınavım vardı umarım geçmişimdir :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…