cok uzuldum cnmAllahım karısına cocuğuna bağışlasın
evt cnm hayılısı
Günaydın kızlar..
Böcük benimde bildiğim cuma oruca başlanmaz.
Mandalin Allah arkadaşının eşine yardım eder inşallah.Çocuklarına bağışlasın
dua / kul olduğumuz için, halimize bakmadan isteriz. o ki kalbimizden dahî yaradan'a sığınırım. regaib kandilimiz mubarek olsun.
Allah'ım lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim; bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet ya rabbi.
kusurları gören değil, kusurları örtenlerden; teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, sevenlerden olmamıza yardım et.
yağmur gibi hiçbir şeyi ayırt etmeyip her aktığı yere canlılık bahşedenlerden, güneş gibi hiçbir şey ayırt etmeyip ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan, toprak gibi her şey üstüne bastığı halde hiçbir şeyini esirgemeyip nimetlerini herkese verenlerden ve gece gibi bütün ayıpları sarıp örtenlerden olmayı bize lütfet.
alan değil veren ellerin, affedici olduğu için affedilenlerin, hak ile doğan hak ile yasayan ve hak ile ölenlerin ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılmayı bizlere nasip eyle.
Allah’ım, azabından rızana, affına, senden yine sana sığınıyorum.
Allah’ım sonunda küfür olmayan iman ve yakîn, dünya ve ahirette şerefini kazandıracak bir rahmet ihsan et.
Allah’ım, bize bizimle günahlarımız arasında bir engel meydana getiren bir korku, cennete ulaştıracak bir itaat, dünya musibetlerini kolaylaştıracak bir inanç ver.
Allah’ım, korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.
Allah’ım, bizleri hidayette olan ve hidayet ulaştıranlardan eyle. boşa geçen ömürden, cimrilikten, fakirlikten sana sığınırım.
Allah’ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet.
ey, evvellerini evveli, ey ahirlerinin ahiri, ey sağlam kuvvet ve güç sahibi, ey yardım talep edenlerin rahmanı, ey merhametlilerin merhametlisi, ey semaların ve göklerin benzersiz mucidi, ey celal ve ikram sahibi, ey aziz, ey kerim, rahman ve rahim olan allah’ım, bizi şedit azaptan kurtar.
günaydın hayırlı cumalar kızlar bugün haftanın son günü
ne son günüyarında burdayım ben
6 ayda bir zam alırsan dur tabi böcük yılda bir zam alıyoruz oda almasak daha iyi zam alınca maaş düşüyor ilk girdiğimde daha fazla alıyordum
Slm şekerler
Eşim gece ikide iş için şehirdışına gitti.Pazartesi yada salı dönecek.Bende bugün istanbula gidiyorum.Yeğenimi sevmeye :))
eşin ne iş edıo
ıst da nereye gelcen cnm havada güzel bugun
Eşim arge teknisyeni canım..
Tuzlaya gelecem canım..
anlaıdm cnm
cok zor olur ya sehırdışı falan korkmuyor musun
uzakmış bana
daha alamadımkı
garıp olan maaşıda alamadım bugunherkese verdı bana vermedı
bı kez aradı o an mesguldum cıkamadım yanına
unuttu hazar
neyse işini bıtırıp gelsın zam dıyem bı ne dıycek
vermezse harçlık ver derım kaparım 100 tl
Slm şekerler
Eşim gece ikide iş için şehirdışına gitti.Pazartesi yada salı dönecek.Bende bugün istanbula gidiyorum.Yeğenimi sevmeye :))
gözüm var patronunda bilesin böcük
hem özlem gidercen hem tatil olacak
evlilik yıldönümünü eşin hatırlamış galiba facede gördüm
Ben rahatım o konudamandış o benım vırmemeşi yok bılıyon
boşver ben korkuom ama yapcak bişi yok eşim bazen gececı oluyo
mandış o benım vırmemeşi yok bılıyon
boşver ben korkuom ama yapcak bişi yok eşim bazen gececı oluyo
geçen ctesi arkadaşlar falanda vardı dedim ptesi ne yapcaz.Güldü.Arkadaş ne varki dedi.30 Mayıs dedi gülerek eşim. Güzel bir mekanda yemek yedik güzeldi birde babası aramıştı sinirim bozulmuştu onun hakkındada konuştuk.hak verdi bana daha huzurluydum bu yüzdende
ama böcük bizimki kaşıkla verip keoçeyle geri alıyo özeniyorum valla
neden korkuyorsun karanlıktan filanmı
senin adına sevindim Allah bozmasın ağzının tadını
kayınpederin yeni incileri neler ki sanırım onları dolandıranlar yakalanmış
Borcu varmış kredi çekecekti 20000 tl lik.18000 veriyolarmış.2000 gelini verirmiş ona..
Eşim diyorki babam yine senin parana taktı..
yakalanmışmı nerde ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?