Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

dua / kul olduğumuz için, halimize bakmadan isteriz. o ki kalbimizden dahî yaradan'a sığınırım. regaib kandilimiz mubarek olsun.

Allah'ım lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim; bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet ya rabbi.

kusurları gören değil, kusurları örtenlerden; teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, sevenlerden olmamıza yardım et.

yağmur gibi hiçbir şeyi ayırt etmeyip her aktığı yere canlılık bahşedenlerden, güneş gibi hiçbir şey ayırt etmeyip ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan, toprak gibi her şey üstüne bastığı halde hiçbir şeyini esirgemeyip nimetlerini herkese verenlerden ve gece gibi bütün ayıpları sarıp örtenlerden olmayı bize lütfet.

alan değil veren ellerin, affedici olduğu için affedilenlerin, hak ile doğan hak ile yasayan ve hak ile ölenlerin ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılmayı bizlere nasip eyle.

Allah’ım, azabından rızana, affına, senden yine sana sığınıyorum.

Allah’ım sonunda küfür olmayan iman ve yakîn, dünya ve ahirette şerefini kazandıracak bir rahmet ihsan et.

Allah’ım, bize bizimle günahlarımız arasında bir engel meydana getiren bir korku, cennete ulaştıracak bir itaat, dünya musibetlerini kolaylaştıracak bir inanç ver.

Allah’ım, korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.

Allah’ım, bizleri hidayette olan ve hidayet ulaştıranlardan eyle. boşa geçen ömürden, cimrilikten, fakirlikten sana sığınırım.

Allah’ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet.

ey, evvellerini evveli, ey ahirlerinin ahiri, ey sağlam kuvvet ve güç sahibi, ey yardım talep edenlerin rahmanı, ey merhametlilerin merhametlisi, ey semaların ve göklerin benzersiz mucidi, ey celal ve ikram sahibi, ey aziz, ey kerim, rahman ve rahim olan allah’ım, bizi şedit azaptan kurtar.

aminn ecmain ..........................

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

patron sımıt almışş o kadar yıl çalıştım hıc bı patron almamıştıcımrıler

6 ayda bir zam alırsan dur tabi böcük yılda bir zam alıyoruz oda almasak daha iyi zam alınca maaş düşüyor ilk girdiğimde daha fazla alıyordum

daha alamadımkı
garıp olan maaşıda alamadım bugunherkese verdı bana vermedı
bı kez aradı o an mesguldum cıkamadım yanına
unuttu hazar
neyse işini bıtırıp gelsın zam dıyem bı ne dıycek
vermezse harçlık ver derım kaparım 100 tl

Slm şekerler

Eşim gece ikide iş için şehirdışına gitti.Pazartesi yada salı dönecek.Bende bugün istanbula gidiyorum.Yeğenimi sevmeye :))

gözüm var patronunda bilesin böcük

Slm şekerler

Eşim gece ikide iş için şehirdışına gitti.Pazartesi yada salı dönecek.Bende bugün istanbula gidiyorum.Yeğenimi sevmeye :))

hem özlem gidercen hem tatil olacak

evlilik yıldönümünü eşin hatırlamış galiba facede gördüm

mandış o benım vırmemeşi yok bılıyon

boşver ben korkuom ama yapcak bişi yok eşim bazen gececı oluyo

gözüm var patronunda bilesin böcük

hem özlem gidercen hem tatil olacak

evlilik yıldönümünü eşin hatırlamış galiba facede gördüm

geçen ctesi arkadaşlar falanda vardı dedim ptesi ne yapcaz.Güldü.Arkadaş ne varki dedi.30 Mayıs dedi gülerek eşim. Güzel bir mekanda yemek yedik güzeldi birde babası aramıştı sinirim bozulmuştu onun hakkındada konuştuk.hak verdi bana daha huzurluydum bu yüzdende

mandış o benım vırmemeşi yok bılıyon

boşver ben korkuom ama yapcak bişi yok eşim bazen gececı oluyo

ama böcük bizimki kaşıkla verip keoçeyle geri alıyo özeniyorum valla

neden korkuyorsun karanlıktan filanmı

senin adına sevindim Allah bozmasın ağzının tadını
kayınpederin yeni incileri neler ki sanırım onları dolandıranlar yakalanmış

Borcu varmış kredi çekecekti 20000 tl lik.18000 veriyolarmış.2000 gelini verirmiş ona..
Eşim diyorki babam yine senin parana taktı..

yakalanmışmı nerde ne zaman

Borcu varmış kredi çekecekti 20000 tl lik.18000 veriyolarmış.2000 gelini verirmiş ona..
Eşim diyorki babam yine senin parana taktı..

yakalanmışmı nerde ne zaman

medyabarda geçenlerde okumuştum aklıma direk senin kayınpeder geldi

neden 18.000 veriyolarmış kara liste yada geç ödeme durumlarımı oldu yaşından dolayı pek vermezler ama bahçe falan varsa daha fazla alabilir diye düşünüyorum bunu direk sana mı söyledi sen dedin merak ettim boşver anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…