Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın arkadaşlar.
isTANBbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış biraz kilo almış ağlamış yine rimelleri akıyor :78:
hava kötü yağmurlu

mutluluklar canım ee nasıl geçti düğün heyecan varmıydı evine alıştınmı nasıl gidsiyor evlilik yaptığın düğün öncesi stres gitttimi

Düğün stresinden eser kalmadı düğün günü de fazlası ile hüzünlüydüm ama yine de çok güzel tadını çıkarttım.
evime öyle hemencik alışamadım :94: ilk zamanlar yabancı geliyordu ama şimdi alıştım evime de eşime de evliliğime de

ıyı hemen alışmışsın ben sanrıkm 1 yılı buldu alışmam
aılemden uzak olduğum ıcın baya zorlandım
şimdık aıleme gıdınce uyyamıyorum orda evımı arıyorum ama keşke yakın olsakta uymasam

ooooo hacı yaaaa 1 hafta oldu işe başlayalı ailemde yakın canım aman aman yakın olmasa bile minibüs ile 15 dk işte

çok şanslısın alışma süren ondan kısa bılesın
benım 2 saat aram
ve maalesef hadı kalk gıdelım olmuo
dün gıdelım dedık baktık saat öğlen 2 olmuş o saate karşıya gıdılmez
ancak ctesı gtcende pazar kalcende öle anlarsın

sipidim alışmana sevindim ilerleyen günlerde yıllarca yaşadağın ev yabancı gelir

böcük ben zaten yıllardır yaşadığım eve düğünden sonra geçince bir dakika bile çekemedim onun bile güzelliği vardır

büyüksün kangammm bina eski bina olunca bir de yıllardır oturunca illa ki çıkıyor, bir de bizim gibi tadilat sevmeyenler biriktirince hepsi birikiyooo:84::84:

öyle zaten be kangam benim gün içinde ettiğim yolla yani geçen sürede yakın şehirlere gidip geliyo millet ((
eşyalara start verildi bugün ilk sipariş sonumuz hayrolsun, gazamız mübarek olsun:18::18::18:

Günaydın arkadaşlar.
isTANBbul bugün yorgun üzgün ve yaşlanmış biraz kilo almış ağlamış yine rimelleri akıyor :78:
hava kötü yağmurlu
çok beğendim bu anlatımı yok yok her yönüyle aşığım ben istanbuluma trafiğine rağmen

hoşbuldum canım napalım evlendik işte. 22 günlük evliyim geldik evimize döndük işe başladık fala filan

doğru ya, yeni gelin ömür boyu mutluluklar

kangam istanbul trafiğinde malum ctesileri de çalışıyosun zor ama yine de özledin mi her an hafta sonu gitme şansın var, ya uzak illerde yaşayanlar ne etsin di mi, öyle düşün bir de kocayı bulunca gelmişsin uzaklara ne diye söyleniyon şimdi şaka bi yana gerçekten neden bu tarafa taşındınız böcüşüm, eşinin işi mi buradaydı?

ooooo hacı yaaaa 1 hafta oldu işe başlayalı ailemde yakın canım aman aman yakın olmasa bile minibüs ile 15 dk işte

benim de şartım 15 dakika mesafe olarak

mandişimm bu arada kapıları beyaz ettireceğiz, hazır değil ısmarlama ettireceğiz, beyazın tonuna karar vermemiz lazım tabii bi de. şimdi de sırayla ustaları yoklamaya başlıyoruz :84:

tabi canım buda çok önemli yakınız diye rahatım en güzeli de ne biliyor musun?
annemle aynı yerde çalışıyorum devamlı birlikteyiz

hızlı alıştım inşallah hep böyle gider

vallahi canım bende her zaman olmasa bile seviyoırum işte.
teşekkür ederim bu arada yeni geliniz hala

tabi canım buda çok önemli yakınız diye rahatım en güzeli de ne biliyor musun?
annemle aynı yerde çalışıyorum devamlı birlikteyiz

nan bıde hava atıyon alıştım evıme hemen falanöle olsa bende alışırım
benım gıbı yaz boyu annesız kışında kar kış dıye gıdememek yok
aynı şehırdeyız ama 3 ay görmedığm oluyo
konuşcak kımsem yok

günaydın hanımlar mutlu günler

boşver nerelerde acaba uğramaz oldu defnedende ses yok hele duygu buraya hiç uğramıyor

selam kızlarrrrrrrrrrrr

gününüz umarım benim gibi berbar şekilde başlamaz ve güzel geçer inşallah

selam kızlarrrrrrrrrrrr

gününüz umarım benim gibi berbar şekilde başlamaz ve güzel geçer inşallah

anam sende bir yazıyorsun sonra kayboluyorsun ne oldu hayırdır anlat bakalım

günaydın cnm
boşver iş bulmuş olmasın
defne nın daha vardı sankı
duyguyu diğer opıcte göruyorum:44:

sanmam canım başlasa yazardı tatile gitmiş desem akşamları citywilde hediye göndermiş oluyor bilemiyorum ki akşama bir mesaj atayım faceden

defne doğurmadı daha ama habersiz bıraktı bizi

duyguyu biliyorum yoğunum diyor burada ama yoğunluğu işlerden değil diğer topiklerde gezmekten

yorgunda hergün uğrardı aksatmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…