Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bu arada kredim onaylanmış sözleşmeye imza atmaya gidecem birazdan inşallah eksperde onay verir çekebiliriz

çok haklısın valla hayırsız çıktım dimi ben
sorunlar biter mi hiç çalıştığın yerde.ayy ayy sabah tepem attı ya.bir iş vardı yetkili kişi bana verdi bende yaptım şimdi hatırlzmıyorum ben diyor,her defasında aynı eyi yapıor deli ediyor kadın beni

Slm kızlar

ctesiden beri misafirlerim vardı gelemedim.Öldüm bittim :)))

pazartesi işimle ilgili kursa başlıyorum.Bu boşlukta kendimi geliştireyim dimi..

sizlerde ne var ne yok

o kadarda kötü değilmiş ben bugünler proje hazırlıyorum hemde profosyonel hazırlayacakmışım yani canım çıkacak demek oluyor ve projenin gerçekleşme oranının 0 olduğu asla gerçekleşmeyecek bir şey olduğunu bile bile kendide biliyor sırıtarak yüzüme diyor ama yapmamıda istiyor

hatırlamıyorsa sen sakla o işi elbet bir gün isteyecek o zaman çıkarırsın tekrar uğraşmadan

kredide çk kötü ya öde öde bitmek bilmiyor

belki bir gün biter umudu işte

Slm kızlar

ctesiden beri misafirlerim vardı gelemedim.Öldüm bittim :)))

pazartesi işimle ilgili kursa başlıyorum.Bu boşlukta kendimi geliştireyim dimi..

sizlerde ne var ne yok

gözün aydın
bol bol dinlenirsin şimdi
nerede hangi kurs bu boşver

bile bile ne diye uğraştırıyorki seni.tuhafmış yane.allah yardımcın olsun gerçekleşeceğini bilsen eminim can atarak hazırlarsın..
dosyaya kaldırmamı söyledi kaldırdım.undan sonra onunla ne iş yaparsam yapıyım deftere not alıcam gstericemm

yazılı iste görevleri sözlü kabul etme ben bir ara yapmıştım

hayırlısı olsun zor olmayacakmı git gel oranın kursları sabah başlıyor

zor olacak ama güzel bir kurs.Sakaryada çok açılmıyor bu kurslar.Ayrıca maddi anlamdada fazla.Elginkan ücretsiz ve sertifikası yurtiçi yurtdışı heryerde geçiyor.Katlanacam 5 hafta

zor olacak ama güzel bir kurs.Sakaryada çok açılmıyor bu kurslar.Ayrıca maddi anlamdada fazla.Elginkan ücretsiz ve sertifikası yurtiçi yurtdışı heryerde geçiyor.Katlanacam 5 hafta

evet elginkan iyi bir vakıf dökümanlarıda ücretsiz hangi kursa başvurdun hafta sonlarımı gitcen trenle gidersen seka park boyunca yürüyerek varıyorsun hem sabah yürüşüyü olur

evet elginkan iyi bir vakıf dökümanlarıda ücretsiz hangi kursa başvurdun hafta sonlarımı gitcen trenle gidersen seka park boyunca yürüyerek varıyorsun hem sabah yürüşüyü olur

solidworks için gidiyorum canım..

nasıl gideceğime karar veremiyorum.Trenle dahamı kolay olur diyorsun.Sen gittinmi

solidworks için gidiyorum canım..

nasıl gideceğime karar veremiyorum.Trenle dahamı kolay olur diyorsun.Sen gittinmi

solid sakaryada açılmıyorki malesef üç dört yıl oldu sanırım belediye açmıştı oda üstün körü ya mühendislik öğrencilerinden ücretli ders alacan yada başka şehirde malesef

ben trenle yada otobüsle gitmedim ama eşimde orada kursa gidiyor trenle gidiyor ondan biliyorum trenin daha iyi olduğunu seka parlta yürüyüş yaptığını söylüyor zaten vakıfta sahil sayılır arada bir yol var sadece

sabah kaç treniyle gidiyor.Hangi durakta iniyor acaba.Bendemi öyle gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…