bulamadı herhal hala dolaşıo olmasın:18::18:
selam kızlar,
boşver umarım kolayca park yeri bulmuş çıkışta da gezmekten gelememiştir topice tekrar.
defnecik, bir dahaki girişinde kucağında oğlun olacak sanırım:)))))
mandişşş, annem katalog almış marshall ve polisan mıydı neydi güzel yeşil tonları beğendik aslında pastel, benim de annemin de hoşuna gitti gibi. bakalım duvarlar bu renklerden biri olabilir:)))))))
kangamm, oh işte araba yok kavga yokmuş sizdeben de arabamı aldığımda ilk heyecanlarımı buradan paylaşırım inşallah sizlerle kızlar.
boşverrrrrrrrr nerdesın cvp ver artık
kangam ınş cnm ben ev almadan araba ıstemıyorum
araçların içinde olduğumdan bı genel bakımı bıle 250 300 tl aşağı deıl
yakıt desen el yakıyor
yok yok önce ev şart
boşverrrrrrrrr nerdesın cvp ver artık
kangam ınş cnm ben ev almadan araba ıstemıyorum
araçların içinde olduğumdan bı genel bakımı bıle 250 300 tl aşağı deıl
yakıt desen el yakıyor
yok yok önce ev şart
eskiden fıstık yeşiliydi bizim evdeaydınlık güzel duruyordu yorgun
bende kumbeji beğendim içinede sim kapı kollarını beğendim gümüş rengi onlarda
kesinlikle haklısın her ay bişeyi var vergisi sigortası muayenesi hiç çalıştırmasan bile bunlar zorunlu önce ev almak bencede
haklısın kangam, öncelik bence de evdir her zaman! ancak iş için şartsa, yani kazanç sağlayacaksa harcamasından fazla o zaman kabul edilebilir geliyor bana.
mandişim bizim odalar zaten fıstık yeşilihani salonda biraz daha oturaklı olsun diye pastel tonlarına doğru bir şeyler güzel olacak sanırım. evet beyaz kapıda gümüş kollar çok şık duruyor bence de.
ah ah, bir şu günler gelip geçse, ustalarla uğraşmak evin içinde otururken çook zor. yani usta iyi olsa da, eşyalar üst üste, tozu -pisliği maalesefama sonuçlar güzel olunca unutuyor insan
tozu pisliği neysede sözünün eri olsalar ellerindeki işi tam yapsalar
defnemmm h geldın annişüzmesın bakımm yeğenımız senı
ıkı laf edek yaa
cok özledık senı
aman aman dur doğurma lenn
yalnız mısın evde yosam
sen işi bılmın kışın doğurcaktın
boşver bence öle et park sorunu olabılır pişman olursun
defnecik, bir dahaki girişinde kucağında oğlun olacak sanırım:)))))
o zaten baş sorun, hani bildiğimiz usta olduğunda bile sorunlu sıkıntılı oluyo diye dedimdi mandiş. mümkün olduğunda daha önce çalıştığımız ustalarla çalışmaya çalışıyoruz maalesef işi bırakanlar vb olunca mutlaka bi kötü tecrübe geçiyo baştan yine
hoşbuldum böcüüümmmevde tekim maalesef eşim 10 gün sonra izne çıkacak yanımda olacak ama inşallah ozamana kadar doğurmam dün oğluşumun yüzünü gördük kontrolde okadar duygulandımki öyle tatlı ki görseniz hemen doğsun istiyorum artık darısı inşallah hepinizin başına gerçekten çok güzel duygularmış
vallaha öyle olacak sanırım kuşum bidaahki girişimde ben doğurdum yazıcam sanırım
ay ayyy yüzünü gösterdimi beyefendi Allahım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağına alıp sevmeyi beraber yaşlandırmayı nasip etsin
aminnnn mandişimsonunda 9 ay sonra görebildik ama şunu söyliyeyim aynı bana benziyor babası ile alakası yok çok çalışıp kendime benzetmişim oğluşumu
vayyyy o zaman hemen bir kız yapıp sana gelin etmeliyim şimdiden rezerve edeyim kaptırmayım yakışıklı damadımı
ay ayyy yerim onu ben annesinede benzermiş defnecim içim kaynadı şimdi doğmuş olsa yanımda olsada bir sevsem
Günaydın kızlar...
Cuma size bi daha haber etmedim.Cuma namazı zamanı olduğunu hatırladım muayne zamanının.Doktorda şehrin göbeğinde bir caminin yanında olduğundan park sorunu yaşarım diye arabayı almadım.ama ctesi yazlığımıza gittik.ben kullandım arabayı bir saatlik bir yoldu :))
günaydın canımmm yavaş yavaş alışırsın panik yapmazsan kısa zamanda pratiklik kazanırsın
inşalah defne
boşwer bence sen alışmışsın bir saat sanırım karasu yolu
aminnnn mandişimsonunda 9 ay sonra görebildik ama şunu söyliyeyim aynı bana benziyor babası ile alakası yok çok çalışıp kendime benzetmişim oğluşumu
eşime kalsa daha alışmam lazım.O yıllardır araba kullanıyor hemen onun gibi olayım istiyor.Karasu değil kefkene gittik canım.Kefken yoluda zigzaglı bayır iniş çıkışlı.Bence güzeldi kullanmam.Eşimle bağırış çağırış gittim işte :))
boşver böyle böyle alışacaksın, kazasız günlerde kullan hep inşallah. ben de araba kullanma derdi topiğine dadandım dün, artık şart oldu bana, bu sene bitmeden araba alma planım var bakalım gönlüme göre bulurum inşallah.
mandiş, işte şans denk gelip de bizim 10 sene önce bulduğumuz tesisatçımız vardı mesela, işi bırakmışlar dükkanı kapayıp, ondan sonra iyi bir tane bulana kadar 1-2 kötü ustayla uğraştık tabii. boya için de istanbul dışına gitmiş 10 sene önce çok iyi bir boyacı bulmuştuk, geçen yaz sinri küpüne döndürdü bir tanesi, şükür sonraki çok temiz iş yapan biri çıktı, bu seneye işi bırakmamıştır o da inşallah ona güveniyoruz ama
kangaaam gelmemişin yine, yine mi tatil ettin yoksa
hımm kalabalıktırda şimdi o yollar bağrış çağrş hep olur kendileri direksiyon başındayken yaptığı hataları sen yaparsan kıyamet kopar ama onlar yaparsa kontrollü yapmışlardır
bana denk gelmedi şimdilik iyi usta bir daha yüzlerini görmek istemiyorum
kapı seçtinmi camlı mı camsız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?