Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

canım ben ailemleyim bekarım ,en azından br yazlık olsa fena olmaz kafa dinlemek için 2 gnlüğünede olsa gidilir annem yiğenşmle gider

ben senı nıye hep evlı hayal edıyorum kipardon cnm
bırıkım yapmak ıyıdır
bende kocemden haberısz bırıktırıyorumona bıgun araba alcem
al len anahtarını dıycemama bı 5 yıl lazım

öyle bir anlattınki yerim seni çitlenbik diyesim geldi gözümün önünde küçük sevimli bir çocuk geldi saçlar toplu yuvarlak yüzlü güleç

Böcük kocane araba alcan ölemmi ben almam o bana alsın

Tatlıkız yazlık güzel hoşta ben pek sevmiyorum şimdilerde.Babamın yazlığı var haftasonları gidiyoruz tatile paramız yoksa gidiyoruz ama ben yinede sevmiyorum özel nedenlerden

öyle bir anlattınki yerim seni çitlenbik diyesim geldi gözümün önünde küçük sevimli bir çocuk geldi saçlar toplu yuvarlak yüzlü güleç

yarın unutmazsam küçüklük fotomu eklıycem
bı tek o var
büyütüp ascam ınş kendı evımde
cok sevımlıymışım ınş kızım olursa bana benzer
eşim daha yaramaz cocuklara benzıy

kocemın parası yok o kadar
benım maaş daha ıyı olduğundan benım ona alma yüzdem daha fazla cnm
sonuçta ıkımzın arabası olcek

yazlık sevılmez mı laabız almayı ıstıyoruz eşim bızım köyde ıstıyor ama ben artvınde ıstıyorum
daha yeşil denız kum falan

canım ben ailemleyim bekarım ,en azından br yazlık olsa fena olmaz kafa dinlemek için 2 gnlüğünede olsa gidilir annem yiğenşmle gider

her tatilde aynı yere gitmek ilk günleri temizlikle geçirmek yazlığının olduğunu bilen eş dostun anahtar istemesi ben yazlık almayı hiç düşünmüyorum onunyerine dükkan gibi birşey alıp kiraya veririm sanırım

yazlık olunca çocukluğumdan beri çakılıp kaldık aynı yere aman yazlığımız var neden başka yere gidelimki dedi babam yeni yerler göremedik.Büyüdüm gezdim biraz iyi oldu..Yazlığı sevmememdeki bir sebep bu

işte yazlığın zararları :)

Annem varken gider erkenden temizlerdi yazlığı.Her gittiğimizde herşeyimiz hazırdı.Aman bir sıkıntı olacakmı derdimiz yoktu.

doğrudur cnm
ben gezmeye pek sevmem ıst a yaşıyorum ama aman aman gezmedım bılmem pek
aynı yere gtmek sıkar mı bılmem ama bahçelı olursa sıkmaz gıbıme gelıo

ben senı nıye hep evlı hayal edıyorum kipardon cnm
bırıkım yapmak ıyıdır
bende kocemden haberısz bırıktırıyorumona bıgun araba alcem
al len anahtarını dıycemama bı 5 yıl lazım

önemli değil canım:)
uyyyyyyy süprüz mü yapcen kocişe amennn ne güzelllll nasılda sevinir oyy anam biriktirde alll
anam 5 yıl nedirki su gibi aıkp geçiyor zaman

hımm bende annem için istiyorum o çok istiyor şöle deniz manzaralı bir ev umarımm alıcam anacıma otursun sefa yapsın balkonda
oyy kurban olurum anama ben
sadece oraya gidebiliyorsun yalık olduğunda evet bir yandan haklısın ama maddi imkanında zorluk olduğundada dşrek yazlığa gidilir canım.

Hoşbuldum cicim...Nassın

He oğlum benim len.... Pşıkkk onu büyütene kadan mıçım çıktı olum veriri miyim hiççç

aman verme bende yapcemmama ılerde büyüyünce

ee anlat neden gelmeden onca zaman
işe falan mı başladın evde msın

önemli değil canım:)
uyyyyyyy süprüz mü yapcen kocişe amennn ne güzelllll nasılda sevinir oyy anam biriktirde alll
anam 5 yıl nedirki su gibi aıkp geçiyor zaman

ama önce ev alcez sonra araba ınş
kocem ehlıyetı alınca bı ılgısı arttı
olursa cok cok mutlu olur:98:

ama önce ev alcez sonra araba ınş
kocem ehlıyetı alınca bı ılgısı arttı
olursa cok cok mutlu olur:98:

umarım istediğin herşeyi gönlüne göre alırsın canımmm..

abimi evlendirelimde hayrlısıyla bende başlıcam iyicene birilkime .şimdilik birikimim abim için kenara atıyorumm

Öyle yapıcım demekle olmaz yapta görelim
Oğlumu büyüttüm 6 aylık oldu çalışmaya başladım artıkın buralardayım...
Annecim bakıyor oğluma

şimdık totom yemıo olm sonra yapcem ama

ne güzel benımde ınş annem bakcek
ne zaman başladın işe
ad ne paşanın tabı sakıncası yoksa

İyiyim cicim.Tosuncuk kocaman olmuş maşallah..
Hey gidi bee daha sevgilik zamanını biliyorum ben evlendin çoluk çocuğa karıştın.KK da yaşlandık beee

Ay öyle deme ağlarım be...
Yaşlandık valla boşwerim...Zaman geçiyor....
KK ve sizler benim için özelsiniz valla sizi gördüğüme çook sevindim :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…