Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende gıdemm
tek başıma ıftar yapem

kangamm öpüyom senıde yazarsın ınş.bişiler

stor ve rustik bakmaya gitcem öğle arasında uff uykumda var ne yapsam

rustik ne ayyy:26:

kanga yazdığınden bişi anlamadım he:26:

mandış resım eklersın artık en azından netten benzerlerını

kelebenk bende bılmımçaktrma

ben de geçenlerde mandişten öğrenmiştim yine tek cahal ben değilmişim sevindim

kangam alt yazı geçem: bunca senede küs uyumadık hiç. o da çok önemsediği için ama. eğer o önemsemese ben sanırım küs kalırdım uzun süreler. eski eşimle çok kaldım zamanında, o uzatırdı çünkü. ben de karşımdaki nasıl yaklaşırsa öyle yaklaştığım için o yapınca ben de yapardım. şimdi ise sözlüm gece de olsa gönül alıp barış yapmadan uyumayan bir adam olduğundan yıllardır ben de öyle oldum. ola ki bir gün küs uyuyacak olursak bu gerçekten ciddi bir konu olacaktır, o yüzden allah göstermesin diyorum

ip perdeeee, mandiş sen her odaya farklı deneyeceksin sanırım, güzeel peşindeyim unutma, hangisi rahat rahat hangisi değil, of ne zaman taşınacaktın sen, neyse ben evlenene kadar kararlarını bildirirsin di mi

hımmm anladım ona rustikmi deniymiş

benim oturma odamla mutfak bir ve ikisindede ip perde kullanıyorum çok güzel duruyor bence

anneme kabul ettiremedim, ama benimkine ettirdim tamam hadi evlenelim tüm odaları ip perde yaparım diyor canım ya memnunsun di mi bak, annem ı ıh diyor başka bir şey demiyor, yok aralık dururmuş yok bilmem ne, ne alaka yaa, bu kadar insan kullanıyor diyorum , aşamadı kendini:84: evlen kendine yap diyor

heee
ben zaten onu blıyordum
biliyodun da niye sordun

mandiş seni anladım az laf çok işhani cevap sokamıyorum demiştin ya bi ara, olsun bu bin kat daha iyi senden de öğreneceklerim var

ah okudum anneme yıkamasını etmesini de nuh diyor gerisini demiyor

bende gıdemm
tek başıma ıftar yapem

kangamm öpüyom senıde yazarsın ınş.bişiler

ah unutmamış beni kangammyorgunluktan uyuyamıyorum bile, bilmiyorum ne edicem izne çıkabilirim her an, haber alamazsanız, yollarda olacağım bilesiniz kızlar, hatta hep izinde olmak istiyorum. okullarda 2 ay tatil ohh bize yok

cnm kangam senı unuturmuyum hiçgecenın bı yarısı gelıp hepımıze cvp verıyon

öncelıkle annende benım annem gıbıben gerçı ıp perde talebınde bulunmadım ama annem kesın derdı aman arasından görunuruzeşim ızın vermez başta
evde mutfakta süreklı şortla olunca kesınlıkle vermez ve evler karşılıklı

ıkıncısı evt ayrı yatmak cok büyük bı ceza sorun büyük olmadığı sürece yatılmaması taraftarıyım bendeama bazen ders vermek gerekıyo abartmadan

mandışımmmmmmmmmmnerdesınnn

günaydın bayanlar

sevgi yardımcın yokmu hamile halinle kalkıp ev işi yapma zaten sık sık yapmıyorsın ama sonuçta yapıyorsun bence yapma yardımcı filan alabiliyorsan almalısın benim fikrimce

böcük geldim dün baktım tüllere çok şıkır şeyler buldum yatak odamda siyah perde deniyorum evet her oda farklı tarrz olacak gibi ipli perde kullanayım sonra haber veririm mutfak için ipli perdeye karar verdim aradan görünmez canım bende capri giyerim evde askılı filan ama ipli tülün ardında japon tarzı perde panel perde deniyormuş ondan olunca hayatta görünmez hem mutfak balkonu için kapı açıp kapatmak perde varken en rahat onlar geldi bakalaım deneyip görecem

böcük bencede küs yatma aradada olsa bağır çağır ama küs yatma gerçekten kötü birşey

benimkide küs yatar günlerce ses çıkarmasam çıkarmaz iki gündür yine tavırlı tabi bende tavırlıyım

yorgun bir iki aya kadar biter aslında bittide bahçe payzaj filan var birde mutfak dolap kapakları hatalı gelmiş fabrikaya geri gönderilecek tekrar yapılcak başka birşey kalmadı hımm doğal gaz için kombi takılcak saati takılcak bu kadar acele etmiycem taşınmak için bir iki kişi taşınsın öyle her zaman ilk taşınan tüm pisliği çekmek zorunda kalıyor inşaat pislikleri harçlar merdivenler filan ilk taşınana kalıyor ee birde sonrasında taşınanların gürültüsü taşınma sırasındaki çöpleri falan ondan acele etmiycem nasıl olsa kendi evimde oturuyorum kirada değilim

iftara beş dakika kala gelen halacım 13 gün sonra gitti sinir oldum

13 gün mübenımde 4.gün gider
mısafırın kısası makbuldur

cnm ip perde cok şık bıde bızım mah.herkesın mutfağı ondan soğudum ben yaa zaten benım camlarım kısa öle yere kadar değil yakışmaz
küs yatmazdım ama yattık 2 gün ne edım hatasını anlaması lazımdı
anladı mı bılmem ama konu acılmıo hiç onlardan

demek anlamış böcüküm inşallah bir daha olmaz

herkesde olsun böcük ne olacakki önemli olan senin zevkin değilmi zaten kiradaki eve yaptırma böcüküm metresine 70 tl dedi heryere uymaz yarın öbür gün taşınsan başka yere uymaz yazık parana

zamanla görcez anlamış mı anlamamış mı
ama benı cko sefıyo kocemm bılmem başkasının kocesı öle amasüreklı öper koklar cnm bebeğım falan dk benden ayrı kalmaz
hatasını bılıraman aman nazar etmeyek

aman kira deme sıkıldım valla ınş.bıan evvel ev alırızda en pahalı şeylerı yaparım gerekırse yeterkı olsun
ıkea falan gıdıyom coğu şeyı alamıom
cnm sıkılıo

inşallah böcüküm tez zamanda evinizi alırsınız

ben memnunum canım aralık falada durmuyo içeriside gözükmüyor bende evde açık saçık dolaşıyorum
zaten akşam olunca storları indiriyorm ben pişman değilim yani

hemende kıskan
senıde öperım cnm yeter zaar

günaydın bu arada
bugun yarın halam gelır ayy ınş.ıftardan sonra gelır

heh şöle aldım öpücüklerini
günaydın tatlım

gözükmüyo canım gerçi benim evimin önü açık ama yinede gözükmüyo

yardımcıya gerek yok canım şimdilik annem zaten genel temizliğimi yaptı
öle günlük ev süpürmekten falanda birşey olmaz ya o kadar abartmıyorum ben
doğumuma yakın yine genel temizlik yapılır o zzaman belki alırız

iftara beş dakika kala gelen halacım 13 gün sonra gitti sinir oldum

oyyy 13 gün kim olursa olsn ben 13 gün dayanamam ya sevmem de zorunlu haller olmadıkca tabi :44:

benim camlarımda kısa canım gayet şık duruyo

h geldın cnm
almazsan döverım zaten o kadar öpücük attık
aman ev benım olmayınca aldım normal bı prde tamamdır:97:

o hala o hala değil sevgi oruç tutturmayan hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…