bu kk ya noluyo ya fıtık etti beni
yok sayfalar açılmaz alınıt yaptım yazdım pofff gittti hepsi
cık cık cık
Kızlar bugün yeni işime başladım..Yarın için büyük bir firma iş görüşmesine çağırdı.Dedim ama ben yeni işe girdim 5 te işten çıkıyorum.tamam ozaman 5.30da gelin dediler.Bakalım ne olacak.
günaydın fıstıklarımmm
dün bı yazamadım zaten kk da kepenkler kapalıydı:82:
mandışım parke pek mutfakta kullanışlı olmaz ama tercıh senın ben genelde su ıle cok haşır neşir olunan yer dıye fayans ısterım her zmn hol ve mutfağı
hol neyse ama mutfak öle
şuan gerçı bızım işyrınde wc bıle parke ama ınan fayans daha kullanışlı
ınş.sorun yaşamzsın tatlım Allah korusun bı su bassa o dolapların altında parkelerın değişmesı baya zor olur
genede güle güle kullan
boru dedığım aspıratörun borusu gecmıyor mu ordan
kangamm valla 6 yılda mıllet nerelere gelıo amakoca fırmada bı yere gelmekzor
eşimi içerıye almak ıstedler ama o gıtmedı cunku öle içerı alıp 1 yılda bahanelerle şutladıkları oluyo
eşim işletme okumak ıstıyo ama önce bı düzenlı iş olması lazım böle olmazkı
spora para ödedık gtmedı bılebı plan yapamıyoruz ben h sonu evdeyım o çalışır
ben bayramda evdeyım o çalışır sıkıldım artık ama napak bı ev alıp yarısını hiç değilse ödeyene kadar katlanmak zorundayız
boşver hayrlısı olsun cnm hangısı senın kafana yatarsa onu kabul et
kelebenk sakın ol len bıdaha yazn
günaydın tatlım
yok cnm ben fıkrımı şey ettım ne bılem ben su dökerım yanı ondan tercıh etmem
bıde bu zamana kadar parke olan görmedım ondan dıkkatımı cektı
bende terlık gymekten hoşlanmam ama kışın coksoğuk oluyo Allahtan mutfağım kucuk ve halı tamamen kapatıyo
tmm boruyu bende ordan gecıyor dıye tahmın ettıydımde üst kısmı fırın yerı sandım değilmiş
mandış bu arada kocemle barıştık :78:
kelebekçik, kendi işiniz sanırım. bayram dışında da sorun oluyor mu çalışma saatleri. hani hafta sonunuz falan açısından. bayramdan sonra eşinle gitmek güzel fikir aslında, yani kendi tanıdığıma bile olsa sanırım ben de ararım beraber gitmeyi öyle zamanlarda. hoş o da aradığı için sorun çıkacak ya sanki biraz:84: şaka yapıyorum tabii, o da en yakınlarına gider, onlar da genelde yaşlı insanlar zaten, ya da en yakın kuzenler falan. şükür büyük dengesizlik yok aramızdayoksa hır çıkardı sanırım tarafımdan
boşver hayırlısı ya, bakarsın belli mi olur bir anda her şey daha da güzel olur.ama sen sözleşme falan imzalamış mıydın, seni bağlayan herhangi bir madde var mıydı diyeceğim ama onlar da kça haftada çağırdı zaten iş başına.
günaydın tatlım
yok cnm ben fıkrımı şey ettım ne bılem ben su dökerım yanı ondan tercıh etmem
bıde bu zamana kadar parke olan görmedım ondan dıkkatımı cektı
bende terlık gymekten hoşlanmam ama kışın coksoğuk oluyo Allahtan mutfağım kucuk ve halı tamamen kapatıyo
tmm boruyu bende ordan gecıyor dıye tahmın ettıydımde üst kısmı fırın yerı sandım değilmiş
mandış bu arada kocemle barıştık :78:
buna çok sevindim böcük barışın tabi küslükte neymiş pehhh diyene bak akşama bizde kavga var
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım
hımm anladım canım aslında parkeyi yaparlarken dolap altını fayans gerisini parke yapıyorlar ama ben istemedim
aspiratör olay böcük bizde hımm oras dolap şimdi evimde tencere için sadece musluk altı var üsttede 6 tekli kapaklı dolap var hiç birşeyim sığmıyordu herşey ortada odalarda buradada abartıp dolap çok istedim
tartışıp niye moralini bozuyorsun böcük salla gitsin
baktım azcık zenginin malı züğürtün çenesini yormuş
inşallah böcük Allahım nasip etsin
böcük kayıplarda
ben sölim fırında köfte patates yapcam çorba pilavda karasızım bulgurmu pirinçmi eşim tereyağsız yemiyo bende hamilelikten dolayı tereyağı koyamıyorum burnuma çok kötü kokuyo bilmiyom napsam :44:
böcük akşama ne yemek yapacan bende mantar var belki fırında ekmekte yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?