hayırlısı olur canım inşallah
kelebekçik, kendi işiniz sanırım. bayram dışında da sorun oluyor mu çalışma saatleri. hani hafta sonunuz falan açısından. bayramdan sonra eşinle gitmek güzel fikir aslında, yani kendi tanıdığıma bile olsa sanırım ben de ararım beraber gitmeyi öyle zamanlarda. hoş o da aradığı için sorun çıkacak ya sanki biraz:84: şaka yapıyorum tabii, o da en yakınlarına gider, onlar da genelde yaşlı insanlar zaten, ya da en yakın kuzenler falan. şükür büyük dengesizlik yok aramızdayoksa hır çıkardı sanırım tarafımdan
boşver hayırlısı ya, bakarsın belli mi olur bir anda her şey daha da güzel olur.ama sen sözleşme falan imzalamış mıydın, seni bağlayan herhangi bir madde var mıydı diyeceğim ama onlar da kça haftada çağırdı zaten iş başına.
günaydın fıstıklarımmm
dün bı yazamadım zaten kk da kepenkler kapalıydı:82:
mandışım parke pek mutfakta kullanışlı olmaz ama tercıh senın ben genelde su ıle cok haşır neşir olunan yer dıye fayans ısterım her zmn hol ve mutfağı
hol neyse ama mutfak öle
şuan gerçı bızım işyrınde wc bıle parke ama ınan fayans daha kullanışlı
ınş.sorun yaşamzsın tatlım Allah korusun bı su bassa o dolapların altında parkelerın değişmesı baya zor olur
genede güle güle kullan
boru dedığım aspıratörun borusu gecmıyor mu ordan
kangamm valla 6 yılda mıllet nerelere gelıo amakoca fırmada bı yere gelmekzor
eşimi içerıye almak ıstedler ama o gıtmedı cunku öle içerı alıp 1 yılda bahanelerle şutladıkları oluyo
eşim işletme okumak ıstıyo ama önce bı düzenlı iş olması lazım böle olmazkı
spora para ödedık gtmedı bılebı plan yapamıyoruz ben h sonu evdeyım o çalışır
ben bayramda evdeyım o çalışır sıkıldım artık ama napak bı ev alıp yarısını hiç değilse ödeyene kadar katlanmak zorundayız
boşver hayrlısı olsun cnm hangısı senın kafana yatarsa onu kabul et
kelebenk sakın ol len bıdaha yazn
aynı şekilde kaç defada ben uğraştın sinir harbi yaşattılar
hayırlısı olsun boşver durdu durdular aynı anda aramaya başladılar her zaman büyük firma daha güvenilirdir ama sen bilirsin memnunmusun şuanki yerden ortamdan patronlardan filan
böcük bizim evi hiç su basmadı yarler öyle şakır şakır hiç ıslanmadı bir tek banyoyu yıkarken banyo ıslanır mutfağı holu hiç yıkamıyorum ki
çeşmelerden su akıntısıda başımıza hiç gelmedi gelirsede farkedlir zaten hemen biraz akıntıda birşey olmaz kurur
dedemin kiracısı bir gün sular kesikken çeşmeyi açık unutup gitmiş dış kapıdan merdivene sular akmaya başlayınca kapıyı kırıp içeri girmişlerdi odalarda parke mutfak fayans ama heryer göl halılar suyun üstünde odalardaki parkelerde gölün içinde filan Allah göstermesin öyle birşey olacaksa mutfakla kalmaz diye düşünüyorum birde ben terlik giyemiyorum bulaşık yıkarken filan yalın ayak fayans soğuk oluyor hemen üşütüyor o yüzden de parkeyi tercih ettim
aspiratör deliği böcük boru diyince anlamadım ustalarla okadar delik diye konuşunca
buzdolabının olduğu yer orası böcük yani borular buzdolabının gireceği dolabın üstünden geçiyor zor değil aslında boruların masrafıda çok değil metresi iki tl gibi birşeymiş
aspiratör deliği böcük boru diyince anlamadım ustalarla okadar delik diye konuşunca
buzdolabının olduğu yer orası böcük yani borular buzdolabının gireceği dolabın üstünden geçiyor zor değil aslında boruların masrafıda çok değil metresi iki tl gibi birşeymiş
buna çok sevindim böcük barışın tabi küslükte neymiş pehhh diyene bak akşama bizde kavga var
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım
hımm anladım canım aslında parkeyi yaparlarken dolap altını fayans gerisini parke yapıyorlar ama ben istemedim
aspiratör olay böcük bizde hımm oras dolap şimdi evimde tencere için sadece musluk altı var üsttede 6 tekli kapaklı dolap var hiç birşeyim sığmıyordu herşey ortada odalarda buradada abartıp dolap çok istedim
kendi işi canım sabit çalışma saatimiz yok bizim canım sabah bazen 10 da kalkarız 12 de gider bazen sbah erkenden gider gün içinde gelir gider evimizede yakın zaten iş yeri akşamları geç geliyo işte normalde 10,30 11 gibi şu an ramazandan dolayıda 12 yi buluyo hafta sonları sorun değil geziceksek geziyoruz acil birşey yoksa genelde hafta sonları takılıyoruz akşamları geç geliyo ama gündüzde geç gidiyo öyle idare ediyoruz bende evde olduğum için sorun olmuyo
kocenle barış tabisi niye küstün nen
böcük kayıplarda
ben sölim fırında köfte patates yapcam çorba pilavda karasızım bulgurmu pirinçmi eşim tereyağsız yemiyo bende hamilelikten dolayı tereyağı koyamıyorum burnuma çok kötü kokuyo bilmiyom napsam :44:
benim herif geldi neyseki yimeğe
teli masum masum kapatınca dayanamadı sanırım zağarrrr
Yorgun sözleşme belirli süreli olduğu için zannetmiyorum tutacaklarını 2 gün oldu işe gireli ne öğrenecemki bana boşu boşuna para versinler.En fazla 15 gün tutabilirler.
Mandalin kurumsal bir şirket ama yeni bir piyasaya girmişler.Büyük bir iş.Çok yoğun olduklarını söylediler.Akşamları ve ctesi çalışma olabiliyormuş.Ama mesai ücreti de var. İkinci görüşmeye çağırırlarsa eğer kabul edermiyim bilmiyorum.Bir yanım yoğunluk zor olur.Şimdiki işide beğendim diyor.Diğer yanım çocuk düşünene kadar dayan bu firmada çalışmak bile sana çok şey kazandırır diyor.Bilemiyorum.Çağırırlarsa daha net düşünürüm
Böcük inşallah doğru olanı seçerim.
rustik ne ayyy:26:
kanga yazdığınden bişi anlamadım he:26:
mandış resım eklersın artık en azından netten benzerlerını
kelebenk bende bılmımçaktrma
hımmm anladım ona rustikmi deniymiş
benim oturma odamla mutfak bir ve ikisindede ip perde kullanıyorum çok güzel duruyor bence
heee
ben zaten onu blıyordum
ya neden sana sormuyo
ne sinir kes cezasını
kötü olmuş pekı ne zmn döncek tatlım
bıde ev ıle ılgılı bişi dıyo mu sana
evet şık duruyor temizliği nasıl sevgi yıkaması kolaymı ip tülleri
böcüküm geçen konuştuk ya ö.m den gitmiş almış bilet haberim yok akşam teyzemler gelmişti enişteme anlatırken öğrendim ses etmedim misafirler gidincede sustum yatarken açtım konuyu inceden inceden kaydım en son salonda yatıyordu
torbasına koyuyosun canım
eğer torbasını sıkı bağlamazsan ve perdeyi koyarkende bir kaç yerinden düğüm yapıyosun iyice bağlarsan kolay açılıyo
makineden çıkınca önce bir afallaıyosun noldu nen perdeye diye ama asında kendiliğinden açılıyo
en güzel özelliği istersen 1 sene yıkama kir belli etmiyo
gerçi ben yinede boyna yıkıyomda yıkamasamda kimse anlmaaz yani
tabi canım perdeci veriyor
zaten bildiğin normal tülden torba yapıyolar
evet yıkayınca yumoşuda koyyunca o miss gibi koku içi rahatlıyo insanın
temizlik gibisi varmı yaw ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?