Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yorgun sözleşme belirli süreli olduğu için zannetmiyorum tutacaklarını 2 gün oldu işe gireli ne öğrenecemki bana boşu boşuna para versinler.En fazla 15 gün tutabilirler.

Mandalin kurumsal bir şirket ama yeni bir piyasaya girmişler.Büyük bir iş.Çok yoğun olduklarını söylediler.Akşamları ve ctesi çalışma olabiliyormuş.Ama mesai ücreti de var. İkinci görüşmeye çağırırlarsa eğer kabul edermiyim bilmiyorum.Bir yanım yoğunluk zor olur.Şimdiki işide beğendim diyor.Diğer yanım çocuk düşünene kadar dayan bu firmada çalışmak bile sana çok şey kazandırır diyor.Bilemiyorum.Çağırırlarsa daha net düşünürüm

Böcük inşallah doğru olanı seçerim.

selam kızlar, bi bakem ne ettiniz dedim, gözlerimden uyku akıyor((

mandiş allah seni

kangamm, aferin geç bile kalmışsın bu arada şimdi gördüm ama uzun sürmemiştir di mi

mandiş acı yav, kaynanan falan gelmiyor ya ne kavgası :18: şaka bi yana kavga, tartışma illa olur ama bizim sanırım karşılıklı konuşmadan gelişen bi durum oldu, ayrı olduğumuz uzun dönem hariç hiç küs bitmedi bi günümüz. ikimiz de huzursuz oluyoruz snaırım ondan. yani ben vakti zamanında bilirim küs uyuduğumu ettiğimi ismi lazım değil ex şahısla. ancak benimkiyle o da sevmediği için sanırım çok üzülürüm öyle bir gün gelirse. umarım hiç olmaz. çünkü o da sevmediği için öyle bir şey olması gerçekten felaket bir durum demek olur...

hafta sonunuz size kalsın da, valla gözümde çok önemli bir yeri var o 2 günün:))) sen de evdeysen geç gidebildiğine göre geç gelmesi de çok rahatsız etmez ortak zamanınız olur ne güzel rahat kahvaltınızı edersiniz uzun uzun

ne mi yapacaksın tabii ki canının çektiğini, sen hamilesin unutma hamileliği bırak, yemeği yapan sensin

benim herif geldi neyseki yimeğe
teli masum masum kapatınca dayanamadı sanırım zağarrrr

artık görüşmezsen olmaz zaten aklında kalır. en azından her türlü karşılaştırma şansın da olur, eşinle de oturup enine boyuna konuşursunuz. hayırlısı hangisi ise o olsun. hep böyle derim ben kendi kararlarımda da, klasik bir söz olsa da çok anlamlı gelir bana

kanga yazdığınden bişi anlamadım he:26:

mandış resım eklersın artık en azından netten benzerlerını

kelebenk bende bılmımçaktrma

hımmm anladım ona rustikmi deniymiş

benim oturma odamla mutfak bir ve ikisindede ip perde kullanıyorum çok güzel duruyor bence

evet şık duruyor temizliği nasıl sevgi yıkaması kolaymı ip tülleri

heee
ben zaten onu blıyordum

böcüküm geçen konuştuk ya ö.m den gitmiş almış bilet haberim yok akşam teyzemler gelmişti enişteme anlatırken öğrendim ses etmedim misafirler gidincede sustum yatarken açtım konuyu inceden inceden kaydım en son salonda yatıyordu

ya neden sana sormuyo
ne sinir kes cezasını
kötü olmuş pekı ne zmn döncek tatlım

bıde ev ıle ılgılı bişi dıyo mu sana

ya neden sana sormuyo
ne sinir kes cezasını
kötü olmuş pekı ne zmn döncek tatlım

bıde ev ıle ılgılı bişi dıyo mu sana

şimdilik birşey demiyor tam konuşamadım ama inceden yine dokundurdum hatalarını bir daha demedi

ben yollamadımki kendi gitti hain planlarım var böcük bugün baktım tül perdelere hafta sonu da alacam hepsini sıkışsın ödesin dedim bundan sonra kısıtlama bekleme benden ilk örnek yarın tülleri alıyorum

torbasına koyuyosun canım
eğer torbasını sıkı bağlamazsan ve perdeyi koyarkende bir kaç yerinden düğüm yapıyosun iyice bağlarsan kolay açılıyo
makineden çıkınca önce bir afallaıyosun noldu nen perdeye diye ama asında kendiliğinden açılıyo
en güzel özelliği istersen 1 sene yıkama kir belli etmiyo
gerçi ben yinede boyna yıkıyomda yıkamasamda kimse anlmaaz yani

hımm torbasınıda tülcü veriyor dimi onu nereden bulcam
kir belli etmiyor ama kokusu belli ediyor sevgi ya temiz olan tül perdenin olduğu odada mis gibi kokuyor

tabi canım perdeci veriyor
zaten bildiğin normal tülden torba yapıyolar
evet yıkayınca yumoşuda koyyunca o miss gibi koku içi rahatlıyo insanın
temizlik gibisi varmı yaw ,

tabi canım perdeci veriyor
zaten bildiğin normal tülden torba yapıyolar
evet yıkayınca yumoşuda koyyunca o miss gibi koku içi rahatlıyo insanın
temizlik gibisi varmı yaw ,

evet ya titiz biri değilimdir ama pisde sayılmam sanırım
hiç biryer temiz olmasa o tüllerin temizliği heryer temizmiş gibi geliyor

valla bende öle temizlik hastası değilim zaten olmakda istemiyorum o kadar takıntı beni yorar,
zaten şu aralar hamilelikten dolayı canım hiç istemiyor
ağır işlerde yapamıyorum
ancak süpürüp silip toz alıyorum

öle her ay perde falan yıkıyamıyorum
haftada 1 cam silemiyorum
zaten ev büyük süpürnce bile yoruluyorum
o kadar camı her hafta silemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…