Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

her yönüyle doğru diyorsun kangam...

evet biraz moral bulalım, hayırdır sen akşam girmezdin, eşin gitmedi daha di mi? e yolluk ne mama hazırlayacaksın bakiim

her yönüyle doğru diyorsun kangam...

evet biraz moral bulalım, hayırdır sen akşam girmezdin, eşin gitmedi daha di mi? e yolluk ne mama hazırlayacaksın bakiim

günaydınnnnnnnnn
kangammm eşim daha gtmedıde arada bakıom ama akşamları pek kımse olmuooo zatenn
hee bı gtsınde yolluk kolayy

süper laf demişsin kesin ağzını ayırıp baka kalmıştır.
kesinlikle haklısın böcük olay olmadan bakamazlarmış illa birileri ölecek ondan sonra bakacaklar

sağol yorgun diyorlarki kesin bir eksiği vardı ki kaçtı ya ehliyeti yoktu ya muayenesi ya sigortası ya alkollüydü filan dedim bunu da benmi tespit edip getircem size şimdi mahkeme sonucunu bekliyorum araştırdığıma göre muhatap bulunamadığından koğuşturmaya yer yoktur diye mahkemeden kağıt gelecek ondan sonra emniyet genel müdürlüğüne yazacam o mobesenin neye yaradığını polis diye çalıştırdıkları o insanların ne görevi olduğunu mağdur olunca adaletimizi kendimiz mi sağlamalıyız diye sorcam sonunada ekliycem ben şimdi o kaçanı kendim bulup öldürürsem kapıma adam öldürmekten beni almaya gelmeyin diye sizin yapmadığınız adaleti kendim sağlamaya çalıştım

öldürmem ama eğer bulursam o adiyi saçını başını yolacam burası kesin kinimi çıkarmadan soğumaz yüreğim

böcük bizde tam tersi oldu yeni polisler gayet sakin ve ilgili olamaya çalışıyorlardı ama diğerleri tabiri caizse kaşarlaşmış olanları burnundan kıl aldırmıyor yenilerinede kıdem atıyorlardu

Allah rahmet eylesinşehitlerimize askerlik bambaşka ya bizim evletlarımız bedelsiz canlarını koyuyorlar ortaya aylarca sürünüyorlarda maaş karşılığı değil sadece vatan düşüncesiyle

Günaydın kızlar

Mandiş geçmiş olsun canım. Burası Türkiye alıştık galiba böyle vakalara.. Polisin bir olayın peşine düşmesi için cinayet olması gerekiyor sanki artık.Allah Sonumuzu Hayır etsin

amin boşver

o zaman bir ikisini sallandıralım boşver kent meydanında :)))))

Böceeem çok üzülüyorum senin durumuna ama bir yandanda seviniyorum geleceğiniz için büyük adım.
Bu arada hani ülkeye gidecek

bende kendı durumuma ınan
işten bunaldım sadece zorunlu olduğumdan gelıyorumm cok sıkıntı yaşıyorummm

cidde
günaydın kızlar

evet kocanı demiştim böcüğüm pasaport vize işlemleri bittimi annemde yeniledi pasaportunu harç adı altında iyi haraç aldılar

kocemde 200 tl verdı iştee
pasaport geldı geçen hafta yetkılı demış 10 15 güne kadar haber vercem bakalım bu hafta ınş.haber gelır

inşallah böcük annemde sadece değişime 450 verdi

böcükk emniyet müdürlüğüne bir mail döşedim ama göndersemmi acaba biraz ağırmı oldu ne başıma iş alırmıyım acaba

Günaydın kızlar...

Mandiş ne yaptım emniyet müdürlüğüne maili yolladınmı?

günaydın

EVET attın böcük sonrada öğrendimki adamlar ilgilenmişler saatlerce görüntü izlemişler birazda pişman oldum yolladığıma tırstımda açıkcası çünkü o sinirler döktürmüştüm artık bana temiz çamaşır sigara neyim getirirsiniz görüş günlerinde :)))

Bunlar seni içeri almazlar mandş el altından götürürler seni yandın valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…