her yönüyle doğru diyorsun kangam...
evet biraz moral bulalım, hayırdır sen akşam girmezdin, eşin gitmedi daha di mi? e yolluk ne mama hazırlayacaksın bakiim
haklısın cnmm hemde cok
benımde telim çalınınca bana ne dedı bılın mı
cep telını cepte taşınır
dedım sen dizüstü bılg.denılıyoo onun dizimızın üstünde mı taşıyoruz deıdm
anlıyorum yanı senı
nolursa olsun evıne hırsız gırsede yapcak bşi yok dıyıp cıkıyorlar işin içinde
o yüzden güven falan yok onlara
bıde benım d günüm onların polıs günüeskıden cok sevrdım polıs olmak ısterdım cok arkadaşım vardı
son zamanlarda sevmıyorum hele o kadın cınayetlerındekı ılgısızlıklerı
adam kadını bıcaklıoda bişi yapmıyolar
senınkı onun yanında bişi deıl gıbı demı yada gıt o senın kocendır dıyıp eve yolluolar kadını sonra ölüm haberi
mandiş öncelikle cana gelmemiş çok şükür, geçmiş olsun. ama sinirinde sonuna kadar haklısın, düşün sen sivil insan bu kadar iz takip edebiliyorsun, onlara gelince olay kitleniyor. aklım almıyor, alamıyor bunları!!! işini hakkıyla yapanlar o kadar azınlıkta ki...
o kaçanın da kesin bir yerinden çıkar ama size ne fayda, o panikle tabii insan plaka almayı akıl edemez ki, tahmin edebiliyorum. insan sakinken diyor hemen plakayı almak lazım diye, ama annen de nasıl panik olmuştur zincirleme olmuş, tekrar geçmiş olsun.
hayret bir şey, iyi demişsin böcüşüm sanki diz üstünde taşıyor tövbe, tövbe... her gün kaç şikayet geliyor diyorlar ya da... o kadın cinayetleri konusu düşünüdükçe tüm saç tellerim havaya kalkıyor. kaç can gitti bunların yüzünden, tabii bunları yapanlar kendileri de evlerinde eşlerine şiddet uyguluyordu allah bilir zaten...
ahh kangam ahh onları hiç deme sankı onca maaşı devlet hayrına verıo
bızım vergılerımız hepsı
sen halkı koruyup kollayamazsan hak etmıyorsn zaten
bıde bu dönem polisleerınde ama korumak kollamak değil zaten hava olsn bı silah belde genç polıslerın havasından yanına yaklaşılmıoo
dıycek lafım yok
he hakkıyla bızı koruyanlar sayesınde şimdık huzurlu otruyoruz Rabbım onları başımızdan eksık etmesın hele o askerlerımız ana kzuları
daha dün 3 şehit verdıkk
besle büyüt snra vatan sağolsn itler yüzündennn analar babalar ağlıyo
neyse yaa bnalım takılmayalımmm yeter
Günaydın kızlar
Mandiş geçmiş olsun canım. Burası Türkiye alıştık galiba böyle vakalara.. Polisin bir olayın peşine düşmesi için cinayet olması gerekiyor sanki artık.Allah Sonumuzu Hayır etsin
amin boşver
o zaman bir ikisini sallandıralım boşver kent meydanında :)))))
mandış kocem için dıon demı
yok belı değill cnm
mandış kocem için dıon demı
yok belı değill cnm
Böceeem çok üzülüyorum senin durumuna ama bir yandanda seviniyorum geleceğiniz için büyük adım.
Bu arada hani ülkeye gidecek
günaydın kızlar
evet kocanı demiştim böcüğüm pasaport vize işlemleri bittimi annemde yeniledi pasaportunu harç adı altında iyi haraç aldılar
bende kendı durumuma ınan
işten bunaldım sadece zorunlu olduğumdan gelıyorumm cok sıkıntı yaşıyorummm
cidde
kocemde 200 tl verdı iştee
pasaport geldı geçen hafta yetkılı demış 10 15 güne kadar haber vercem bakalım bu hafta ınş.haber gelır
inşallah böcük annemde sadece değişime 450 verdi
günaydın
EVET attın böcük sonrada öğrendimki adamlar ilgilenmişler saatlerce görüntü izlemişler birazda pişman oldum yolladığıma tırstımda açıkcası çünkü o sinirler döktürmüştüm artık bana temiz çamaşır sigara neyim getirirsiniz görüş günlerinde :)))
Bunlar seni içeri almazlar mandş el altından götürürler seni yandın valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?