bende sana hayranım asil
hala daha utanıyor göstermiyor :))
sağol canımm,, anasının kuzusu o, utanırmışta:)))
amanda aman terbiyeli uşak oğluşumun asker arkadaşı :)))
22 kasım yay diyor netteki sayfalar ben çok anlamamda
o zaman yay
ayy ben yengeç ı nerden cıkardım kı
kafamkarışık bugunnn
halıcıyı aradım alcaktı daha gelmemış
can sıkntısından temızlığe adadımm kendımı
amanda aman terbiyeli uşak oğluşumun asker arkadaşı :)))
ah yerım ben onları minikşeyler:)
ah yerım ben onları minikşeyler:)
nasıl yenmez asil yaa oyyy ballıdır onlar oyyy doğsada öpsek :)
bizim lavabonun kapısı kırık bugün onu kaldırdım kapatmak için sağ tarafıma yukara bir ağrı girdi hala çıkmıyor inşallah kötü bir şey yoktur
ne halıcısı halılarını yıkamayamı verdin anam yazdında ben mi unuttum yaşlandımmııı yoksaa
yok buraya yazmadımmm
yaşlanmadın yanı
alıntıların içine etmışsınızz
nasıl yenmez asil yaa oyyy ballıdır onlar oyyy doğsada öpsek :)
bizim lavabonun kapısı kırık bugün onu kaldırdım kapatmak için sağ tarafıma yukara bir ağrı girdi hala çıkmıyor inşallah kötü bir şey yoktur
valla ya, nasıl severim, daha şimdiden cok seviyorum. aferın canım sana, doktor agır bısey kaldırmak yok demedımı, niye kaldırıyosun???? kızdım bak şimdi sana, pis kız, kanama fılan yoksa yoktur hehrlde kötü bişey canım, yapma bıdaha dıkkat et,
bende gecen gece gerılıyorum uyurken, karnımın bir tarafı bı agrıdı, oyle uyandım, nasıl gıcık oldum kendıme, gerılmekte yok, karın bolgesini zorlamakta yook
valla ya, nasıl severim, daha şimdiden cok seviyorum. aferın canım sana, doktor agır bısey kaldırmak yok demedımı, niye kaldırıyosun???? kızdım bak şimdi sana, pis kız, kanama fılan yoksa yoktur hehrlde kötü bişey canım, yapma bıdaha dıkkat et,
bende gecen gece gerılıyorum uyurken, karnımın bir tarafı bı agrıdı, oyle uyandım, nasıl gıcık oldum kendıme, gerılmekte yok, karın bolgesini zorlamakta yook
demezmi dedi ne kadar dikkat ediyordum anlatıyordum sana biliyorsun ama mecburiyet çok sıkıştım tuvaletegittim bir tane var ve kapısı kırık menteşeleri yok ben onu ittire süre kapatırdım yarım durudu biri almış kenara koymuş ne yapayım kapı açıkta olmaz diğer binaya geçecek kadar tutamayacaktım yavaşca biraz güç vermek zorunda kaldım inan çok sinir oldum bu nasıl kurumdur bir kapı neredeyse yıl oldu bu şekilde birde burası devlet düşün personel tuvaleti ne durumda
şimdilik kanama yok inşallahda olmaz sık sık kontrol ediyorum ama ağrım var moralim bozuldu aslında ama mecburdum geldikten sonra aradım marangozhaneyi ben yaptırcam kapıyı koca devletin bir kapı yaptırcak parası yok yazık ben yaptırcam sadakam olsun
heee ayy korktum boşverde demişti birşeyler unutmuşum üstüne sende diyince korktum :))
itinayla
demezmi dedi ne kadar dikkat ediyordum anlatıyordum sana biliyorsun ama mecburiyet çok sıkıştım tuvaletegittim bir tane var ve kapısı kırık menteşeleri yok ben onu ittire süre kapatırdım yarım durudu biri almış kenara koymuş ne yapayım kapı açıkta olmaz diğer binaya geçecek kadar tutamayacaktım yavaşca biraz güç vermek zorunda kaldım inan çok sinir oldum bu nasıl kurumdur bir kapı neredeyse yıl oldu bu şekilde birde burası devlet düşün personel tuvaleti ne durumda
şimdilik kanama yok inşallahda olmaz sık sık kontrol ediyorum ama ağrım var moralim bozuldu aslında ama mecburdum geldikten sonra aradım marangozhaneyi ben yaptırcam kapıyı koca devletin bir kapı yaptırcak parası yok yazık ben yaptırcam sadakam olsun
hey allahım yaa, eh be onlarda 1 senedır yaptırmadılarmı?? seni biliyorumda, sen yınede dıkkat yınede canım
ama benden demesı hamışlerın QI sı düşüyoosakın düzeltme QI mı bılıom bılerek yazıomm yanlışş
kız asılemır alıntıların ıcıne ettın he
bıde başlık koymak zorunda değilsın bılgın olsun
bi sana bi bana yazınca karıstı tabi iletiler canım,
başlık hoşuma gidiyo, seni rahatsızmı etti?
hey allahım yaa, eh be onlarda 1 senedır yaptırmadılarmı?? seni biliyorumda, sen yınede dıkkat yınede canım
etmeye çalışıyorum canım ya ama işte
bana mı yazdın
görmedımmm
yokkk sen yorulma dıyeee
boşwer nasıl oldunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?