ne akıllı kocan var boşver geçen hafta seni kızdırdıki bu hafta birşeyler yapınca sen daha çok mutlu ol diye :)))
unutmamıştır bugüne kadar hiç unuttumu boşver belki hayalindeki süpriz olmadı ama adamcağız hiç unutmadı hakkını yeme dimi :))
bence imkanları ölçüsünde birşeyler muhakkak yapacaktır.
ya unutmuş gibi amainşallah unutmamıştır.
Kızlar yarın evlilik yıldönümümüz..Ama eşimden hiç ses soluk yok.Kanımca unuttu
Yarın iş çıkışı sporum var gitsemmi bilmiyorum.Süpriz yapacağındanda şüpheliyim.Hatırlatmakta istemiyorum..Hatırlamazsa gecenin ilerliyen saatlerinde oklava ve tavaylamı hatırlatsam
sen buna ne kadar inanırsan sonunda mutlu olman okadar büyük olur diye yapıyordur
varya meraktan öldüm şuan kocanı arayıp ne hazırladın diye sormak geliyor içimden :))))))
canım inşallah hatırlar ya, ama bence sende bişeyler yap, sonucta ıkınızin günü, dogum günü deılkı tek ondan bekleyesin...
ben sana diyorum ama, hatırlamazsa benm eşimdebende siinir olurum, oklava tava iyi fikir:))))))))
canım inşallah hatırlar ya, ama bence sende bişeyler yap, sonucta ıkınızin günü, dogum günü deılkı tek ondan bekleyesin...
ben sana diyorum ama, hatırlamazsa benm eşimdebende siinir olurum, oklava tava iyi fikir:))))))))
yok ya eminim yok bişey
Perşembe beni teselli için düşün sen
kızlar yerden ısıtma tesisatı projesi ve hesabına ihtiyacım var.Sizin bilginiz olmayabilir.Ama bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlarınız varmı?
ben seni perşembe teselli etmiycem diycemki sana ben sana demiştim boşver :)))
ve sen hayalindeki süprizi değilde başka bir süprizi bulursan yine mutsuz olabilirsin bak ozamanda ben saba tava oklava derim :))))
malesef boşver bilgim yok olanıda bilmiyorum
ummadığım için hayal ettiğim bişeyde yokİnşallah dediğin gibi olur
boşver ilk dönümüzde ne yaptı kocan
güzel bir yerde yemek yemiştik.
bak yaa geçen senede ağvayamı gitmiştiniz
sendemi yaaa benim kocamda bana oklava tava göstermeli :)))
ben seni perşembe teselli etmiycem diycemki sana ben sana demiştim boşver :)))
ve sen hayalindeki süprizi değilde başka bir süprizi bulursan yine mutsuz olabilirsin bak ozamanda ben saba tava oklava derim :))))
tamam bişeyler yapacam.Ama varya unutmuşsa bitti o bitti
ağvaya yazın gittik.Yıldönümünde sapancada lale otele gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?