- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
iyiyim canım saolasın.Sanırım regl olacam o yüzden oldu baş dönmem.Şimdide sıkıntısı var aslında.
amma yoruldm yaa daha bunn yarını varşimdıden tırnaklarım bıle ağrıooo
ctesi 6 gıbı eve geldımhemen güneşlikleri attım makınayaonlar yıkanırken mutfak dolaplarını sıldımmm domestosu abartmışım ellerım yanıoo
sonra güneşlıklerı ütüledımm
tülleri attımonlar yıkana kadar eşim perdelerı astı bende mutfağa devam sonra onlarıda ütüledım 1 gıbı yattım
sabah 7 de kalktım
hemen koltk kılıflarını attımm 1 saat onları sökmekle uğraştım sonra onlar 3 makına ettı astımm camları sildımmm onlar zaten ölüm demırlı olnca camlar.kapıları sildimmm
yerlerı eğıl eğıl sıl bacaklarım tutmuoo ellerım yanıo
11 gıbı kocem kalkt
ben koltk takımını masayı ve köşe takımlı odayı kaldırıp silmiştımmmeşim nevresımlerı değiştrdı onları attım aşağa kılıfları astım
yatak odasını kaldırdık sıldım
camları sıldım banyo wc derken şimdık otrdm
en zor işi eşim yaptı koltuk kılıflarını taktı
hala iş var ama hal yok
bulaşık makınası temızldım buzdolabı şu bu öldüm laayarın işte ne ederım bılmem
unutmuşum
renkılerı ve nevresımlerı ütüledı beyazları yıkadım
kılozet takımı şu bu ev terlıklerı derken az kalsın eşimide mak.atcaktım
benımde bugun geldı onca iş arasında
karnımda ağrıdı
günaydın kızlar
böcükk atlı mı kovaladı bacım niye hepsini birden yapmaya kalktın senin canının hiçdeğerli değilmi yaa
boşver geçmiş olsun başdönmen geçmiş sevindim
halılarımı elde yıkamamyaz temizliği yaptın desene böcük..Ben birkaç hafta önce yaptım.Artı olarak halılarımıda yıkamıştım.Bitti çok şükür insan mahfoluyor valla.o domestos yokmu ya ben her seferinde ellerimi parçalıyorumAma bu sefer halıları eldivenle yıkadım yoksa domestos daha beter yapardı
3 güdür ne yattığım yeri biliyorum ne kalktığım reglim okadar sıktıki beni.Neyse bu sabah oldumda rahatladım..
günaydın kızlar
böcükk atlı mı kovaladı bacım niye hepsini birden yapmaya kalktın senin canının hiçdeğerli değilmi yaa
boşver geçmiş olsun başdönmen geçmiş sevindim
günaydın hanımlar
böcük onu da et bunu da et ama sonunda acısını sen çekiyorsun canın bu kadar değersiz olmamalı herşeyden önce sağlığın canım
boşver sendemi bu atoma benzedin
Günaydın mandiş...
Ben hep böyleydim zati :)) Sadece söylemiyordum.Ama çevremdekiler çok konuşur bunu halılarım yıkanmaktan evim temizlenmekten yıpranacakmış.Bide beyaz koltuklarım (deri) silmekten tahriş oldu 2 yılda artık örtü örtüyorum
afferin sana hem farkındasın hem hala devam ediyorsun biraz rahat olun pis olun olun demiyorum ama kendinizi yormadan sağlığınıza zarar gelmeden yapın ya
benim elimde değil ya
Sen anlat bakim hamilelik nasıl.oğluşun nasıl..
Kızlar yarın evlilik yıldönümümüz..Ama eşimden hiç ses soluk yok.Kanımca unuttu
Yarın iş çıkışı sporum var gitsemmi bilmiyorum.Süpriz yapacağındanda şüpheliyim.Hatırlatmakta istemiyorum..Hatırlamazsa gecenin ilerliyen saatlerinde oklava ve tavaylamı hatırlatsam
ahh boşver ahhh
oğluşum iyi midemi döndürüp duruyor finduk
eşin unutmamıştır ne zaman unuttu ki kaldıki ben değil o :))
bence sen sporuna git adam ona göre ayarlamıştır Allahım yaaa hemen oklavaya tavaya sarılıyor evlilik yıldönümü kocanada sana değilmi sen hazırla birşeyler süpriz yap yoksa kocan tavayı ele alsın
mandiş spora gittimmi o akşamım bitiyor.Spordan ter içinde çıkıyorum 19.30 da eve git duş al hazırlan çok zaman alır diye dedim.Zaten hediye alayım diyorum.Son ana kadar vermeyip onun unutup unutmadığına bakaraktan.önce hediye arkasından tavayı geçirsem nasıl :)
sen bir hediyle geçiştirmek yerine bir süpriz hazırlasan eşininde hoşuna gidecek birşeyler nasıl olur :))))
Ama ben niye hazırlıyorum.Sonuçta onun hazırlaması lazım ama..Evlilik teklifini o yaptı.İlk o evlenmek istedi..Banane yaa
olabilir ama sonuçta sende evet dedin ve beraber yaptınız düğünü nikahı ona özel değil sadece ortak bence senin doğum gününde sana süpriz yapması ondan beklenir ama yıldönümü ortaksınız bence bunu eşinin üstüne atma :))))
ama ben geçen haftadan kızgınım ona bişey yapasım yokSüprizi o yaparsa mutlu olurum.Ama kendimi zorlayıp ben yaparsam ve onunda unuttuğunu farkedersem katliam olur.Kendimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?