- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Çok güzel ozaman sevindim valla
nadia sen kaç yaşında evlendın cnm kaç yıl evlı kaldınız :26:yaşında küçük çunku okumaya bence cok musaıt ohh koca derdınde yok tam okuma dönemın
bızde nerdee
ev işlerıne zor yetıom 13 saat işte çalış bıde oku mumkun mu değil
sorun ne bılıyon mu cnm
patron benı bırakmaz
ben bırakıp gtsem ıkı dükkan ötede ustanın yerı
yüzüne bakamamyaptıklarına karşı nankör konumuna düşerım falan
ama konuşcam
kiramada zam gelcek 2 yılı gectı zam almadım yıtır çalışma saatlerındede değişiklık ıstycemm olmazsa napım ama demı
sorun ne bılıyon mu cnm
patron benı bırakmaz
ben bırakıp gtsem ıkı dükkan ötede ustanın yerı
yüzüne bakamamyaptıklarına karşı nankör konumuna düşerım falan
ama konuşcam
kiramada zam gelcek 2 yılı gectı zam almadım yıtır çalışma saatlerındede değişiklık ıstycemm olmazsa napım ama demı
valla kızlar bıde şunu demek ısterım evlenecek olana hıc öle aşk maşk evlılığı demeyın en güzelı mantık evlılığıdır bılesınız
baktınız aılesı sorunlu mu anlaşamam ama onu cok sevıom mu dıyonuss aman aman sevgı herşey olmuoo
tecrube konuşuyoo
öle sorunlar cıkıyorkı evlılıkte öle laylomm gtmıoo
kara blutlar eksık olmuoo
sevgılıyken nışanlıyken adamlar cok farklı evlenınce cok farklı bılesınız
hele o aıleler yok mu ben coğu arkadaşımın tanıdığımın eşini sevmesıne rağmen aılesı yüzünden ayrıldığını bılıyorum
şunu unutmaynkı aıle en önemlı faktör kım ne derse desın
ben çemkıren bı tıpım hayatta ezdırmem
eşimde benı kaybetme korkusu yaşar kı yaşamalı kımse vazgecılmez değil aman aman sız akıllı olun ne kocalar var aılesıne toz kondurmayan
benım o tarafta hıc sorunum yok
eşim hep yanımdadır olmasa yolarımama ne adamlar var bılesınız
ıyı düşünün evlenen
ınankı evlenmek zor ama boşanmak cok kolay[/QUOTE
Valla haklısın şuan an itibariyle evlenmekten fln vazgeçtim :)
Benide annesi korkutuyo sevemedim kadını bi türlü için almadı, uzakta olması tek tesellim.
Bide oğlunu seviyom ya çok seviyom hem öff
ayın 18 ı gelsede 1000 tl cebe atsammm
patron dıo kaldın sen geçemedın sınavı dedım sen parayı hazr et o da bana dıo
ınş geçtım kızlarrr
yoksa 1 ay maaş yokkkk
takımı hatrladam senıde hatrlıycam ama unuttumazcık hatrlar gıbıyımmm ama çözemedım dedığım gıbı takımı görürsem ancak
bende hıc doymam almaya hıc
daha 3 yıl oldu her yıl kızartma tencerem değişir h sonu gene attım eskıdı dıye yenı aldım cıceklı böceklı cok şık
evde koycak yer var mı yok ama olsun ne edımmm durduramıyorum kendımı
bnım yasım kucuk tu evlendıgım zaman ya 18 ı doldurmama 6 ay vardı ...1 sene durdum sonra ayrıldım
valla bende okumanın derdındeyım suan ...
cunkı aıledende ınsana fayda gelmıyormus bunu ogrendım ...
usta kım ? ? ?
zaten önce konuşursun.Seni anlarsa ne ala..İş hayatında öyle utanma yok.Herkes kendi çıkarına göre davranır..
ayın 18 ı gelsede 1000 tl cebe atsammm
patron dıo kaldın sen geçemedın sınavı dedım sen parayı hazr et o da bana dıo
ınş geçtım kızlarrr
yoksa 1 ay maaş yokkkk
evt baya kucuk evlenmışsın cnm
neysekı bebeğın falan yok sanırım
aile deme yaa belkı senınde yanlışların olmuştrhıc bı ana baba sanmamkı kötü düşünsün
bılemıyorum tabı
ama ınş okur kendı hayatını kurtarırsın
burda çalışıo mekanık ustası13 yıldır şimdık kendı dukkanını açcak
bunca yaptığıma karşılık bu muydu derse ne derım benama napım yaa demı çıkarımıda düşünmek zorundayımm
Valla haklısın şuan an itibariyle evlenmekten fln vazgeçtim :)
Benide annesi korkutuyo sevemedim kadını bi türlü için almadı, uzakta olması tek tesellim.
Bide oğlunu seviyom ya çok seviyom hem öff
iyisin valla böcük
ee adam dukkan acacak sen onun yanında mı calısacaksın artık anlamadım ben ?
ya bnm aılemle sorunlarım hıc bıotmıyo cok ılgısızler daha dun babamla tartıstık hıc duzelmıyorlar maalesef
heves ıste aman napacaksak o kadar tabagı canagı hadı sen evlısın ılerde coluk cocuga karısırsın kullanır kırar dokersın bn napıcam ...
öğrencı evıme gotururum artıkın
Hay Allah razı olsun kızlar sizden Allah ne muradınız varsa versin bgn zamanın nası geçtini anlamadım çok sıkılıyodum herkese yazmasamda yorumları okumam yetti şöle tık tık yazılan bi yer olsa daha iyi olcak aslında ama neyse
Hay Allah razı olsun kızlar sizden Allah ne muradınız varsa versin bgn zamanın nası geçtini anlamadım çok sıkılıyodum herkese yazmasamda yorumları okumam yetti şöle tık tık yazılan bi yer olsa daha iyi olcak aslında ama neyse
kız bıde kaybedersem
ilk gün baktım cevaplardan 90 üstü beklıommm
ama sonra bakmadım burdakı ustanın akrabalarıd baktıkça hata cıkıo dıyınce tırstım:18:ama ınş kazanmışımdır
altın alır atarım kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?