yemek yemedımmmmm
kuru varmış yaaa
Gıdeyımde nasıl gıdeyım orda para lazım ıs bulmak lazım ev lazım nasıl yapıcam hepsını bılmıyorum ...
sen unıversıteye gıttın dımı
Hoşbuldum, saol tatlım :)
Doğru sölüyosun bian önce bi hobi edinmem lazım bunu araştırcam da anam herşeyde para uyuz oluorum, bi tenis oynıyım dedim kendi kendime heves ettim raketi ayrı paraymış kursu ayrı para
Bunalıma girmeye korkuyorum Pskologların seyansı deli para valla
psıkologlar kurstan pahalı bılesınn
afıyet bal şeker olsun
çalışmıyon mu sen
önce sana iş lazım
orda dedığın nerde sen nerdesın
açıktan okumuyor muydunnn
ben unı.okumadım cnm terk ettım:)
muhasebe eğıtımı aldım ölee muhasebecı oldum ön muhasebecı
ama işim karışıkkasko trafık poliçelerıne bakıom
kazalı araçların yapım aşamasına bakıom dosya açıom bıde fatura kdv falan işte he bıde mekanıkte araç bakımlarını takıp edıyorum
başka bişi yıyım yaa içim sıkılıoo bıde bu sıcakta yıyemem fasulye
muhasebe
ne yazıkkı ınş bulur bulamıyorkı
herşeyde olduğu gıbı evlılığınden ı ve kötü yanları muhakak var ama ben gıbı takmıycan
ınş sen ı ınsanlrla karşılaşırsın
hanı derler ya aılesını napcan sız mutlu olun ınan evlenınce anlıyorsunkı sadece eşinle evlenmemışsınçok şükür benım öle sorunlarım yok çunku hıc takmam
ceyıs hazrlarken bana gel ama bakanım yaa
kredı işi zor ben hala öduyorum 3 yıldır düğün borcu ev borcu düşün
o yüzden hayallarını gercekleştr ve yavaş yavaş evlen eğlene eğlene desemm
ayrıntıları dıkkat et zamanı ıı kullan aklında bişi kalmasın
o yüzdende acele etme
eşim 9 aydır işsız kiradayız bende bunaldım tabe tek başıma kredı kira ödemeler falan
neyse düelır ınş
bankacılık ve sıgortacılık okuyorum canım ...
kıtap bence guzel senın zevkını bılmıyorum ama seversın dıye dusunuyorum ...
bn evlıydım ayrıldım canım
Bakcam ona severim bencede ya :)
Hayırlısı olsun hakkında canım, sen neden ayrıldın çok özel deilse anlatsana biraz buarada kaç yaşındaydın?
Yorumlarında okudumda üniversiteye gitmek istiosun galiba bencede git ben 5yılımı verdim ailemden uzakta hayatı gördüm gerçekten iyi kötü bi çok şeyle karşılaşıosun çok çeşitli insanlarla tanışıosun ve yavaş yavaş hiçbişeye şaşırmıyosun :)
Eger kendini geliştirebilirsen sana getiriside çok oluyo tabi birazda şanslı olmak lazım.
Dogru sölüyosun evlensen bi türlü evlenmesen bi türlü insana karşıdan cazip gelio, dışı seni içi beni yakar misali :)
Haklısın canmm bunalmakta bayada olmuş sıkma canını düzelir inşallah Allah tez zamanda hayırlı bi iş nasip etsin eşine bu zor zamanları bian önce unuttursun.
Çeyiz konusuna gelince evlenim evlenim die paralıom kendimide neyin var die bi sor
Geçen ilk defa tencere seti aldık annemle çeyiz die onun dışında ufak tefek şeylerin dışında bişiyim yok ne pahalı şey bunlar çok güzel ama çok pahalı cidden bi yemek takımım bi çatal kaşık takımım bile yok hatta bu pahalılıkla giderse olmıcaktatöveb tövbe.
calısmadıgı ıcın ayrıldım , kendı calısmıyordu benıde calıstırmıyordu yurumedı ıste ,,,
evet unıversıteye gıtmek ıstıyorum ama bı basına nasıl olurkı maddı acıdan burs alsam bıde calıssam dıyorum
calısmadıgı ıcın ayrıldım , kendı calısmıyordu benıde calıstırmıyordu yurumedı ıste ,,,
evet unıversıteye gıtmek ıstıyorum ama bı basına nasıl olurkı maddı acıdan burs alsam bıde calıssam dıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah daha düzgün insanlar çıkar karşına
Eğer insan bişeyi istiyosa yapamıcağı şey yoktur bence evet zor olur belki ama istersen yaparsın şimdi harçlar kalktı kendini geçindirebilmek için paraya ihtiyacın var sadece onuda belediyelere, ticaret odalarına fln burs talebinde bulunursun bide öğrenim kredisi alırsın ödemesi soradan zor oluo ama zorda kalırsan alırsın sora bide part time bi işte çalışırsan halledebilirsin bide uygun fiyatlı biyerde okursan senin için daha rahat olur. İstediğin şehir üniversite bölüm fln neler?
Bide yaşın kaçtı?
işte fazla masrafı olmayan hobilerden başlamalı spor salonları çok iyi bence, çevrede uygun fiyata buldun mu bir spor ayakkabı, eşofman altı tamamdır iş:)
ayrıca halk eğitimi merkezlerinin kursları çok uygun oluyor ve ara ara talebe göre kurslar açılıyor. yine belediyelerin olabiliyormuş sanırım duyduğum kadarıyla ya da üniversitelerin kursları.
tenis zaten başlı başına lüks bir spor önce az masraflıdan başlarsın ileride geçersin ona da
doktora verilecek paraya kendi zevkine harcayıp mutlu olmak lazım yani işte çözmüşsün işi
aman böcüşüm maaşlar yatsın da işler nasıl olsa yoğunlaşır yine azalsın dersin biraz dinlen bu arada sen de
ben suanda calsııyorum ... sehır dısına evımden mılyonlarca km uzaga gıtmek ıstıyorum mumkunse ... orada bı ıs bulup calsımam gerekecek tabı oraya gıdebılmek ıcın sınava gırene kdr bu berbat yere katlanıp para bırıktırmem gerekecek derdım buyuk yanı ... bende on muhasebecıyım ... carı acıyorum , taksıtler odemelerı kontrol edıyorum fatura kdv dedıgın gbı
yanında ayran yogurt fılan gondermemısler mı ?
hafıf bıseyler ye ay bızde menemen yedık hadı hayırlısı zaten bogazlarım agrıyodu ıyıce oksuruyom sımdı
o taraftan hıc bakmadımm heee
kangama bak vur tembellığın dıbıneee
anlamadım kusura bakma cnm
aılen yok mu senın
evım dedığın yer aılenın yanı mı yoksa ayrıldığın eşinle yaşadığın evın mı
ınş kısmet olur cnm ınş
yoğurt yedım geldım
bende evlenelı hıc menemen yapmadım desem hep sıcak yemekler
bıgun yapem barı
dün ıspanak yaptım mevesımı değil ama eşim cok ıstedı
Dogru sölüyosun evlensen bi türlü evlenmesen bi türlü insana karşıdan cazip gelio, dışı seni içi beni yakar misali :)
Haklısın canmm bunalmakta bayada olmuş sıkma canını düzelir inşallah Allah tez zamanda hayırlı bi iş nasip etsin eşine bu zor zamanları bian önce unuttursun.
Çeyiz konusuna gelince evlenim evlenim die paralıom kendimide neyin var die bi sor
Geçen ilk defa tencere seti aldık annemle çeyiz die onun dışında ufak tefek şeylerin dışında bişiyim yok ne pahalı şey bunlar çok güzel ama çok pahalı cidden bi yemek takımım bi çatal kaşık takımım bile yok hatta bu pahalılıkla giderse olmıcaktatöveb tövbe.
aılemın yanı canım bn o evden ayrılalı baya oldu aılemle yasıyorum sımdı
canım ben 20 yasındayım .. kendı ayaklarımın uzerınde duruyorum sımdılık ama bnm unıversıte mezunu olmam lazım yasım gecmeden .. yanı boyle baskalarının yanında calısmak zor gelıyo en azından daha duzgun ısler bulurum dıye dusunuyorum ...
bıde aılemden destek almak ıstemıyorum bn okurken aklımda hıcbıryer yok senın tavsıye edebılecegın bıyerler varmı
çok özür ama neden aılenden uzak olmak ıstıyorsun yanı sırf okumak için mı
ben mı yanlış anladımmm
ben ve aılem ıst da mesela ama ben anadolu onlar avr.yakasında ınan gıdemıyorum 1 gün tatılım var nasıl özluyorumm nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?