Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Gıdeyımde nasıl gıdeyım orda para lazım ıs bulmak lazım ev lazım nasıl yapıcam hepsını bılmıyorum ...
sen unıversıteye gıttın dımı

çalışmıyon mu sen
önce sana iş lazım
orda dedığın nerde sen nerdesın
açıktan okumuyor muydunnn

ben unı.okumadım cnm terk ettım:)
muhasebe eğıtımı aldım ölee muhasebecı oldum ön muhasebecı
ama işim karışık kasko trafık poliçelerıne bakıom
kazalı araçların yapım aşamasına bakıom dosya açıom bıde fatura kdv falan işte he bıde mekanıkte araç bakımlarını takıp edıyorum

işte fazla masrafı olmayan hobilerden başlamalı spor salonları çok iyi bence, çevrede uygun fiyata buldun mu bir spor ayakkabı, eşofman altı tamamdır iş:)
ayrıca halk eğitimi merkezlerinin kursları çok uygun oluyor ve ara ara talebe göre kurslar açılıyor. yine belediyelerin olabiliyormuş sanırım duyduğum kadarıyla ya da üniversitelerin kursları.

tenis zaten başlı başına lüks bir spor önce az masraflıdan başlarsın ileride geçersin ona da

doktora verilecek paraya kendi zevkine harcayıp mutlu olmak lazım yani işte çözmüşsün işi
psıkologlar kurstan pahalı bılesınn

aman böcüşüm maaşlar yatsın da işler nasıl olsa yoğunlaşır yine azalsın dersin biraz dinlen bu arada sen de

ben suanda calsııyorum ... sehır dısına evımden mılyonlarca km uzaga gıtmek ıstıyorum mumkunse ... orada bı ıs bulup calsımam gerekecek tabı oraya gıdebılmek ıcın sınava gırene kdr bu berbat yere katlanıp para bırıktırmem gerekecek derdım buyuk yanı ... bende on muhasebecıyım ... carı acıyorum , taksıtler odemelerı kontrol edıyorum fatura kdv dedıgın gbı

başka bişi yıyım yaa içim sıkılıoo bıde bu sıcakta yıyemem fasulye

yanında ayran yogurt fılan gondermemısler mı ?
hafıf bıseyler ye ay bızde menemen yedık hadı hayırlısı zaten bogazlarım agrıyodu ıyıce oksuruyom sımdı

Dogru sölüyosun evlensen bi türlü evlenmesen bi türlü insana karşıdan cazip gelio, dışı seni içi beni yakar misali :)

Haklısın canmm bunalmakta bayada olmuş sıkma canını düzelir inşallah Allah tez zamanda hayırlı bi iş nasip etsin eşine bu zor zamanları bian önce unuttursun.

Çeyiz konusuna gelince evlenim evlenim die paralıom kendimide neyin var die bi sor

Geçen ilk defa tencere seti aldık annemle çeyiz die onun dışında ufak tefek şeylerin dışında bişiyim yok ne pahalı şey bunlar çok güzel ama çok pahalı cidden bi yemek takımım bi çatal kaşık takımım bile yok hatta bu pahalılıkla giderse olmıcakta töveb tövbe.

bankacılık ve sıgortacılık okuyorum canım ...
kıtap bence guzel senın zevkını bılmıyorum ama seversın dıye dusunuyorum ...
bn evlıydım ayrıldım canım

Bakcam ona severim bencede ya :)

Hayırlısı olsun hakkında canım, sen neden ayrıldın çok özel deilse anlatsana biraz buarada kaç yaşındaydın?

Yorumlarında okudumda üniversiteye gitmek istiosun galiba bencede git ben 5yılımı verdim ailemden uzakta hayatı gördüm gerçekten iyi kötü bi çok şeyle karşılaşıosun çok çeşitli insanlarla tanışıosun ve yavaş yavaş hiçbişeye şaşırmıyosun :)

Eger kendini geliştirebilirsen sana getiriside çok oluyo tabi birazda şanslı olmak lazım.

calısmadıgı ıcın ayrıldım , kendı calısmıyordu benıde calıstırmıyordu yurumedı ıste ,,,
evet unıversıteye gıtmek ıstıyorum ama bı basına nasıl olurkı maddı acıdan burs alsam bıde calıssam dıyorum

herseyın olur canım uzulme ... yavas yavas tamamlarsın ya daha 26 yasındasın kız bosversene

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah daha düzgün insanlar çıkar karşına
Eğer insan bişeyi istiyosa yapamıcağı şey yoktur bence evet zor olur belki ama istersen yaparsın şimdi harçlar kalktı kendini geçindirebilmek için paraya ihtiyacın var sadece onuda belediyelere, ticaret odalarına fln burs talebinde bulunursun bide öğrenim kredisi alırsın ödemesi soradan zor oluo ama zorda kalırsan alırsın sora bide part time bi işte çalışırsan halledebilirsin bide uygun fiyatlı biyerde okursan senin için daha rahat olur. İstediğin şehir üniversite bölüm fln neler?
Bide yaşın kaçtı?

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım seni mutlu etcek düzgün insanlarla karşılaşırsın..

Bence eğer insan isterse herşeyi yapar belki zor olur biraz sıkıntı çekersin ama yapabilirsin. Şimdi artık harçlar kalktı sadece kendi giderini karşılaman lazım onuda belediyelerden vakıflardan kaymakamlıklara fln burs talebinde bulunursun sora öğrenim kredisi alırsın biraz zor oluo ödemesi ama zorda kalırsan alırsın bide part time bi iş bulursun zorlanırsın belki ama halledebilirsin bence bide uygun fiyatlı bi şehire gidersen senin için daha rahat olur. Ailenden fln biraz destek olabilcek yok mu? Istediğin şehir üniversite bölüm fln neler? bide yaşın kaçtı? Çok soru sordum galiba gene

canım ben 20 yasındayım .. kendı ayaklarımın uzerınde duruyorum sımdılık ama bnm unıversıte mezunu olmam lazım yasım gecmeden .. yanı boyle baskalarının yanında calısmak zor gelıyo en azından daha duzgun ısler bulurum dıye dusunuyorum ...
bıde aılemden destek almak ıstemıyorum bn okurken aklımda hıcbıryer yok senın tavsıye edebılecegın bıyerler varmı

o taraftan hıc bakmadımm heee
kangama bak vur tembellığın dıbıneee

anlamadım kusura bakma cnm
aılen yok mu senın
evım dedığın yer aılenın yanı mı yoksa ayrıldığın eşinle yaşadığın evın mı
ınş kısmet olur cnm ınş
yanında ayran yogurt fılan gondermemısler mı ?
hafıf bıseyler ye ay bızde menemen yedık hadı hayırlısı zaten bogazlarım agrıyodu ıyıce oksuruyom sımdı

yoğurt yedım geldım
bende evlenelı hıc menemen yapmadım desem hep sıcak yemekler
bıgun yapem barı
dün ıspanak yaptım mevesımı değil ama eşim cok ıstedı

aılemın yanı canım bn o evden ayrılalı baya oldu aılemle yasıyorum sımdı

mumkunse kaynanan olmasın yada cok uzak olsunn
ınş cnm sağol

ömür bıter ceyıs bıtmezbızım bı topıcımız vardı ne takılırdık oraya yaa görmen lazım yazılanlara asla yetışemezdık
sonra evlendı herkes dağıldı sonra cocukları oldular falan
ama benım hala hobim ceyıs
evlendım ama hala yenı ne görsem alasım gelıo modayı takıp edıom
haklısın benımde cok ceyızım vardı ama zamanla alırsın takma ee bırazda para lazım
ne güzel aldıklarımızın resmını falan eklerdıkk

aılemın yanı canım bn o evden ayrılalı baya oldu aılemle yasıyorum sımdı

çok özür ama neden aılenden uzak olmak ıstıyorsun yanı sırf okumak için mı
ben mı yanlış anladımmm

ben ve aılem ıst da mesela ama ben anadolu onlar avr.yakasında ınan gıdemıyorum 1 gün tatılım var nasıl özluyorumm nasıll

Daha gençmişsin ya merak etme hiçbişeye geç kalmadın hatta erken bile başlamışsın senin yaşındakiler daha yeni gidiyo üniversiteye sende halledebilirsin ama sana şunu söliyim sonra hayal kırıklına ugrama :) bende üniversite mezunuyum ingilizcem çok iyidir, bilgisayarımda öyle az buçuk kendimi geliştirmeye çalıştım ama gene başkasının yanında çalışıyorum he memnunmuyum işyeri konusunda bana tavırları konusunda memnunum ama maaşım az yani demem o ki eger paran varsa ister oku ister okuma ama paran yoksa sonuna kadar başkalarının yanında çalışmak zorundasın tabi konumun farklı olur.

Ben izmirde okudum güzel bi şehir öğrenci diyarı bornova :) ege üniversitesini tavsiye ederim

anlasamıyoruz tatlım o yuzden bıde kendı ayaklarımın uzerınde durup tek basıma olmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…