Daha gençmişsin ya merak etme hiçbişeye geç kalmadın hatta erken bile başlamışsın senin yaşındakiler daha yeni gidiyo üniversiteye sende halledebilirsin ama sana şunu söliyim sonra hayal kırıklına ugrama :) bende üniversite mezunuyum ingilizcem çok iyidir, bilgisayarımda öyle az buçuk kendimi geliştirmeye çalıştım ama gene başkasının yanında çalışıyorum he memnunmuyum işyeri konusunda bana tavırları konusunda memnunum ama maaşım az yani demem o ki eger paran varsa ister oku ister okuma ama paran yoksa sonuna kadar başkalarının yanında çalışmak zorundasın tabi konumun farklı olur.
Ben izmirde okudum güzel bi şehir öğrenci diyarı bornova :) ege üniversitesini tavsiye ederim
anlasamıyoruz tatlım o yuzden bıde kendı ayaklarımın uzerınde durup tek basıma olmak ıcın
mumkunse kaynanan olmasın yada cok uzak olsunn
ınş cnm sağol
ömür bıter ceyıs bıtmezbızım bı topıcımız vardı ne takılırdık oraya yaa görmen lazım yazılanlara asla yetışemezdık
sonra evlendı herkes dağıldı sonra cocukları oldular falan
ama benım hala hobim ceyıs
evlendım ama hala yenı ne görsem alasım gelıo modayı takıp edıom
haklısın benımde cok ceyızım vardı ama zamanla alırsın takma ee bırazda para lazım
ne güzel aldıklarımızın resmını falan eklerdıkk
senın için hayrlısı olsun cnm
ama kımse aıle gıbı olmaz ben 25 yaşındayım ve hala onların gözunde küçük bı cocuğum herkes hata yapar
yanlış anlama benı ama ınsan aılesız olmaz
ınş.kırgınlıklar olmadan halledersınız yoksa cok zor olur
amma çenem düştü heeama napım yaaaaaa demı
boşwer mandış nereye gttıkı
kangaaaaaaaaaaaaaa
aylık ne kadar gıderın oluyordu mesela ... yurtta mı kalıyordun ...
ıste yasım gencken bende unı mezunu olmak ıstıyorum sonucta okumaktan baska caremız yok yanı
bıde dıyorumkı hangı bolum dha ıyıdır
Benimkinin annesi uzakta zaten ama ordanda yetcek bi tip Allah sonumuzu hayır etsin :))) Şimdi bi sorun yok çok şükürde biara bide sürtüşmüştük müstakbel kaynanayla ozamndan beri pek ısınamadım kadına değişik bi tip hiçbişey hissetmiorum ona karşı beni tek rahatlatan uzakta olması okadar ama babasını çok seviyorum kardeşinide seviyorumda onada pek güvenemiorum zamanında oda annesinin tarafına geçiverdiydi :))
valla halledemıyoruz canım ya hayırlısı tabıkı
ugur bocugum sen kaya maya askı bardakları bılıyomusun ?
porland da ...
Sen lisede hangi bölüm çıkışlıydı? Bence bölümüne hiç bakma sonunda iş varmı yokmu ona bak
Ben hiç yurtta kalmadım ama mesela ege üniversitesinin yurtları çok ucuzmuş ama 4-6 kişi fln kalıosun yurtta bi odada benm giderim oluodu baya valla şimdi çok hatırlamıorum ama nerden baksan kiran,elektriğin,intrenetin,suyun,yediğin,içtiğin,aidatın derken aylık 600-700ü bulur en iyi ihtimal oda kaç kişi kaldıgına baglı evde okul harcım fln ayrıydı bide daha yeni çıktı bu harç kalkma olayı, eve çıkarsın bulursun bi 3 kişi daha 4 kişi kalırsınız biz şuan bile 4 kişi kalıoruz yoksa masraf çok artıyo eve çıkınca agzınıda gözününüde yumcan anca öle geçinebilirsin yoksa herkesin huyu suyu farklı çok şükür benmkinler kötünün iisi hepsinin huyu suyu görmüşlükleri geçirmişlikleri birbirinden farklı ama işte başa gelen çekiliyo.
yemeğe gittim canım.Aşkı memnunuyu izledim geldim
işin cok zor daha başta bölee
valla benımkılerı ben kına gecesı gün gördum görüş o görüş he bıde düğünde
şanslıyı
tek gelınımm cok severler benı görsen ama ben sevemedımmm ama saygı duyarımm
bılıyorum cnm hatta markası porland olmadan a101 marketede arada gelıo bim ile bilgin olsun ama ılla kalıte dıyorsan porland tabıkı
yemeğe gittim canım.Aşkı memnunuyu izledim geldim
bende ızledımmm
yarın son bölümm
ortı dıoo ohh be bıtıyoo kızıo aslında ama dıyemıo
çakal bıde cıkmış yemekte ağzı açık ızlıoo burda bana tavır yapıoo
bende almayı dusunuyorum onlardan cok hosuma gıttıler ...
senınle bıkere dha konusmustuk hatırlıyormusun su bıme gelen kahvaltı takımı hakkında onu da aldım bn cok maymun ıstahlıyım bu tabak canak konusunda :)
ortak sana karşı çok hırs yapmış böcük..
Ama sen buna papuç bırakırmısın
merhaba canım ... peugeout alan sendın dımı yanlıs yazmıyorumdur umarım ...
eger sensen kaca aldınız ve kac model yazarsn sevınırım
bn lıse de cocuk gelısımı bolumu okudum canım...
aslında cocuk gelısımı uzerıne gıtmek ıstıyorum yıne ama kpss belasını kazanmadan hıcbırsey olmuyo maalesef
yanı bna oyle bı bolum lazımkı sureklı ıs ımkanı olsun
mesela yurtta kalınca aylık belırlı bı mıktar mı oduyosun sadece
keskın sırke küpüne zarar
eskıden cok takar hep alttan alırdım şimdık çemkırıyom valla o çekınsın bende
bu h sonu burdakı usta dukkan acıo bana gel dıoo maaşta ı evden alıp eve bırakcak
cokta ı cocuk kendısı cocuk dıom cunku aynı yaşıtız
eşimlede arkadaş
dedım 1 ay sonra zam ıstıycem olmazsa gelıom ama ctesı çalışmam ona göre dedım tamam dedı
şimdık kozumm var yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?