Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aylık ne kadar gıderın oluyordu mesela ... yurtta mı kalıyordun ...
ıste yasım gencken bende unı mezunu olmak ıstıyorum sonucta okumaktan baska caremız yok yanı
bıde dıyorumkı hangı bolum dha ıyıdır

anlasamıyoruz tatlım o yuzden bıde kendı ayaklarımın uzerınde durup tek basıma olmak ıcın

senın için hayrlısı olsun cnm
ama kımse aıle gıbı olmaz ben 25 yaşındayım ve hala onların gözunde küçük bı cocuğum herkes hata yapar
yanlış anlama benı ama ınsan aılesız olmaz
ınş.kırgınlıklar olmadan halledersınız yoksa cok zor olur

Benimkinin annesi uzakta zaten ama ordanda yetcek bi tip Allah sonumuzu hayır etsin :))) Şimdi bi sorun yok çok şükürde biara bide sürtüşmüştük müstakbel kaynanayla ozamndan beri pek ısınamadım kadına değişik bi tip hiçbişey hissetmiorum ona karşı beni tek rahatlatan uzakta olması okadar ama babasını çok seviyorum kardeşinide seviyorumda onada pek güvenemiorum zamanında oda annesinin tarafına geçiverdiydi :))

valla halledemıyoruz canım ya hayırlısı tabıkı

ugur bocugum sen kaya maya askı bardakları bılıyomusun ?
porland da ...

Sen lisede hangi bölüm çıkışlıydı? Bence bölümüne hiç bakma sonunda iş varmı yokmu ona bak

Ben hiç yurtta kalmadım ama mesela ege üniversitesinin yurtları çok ucuzmuş ama 4-6 kişi fln kalıosun yurtta bi odada benm giderim oluodu baya valla şimdi çok hatırlamıorum ama nerden baksan kiran,elektriğin,intrenetin,suyun,yediğin,içtiğin,aidatın derken aylık 600-700ü bulur en iyi ihtimal oda kaç kişi kaldıgına baglı evde okul harcım fln ayrıydı bide daha yeni çıktı bu harç kalkma olayı, eve çıkarsın bulursun bi 3 kişi daha 4 kişi kalırsınız biz şuan bile 4 kişi kalıoruz yoksa masraf çok artıyo eve çıkınca agzınıda gözününüde yumcan anca öle geçinebilirsin yoksa herkesin huyu suyu farklı çok şükür benmkinler kötünün iisi hepsinin huyu suyu görmüşlükleri geçirmişlikleri birbirinden farklı ama işte başa gelen çekiliyo.

işin cok zor daha başta bölee
valla benımkılerı ben kına gecesı gün gördum görüş o görüş he bıde düğünde
şanslıyı
tek gelınımm cok severler benı görsen ama ben sevemedımmm ama saygı duyarımm
valla halledemıyoruz canım ya hayırlısı tabıkı

ugur bocugum sen kaya maya askı bardakları bılıyomusun ?
porland da ...

bılıyorum cnm hatta markası porland olmadan a101 marketede arada gelıo bim ile bilgin olsun ama ılla kalıte dıyorsan porland tabıkı

bn lıse de cocuk gelısımı bolumu okudum canım...
aslında cocuk gelısımı uzerıne gıtmek ıstıyorum yıne ama kpss belasını kazanmadan hıcbırsey olmuyo maalesef
yanı bna oyle bı bolum lazımkı sureklı ıs ımkanı olsun
mesela yurtta kalınca aylık belırlı bı mıktar mı oduyosun sadece

yemeğe gittim canım.Aşkı memnunuyu izledim geldim

bende ızledımmm
yarın son bölümm
ortı dıoo ohh be bıtıyoo kızıo aslında ama dıyemıo
çakal bıde cıkmış yemekte ağzı açık ızlıoo burda bana tavır yapıoo

bende almayı dusunuyorum onlardan cok hosuma gıttıler ...
senınle bıkere dha konusmustuk hatırlıyormusun su bıme gelen kahvaltı takımı hakkında onu da aldım bn cok maymun ıstahlıyım bu tabak canak konusunda :)

yemeğe gittim canım.Aşkı memnunuyu izledim geldim

merhaba canım ... peugeout alan sendın dımı yanlıs yazmıyorumdur umarım ...
eger sensen kaca aldınız ve kac model yazarsn sevınırım

valla kızlar bıde şunu demek ısterım evlenecek olana hıc öle aşk maşk evlılığı demeyın en güzelı mantık evlılığıdır bılesınız
baktınız aılesı sorunlu mu anlaşamam ama onu cok sevıom mu dıyonuss aman aman sevgı herşey olmuoo
tecrube konuşuyoo
öle sorunlar cıkıyorkı evlılıkte öle laylomm gtmıoo
kara blutlar eksık olmuoo
sevgılıyken nışanlıyken adamlar cok farklı evlenınce cok farklı bılesınız
hele o aıleler yok mu ben coğu arkadaşımın tanıdığımın eşini sevmesıne rağmen aılesı yüzünden ayrıldığını bılıyorum
şunu unutmaynkı aıle en önemlı faktör kım ne derse desın
ben çemkıren bı tıpım hayatta ezdırmem
eşimde benı kaybetme korkusu yaşar kı yaşamalı kımse vazgecılmez değil aman aman sız akıllı olun ne kocalar var aılesıne toz kondurmayan
benım o tarafta hıc sorunum yok
eşim hep yanımdadır olmasa yolarımama ne adamlar var bılesınız
ıyı düşünün evlenen
ınankı evlenmek zor ama boşanmak cok kolay

takımı hatrladam senıde hatrlıycam ama unuttumazcık hatrlar gıbıyımmm ama çözemedım dedığım gıbı takımı görürsem ancak
bende hıc doymam almaya hıc
daha 3 yıl oldu her yıl kızartma tencerem değişir h sonu gene attım eskıdı dıye yenı aldım cıceklı böceklı cok şık
evde koycak yer var mı yok ama olsun ne edımmm durduramıyorum kendımı

ortak sana karşı çok hırs yapmış böcük..

Ama sen buna papuç bırakırmısın

keskın sırke küpüne zarar
eskıden cok takar hep alttan alırdım şimdık çemkırıyom valla o çekınsın bende

bu h sonu burdakı usta dukkan acıo bana gel dıoo maaşta ı evden alıp eve bırakcak
cokta ı cocuk kendısı cocuk dıom cunku aynı yaşıtız
eşimlede arkadaş
dedım 1 ay sonra zam ıstıycem olmazsa gelıom ama ctesı çalışmam ona göre dedım tamam dedı
şimdık kozumm var yanı

nadia sen kaç yaşında evlendın cnm kaç yıl evlı kaldınız :26:yaşında küçük çunku okumaya bence cok musaıt ohh koca derdınde yok tam okuma dönemın
bızde nerdee
ev işlerıne zor yetıom 13 saat işte çalış bıde oku mumkun mu değil

merhaba canım ... peugeout alan sendın dımı yanlıs yazmıyorumdur umarım ...
eger sensen kaca aldınız ve kac model yazarsn sevınırım

peugeout 307

2004 benzinli-full

18.600'e aldık..

Bayramdan önce sattık diğer aracımızıda oda peugeout 307 2004 dizeldi.. 21000'e sattık

Evette yemekler dışardan sadece yurt parasını veriosun onu bi araştırmak lazım ne kadar bilmiorum ha bide devlet yurdu çıkmasıda biraz zor oluo aslında en mantıklısı evde kalmak 3-4 kişiyle yemeni kendin yapar yersin kendi odan olur rahat rahat banyonu edersin tek başına takılırsın.
Sen sınavsız çocuk gelişimine giremiomusun üniversitede meslek lisesi çıkışlımısın eger öyleyse süper olur bence çok ii işte çocuk gelişimi çıkışlıymışsın okul öncesi öğretmenliği yada sınıf öğretmenliği oku ataması daha çok ve daha kolay diğerlerine oranla hem okumasıda daha kolay hem çalışıp hem okuyabilirsin

Çok güzel ozaman sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…