aynen kangaa ama oyuncakların çoğu 50 ler 60 lardanda almanya bırıncı sırada sonra abd deım
muthış şeyler yapmışlar
helede o odalar o dukkanlar her ayrıntı vardı
ama coğu benden cok öncesıne aıt ama benım hatrladıklarımda vardı tabı
o bebek gydrme falan plastık arabaalr horoz şeker faln
gercekten cok muthış yaa saygı duymak lazım örnek almak lazımmmm
Bebişim kocam söylenir oldu son zamanlarda sinir ediyor beni.
Çok yaymışım kendimi
pardon da hazırlıklı olsun artık yani senin karnın büyüyecek zaten bebek doğduktan sonra uzun bir süre hiç halin, zamanın kalmaz temizliğe, el atıversin eşin
Bebişim kocam söylenir oldu son zamanlarda sinir ediyor beni.
Çok yaymışım kendimi
buraya bıle 2 3 saat ayırdıkİzmir'de de yok mu değişik müzeler, farklı yerler? Acaba hani gözden kaçan yerler olabilir mi, aslında kk da öyle başlık vardır belki, ya da sen açabilirsin. Çünkü biz de farklı yerleri bazen televizyondan bazen kulaktan kulağa öğreniyoruz.
Kangammm, Koç müzesi için en az 2-3 saat ayır, detaylı gezebilmek için. Bir de deniz tarafı değil de yolun diğer tarafındaki bölüme girince sağda planetaryum galiba keşif küresi de diyorlar orada belli saatlerde dünyanın oluşumlarıyla ilgili kısa filmler gösteriliyor.
tabii senin yaşın yetmemiştir bazılarına böcüşüm hani benim gördüklerimin bazılarına da, insan hem o senelerde nasıl böyle şeyler yapmışlar diyor hem de nasıl muhafaza etmişler diye. işte yurtdışından gele gele muhtemelen burada kopyalanmıştır bazıları bir de tanıdıklardan hediye gelenler o zamanlar. ama çok güzel düzenlemişler gerçekten.
Tamam bende araştırcamda zamanda yok ki gezcek bu haftasonu mesela sabahtan dışardaki işleri hallettm akşam düğüne gittik pazar bütün günüm temizlikle geçti sanki haftasonu hiç gelmemiş gibine var sanki 3,5 gün tatil 3,5 gün çalışma olsa hem daha verimli olur insanlar
Kızlar ben yemege çıkıorum çok inanılmaz ötesi acıktım kafam çalışmıo internette bile adam akıllı gezemez oldum yani siz düşünün
<BR><BR><EM><SPAN style="FONT-FAMILY: comic sans ms"><FONT size=3>bende ıng den umutluyum bu sefer hayırlısı artık</FONT></SPAN></EM>cumartesi 3 tane vardı pazar 1 tane pazar gününkine gitmedim. Çünkü zaten kalacaktım :)<BR>Cumartesikilerde fena değildi bir umut belki
selam bacılar :79:
sabah cıkmak zorunda kaldım hemen daha yenı oturdum valla cok yoruldum bgn ...
hafta sonu sınava gırdım ıdare ederdı umudum yok ama bakalım kısmet sansa gecerım belkı ...
sel senın sınavların nasıl gectı canım ...
ugur bocugummm senın resım duruyomu hala bakım bende
duruyo cnm da sen bende eklı mısnkı yanı arkadaş mıyız kı
sel gördüm facede
cok güzel güle güle kullansın kım aldı
duruyo cnm da sen bende eklı mısnkı yanı arkadaş mıyız kı
sel gördüm facede
cok güzel güle güle kullansın kım aldı
Ayyy hep yardım ederdi, son zamanlarda huy değiştirdi...
Dirayetli değilmişim hiç, hemen yamuluyormuşum.
Ama şimdi işe de başladı ya orda da yönetici moda fena girdi galiba
sel, güle güle giysin bıdığın koştursun cicileriyle. bizde de aile geleneğidir 7-8 aydan önce bir şey almayız bebeklere, uğurlu gibi geliyor nereden başlamış bilmiyorum ama rahmetli anneannemden böyle gördük doğuma az kalaya kadar beklermiş eskiler de:)
böcüşüme katılıyorum, evin patronu sensin hatırlat! erkeklerin havası ev kapısından girinceye kadar olmalı :))) erkekler hamile olsa 9 ay boyunca ayaklarına isterler her şeyi bir nezle olurlar sanırsın ölüyorlar
bıraz once arkadaslık gonderdım sana kabul et bakayım resmıne
güle güle kullansınHalası aalmış :) Birde bahçivan şort :)
Ben daha hiçbirşey almadım çok erken diye
sel, güle güle giysin bıdığın koştursun cicileriyle. bizde de aile geleneğidir 7-8 aydan önce bir şey almayız bebeklere, uğurlu gibi geliyor nereden başlamış bilmiyorum ama rahmetli anneannemden böyle gördük doğuma az kalaya kadar beklermiş eskiler de:)
böcüşüme katılıyorum, evin patronu sensin hatırlat! erkeklerin havası ev kapısından girinceye kadar olmalı :))) erkekler hamile olsa 9 ay boyunca ayaklarına isterler her şeyi bir nezle olurlar sanırsın ölüyorlar
böcüşüüümgitmediyseniz eğer koç müzesine yakın miniatürk var bir de eğer zamanınız olursa ve gitmediyseniz orayı da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?