Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ne güzell keşke bizde gidebilsek ama o sölediğin yerlerin hepsi istanbulda

Düzleştirici işini yavaş yavaş alıştırcam hergün bi tutam sora ver elini maşaaaa

Ne güzell keşke bizde gidebilsek ama o sölediğin yerlerin hepsi istanbulda

Düzleştirici işini yavaş yavaş alıştırcam hergün bi tutam sora ver elini maşaaaa

sen nerdesınkı
ayy valla cok beğendım en kısa zamanda bıdaha gtmek ıstıyommm kışın kapalı mekanlar daha uygun
bahçesı falan harıka

Offf çok uyuşuğum bugün. Hiçbirşey yapasım yok evi silip süpürmem lazım. Yerimden kalkamıyorum yaaa

nerdesın len baykuşşşheee gebertcemm sızııı

kocen nasıl olduu bu arada bu kadar fırça yeter

ızleyımde konusu nee bakmam lazım

Burdayım kzım yoktum ki
Kocamı terk etmiştim 1.5 aydır filan boşanıyodum direkten döndü yine
İyii oo
Ne bağırıyon parnak kadan çocuğa ayıp beeee..
Konusu güzel farklı bi film hahahah süper özetledim dimi
Mühendislik okulunda okuyan bi grup gencin hikayesi ama farklı bir film hoş..

Yorgun savaşçı sen nasılsın?
Ben çıkıyorum misafirim gelicek biraz hazırlık edim bari

aaa böcüşüm gitmişsin doğru diyordun. çok güzeldi, biz de gitmiştik bir defa her odanın tadını çıkara çıkara. hep aaa bak bizde bundan vardı, buna benzer şunlar vardı hatırlıyor musun, ya da anaaaa ne güzelmiş bunlar yaaa yine çocuk olmak istiyoruuuum diye:))) bir de bağış yapanlar vardı tam hatırlamıyorum ama ünlülerden kendi oyuncaklarını hatta yurtdışından gönderenler vardı di mi? sunay akın'ın kitaplarını severdim bir de orayı kendi imkanlarıyla yaptığını öğrenince iyice saygı duymuştum.

mandiş şimdi yoldadır herhalde di mi kızlar? çok iyi karar verdi bence bilmediği ve görmek istediği tarafı seçerek.

son sakin günlerimi yaşıyorum muhabbeti eksik bırakmayın, yakında yine arazi olurum malum işler yoğunlaşınca ama daha var ...

ne sınavı vardı hafta sonu hala anlayamadım ben yaa...

mutluluk, geçmiş olsun ama ben de çok düşerim ederim kendime de gülerim:)))

Yorguncum açıköğretim üniversitesinin bütünleme sınavları vardı hafta sonu

nerdeydın lenn
ananın evıne mı gıttıydın yoksane demek boşuycaktım dırektn döndu
adamı ıyleştrdın bırakıp nere gıdenn
parnak kadarmış hangı parmak
ayy cok acıklayıcı oldukesın gtmem lazımmm
len nere yenı geldınnnn

aynen kangaa ama oyuncakların çoğu 50 ler 60 lardanda almanya bırıncı sırada sonra abd deım
muthış şeyler yapmışlar
helede o odalar o dukkanlar her ayrıntı vardı
ama coğu benden cok öncesıne aıt ama benım hatrladıklarımda vardı tabı
o bebek gydrme falan plastık arabaalr horoz şeker faln
gercekten cok muthış yaa saygı duymak lazım örnek almak lazımmmm

Yaaa ne güzel diyorsun yorgunum.
Hafta sonu düğün vardı 2 gün elimi evde hiçbirşeye sürmedim. Temizlik yapmam lazım.
Müge Anlıda başladı artık dadanırım ona...
Kalkmam lazım oturduğum yerden pufff...

sel
aman boşver ne temızlığı ya senın dınlenmen lazımmm
yardımcı olacak olan yokmu
uzat ayacıklarını yat
mok götrmez yaa

İzmir'de de yok mu değişik müzeler, farklı yerler? Acaba hani gözden kaçan yerler olabilir mi, aslında kk da öyle başlık vardır belki, ya da sen açabilirsin. Çünkü biz de farklı yerleri bazen televizyondan bazen kulaktan kulağa öğreniyoruz.

Kangammm, Koç müzesi için en az 2-3 saat ayır, detaylı gezebilmek için. Bir de deniz tarafı değil de yolun diğer tarafındaki bölüme girince sağda planetaryum galiba keşif küresi de diyorlar orada belli saatlerde dünyanın oluşumlarıyla ilgili kısa filmler gösteriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…