Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydınlarrrr kızlar,

Bende geldimm, çok mu şey kaçırdımm ne fotosu albümü??

Sabah işe gelirken bi kaydım popomun üstüne yattım kaldım 2 kişi zor kaldırdı herbiyanım agrıyo bugün (

ben album yaptım ıkı üç resımde onu dıom tatlım
bakmak ıstrsen sen bakabılırsın profılımden arkadaşım olmasan bakamazsın ama arkadaşımsın

aa geçmiş olsunnn ama gülesım geldı

Baktımmm bilee çok tatlı çıkmışınızz maşallahh

Saçlarını eşin mi düzleştirdi

Çok komikti evet ama hakketen kalkamadım hala kalçam agrıyo dirsegimde süzülmüş kanıyo bide üstümde pempe badim vardı onunda artık sırt kısmı siyah

Dükkanların önünü suluyolarda çamur oluo zaten ondan kaydım, çamura düştüm Allahtan kenardan yedim çamuru =)

Son düzenleme:

tşkler cnmmm

evt eşim yaptısen naptın yaptrdın mı

offf kötü olmuş neysekı krıığın yok olsada yatardın evde:)
ekleyelim tabikide böcük

du ben yazımm adımı özelden

tşkler cnmmm

evt eşim yaptısen naptın yaptrdın mı

offf kötü olmuş neysekı krıığın yok olsada yatardın evde:)

du ben yazımm adımı özelden

Cumartesi düğüne gitmeden önce gittim yanına hayatım çok yorgunum koaföre gidemicem saçlarımı düzleştircem ama arkalarımı hiç yapamıyoö yapıverirmisin dedim e şimdiye kadar yapıyodun ya dedi bende ama bu düğün ozamanlar çok önemsemiyodum zaten olmuodu sen farketmemişsin dedim tamam yapım dedi neyse ben düzleştiriciyi ısıttım çagırdım sevgilimi nası tutcam ben şimdi bu saçı dedi bi kere ben yaptım gösterdim sora iki tutam yaptı ama sıcak saçı tutmaya çalışıo tekrar üstünden geçiyim dedi bida yaparken elini yaktı sora bıraktı ben ne anlarım saçtan maştan erkek başıma dedi başladı homurdanmaya tamam dedim homurdanma kadın koaförlerinin hepsi erkek demekki sen yeteneksizsin dedim yolladım yapıyım fln dedi sora ama şaşkın elini yamış baya kıyamadım

Son düzenleme:
Saol tatlımm, ay aman düşme canımm insan salak gibi oluyo gülse mi aglasamı bilemiyo önümdeki insanlra bakıyodum bianda binadaki balkonlara bakmaya başladım

Okuldayız bigün..Masalar tek kişilik.Sevgilim yan masada oturuyor.Çantamı asmışım sandalyeye..Arkadaşım uç istedi..Tam çantaya eğildim yere düşmüş..Çantayı yerden alacam diye eğilince sandalye tek ayağında döndü döndü ve sevgilimin ayaklarının dibine düştüm.Bütün sınıf şokta çıt ses yok..Sırtım acıyor çok kötü.Ama ben düşene gülerim.Kendim düşünce herkesten önce gülerim..Başladım gülmeye sınıf anca kendine geldi :)

ay seninde kötüymüş :)))) ama komik oluo cidden :)) sen çalışıyomusun ?

Lan böcük bende baktım fotolarına. Çok tatlı çıkmışın annemmmmm...
Beni de ekle faceden.

Lan böcük bende baktım fotolarına. Çok tatlı çıkmışın annemmmmm...
Beni de ekle faceden.

tabıkı eklerım cnm ama musaıt olam patron yanımdada

mutlucumm senınkıde amma becerıksızmış bak benım kocemeama bence bırakma alıştırmalısın

boşver cok güldüm yaadüşene ben cok gülerım hıc düşmedım şükür aman amannnn

bu arada oyuncak müzesıne kesınlıkle gtmelısınız ınanın wc ler bıleee cok modern cok hoş o gördüğünüz yer altı şeysı wc ye cıkıoo ınanın muthış
bu haftada koç müzesıne gtcemm

ordan modaya geçtık tabı geçmeden yürüyüşe katıldıkk kadıköyde
aslında çarşıdakı arkadaşlarla beşıktaşta sözleştk ama yetışemedık
bızde ordakıne gıttık

moda waffle yedık muthış sonra ali ustada dondrma yedık muthışş resımler var ama ekleyemıommm
bu kadarla ıdare edınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…