haklısın canımdefooollllsunlar
ist-beykozdanım ben .. Can sıkıntısından muhabbete geldim ..
Sigaramı oldumu şimdi bırakım şu zıkkımı
sell trabzonda doğdum serdivanda büyüdüm iş arkadaşım akyazılı sapancaya göl kenarında gözleme yemeğe gidiyorum :)
almayım ben saolasın
Ben çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler sizlere:79:
bu kadar bilgiden sonrada bilemezsen sel bişey demiyorum
Benim bebeeem yok ki ama eşim askere gitcek ondan bebiş yokTeşekkür ederim mandalina sanada sel canım senin bebende mi var Allah bağışlasın ne kadarlık?
İyi yaptın hep beklerizist-beykozdanım ben .. Can sıkıntısından muhabbete geldim ..
Verem gel beraber tüttürelimsell bana da ver bir dene iki gündür ağzıma sürmedim fenayım yaaaaa
Her zaman başımızın üstünde yerin var canımsağol canımmmarada sizin muhabbetinize katılırım bende :87:
Sigaramı oldumu şimdi bırakım şu zıkkımı
Sapancasell trabzonda doğdum serdivanda büyüdüm iş arkadaşım akyazılı sapancaya göl kenarında gözleme yemeğe gidiyorum :)
Yine bekleriz canım görüşürüzBen çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler sizlere:79:
Bilmişimdir inşallahbu kadar bilgiden sonrada bilemezsen sel bişey demiyorum
dimi ama artık bilmesi lazım
Ay inşallah ağzından bal damlıyor.bende çok sigara içerdim ama şimdi midemin bulantısından içen insanlara bakmaya bile dayanamıyoruminşallahhh sizde benim gibi olursunuzzz aminnnn
Benimkide gitmedi daha askere asker yolu bekleyeceğim yalnız naparım bilmem
Ay inşallah ağzından bal damlıyor.
Bebeği ne kadarlıkc defne
Benimkide gitmedi daha askere asker yolu bekleyeceğim yalnız naparım bilmem
Beraber bekleriz artık.
Ne zaman giecek
Söle o zamanbilemedin sel :))
Heee daha varmış benimkide belli değil belki bu sene içinde gidebilir.Belli değil 3 sene var ama tecil ettirebilir durumlara göre yani
Maşallah birde bebeğimiz var topiğimizde.12.haftanın içindeyiz teyzesi3-4 hafta içinde cinsiyetini de öğreneceğim inş.
ben geldım laane edıysınız
Allah sabır versin size arkadaşlar, asker yolu beklemek zorhayırlısı ile gidip gelirler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?