Allah sabır versin size arkadaşlar, asker yolu beklemek zorhayırlısı ile gidip gelirler inş.
Teşekkür ederim
Ben bekarken büyük konuştum askere gitmemiş biriyle evlenmem askerliğini yapmış olacak dedim demez olaydım
Benim öyle bi sözüm olmadı ama 2 sene nişanlı kaldık, baktık okul bitmicek dedik evlenelim bari :)
Ama şükür Rabbime huzurumuz var.
Eşim diyor iyikide evlenmişiz pişman değilim diye
Söle o zaman
Heee daha varmış benimkide belli değil belki bu sene içinde gidebilir.
Maşallah birde bebeğimiz var topiğimizde.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hoşgeldin böcüğüm naber
Sağol amin canım.
Sende bekledin galiba
Teşekkür ederim
Ben bekarken büyük konuştum askere gitmemiş biriyle evlenmem askerliğini yapmış olacak dedim demez olaydım
Evet üniv de eşim, hem çalışıyor hem okuyor.Okul bitmeden mi evlendiniz nasıl oldu canım?
aminnn canım inşallahhhh, darısı başına inş en uygun zamanda
çoookkk öncelerde beklemiştim
bende hep öyle derdim canım. Allahtan eşim tanıştığımızda askerliğini yapmıştı. evliyken beklemek hepsinden zor olsa gerekarkadaşlarımdan biliyorum ama Allah sabrını veriyor
aminnn canım inşallahhhh, darısı başına inş en uygun zamanda
çoookkk öncelerde beklemiştim
bende hep öyle derdim canım. Allahtan eşim tanıştığımızda askerliğini yapmıştı. evliyken beklemek hepsinden zor olsa gerekarkadaşlarımdan biliyorum ama Allah sabrını veriyor
Diyorum eşim askerdeyken annemlerin yanına giderim ama olur mu ki öyle arada kalırım yalnız kalamam ki ben:18:
Evet üniv de eşim, hem çalışıyor hem okuyor.
İnşallah bu dönem ilişkisi kesilecek okulla. sonra askere gidicek hayırlısıyla.
Amin İnşallah.
Sen kaç yıllık evlisin, ilk bebek mi
Diyorum eşim askerdeyken annemlerin yanına giderim ama olur mu ki öyle arada kalırım yalnız kalamam ki ben:18:
Selcim öğretim görevlisi falan mı okulda sen çalışmıyor musun?
Ben kendi evimde olmayı tercih ediyorum skop.
Annem derki asker karısına esen rüzgar bile değer geçermiş.
He sürekli yanımda birinide istemem, gelen gelir15 gün kalır gider, heleki kayınvalidemi sürekli hiç istemem
Ben kendi evimde olmayı tercih ediyorum skop.
Annem derki asker karısına esen rüzgar bile değer geçermiş.
He sürekli yanımda birinide istemem, gelen gelir15 gün kalır gider, heleki kayınvalidemi sürekli hiç istemem
Yok ya öğrenci, bende çalışıyorum ama pek memnun değilim iş yerimden daha iyi bi yer bulursam ayrılıcam burdan.
Sen çalışıyor musun
Ablamda evliydi eşi askere gidince.Babam kalmıştı yanında.Benim öyle derdim yok çok şükür
3,5 senelik evliyim canım. ilk bebeğim2 sene bekledikten sonra oldu çok uğraştım tedaviler falan. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor.
evet canım bence de en iyisi. tek başına zaman geçmez. annenlerin yanı daha iyi olur
Amin, Allah daha niceyıllar nasip etsin bebeğinle ve eşinle
Hoşgeldin böcüğüm naber
İnşallah canımKayınvalidemi bende istememGerçi şu anda altımda oturuyor ama o zamana kadar gideriz inşallah kendi evimize o hiç yalnız bırakmaz beni o zaman bende deliririm
Benim babam çalışıyor, kardeşim okula gidiyor annem gelir arada kalır, yakın sayılırız ben giderim 1 hafta kalırım falan.Ablamda evliydi eşi askere gidince.Babam kalmıştı yanında.Benim öyle derdim yok çok şükür
Evet o zaman yandık zaten, eşimde diyor annem sürekli kalcak diye bende istemiyorum diyorum.yanında kalan olursa evinde kalmak iyi ama yanlız zor olur be canımcım. hele bi de kayınvalide falan gelip kalmaya kalkarsa
Kaderimiz aynı sanırım seninleYok canım bende çalışmıyorum ama iş bakıyorum bizde sizin gibi evlendik hem okulda öğrenci hem çalışıyor
Amiiiinaminn canım çok sağol. Allah size aratmadan istediğiniz zamanda göndersin bebişlerinizi inşallahhh
ıyyım cnm sen:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?