- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
İnşallah canım
Benim babam çalışıyor, kardeşim okula gidiyor annem gelir arada kalır, yakın sayılırız ben giderim 1 hafta kalırım falan.
Kısa dönem çıkarsa çabuk atlatırız.
Evet o zaman yandık zaten, eşimde diyor annem sürekli kalcak diye bende istemiyorum diyorum.
sinirleniyor.
Tamam belli oldu askerde çıldırtcan sen beni diye
Kaderimiz aynı sanırım seninle
k valıdeyle yaşanır mı laa
delı msınız aboww
sel daha ıyı etsın Allahım
İnşallah canım
Benim babam çalışıyor, kardeşim okula gidiyor annem gelir arada kalır, yakın sayılırız ben giderim 1 hafta kalırım falan.
Kısa dönem çıkarsa çabuk atlatırız.
Evet o zaman yandık zaten, eşimde diyor annem sürekli kalcak diye bende istemiyorum diyorum.
sinirleniyor.
Tamam belli oldu askerde çıldırtcan sen beni diye
Kaderimiz aynı sanırım seninle
Amin bebeğimk valıdeyle yaşanır mı laa
delı msınız aboww
sel daha ıyı etsın Allahım
Evet canım ama otobüs var sürekli 1 saatte gidiliyorSel annenler Sakaryada oturmuyormuydu senin.Nasıl yakın anlamadım
OlabilirBen yalnızlıktan korkuyorum birde bir şekilde atlatıcaz inşallah eşim diyor askee gitmeden bebe yapalım hazıra konacak bey efendi
olmaz cok mantıksız bence tabıOlabilirBen yalnızlıktan korkuyorum birde bir şekilde atlatıcaz inşallah eşim diyor askee gitmeden bebe yapalım hazıra konacak bey efendi
Böcük bugün fazla görünmüyon.Yoğunmusun nesin
Amin bebeğim
Evet canım ama otobüs var sürekli 1 saatte gidiliyor
Ben çok istiyorum bazen, ama mantıklı düşündüğüm zaman olmasın diyorum
HaklısınYaşanmazda gelirlerse kovamayız ya gerçi ben kovmasamda uygun bir dille söylerim uygun derken laf çarptırırım
inşallah kısa dönem çıkar anneciğinde gelir kalır yanında da kayınvalidene gelmeye fırsat kalmaz
Zor canım ya ben hamileyken eşimi yanımda isterim yardımcı olmalı bana ben zaten hassasım birde hamileyken düşünemiyorum o askerde olursa ben kime naz yaparım hamileyken
Zor canım ya ben hamileyken eşimi yanımda isterim yardımcı olmalı bana ben zaten hassasım birde hamileyken düşünemiyorum o askerde olursa ben kime naz yaparım hamileyken
O zaman kesin gelir der gelinim yalnız benimde kimsem yok gidip kalayım gelinimde der
kımsen yoksa yanında sancın gelınce napcaksınayy cok zor sızın işinz
kaç ay yapcak eşin
olmaz cok mantıksız bence tabı
yıl sonu tahsılat yapıyom cnm
şuan yoğun deılım:82:
Gülme kız zaten eşimden ayrı kaldığıma değil kayınvalidemle olacağıma yanıyorum
Bende ona yanıyorum ama eğer burdan gitmiş olursak gelemez kayınpederim gezmesine izin vermez pek
Allah kavustrsun şimdıdenKısa dönem canım Allahtan yok kız bebe falan yok düşünmüyoruz daha azıcık geçsin zaman askere gitsin gelsin
:89::89::89:anladım zati:82:
Gülme kız zaten eşimden ayrı kaldığıma değil kayınvalidemle olacağıma yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?