Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ben hiç tv izleyemiom ya, dünyadan bi haberim

bu ıkısı mı 39 tl kız sen pazara gıt dha ucuzunu bulursun bence tabısı ceyız ıcın bu dmı yavru

Evet çeyizim için herşeyim tam ya bi patatesle soganım kalmış gibi buna bakıodum nebilim ben fiyatlarını pek bilmiomda öle internetteki sitelerde uygun şeyler oluo die bakıodum gördüm size sorım dedim

Dün akşam evde değildim yavrı gezmeee gittik.

Ben hiç filmi sonuna kadar izlemedim

nere gttınız laa
dızı bırakılp gıdılır mı

bende ama yabancı sınema ve anımasyon ızlerımmm yoksa dızı ızlemem
senın okudugun kıtap fatıh sultan mehmetı mı anlatıyo kız ...
ınsan bı tsk eder o kdr beste yaptım sana

daha başlarındayım şuanlık fetıh ıle ıstanbul arasındakı bağlantıyı okuyorum cnm ama ılerkı sayfaalrda kesınlıkle anlatılan konu fatıh olacaktır

hee süper beste bende sana yaptımm
neremı neremıııııı

bızde ızledık onu ılk çıktığınde hee 3 d ıdı aman sevmıom ben 3 d falan

öhümm öhümm doğru adrese doğru soru bacum bu
öncelıkle ben ceyızıme almamıştm cunkuluk görmemıştım ama sonra gördum geçen yıl aldım yarın fotosuyla gelcemmm
39 tl tanesı ıse pahalı ben 14 tl den aldım 28 tl ıkı tane
soğan pattısss

Bende bi arkadaşım yeni evlendi onun evinde gördümdü ama onunki çok güzeldi bunu bi sitede gördüm indirime girmiş sözüm ona başka güzellerde vardı ama onlar tükenmiş pahalı diosan almıım zaten çokta içime sinmediydi sen nerden aldındı sen çok iyiye almışın bende küçük küçük bişiyler almak istiom artıkta yavaş yavaş ondan bakıom öle sitelere fln güzel ucuz şeyler görürseniz haber edin bana

Artık ufaktan ufatktan yürüyüşlere başladık kocemlen, doğumu kolaylaştırıyormuş ya...
öyle yürüyüşe çıkmıştık, eşimin akrabalarının düğünü vardı hafta sonu sölemiim şimdi mandiş kokusnu alır bi mama vardı orda çok güzeldi. Ben de ne kadar güzel dediydim yine almışlarda bizi de çağırdılar sen sevdiydin diye oraya gittik.

Sana bişi diim mi mutluluk onlar bir milyoncularda falan pahalı heee... Boyutları büyükse al bence

ümraniyeden aldım cnmm heryerde aşağı ykarı aynı fıyat böle japon pazarlarında vardı
benımkılerde cok şıkyarın foto eklerım
eşime dedım çek yolla msj hakkı yokmuşş hoşşıkınnyarına bekle
benımkı k.kah ve beyaz

netten alışveriş etmıomkı söyleyımm

bende tv ızlemıyorum dvd yabancı aksıyon fılmlerı yada anımasyonn
zaten evde zmanım olmuoo pekk

Evim evim güzel evime bakıyorum, karunun mutfağını yapuyor mimar hoşşiiği

doğru
ıyı yapıyonus cnm yürüyüş cok ı ama kışn zor oluoo

ben mılyoncudan aldımmm ucuz

doğru
ıyı yapıyonus cnm yürüyüş cok ı ama kışn zor oluoo

ben mılyoncudan aldımmm ucuz

Artık kışında evde yürürüm.
Birde kursa yazılcam ya 0-3 yaş anne çocuk eğitimi kursuna. Daha başvurular başlamadı bekliyorum.

Valla ne bilim böcük i kere sorduydum pahalı geldi bana ama fiyatı neydi hatırlamıyorum. Benim tel sebzeliğim var raflı ona koyuyorum patatis soğanmı

mağaza nerdekı harıka şeyler var
bıde kırmızı sıyah beyaz uyumuna bayılıyommm

cok ıyı olur cnm yazıl yazıll

semte görede değişiyoo bılıyonn

Ya bilemedim ki ben şimdi aslında çok güzel bi tane beğendim ama o tükenmiş böcünnn dedi gibi kahveli beyazlıydı buda güzel ama o begendiklerim çok güseldi ondan şuan almıyım dedim kendi kendime boyutları 35*25*25 - 30*20*20 nasımış sizce

Neyse bide şu çöp kovasıyla fırçalıga bakıverirmisiniz ebeveyn banyosuna düşündüm bunuda

çöp kovası 19.90 fırça 9.90 uygun mu? aslında kırmızısı vardı aşık oldum ama tükenmiş millettede ne para var arkadaş hiç bişey bırakmamışlar :))))

Ya şimdi Allah nasip ederse evlenirsek sevgilimle yaşıcağımız evimiz belli bizim ondan saçma sapan seyler yerine ihtiyacım olanlara bakıyorum buarada biz galiba kışa nişan gibim bişiy yapcaz :) şuan daha aileler bilmio ama öle konuştuk sevgilimlen bide eger durumumuzu yoluna koyarsak inşallah çnümüzdeki yaz düğün eger borcumuz çok olursa bi sene sora die ölece bi konuştuk :) Allahım inşallah yüzümüzü kara çıkarmazda hayırlısıyla olur herşeyimiz.

Son düzenleme:
Ayy çöple fırçayı çok sevdim ben. ama boyutlardan pek anlamam ben datlum yaaaa
evt pahalıı
ahh bı evım olaydıı cok hayalım varda ahh ahh

Ah böcük ah aynı bende... antar pano aldım mutfağa asmak için öle duryor asmadım milletin duvarını delmeyelim diye.
Ay bu kadın çok gıcık çok çok yorulmuş
Ne kadar yapmacıklar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…