Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bende sevdım aslında ama işte bunlar sonradan alınabılır demı
evı gördun mu sen mutlu
uyumlu mu bu şeyler

yemek takımın tencere çatal kaşık gıbı herşeyı aldın mı
ahh ahh ne lsıte yapardık yaa rende alsak hemen resım koyardık:)

ben bişi alamıyorum kıtaplık alcem kırıldı rafı kıtaplar her yerde ama alamıyorum
bır eşim çalışmıo masraf yapamam ıkı eşim evımıze alırız dıye bu gıdışle olmuycak alcam eşim işe gırsınde

Ay böcük benimde ayakkabılık fortanto almam lazım. Ayakkabılar hep kutuda, kutusu olmayan boş odada yerde çok kötü yaaa

Adam dolapları bembeyaz yaptı.
Kaynanamda heryerini bembeyaz yaptırdı nasıl temizleyecek çok merak ediyorum

benımde holde dolap var
altını ayakkabılık olaarak kullanıyrum üstünü kıtaplık
üst kısım camlı cam raf kırıldı taşıyamıo artık üst üste kötü duruoo

hole alcemm bende ama nasıl bişi bılmım hem kıtaplık alcem hemde ayakkabılık ama cok masrf alamam kı

beyazı cok sevıom bende kesınlıkle ısterım ama temızlerım ben gencımmm:)
ama mutfağı cok beğenmedım yaa
masa yapmış 3 sandelyelı kızları oturcak adamla kadın ayakkata mı kalcekk
cıx olmadı

Sel o boyutlar patitisle soğanlığındı ona tekrar bakcam çok emin olamadım alıp almamakta

Canlar sizce ben şimdi bu çöple fırçayı alıyım mı?? Rengi nasıl bizim bi banyo bide ebeveyn banyomuz var ben bunu ebebyn banyosu için düşündüm oraya küçük bide paspas alırım biter başkada bişiy almam banyo içinde güzel bi banyo takımı alırım ama onlar birazcık pahalı şimdilik

Benm sevgilim 31 yaşında, mezun oldu çalışmaya başladı ama senelerdir öğrenci evinde oturuyodu sonunda artık geçen sene dayanamadı çoluk çocukla pislik içinde yaşamak istemiorum bıktım usandım ben yanlız eve çıkcam dedi ben istemedim tek başına ev kiraları burda ödencek gibi değil ben para biriktirsin biraz istiodum hoş ne kadar birikebilio ki büyük şehirde neyse bende isyan ettim bende yaşıorum senelerdir öğrenci evinde binbir kişinin derdini çekiorum her dönem biri gidio biri gelio sabret die sonra çocumm bıktı usandı iğrenmeye başladı yeemk yemez oldu çok pisti ev arkadaşları gel dedim kredi çekelim kiraya vercemize ev alalım öleydi böleydi birazda birikimi vardı ilk zamanlar baya sıkıntı çektik şimdide çekmiyo değiliz 4-5 ay daha yüklü miktarda kredi ödicek sora biraz daha azalcak kredisi biraz nefes alcaz Allah nasip ederse inşallah öylece ev sahibi olduk yani inşallah Allah sizede nasip eder çok daha güzellerini rahat rahat almanızı , aslında ev almasaydı biara konuşmuştuk nişan gibi bişiyler yaparız fln die ev alınca ertelendi tabi herşey. Evimizin olması benim için daha iyi oldu açıkçası bu zamanda kirada yaşamak çok zor senelrdir kirada yaşıorum ay dediğin hemen gelio Allah isyen herkesi ev sahibi yapsın.

Son düzenleme:
Sel o boyutlar patitisle soğanlığındı ona tekrar bakcam çok emin olamadım alıp almamakta

Canlar sizce ben şimdi bu çöple fırçayı alıyım mı?? Rengi nasıl bizim bi banyo bide ebeveyn banyomuz var ben bunu ebebyn banyosu için düşündüm oraya küçük bide paspas alırım biter başkada bişiy almam banyo içinde güzel bi banyo takımı alırım ama onlar birazcık pahalı şimdilik

Benm sevgilim 31 yaşında, mezun oldu çalışmaya başladı ama senelerdir öğrenci evinde oturuyodu sonunda artık geçen sene dayanamadı çoluk çocukla pislik içinde yaşamak istemiorum bıktım usandım ben yanlız eve çıkcam dedi ben istemedim tek başına ev kiraları burda ödencek gibi değil ben para biriktirsin biraz istiodum hoş ne kadar birikebilio ki büyük şehirde neyse bende isyan ettim bende yaşıorum senelerdir öğrenci evinde binbir kişinin derdini çekiorum her dönem biri gidio biri gelio sabret die sonra çocumm bıktı usandı iğrenmeye başladı yeemk yemez oldu çok pisti ev arkadaşları gel dedim kredi çekelim kiraya vercemize ev alalım öleydi böleydi birazda birikimi vardı ilk zamanlar baya sıkıntı çektik şimdide çekmiyo değiliz 4-5 ay daha yüklü miktarda kredi ödicek sora biraz daha azalcak kredisi biraz nefes alcaz Allah nasip ederse inşallah öylece ev sahibi olduk yani inşallah Allah sizede nasip eder çok daha güzellerini rahat rahat almanızı , aslında ev almasaydı biara konuşmuştuk nişan gibi bişiyler yaparız fln die ev alınca ertelendi tabi herşey. Evimizin olması benim için daha iyi oldu açıkçası bu zamanda kirada yaşamak çok zor senelrdir kirada yaşıorum ay dediğin hemen gelio Allah isyen herkesi ev sahibi yapsın.

Son düzenleme:

Nası 3 sandalyeli ya e bi sandalyede sen koy 2 kızmı var adamın :S anlamadım ben

Bana da çok karışık geldi mutfak böcük. Aynı şeyi bende düşündüm bunlar bu masaya sığmaz diye
Yaa sorma beyaz güzel oluyor ama, şimdi olay şu amerikan mutfak laminantlar beyaz, kapılar amerikan kapı onlarda beyaz, dolaplarda parlak beyaz nasıl emizlicek çok merak ediyorum. Sen ben temizleriz de 65 yaşında kadın eli ayağı tutarken tuttuğu kadar yapar. Birde yazın orası piknik alanı gibi herkes onun bahçeye toplanır, her misafir gelmesinde silmesi lazım olacak torun torba yazın hep orda. Amaaann benden medet ummasında kendi evimi temizlemekten acizim valla.

Yavrı bence güzeller o zaman ebeveyn banyoon siyah beyaz olacak yane bunları alırsan muhtemelen. fayanslar falan nasıl o da önemli tabe

Ebeveyn banyom öle büyük deil fayanslarımda hatta banyomda işte böle alıorum ozaman son kararınız mı size güveniorum siz bugüne bugün ne siziler filmler çekmiş artistlersinizz

Böcükkkkkk sen ne diosun alımmm mı??

Ben hiç tv izleyemiom ya, dünyadan bi haberim
yazın bnde ızlemıyorum kısın ızlıyorum sadece

Evet çeyizim için herşeyim tam ya bi patatesle soganım kalmış gibi buna bakıodum nebilim ben fiyatlarını pek bilmiomda öle internetteki sitelerde uygun şeyler oluo die bakıodum gördüm size sorım dedim
yaa cnm bunlrı snrada alırsın hem smdı alıp nere koycan kı

Evim evim güzel evime bakıyorum, karunun mutfağını yapuyor mimar hoşşiiği

haaaahhhahhahh hossık mımar bızede gellllllllllllllllll

yazın bnde ızlemıyorum kısın ızlıyorum sadece

yaa cnm bunlrı snrada alırsın hem smdı alıp nere koycan kı

haaaahhhahhahh hossık mımar bızede gellllllllllllllllll

Canım bencede nereye koycam bende düşünmüyo değilimde şimdiden küçük küçük alırsam sora çok masraf olmasın die benim kardeşim evlenceği zaman yeri geliodu 10lira bile fazla gelio valla o kadar çok şey birikiyo ki alınması gereken yoksa bende sora rahat rahat begendime göre almak isterim parada birikmio geldiği gibi gidio artanıda yenio böle alınca ay sonunda sıka sıka ödüon :)

ya fiyatta iyi ama bunları alana kadar böcüğün dediği gibi tabak al tencere al çatal bıçak takımlarını al. Onlar daha ağır ve pahalı şeyler yavaş yavaş yükünü hafifletmiş olursun.
Ama almak istiyorsan al yine de güzller bence

vay anasını sayın seyırcıler skandala bak

Doru sölüosun tencere takımı aldımda yemek takımım, çatal bıçak takımım fln yok daha

Kavgayı hiç anlamadım ya kim neyi paylaşamıo okudunuz mu yorumları merak ettim anlatsanıza

günaydınnnnnn
zabanaan ekledım mutlu resımlerı gıymetımı bil
bıde böcuklerımı ekledımmm
gönlünüz açılsın zabanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…