- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ayy çöple fırçayı çok sevdim ben. ama boyutlardan pek anlamam ben datlum yaaaa
Ah böcük ah aynı bende... antar pano aldım mutfağa asmak için öle duryor asmadım milletin duvarını delmeyelim diye.
Ay bu kadın çok gıcık çok çok yorulmuş
Ne kadar yapmacıklar yaa
bende sevdım aslında ama işte bunlar sonradan alınabılır demı
evı gördun mu sen mutlu
uyumlu mu bu şeyler
yemek takımın tencere çatal kaşık gıbı herşeyı aldın mı
ahh ahh ne lsıte yapardık yaa rende alsak hemen resım koyardık:)
ben bişi alamıyorum kıtaplık alcem kırıldı rafı kıtaplar her yerde ama alamıyorum
bır eşim çalışmıo masraf yapamam ıkı eşim evımıze alırız dıye bu gıdışle olmuycak alcam eşim işe gırsınde
Ay böcük benimde ayakkabılık fortanto almam lazım. Ayakkabılar hep kutuda, kutusu olmayan boş odada yerde çok kötü yaaa
Adam dolapları bembeyaz yaptı.
Kaynanamda heryerini bembeyaz yaptırdı nasıl temizleyecek çok merak ediyorum
benımde holde dolap var
altını ayakkabılık olaarak kullanıyrum üstünü kıtaplık
üst kısım camlı cam raf kırıldı taşıyamıo artık üst üste kötü duruoo
hole alcemm bende ama nasıl bişi bılmım hem kıtaplık alcem hemde ayakkabılık ama cok masrf alamam kı
beyazı cok sevıom bende kesınlıkle ısterım ama temızlerım ben gencımmm:)
ama mutfağı cok beğenmedım yaa
masa yapmış 3 sandelyelı kızları oturcak adamla kadın ayakkata mı kalcekk
cıx olmadı
Bana da çok karışık geldi mutfak böcük. Aynı şeyi bende düşündüm bunlar bu masaya sığmaz diyebenımde holde dolap var
altını ayakkabılık olaarak kullanıyrum üstünü kıtaplık
üst kısım camlı cam raf kırıldı taşıyamıo artık üst üste kötü duruoo
hole alcemm bende ama nasıl bişi bılmım hem kıtaplık alcem hemde ayakkabılık ama cok masrf alamam kı
beyazı cok sevıom bende kesınlıkle ısterım ama temızlerım ben gencımmm:)
ama mutfağı cok beğenmedım yaa
masa yapmış 3 sandelyelı kızları oturcak adamla kadın ayakkata mı kalcekk
cıx olmadı
Sel o boyutlar patitisle soğanlığındı ona tekrar bakcam çok emin olamadım alıp almamakta
Canlar sizce ben şimdi bu çöple fırçayı alıyım mı?? Rengi nasıl bizim bi banyo bide ebeveyn banyomuz var ben bunu ebebyn banyosu için düşündüm oraya küçük bide paspas alırım biter başkada bişiy almam banyo içinde güzel bi banyo takımı alırım ama onlar birazcık pahalı şimdilik
Benm sevgilim 31 yaşında mezun oldu çalışmaya başladı ama senelerdir öğrenci evinde oturuyodu sonunda artık geçen sene dayanamadı çoluk çocukla pislik içinde yaşamak istemiorum bıktım usandım ben yanlız eve çıkcam dedi ben istemedim tek başına ev kiraları burda ödencek gibi değil ben para biriktirsin biraz istiodum hoş ne kadar birikebilio ki büyük şehirde neyse bende isyan ettim bende yaşıorum senelerdir öğrenci evinde binbir kişinin derdini çekiorum her dönem biri gidio biri gelio sabret die sonra çocumm bıktı usandı iğrenmeye başladı yeemk yemez oldu çok pisti ev arkadaşları gel dedim kredi çekelim kiraya vercemize ev alalım öleydi böleydi birazda birikimi vardı ilk zamanlar baya sıkıntı çektik şimdide çekmiyo değiliz 4-5 ay daha yüklü miktarda kredi ödicek sora biraz daha azalcak kredisi biraz nefes alcaz Allah nasip ederse inşallah öylece ev sahibi olduk yani inşallah Allah sizede nasip eder çok daha güzellerini rahat rahat almanızı , aslında ev almasaydı biara konuşmuştuk nişan gibi bişiyler yaparız fln die ev alınca ertelendi tabi herşey.
yazın bnde ızlemıyorum kısın ızlıyorum sadeceBen hiç tv izleyemiom ya, dünyadan bi haberim
yaa cnm bunlrı snrada alırsın hem smdı alıp nere koycan kıEvet çeyizim için herşeyim tam ya bi patatesle soganım kalmış gibi buna bakıodumnebilim ben fiyatlarını pek bilmiomda öle internetteki sitelerde uygun şeyler oluo die bakıodum gördüm size sorım dedim
Evim evim güzel evime bakıyorum, karunun mutfağını yapuyor mimar hoşşiiği
Ebeveyn banyom öle büyük deil Eki Görüntüle 508101 fayanslarımda hatta banyomda işte böle alıorum ozaman son kararınız mı size güveniorum siz bugüne bugün ne siziler filmler çekmiş artistlersinizz
Böcükkkkkk sen ne diosun alımmm mı??
He uyar bu banyoya, fiyatı ne
yazın bnde ızlemıyorum kısın ızlıyorum sadece
yaa cnm bunlrı snrada alırsın hem smdı alıp nere koycan kı
haaaahhhahhahh hossık mımar bızede gellllllllllllllllll
vay anasını sayın seyırcıler skandala bak
hangini diyon benim yazdığım kavgayı mı
ya fiyatta iyi ama bunları alana kadar böcüğün dediği gibi tabak al tencere al çatal bıçak takımlarını al. Onlar daha ağır ve pahalı şeyler yavaş yavaş yükünü hafifletmiş olursun.
Ama almak istiyorsan al yine de güzller bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?