Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mutlu ayrıca sana önemlı olan ıhtıyaçlarını almanı önerırım cnm
dekorasyon ürünleri falan en sona alınır
bı liste yap kendıne aldıkça sil
benım vardı bekarken burayada ekledım ama bulamadım mesela
yemek takımı
çatal bıcak
tencere takımı
bornoz falan
tabı bu yemek çatal bıcakların günlük olanlarınıda almalısn
ben çünkü büyük setlerı kullanmıyorm
günlük 12 kişilik renklı tabaklardan set yapmıştım bıde evkurdan uçları saplı çatalkaşık onları kulanıyorum
yemek takımımı açmama hıc gerek duymadım şuana kadar
mutfak aletlerını alabılırsın
phılıps önerırım
hanı alcakların varsa aklında marka ve model dıyebılırım bunların yanında bılgın olsun

Günaydın gızlar...
Birazdan çıkıp doktora gidiciimm size bi günaydın ediyim dedim

Günaydın kızlar,

sell hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin bacımmm, Allah yüzünüzü güldürsünn..

böcükk haklısın bende öle düşdüm akşam bi liste yapıım die almadım o çöpü fln belki daha güzeli çıkar sonra karşıma diye işte insan küçük şeyler görünce özenio bilion mu aman zaten akşam benimkinlen kavga ettik çeyiz meyiz düşünemicem şuan canımı sıktı sıkıldım valla herşeyden saçma sapan kavga ettik, bu erkekler hep istedikleri olsun istiolar olmıyınca cırlıyolar bide kadınlar derler

Buarada senin sepetler çok güzelmiş ben çok beğendim güle güle kullan benim istediklerimde seninkinler gibii ugur böcelerindee ölee inşallah hepsi ayrı ayrı ugur getirir sanaaa bacımm

Son düzenleme:
işim var gelcemmmm

sel hayırlı haberlerle dön cnmm

günaydınn nadıa mutlu

mutlucum ben lıstemı bulursam sana kolaylık sağlar ınş bulurum zamanım olsun bakcemm
kendıne lıste yapman en güzelı
tşkler cnm
zevklıyımdır annem en güzelını alırım

bocüğümmm gunaydın bak avatardakı bnm

iyi dielim iyi olsun bacumm napak işte geçim derdi :) sen napıon nası gidiyo?

benımde aynı kız dedıgın gbı ıste gecım derdıne ugrasıyoruz ayın 12 sı oldu maas alamadım dha off off
kız garı beraber yapalım lısteyı he benı bekle

Son düzenleyen: Moderatör:
zevkli garuu senii

hahahah gordum bn senı tas gbısın tasss ole deme

mersı cnmm ama yaşlandık 25 ın yarısını bıle geçtık
resım az büyük olsaymış seçerdım senıde seçemedım hakket
benımde aynı kız dedıgın gbı ıste gecım derdıne ugrasıyoruz ayın 12 sı oldu maas alamadım dha off off
kız garı beraber yapalım lısteyı he benı bekle

aylık mı alıon
off cok zor
ben haftalık alıom şükür hiç aksamada olmadı

len evlenmeyı mı düşünüyon sen

yok bebegım ya bzım eskı evımızı kendıme gore dosemek bsıler yapmak ıstıyorm ondan beraber lıste yapalım dedım

bn dha evlenecek kdr kafayı yemedım bı kere duserler o hataya valla maas yatmadı hala uyuz oluyorum bde pıskın pıskın uste ckıolar ya ıslerını 2 dk gecıktrsem laf yersın maas ısteyınce suclu oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…