Ay inşallah iyi yansır maaşına. Bana da bu ay 20 lira zam geldi
ya bizde de yaptılar bu sene onu 3,10 aldım yaa deliricektim. bi de süper notmuş efendim beni öyle gazlıyolar. gerçi diğer elemanlara göre yüksek sayılır ama 5 üzerinden 3 hiçte iyi değil
Kız 200 yazacaktımçok yapmışlar.Bi yatırım falan yap sen
amin inşallahasker yolu bekliyecen demek.Ablamda evliyken göndermişti eşini askere.Geldi geçti ama.İnşallah sizinkide su gibi geçip gider
valla sanmıyorum askerden sonra, seneye bu zamanlar eşim askerden gelmiş olur eğer ağustosda giderse, bu aralarda o gazla çalışmalara başlarız artıkyani ozaman beklenmeyen bir süpriz olabilir hayırlısı canım inş en uygun zamanda olur
ya bizde de yaptılar bu sene onu 3,10 aldım yaa deliricektim. bi de süper notmuş efendim beni öyle gazlıyolar. gerçi diğer elemanlara göre yüksek sayılır ama 5 üzerinden 3 hiçte iyi değil
200 yanlış yazdımmaşallahhhh bozdur bozdur harcalütufta bulunmuşlar ya fazla yapmışlar zammı bizimde önümüzdeki ay zamlı bakalım nekadar zam olacak. bi de ben şef olmuştum nerdeyse 1 sene olucak hala görev farkı alıcam bakalım
bizdede 3 başarılı,4 Çok başarılı
Çok başarılıysam yapsınlar güzel bir zamda görelim bakalım
200 TL zam iyiymiş Sel.Banada yapsalar ne makbule geçer
bizdede 3 başarılı,4 Çok başarılı
Çok başarılıysam yapsınlar güzel bir zamda görelim bakalım
Kız 200 yazacaktım
amin inşallah
valla sanmıyorum askerden sonra, seneye bu zamanlar eşim askerden gelmiş olur eğer ağustosda giderse, bu aralarda o gazla çalışmalara başlarız artık
200 yanlış yazdım
bizde hiç öle bişi yok olsa sanıım ben 5 üzerinden 2 alırım çok gevşeğimde
Canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
dün akşam faceden arkadaşların bebelerinin fotolarına baktım bi tuhaf oldum len
Sen üstüne alınma
Yok alınsada gelmek istemezsin eminim. 600 liraydı 800 oldu ve ayrıca sigorta yok bebiiimaman tırt bence bişey çıkacağını sanmam. ancak eleman atmak için kullanırlar değerlendirmeleri zam için kullanmazlar
hadi bakalım hakkında hayırlısı tatlişim
200 müüüüsizin oraya eleman alımı var mı olursa haberimiz olsun
Şımar şımar bebeeeeeekalındım bile tamda şımarmak üzereydim :)
yoğunum be canım.aralarda okuyorum ama yazamadım işte..
Yine bebek özlemi sarmış sizleri
Salgılanmak ne kelime vicidumdan taşacaklar
Ama sürpriz bi karar duyacağınızı sanmıyoırum malum askerlik mevzusu.
Bu arada eşim Nisanda değil Ağustosda gidiyor büyük ihtimal
5 üzerinden 4 aldım.Bakalım maaşa etkisi nasıl olacak.Maaşı alınca görecez
Ay inşallah iyi yansır maaşına. Bana da bu ay 20 lira zam geldi
sarmazmı :)
şimdiden Allah kavuştursun diyim canım inşallah zaman su gibi akar sizin için
hayırlı olsun şöyle yanına 00 koysalar 400 zam yapsalar
sel ben senden daha fazla zam aldım artık sen sadece yat alırsın ben hem yat hem kat alırım :)
sel geçen gün demiştin ya 200 zam diye unutmuşum olsun ben 30 tl ile yanlış yazmadım otuz tl yat alacam kat alacam hee birde dinamit alacam enflasyon oranı için dinamitin fiyatının da baz alınmasını sağlayan kişinin totosunda patlatcam ayyy sinirlerim geldi yine
Yok alınsada gelmek istemezsin eminim. 600 liraydı 800 oldu ve ayrıca sigorta yok bebiiim
Şımar şımar bebeeeeeek
aha bu kadarcık hemde
sel geçen gün demiştin ya 200 zam diye unutmuşum olsun ben 30 tl ile yanlış yazmadım otuz tl yat alacam kat alacam hee birde dinamit alacam enflasyon oranı için dinamitin fiyatının da baz alınmasını sağlayan kişinin totosunda patlatcam ayyy sinirlerim geldi yine
patronun cebinden biraz zor be canım..boşver valla benim ağzımdan damlayacağına senin patronun cebinden damlasa daha süper olur ama işveren bu ancsk bizim çenemizi yorar :)
sel 30tl ile yat kat hatta apartman alırım hepinize bir daire veririm :) 30 tl ile vergiler hariç tabi bu brüt :)
ben ıyyım cnmgünaydın canlarımmmmmmmmmerak etmişsiniz beni teşekkür ederim mandalincim canım mesaj yollamışsın kuşum kusura bakmayın merakta bıraktım sizi. midem fenaydı ya bir türlü giremedim kk ya. cumadan beri yeni yeni açılıyorum bi de işlerim yoğundu. nasılsınız bakalım? herkesler iyidir inş
doğa üstü varlıksın canım ona uygun bi nick bul
sağol canımcımm. cumartesi doktora gittim bebeişim kocaman olmuş teyzeleri elleri ayakları Allahım nasıl bir mucize dediminş sizde bu güzel duyguları tez zamanda yaşarsınız. okadar mutlu oldum ki midemin bulanması falan hiç umrumda değil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?