Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yeşim salkımmı o nereden çıktı sel nefret ederim ondan yine hamileymiş başlamış piyasaya çıkmaya ne zamandır yoktu yokluğu hiçde farkedilmedi

Ay şu Yeşim Salkımada sinir oluyorum he çok bet sesi var

Ayy bi de iyiki hamile afedersiniz ayı gibi olmuş çok güzel gibi defileye çıkmış bide kusacak gibi şarkı söylüyo bende tahammül edemiyorum ona

ben cok yoğunum bugun sonra sızın ıcabınıza bakcem

tmm len ayıp ettın :82:
amma hedıye alcem kişi oldu

ne kadannnn iyisin böcükkkkkk melek böcüğüüüü

9 yıl sonra sendika kurup tüm işverenleri ötürme gibi düşüncem var :) :)

hahaaaaa bende yardım ederim sana şeker

Huhuhuhuhu ben geldim

hoşgeldin cicimmmmmmm

tamam böcüğe halkla ilişkileri verelim laf bitmez onda milleti bağlar hemen sendikamıza :)

hoşgeldin sefa getirdin

Benim her türlü kabulum yeter ki sikortam olsun apla çoluk çocuk rezil rüsva tohtora gitmeye korkar olduk :2:

Benim her türlü kabulum yeter ki sikortam olsun apla çoluk çocuk rezil rüsva tohtora gitmeye korkar olduk :2:

anam doktora sigortasız git daha az koyar her ay okadar kesinti sigortaya tedaviye gelince yine para eee hani sigortalıydım diyorsun koyuyor valla her ay maaş bodsrosundaki kesintiler bana :)

zaten veletlerden devlet para almıyor :)

Yoğunum napak işte çok hızlısınız fazla lak lak dövmeyin

01.09.11 1214 PM Sipariş Sevk Edildi
01.10.11 0900 AM Uçak Merkez Noktasından Uçtu.
01.11.11 08:00:00 AM Gümrük muayenesi ve postaya verilmesi için bekliyor.
01.11.11 0100 PM Gümrükten işlemi tamamlandı ve yerel Posta’ya verildi.

oleyy sip.gelmesıne cok az kaldı

Sende haklısın conem :2:
Yoğunum napak işte çok hızlısınız fazla lak lak dövmeyin

Hııı tamam bebeğim, çabuk bitir işlerini ben çay yudumuyorum valla keyifler yerinde

Hadi gözün aymış bugün yarın gelir

Bende kazenden gelecek kiremmi bekliyorumm

aaaa size bi habrim var, bizeliklerimin 3 tanesini borç vermiştk geçen sene dün akşam eşimi aradılar verelim diye, eşimde dedi eşim kalın bilezik istiyor ondan alalım 3 ünün yerine diye.
Bu gün iş çıkışı gidicem kocemeeeen bi bilenzik alcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…