gunaydınnnnnnnnnn
Ay inşallah iyi yansır maaşına. Bana da bu ay 20 lira zam geldi
len ben sabah 6da ayaktayımda işte bakmabu saatte günaydınmı olur böcük
İnşallah canım ya bizim sistemimiz biraz farklı.Sel sigortasız çalıştıran yerler varmı hala ya...
Yazık günah emeklerine ya..
İnşallah en güzelinden bir iş bulursun
Hahahahaaaa dinamit heee iyi fikirsel geçen gün demiştin ya 200 zam diye unutmuşum olsun ben 30 tl ile yanlış yazmadım otuz tl yat alacam kat alacam hee birde dinamit alacam enflasyon oranı için dinamitin fiyatının da baz alınmasını sağlayan kişinin totosunda patlatcam ayyy sinirlerim geldi yine
Kıyamam yaaaa, bende bu gün nette okudum babamın çalıştığı belediye kaldırılıuyormuş, aricam babamı öğleye doğru.boşver valla benim ağzımdan damlayacağına senin patronun cebinden damlasa daha süper olur ama işveren bu ancsk bizim çenemizi yorar :)
sel 30tl ile yat kat hatta apartman alırım hepinize bir daire veririm :) 30 tl ile vergiler hariç tabi bu brüt :)
Ne şantajı len yok öle bi dünyaooooo daha süper şantaj yaparsın sizi şikatyet edicem diye
ayyyyyyy öldüm gülmektennn
gunaydınnnnnnnnnn
len ben sabah 6da ayaktayımda işte bakma
bı elımde dosya tel tek elımle yazıommm bugunn sızecok yoruldum
sel 200 tl zam ıyı cnm bende en az 300 beklıom
len ben sabah 6da ayaktayımda işte bakma
bı elımde dosya tel tek elımle yazıommm bugunn sızecok yoruldum
sel 200 tl zam ıyı cnm bende en az 300 beklıom
sen patronu çökertirsin hee...alıyon dünya maaş bide 300mü istiyon.Biri patronuna akıl vermeli.. :82:
boşver canım artık eskisi gibi devlet hele benim kurum biliyorsun siyasi yer özelde çalışan arkadaşlarımın şartları çok daha iyi garanti dersen oda kalmadı zaten dışardan güzel görünüyor ama içi o kadar güzel değil şükür yine işim var bir şey demiyorum ya
sen patronu çökertirsin hee...alıyon dünya maaş bide 300mü istiyon.Biri patronuna akıl vermeli.. :82:
Bencede biri böcüğün patronunun gözünü açmalı
kızlar böcüğün patronun gözünü açmayın ben böcüğün ayağının altına sabun koycam yerine geçecem :)n
hoşşıkler eşşek gıbı çalışıyoz herhalde
at gıbıde yıyek bırakında
ne cok düşmanım varmış
gunaydınnnnnnnnnn
ben ıyyım cnm
yoğunumda
kendıne dıkkt et
yerım onu
Ben şu söze çok inanırım biliyor musun...
Rabbim sen beni dostlarımdan koru düşmanlarımın icabına ben bakarım
hoşşıkler eşşek gıbı çalışıyoz herhalde
at gıbıde yıyek bırakında
ben cok yoğunum bugun sonra sızın ıcabınıza bakcemBen şu söze çok inanırım biliyor musun...
Rabbim sen beni dostlarımdan koru düşmanlarımın icabına ben bakarım
günaydın böcükkkkkk
oda seni yer böcük teyzesiiizaten diyo en çok maaşı böcük teyzem aldığı için en çok onu seviyorum diyo ona göre yani haberin olsun doğum 18 temmuzda hediye falan alırsan şimdiden tarihi bildirmiş olayım
eşek gibi çalışıp sürekli KKda olmakda zor be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?