böle dedın yedın benı kangaaa
buyur kangamsıra senın olsn
benım koce msj attı triplık hal kalmadı bızde
valla cok şey ıstıyon sankı bulursan banada yolla
ama benım ıcın temız olsun genzım hıc yanmaazzz
Birkaç gündür fena halde yüzüm ve saçlarım yağlanıyor..Saçlarım akşam olunca dersinizki haftalarca yıkanmamış okadar yağlı..Yüzümü peeling yaptım akşam ama 1 saat dayanmadı
Bugün kükürtlü sabun aldım..İnşallah kurtulurum bu dertten..
Boşver ben sinirlenince stres olunca cildim ve saçlarım jet hızıyla yağlanır, bilesin. REsmen sinirden yağ salgılanır, ben de şaşırıyorum ama öyle. Bir de cilt ve saç neme ihtiyaç duyduğunda daha çok yağlanır denge için derler.
Çok acayip oluyor ama ya vıcık vıcık...
Ben yağlı bişeyler yiyince yüzüm yağlanır hemen..Ama bu durum olunca yediklerimede dikkat ediyorum.İnşallah sabun işe yarar...
hee birde o var adamda tip yok peri kızına bakıyor önce aynaya bak len :))
ahh böcük ahhh darısı senin başına kuzum :))
bizimkiler derki hamsinin kulağına kar suyu değmedikçe lezzetlenmez :)))kışın bol yeniir hemen hemen her akşam pişer Rahmetli babam çok severdi kahvaltı hariç hep hamsi yerdi bir ay boyunca
levrek çupra her zaman yok göl var onlarda kokuyor lezzetsiz denizolanı küçük yağlı değil şimdi palamut evet yağlı çuprada yağlı en güzel zamanları o kadar balıkçı dolandım eylül ekimde palamutla çupra yiycen abla be ya dediler :))
ayyy yorgun eşimle arkadaşımın eşi böcek yediler yani kalamar :))
benim babamda fosfor fazlalığı var annem evde balık asla yapamaz. kokusu bile zehirliyor.. hasret kaldık balığa..çocukken nefret ettirdiklerinden buğulamadan ağzıma sürmem diyebilirim, diğerleri ızgara ya da fırın işte hamsiyi de fırında yapardık ama kokusu çıkmıyor dışarıda mecburen kızartma yaptırıp alıyoruz
7:
kükürtlü duymuştum bir de sebamed in bir sabunu vardı sanırım dengeli bir şekilde düzenliyor diye hatırlıyorum benim t bölgesi yağlandığında kurutucu şeyler diğer yerleri pul pul ediyor allahım ne sorunlu, dengesiz insanım ben
işte ben nefes alamıyorum bu sefer de az etkili şey kullanınca saatlerce uğraş dur, yarım saat bıraksan etsen bile etkisiz elemanlar işe yaramıyor sinir ediyor kolları kopuyor insanın. yağ çözücü falan kullanıyormuş millet ben onu döksem hastanelik oluruz kesin
aslında işte sorun mutfak tepeye kadar taş olacak mutfak dediğin, bizim tezgahın orada sadece gerisi yağlıboya güya ama ovmaktan ocak tarafı farklı bir renkte resmenbir de dolap dediğin dümdüz olacak, hem sağlam hem işler kötü yenileyecek hal yok ama allah kısmet ederse girintili çıkıntılı, oymalı gibin mutfak dolabı istemiyorum evlenmeden şunları da bir değişsek iyi olacak ben yaşlanınca evlenirim bu gidişle
ugur bocugu sna ozelden bısı yazdım
bu h sonuda karşıya gtcem
yenı alcam kıtapların listesını yaptımmen cok tavsıye edılen okunan ve benımde şöle bı baktığım kıtapları seçtım
elif şafak AŞK
suzanne collins AÇLIK OYUNLARI(SERİ)
ALACAKARANLIK SERİSİ
namık doymuş ZAFER VAAD ETMEYEN TOPRAKLAR
ATEŞBÖCEĞİ YOLU
AŞKA AĞLAYAN DERVİŞ YUNUS EMRE
kdefonso falcones FATIMANIN ELİ
kdefonso falcones DENİZ KATEDRALİ
imam busiri KASİDE İ BÜRDE
günaydın canlarım bu sabah daha erken kalktık.k flakes yiyoruz evde yada kahvaltı yapmaya karar verdik
sabah kalktım süslendim saçımı topuz yaptım. yağmur yağacak dediler ama ben yine de elbise giydim. yağarsa şansıma artık
aynı tarz kitapları sevmiyoruz sanırım alacakaranlıktan resmen nefret ediyorum çünkü.
aşkı okudum güzeldi. açlık oyunlarının da filmini izledim.
diğerleri ile çok alakam yoktur..
Mucizeler Dükkanına dönüş Debbie Macomber bu kitabı yeni bitirdim.
benim de yeni bir kitap daha almam lazım
k flakes ne cnm
hanı şu kuruu tahılların süt ıle buluşması mı
eğer öleyse bana onlar hıc sağlıklı gelmıyoronun yerıne tam doyumluk kahvaltılar seçebılırsın
sütlü bal
yumurta beyaz peynır domates salatalık gıbı
sabahları bende cok sıkı kahvaltı ederım öğlen burda yemıom pek bıde evde baya yıyomm
yemeklerımız güzel değil burda
yağmur mu yağacakmış hıc duymadımama hıc havasıda yok
bende elbıse gysem nasıl olurumkı hıc gıymdım işimde uygun değil zatende
okumaktan zarar gelmez dıyerekten lısteme ekledım yoksa bende sevmım ınan
fılmı falan hiç beğenmedım ama süreklı karşıma cıkıyor denemek ıstedım
sevmezsem devam etmem kıtaplığımda bulunur genede
debbie tükkan sersını bıtrdım yenı bı serısıne başlıycam
bişi otelıydı ama unuttum gül falanneyse öle bişi
onada yetışmek mümkün değil tam ohh bıttı dıom yenı bı kıtabı cıkıyor karşıma:)
gunaydın bacılar nabersınız
evet ama bana kan için gittiğim dr söyledi eğer evde kahvaltı yapamıyorsan k flakes ama demir ve vitaminler için olanın dan ye diyerekten
tabi günde sadece 1 kez k flakes çoğunlukta zayıflamk için kullanılıyor o zaman sağlıklı mdıır bilmiyorum günde 2 kez sadece bunun ile aç kalmak bilemem
ama şöyle de düşünüyorum ciddi zararı olsa diyetisyenler vermezdi. görümceme diyetisyen kendisi vermişti. içinde buğdaydan oluştuğu için tabi o k flakes değiladı bir başka.
1 dk gelcem.. devamını sonra yazarım.. aşağı inmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?