Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hee birde o var adamda tip yok peri kızına bakıyor önce aynaya bak len :))

ahh böcük ahhh darısı senin başına kuzum :))

bız bu aralar triplenemeyz

bugunde kocem yok
kıtap okurum bende

bizimkiler derki hamsinin kulağına kar suyu değmedikçe lezzetlenmez :)))kışın bol yeniir hemen hemen her akşam pişer Rahmetli babam çok severdi kahvaltı hariç hep hamsi yerdi bir ay boyunca

levrek çupra her zaman yok göl var onlarda kokuyor lezzetsiz denizolanı küçük yağlı değil şimdi palamut evet yağlı çuprada yağlı en güzel zamanları o kadar balıkçı dolandım eylül ekimde palamutla çupra yiycen abla be ya dediler :))

ayyy yorgun eşimle arkadaşımın eşi böcek yediler yani kalamar :))

kangam işime sağlama alayım dedim tek tek okuyacak vaktim yok kalkıp kalkıp gelip bakıyorum hiç alıntı etmezsem sopa yemem dedim

en önemlisi işte eşlerin birbirini anlayıp zora sokmaması, ama boşver'e güveniyorum ben o emri vakinin intikamını alır öğretir gibi geliyor

ben yaz-kış severim ama özellikle yazın hazır yapılmış olsun evde pişmesin lütfen, zaten pis kokan şeyler hep lezzetli oluyor

he canavar yetişiyor içinde tosun cadı gelecek

EVEt biraz garip ama şöyle de olabilir mesela gişe de olur ise gişe tazminatı alıyorsun 100 TL civarı belki öyledir.
hamsi buğlamaya bayılırım ama kokusu işte kv gidersek yarın söyleyim de yapsın bari

belki de...

çocukken nefret ettirdiklerinden buğulamadan ağzıma sürmem diyebilirim, diğerleri ızgara ya da fırın işte hamsiyi de fırında yapardık ama kokusu çıkmıyor dışarıda mecburen kızartma yaptırıp alıyoruz

hee birde o var adamda tip yok peri kızına bakıyor önce aynaya bak len :))

ahh böcük ahhh darısı senin başına kuzum :))

ya ben mi fazla iyi niyetliyim kızlar, ben zaten tripliydiler tribi unutup bir laf etti sandım yani kız konusunda tartışma oldu diye anlamadım, tamam sustum ben safım

doğru anlamışsın zaten tripliymişler :)
sipidi ona yorum yaparken tiplerine bakmadan güzel kızlara yorum yapanlardan söz etmiş güzel cevap vermiş hoşume gittide ben ona yazdım :)))

sen işini bılırsın

benı anlıyo o konuda valla eferım onabıde ben ıstemeye ısteyeme konuşamamkı laf cıkmaz ağzımdan aramız acılır çemkırırım falan

ben yazın balık sevmem yaa
en son hamsıyı patronla yedım harıkydı bana dıo kedı gıbım yıyon az nefes alo günde tesadüf üzerımde tşörtte kedı balık yıyo kılçık kalıo sadece
bu hafta sonu yerım dıycemde anam gelıo yıyemem
h sonu kabak çiçee yıycemmmm ohh msss

kalamar mı ohh olsa da yesem diyeceğim buzlukta var ama ne zamandır yapmadım yanına da bira ohhh

bizim aldıklarımız çiftlik levrek-çipurası olduğundan tüm sene var mandiş o yüzden şimdi diğer balıklara rağbet ediyoruz he karadenizliler o ayrımı yapar da biz yapamayız ama en son zamanlarında minnacık lezzetsiz olur her sene öyle değil bize lezzetli geliyor şu anda sorun yok bir de ben işler yoğunlaşınca balığa hasret kalacağım için hazır vakit varken yiyorum

Amin isteyen herkese versin rabbim

böcük senin triplerin yeni bitti zaten yine girme dur sen sıranı savdın sıra yorgunda diycem ama gariban adamcağız zaten neler çekiyor :))

amin cnm

he öle mıydı laa
şimdık adamın sıfatını göremıyokkı trıp edek
ama bak aklıma geldı sabah uyandrdım hoşşıkı hee tmm dıyıp kapattı
ayu yaaaınsan canım cıcım der sonra aradım dıo ben öle mı dedım yalancı oldum ıkı dakkada

he tamam mandiş yanlış anlamamışım dedim bi an bu kafayla ben akıllanmam diye

tişörtle hamsi lüpletmene koptum kangam

he yemeyin zaten pahalı herkes yerse iyice pahalı olur bu arada yıllarca ben de öyle derdim şimdi yediğim şeylere ama o lezzeti tadınca tükürdüğünü yalıyor insan geç kalmışım diyor

yorgun sen gel ben sana deniz çuprası yapam bir daha yemezsin çiftlik :)))

sendemi böcekcisin yorgun

ye bol bol zararı yok faydalı çok balık

aman dur bunu trip edecek meseleye getirme böcük zaten hasret var arada senin hasretinden adamcağız hafıza kaybı yaşamış ne var bunda :)

kalamar mı:120:afedersınız ama ölsem yemem yaa

yeme böcük onlar yeme senin gibi güzel böcük de değil

Böcük ben zaten aramak istesem arıyorum görümcemi..Oda arıyor beni..Eşimin yaptığı işgüzarlık sadece..Birgün ters tepecek ozaman görecek :)

o süperdı şimdık o tşörtle hep aklıma o yeemk gelcek:)

yencek bı tarafı mı var laa
çinli misn nesın sen :120:

kangamda midesızmış yahuu

maksat trip olsunn dedıydım ama haklısın özleşıok şu sıralar

yanı demı ben dah gözelım
Böcük ben zaten aramak istesem arıyorum görümcemi..Oda arıyor beni..Eşimin yaptığı işgüzarlık sadece..Birgün ters tepecek ozaman görecek :)

yanı ne gerek varkı
sıkı fıkı mı olcez ılla

kıyaslama bile onların yediği iğğ böcek resmen

böcüşüm trip sırası bende, sakın sıramı çalma hatta canım çekti, o başlamadan ben başlayayım biraz hareket olsun

sen yakında son verirsin bu işgüzarlıklara boşver, senden yana ümidim var

atlıyorum sandala yavaş yavaş geliyorum ama dur ya izmitte değildin di mi sen, otobüse atlayayım ben

kalamarı zaten halka halka alıyoruz böcüş her yeri yeniyor cips gibi düşün tabii sen gibi tatlı olamaz

aman mıde kalmadı bende susalım en ıyısı

akşam olsada gtsek yaabıraz bahçeye cıkam havam alam

ay benim de canımı istettiniz ama mutfağı yeni temizledim her yerim ağrıyor yok kızartma yapamam hemen

ya su aspiratör için bir şey arıyorum: çabuk, yormadan temizlesin istiyorum, ama fazla kimyasal olmasın da istiyorum, genizimi yakmasın, ama çok etkili olsun psikopata bağladım resmen ama filtreyi değiştirince yeni gibi oldu valla 6 tl ye

amma kaynatmışsınız yaaaa

böle dedın yedın benı kangaaa

buyur kangamsıra senın olsn
benım koce msj attı triplık hal kalmadı bızde
valla cok şey ıstıyon sankı bulursan banada yolla
ama benım ıcın temız olsun genzım hıc yanmaazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…