HIMM şimdi anladım bende onun yüzünden trip attınız falan sandım.
bizim öyle çift arkadaşlar var eşii rihannayı çok beğeniyor. atışmaları tatlı oluyor 2 çocukları var hatta
ama ne biliyim bana ilginç geliyor öyle şuna bak buna bak diyen erkeklere etin ne butun ne git önce aynaya bak diyesim geliyor
kanga h geldın
bak ben sana alıntı edıon dıye değil benden alıntı etmıyon dıye trip edıom anlasana
ve sana katılıyorum hamur konusndaçokta fifi yaaa
boşver bencede sevgılı ıken bıle böle ne gelmeler gtmeler yaa
daha dur başındasın demı
ben bı kez gıttım onuda sözlenmıştık aılesıne değil halasına dahada gtmedım kımseye
sonra eşin bulmuş kolay yolu ben mesela görumcekle 1 yılı aşkın konuşmadım hıcte sorun olmadı geçen gün ben ıstedım konuşmak konuştum
keyfıme kalmış yanı
bıde mesela ben annesı ıle konuşmakıstemem o da bılır
annesı benı sorar yalandan
eşimde yanında olsamdahı yalan bulurcnmkocem yaa benı nasılda tanıyoo
evt haklısn kötüye yormamak lazım
mandış yuhh len her gördüğünü canın cekmış senın
nasıl sığıyoo mıdene
gerçi içinde bı canavar var demı
sipidim bende cok sevıom aksıne yazın değil ama kışın mevsımınde süper
hatta 2 ekmek yıyom valla
kıme ne yazcaktım daha
ahh böcük ahhh darısı senin başına kuzum :))
benim de dikkatimi çekmişti öyle olması farklı farklı demek ya da pozisyona göre de değişiyor belki ama çok çalışıyordu sınava sonucu güzel olduğu için:)
biz de hamsiyi dışarıda pişirtip alıyoruz, onun kokusu çıkmıyor. pişirme olayını çok iyi oluyor ama balıkçı bize çok yakın ondan tabii lahmacuncudan daha yakınpalamut fırında kokmuyor pek zaten, bu ara levrek ve çipura almıyoruz biz naısl olsa tüm yıl var onlar diye haızr ucuzken palamut ve hamsi
heh boşver de tribi atlatmış kesin sıra bizdeçok dikkatli olmam lazım yani olacağı olur da alt etmem lazım baştan
kokusu rahatsız etmediği sürece denizden çıkan şeyleri hepsini olmasa da yerim
kesinlikle baştan sıkı tutmak lazım!
kanga h geldın
bak ben sana alıntı edıon dıye değil benden alıntı etmıyon dıye trip edıom anlasana
ve sana katılıyorum hamur konusndaçokta fifi yaaa
daha dur başındasın demı
ben bı kez gıttım onuda sözlenmıştık aılesıne değil halasına dahada gtmedım kımseye
sonra eşin bulmuş kolay yolu ben mesela görumcekle 1 yılı aşkın konuşmadım hıcte sorun olmadı geçen gün ben ıstedım konuşmak konuştum
keyfıme kalmış yanı
mandış yuhh len her gördüğünü canın cekmış senın
nasıl sığıyoo mıdene
gerçi içinde bı canavar var demı
sipidim bende cok sevıom aksıne yazın değil ama kışın mevsımınde süper
hatta 2 ekmek yıyom valla
kıme ne yazcaktım daha
EVEt biraz garip ama şöyle de olabilir mesela gişe de olur ise gişe tazminatı alıyorsun 100 TL civarı belki öyledir.
hamsi buğlamaya bayılırım ama kokusu işte kv gidersek yarın söyleyim de yapsın bari
hee birde o var adamda tip yok peri kızına bakıyor önce aynaya bak len :))
ahh böcük ahhh darısı senin başına kuzum :))
amın cnm önce boşwere ama
kangam işime sağlama alayım dedim tek tek okuyacak vaktim yok kalkıp kalkıp gelip bakıyorum hiç alıntı etmezsem sopa yemem dedim
en önemlisi işte eşlerin birbirini anlayıp zora sokmaması, ama boşver'e güveniyorum ben o emri vakinin intikamını alır öğretir gibi geliyor
ben yaz-kış severim ama özellikle yazın hazır yapılmış olsun evde pişmesin lütfen, zaten pis kokan şeyler hep lezzetli oluyor
he canavar yetişiyor içinde tosun cadı gelecek
belki de...
çocukken nefret ettirdiklerinden buğulamadan ağzıma sürmem diyebilirim, diğerleri ızgara ya da fırın işte hamsiyi de fırında yapardık ama kokusu çıkmıyor dışarıda mecburen kızartma yaptırıp alıyoruz
ya ben mi fazla iyi niyetliyim kızlar, ben zaten tripliydiler tribi unutup bir laf etti sandım yani kız konusunda tartışma oldu diye anlamadım, tamam sustum ben safım
kangam işime sağlama alayım dedim tek tek okuyacak vaktim yok kalkıp kalkıp gelip bakıyorum hiç alıntı etmezsem sopa yemem dedim
en önemlisi işte eşlerin birbirini anlayıp zora sokmaması, ama boşver'e güveniyorum ben o emri vakinin intikamını alır öğretir gibi geliyor
ben yaz-kış severim ama özellikle yazın hazır yapılmış olsun evde pişmesin lütfen, zaten pis kokan şeyler hep lezzetli oluyor
he canavar yetişiyor içinde tosun cadı gelecek
bizimkiler derki hamsinin kulağına kar suyu değmedikçe lezzetlenmez :)))kışın bol yeniir hemen hemen her akşam pişer Rahmetli babam çok severdi kahvaltı hariç hep hamsi yerdi bir ay boyunca
levrek çupra her zaman yok göl var onlarda kokuyor lezzetsiz denizolanı küçük yağlı değil şimdi palamut evet yağlı çuprada yağlı en güzel zamanları o kadar balıkçı dolandım eylül ekimde palamutla çupra yiycen abla be ya dediler :))
ayyy yorgun eşimle arkadaşımın eşi böcek yediler yani kalamar :))
Amin isteyen herkese versin rabbim
böcük senin triplerin yeni bitti zaten yine girme dur sen sıranı savdın sıra yorgunda diycem ama gariban adamcağız zaten neler çekiyor :))
kalamar mı ohh olsa da yesem diyeceğim buzlukta var ama ne zamandır yapmadım yanına da bira ohhh
bizim aldıklarımız çiftlik levrek-çipurası olduğundan tüm sene var mandişo yüzden şimdi diğer balıklara rağbet ediyoruz he karadenizliler o ayrımı yapar da biz yapamayız ama en son zamanlarında minnacık lezzetsiz olur her sene öyle değil bize lezzetli geliyor şu anda sorun yok bir de ben işler yoğunlaşınca balığa hasret kalacağım için hazır vakit varken yiyorum
amin cnm
he öle mıydı laa
şimdık adamın sıfatını göremıyokkı trıp edek
ama bak aklıma geldı sabah uyandrdım hoşşıkı hee tmm dıyıp kapattı
ayu yaaaınsan canım cıcım der sonra aradım dıo ben öle mı dedım yalancı oldum ıkı dakkada
kalamar mı:120:afedersınız ama ölsem yemem yaa
daha dur başındasın demı
keyfıme kalmış yanı
:
he tamam mandiş yanlış anlamamışım dedim bi an bu kafayla ben akıllanmam diye
tişörtle hamsi lüpletmene koptum kangam
he yemeyin zaten pahalı herkes yerse iyice pahalı olurbu arada yıllarca ben de öyle derdim şimdi yediğim şeylere ama o lezzeti tadınca tükürdüğünü yalıyor insan geç kalmışım diyor
yorgun sen gel ben sana deniz çuprası yapam bir daha yemezsin çiftlik :)))
sendemi böcekcisin yorgun
ye bol bol zararı yok faydalı çok balık
aman dur bunu trip edecek meseleye getirme böcük zaten hasret var arada senin hasretinden adamcağız hafıza kaybı yaşamış ne var bunda :)
yeme böcük onlar yeme senin gibi güzel böcük de değil
Böcük ben zaten aramak istesem arıyorum görümcemi..Oda arıyor beni..Eşimin yaptığı işgüzarlık sadece..Birgün ters tepecek ozaman görecek :)
o süperdı şimdık o tşörtle hep aklıma o yeemk gelcek:)
yencek bı tarafı mı var laa
çinli misn nesın sen :120:
kangamda midesızmış yahuu
maksat trip olsunn dedıydım ama haklısın özleşıok şu sıralar
yanı demı ben dah gözelım
yanı ne gerek varkı
sıkı fıkı mı olcez ılla
kıyaslama bile onların yediği iğğ böcek resmen
Böcük ben zaten aramak istesem arıyorum görümcemi..Oda arıyor beni..Eşimin yaptığı işgüzarlık sadece..Birgün ters tepecek ozaman görecek :)
yorgun sen gel ben sana deniz çuprası yapam bir daha yemezsin çiftlik :)))
sendemi böcekcisin yorgun
ye bol bol zararı yok faydalı çok balık
aman dur bunu trip edecek meseleye getirme böcük zaten hasret var arada senin hasretinden adamcağız hafıza kaybı yaşamış ne var bunda :)
yeme böcük onlar yeme senin gibi güzel böcük de değil
o süperdı şimdık o tşörtle hep aklıma o yeemk gelcek:)
yencek bı tarafı mı var laa
çinli misn nesın sen :120:
kangamda midesızmış yahuu
maksat trip olsunn dedıydım ama haklısın özleşıok şu sıralar
yanı demı ben dah gözelım
yanı ne gerek varkı
sıkı fıkı mı olcez ılla
aman mıde kalmadı bende susalım en ıyısı
akşam olsada gtsek yaabıraz bahçeye cıkam havam alam
böcüşüm trip sırası bende, sakın sıramı çalmahatta canım çekti, o başlamadan ben başlayayım biraz hareket olsun
sen yakında son verirsin bu işgüzarlıklara boşver, senden yana ümidim var
atlıyorum sandala yavaş yavaş geliyorum ama dur ya izmitte değildin di mi sen, otobüse atlayayım ben
kalamarı zaten halka halka alıyoruz böcüş her yeri yeniyor cips gibi düşüntabii sen gibi tatlı olamaz
ay benim de canımı istettiniz ama mutfağı yeni temizledim her yerim ağrıyor yok kızartma yapamam hemen
ya su aspiratör için bir şey arıyorum: çabuk, yormadan temizlesin istiyorum, ama fazla kimyasal olmasın da istiyorum, genizimi yakmasın, ama çok etkili olsunpsikopata bağladım resmen ama filtreyi değiştirince yeni gibi oldu valla 6 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?