Biz tanışıyoruz zaten zamanın tanıştık ettik ama benimki hep aynı nezaman onlar gelse hep onların yanına gidiyim onlarla oturayım istiyo bide hoşgeldine gitmek diye bişiy varmış onlarda ne alakaysa bende o kadar yapamam yani hadi tamam bi kere giderim 1 saat oturur kalkarım neyse ama onuda davet ederlerse öyle giderim yani sevgilim çalışıyo evde bile değil ben gitcekmişim yanlarına hergün hergün gidemem gitmedimde kardeşi msj attı muhtemelen benimki attrmış gel die böle iş mi olur çocukmuyum ben insan gibi arar annesi buyur çay içmeye fln diye ozaman giderim 1 saat oturur dönerim. Galiba ailesi bunu sıkıştırıyo gelmio fln die oda beni sıkıştırıyo anlamadım ki, Annesinide ilk tanıştığımdan beri sevmiyorum çünkü çok düşüncesiz vurdumduymaz rahat bi kadın.
Allahtan bize 15saat ötede oturuolar, yoksa bu kadar sürmezdi ztn çoktan ayrılırdık.
Eğer böle devam ederse aramız düzelmesse ailesiyle ayrılırız ztn bunun sonu olmaz.
Artık cidden düşündükçe canım çok acıyo
sadece son sayfaya baktım, alıntı etmiyorum kangam kızıyor sonra :18:
böcüşüm geçmiş olsun ama ne olursun spidi ve mandişin dediği gibi kötüye yorma, allah korusun, inşallah daha kolay tedavisi olan bir sorunu vardır.
mandiş sıra sende bugün he, o zaman hazırlıklı olayım sıra bana geliyor bu gidişle, baştan hazırlayayım oklavayı dauğraşmayalım sonra
spidi sonradan gördüm banka sınavı ve iş görüşmesi varmış eşinin hayırlısı olsun sizin için, birden fazla şans olması çok iyi, bu arada tam detayını bilmiyorum ama bir arkadaş vardı iş yerinde eşi bankacıydı ve ara ara olan sınavlara girip maaşını arttırıyordu, ama pozisyonu değişmiyor diyordu maaşı artıyormuş bayağı çalışıyordu ama memnundular epey artmış maaşı o sayede çünkü sen daha iyi bilirsin tabii sektörün içindesiniz.
her markette olduğundan rahatça yazabilirim sanırım, tepsiye keşkül yapan var mı? misafirler olacak da, hep kaseye yapardık eskiden ancak şu anda tek tek kaseleri dolaba sığdıramayacağız dolap da dolu, o yüzden tepside yapmamız lazım ama sulanma sorunu var, paketin üstünde bir tarifte 3 bardak süt demiş ama çok mu yoğun olur o zaman da onu bilemedik. bu arada üzerine çilekli-ahududulu dr oetker jöleyle harika oluyor, zaten tatlıya hasret yaşıyorum hem sütü tatlı hem de kaç senedir yemedim bunu yapalım diyorum sulanır diyor annem
Biz tanışıyoruz zaten zamanın tanıştık ettik ama benimki hep aynı nezaman onlar gelse hep onların yanına gidiyim onlarla oturayım istiyo bide hoşgeldine gitmek diye bişiy varmış onlarda ne alakaysa bende o kadar yapamam yani hadi tamam bi kere giderim 1 saat oturur kalkarım neyse ama onuda davet ederlerse öyle giderim yani sevgilim çalışıyo evde bile değil ben gitcekmişim yanlarına hergün hergün gidemem gitmedimde kardeşi msj attı muhtemelen benimki attrmış gel die böle iş mi olur çocukmuyum ben insan gibi arar annesi buyur çay içmeye fln diye ozaman giderim 1 saat oturur dönerim. Galiba ailesi bunu sıkıştırıyo gelmio fln die oda beni sıkıştırıyo anlamadım ki, Annesinide ilk tanıştığımdan beri sevmiyorum çünkü çok düşüncesiz vurdumduymaz rahat bi kadın.
Allahtan bize 15saat ötede oturuolar, yoksa bu kadar sürmezdi ztn çoktan ayrılırdık.
Eğer böle devam ederse aramız düzelmesse ailesiyle ayrılırız ztn bunun sonu olmaz.
Artık cidden düşündükçe canım çok acıyo
banasakın taviz verme esneme ne olursa olsun diyceksin ne alaka olurda bir gün herhangi bir konuda senin içinde önemsiz olsada kabul etme sadece olurda bir gün gelirse olursa küpe olsun :))
aman sıra gelmesin sana zaten sürekli tepesindesin adamın :))
yorgun sevmem o dediğini yemem canımda çekmez
az önce armut yedim kahvemi söyledim dışarı çıktım kahve gelene kadar yan odada işim vardı dışarı çıkar çıkmaz mısır koktu bi canım çekti sormayın akşama giderken alacam yan odaya gittim kestane sohbetine onuda akşam giderken alacam canım çekti
odaya geldim kahvemi içtim masanın üstündeki karadut suyunu gördüm ona yumuldum şimdi ve yemeğimi 13.30 da yedim tıka basa tokum :))
glukoz 60 dk. 160,5
demir serum 81
demir bağlama 367
glukoz 67
yorgun şeker yüklemesi sonuçlarım nasılım üstad :)))
bana
napim ben tepesinden inersem o tepeme çıkar diye korkuyorumsen farklısın sanki adamcağız saçını süpürde ediyor sana aman müstehak bu erkeklere
he iyi oh sevindim, yeterince canının çektiği varmış zaten, anaa kestane çıkmış mı daha erken değil mi ya, soğuk havada daha lezzetli geliyor bana he bu arada geçen sene duymuştum meğer kestanenin 6 tanesi mi ne bir porsiyonmuşşok olmuştuk annemle yarım kiloyu beraber lüpletiyoruz mısırın son günleri, mısıra yumul oyhhh yarın alayım pazardan ben de yetişirsem
demirden anlamam da bu 160,5 60 dakka o çok bir şey ifade etmiyor 2. saat mi 67 glukoz 67 demiş ya, hani yarım saatte bir ölçülüyor diye biliyorum. 60 dakika 160 olur ama 120. dakika 120 nin altındaysa turp gibisin çekirgemhe 3. saat olmamıştı di mi çok düşerse o zaman sorun oluyor.
diğerleri nasılmış normal aralığı ne demirlerin de bakiyim!
he bu arada bu akşamdan sonra duru 1000 gr ı görür artık
kocemle saatler uymuo bıde cnm yaa balıkçı saatı gecıo evde pişirmıyomda
ınş şölee hoş yağmurlu bgun beklıom bıde
nrmalde zaten 2 haftada bı emınönü yapıom sırf onun için süper oluoo orda keyıf ayrı tat ayrı
bende dınlenırım aksı gıbı markette amacok para lazım
spidi sonradan gördüm banka sınavı ve iş görüşmesi varmış eşinin hayırlısı olsun sizin için, birden fazla şans olması çok iyi, bu arada tam detayını bilmiyorum ama bir arkadaş vardı iş yerinde eşi bankacıydı ve ara ara olan sınavlara girip maaşını arttırıyordu, ama pozisyonu değişmiyor diyordu maaşı artıyormuş bayağı çalışıyordu ama memnundular epey artmış maaşı o sayede çünkü sen daha iyi bilirsin tabii sektörün içindesiniz.
bak böcüşüm de demiş ne gideceksin ki, daha önce de dediğim gibi sen böyle her dendiğinde istediğin yerde hazır olursan kendi üzüntünün, üzgün geleceğinin temellerini atarsın. sınırlarını koymalısın, sevgilin de bunu görmeli, lafla değil ama yaşataraksöyledin mi sen kabahatli oluyorsun, o düşünsün mutluluk neden acaba uzak duruyor diye, o sorsun sana etrafında dönsün, neyin var desin, sen de o zaman sence? dersin... paraya bakmıyor her iş dediğim gibi, önemli olan niyetlerin belli edilmesi...
sen canını acıtma, kurallarını, sınırlarını koy bence, kişi en büyük kötülüğü kendi kendine ediyor bu dünyada. sevgiline de desen ki aa nerden bileyim ama geliyordun, görüşüyordun ailemle bir sorun yoktu ki der, ben senin de mutlu olduğunu sanıyordum der, der yani erkek milleti bunlar der:)))
bir kilo ya iki gündü sıkıntılıyım gribe yoruyordum nefes alıp vermeyi yada hep oturuyorum kambur ondan diyordum meğer duru tosun oluyormuş :)
Der bencede bi geliyolar bütün mutlulumuzu huzurumuzu alıyolar ya
Bugün hiç kafamı dağıtamıorum çok sıkkınım, eve gidince napcam bilmiorum şans ya 100kişilik evde bgn yapayanlızım kimse yok herkes biyere gidiomuş(
Der bencede bi geliyolar bütün mutlulumuzu huzurumuzu alıyolar ya
Bugün hiç kafamı dağıtamıorum çok sıkkınım, eve gidince napcam bilmiorum şans ya 100kişilik evde bgn yapayanlızım kimse yok herkes biyere gidiomuş(
hamilelikte kısa oluyor demek mandişim, bizim 3 saatlik oluyor süründürüyorlar oralarda, 3 saatlik olması gerekiyordu o tanı için sizin kontrol gibi ve hamilelik olduğundan farklı demek ki, 2. saat ve sonrası önemli bizde. sen dr.a göster de şunları bi' öğrenelim içimiz rahat etsin
içinde insan yetişiyor annesiii artık hızla büyüyor tosun cadımız
dün yazıp çıktım hemen baktm aşağıda kimse yok
-------------------------------------------
günaydın
sabah bi kalktım sol gözüm şiş ve içi kanlıgeçenlerde de böyle olmuştu temizledi içini 1 krem 1 damla verdi geçti şimdi yine oldu yine başladım kullanmaya neden oluyor anlamıyorum.
Bişiym yok canmm aynı şeyler ben genel olarak kendi hayatımdan mutlu değilim sıkıldım artık herşeyden
Sevgilimle sorunlarım var hatta aslında sevgilimle bireysel ikimiz olunca hiç bisorunumz yok,gayette iyi anlaşıoz heran her dakka onunla mutlu olabiliyorum sevildimi hissettiriyo bana bende seviyorum söz nişan konusunda anlaşamıoduk sonunda ondada bi ortak noktaya vardık ama ben annesini sevmiyorum işin içine ailesi girince daralıyorum gene geldiler buraya benmkide aramızı yapmaya çalışıyo kendince illa yanlarına git diye beni sık boğaz ediyo bende gitmek istemiorum daha söz yok nişan yok beni çağıran yok eden yok neden gidiyim ki yanlarına görmek istemiyorum
Sıkılıyorum,üzülüyorum,daralıyorum artık çok bunaldım kendimdende sıkıldım
Hiç mutlu olamıcam ben galiba
Çok şükür bende sağlıklıyım ailem salığlıklı sevdiklerim yanımda tek tesellim bu ztn hayatta.
sipidi sana yöntemlerden söz ederken akşam eşimle kapıştık triplerdeyiz bakalım ne kadar sürecek :)) meğer uzun zamandır tripleşmemişiz onu anladım akşam ne kadar sıkıcı geçmiş günler hep mutlu hep tripsiz ne bu yaa :)))
Rabbım herşeyın hayrlısını versın
en korktuğum şey hamışken zorluk cekmek özellıklede mide bulantısı zaten zor geçen bı hamılelık olursa burayada gelememkıinş.zorluk cekmedığım bı hamılelık olur ve ona göre yön verırım hayatıma
yoksa zaten gecelerı bıle yalnız olcam ölede kalamam aıleme yakın olmak zorunda olurum
kocemın aılesı halımden anlamaz etmez uzanamam yatamam anne gıbı kımse olmazzatende ıstememde
bu arada byük ablam sanırım rahım kanserıbızden gızlıyor
amelıyat olacak
çekmedığı çile kalmadı hiç yüzü gülmedı yaa ınsanda bıraz olsun şans olmaz mı
kocası ayrı dert başında kurtulamıo
off off
bıkaç kez yara cıkmış yakmşlar ılaçlar geçmemış bıze amelıyat olcam dıyo ama hastalık ne demıoo
keşke yakın olsam zorla götrcem hastaneye yemınle
kendine iş bul, çıkar ama gitme sakın! bahane arama gitmek için yani sevgilinin istediğini yapmak için, yufka olma bu kadar hamur gibi açarlar valla sonra
(dediğim gibi bu konularda ben çok katıyım sen bilirsin yine de, ama sonunda sen üzülürsün gibi geliyor.)
Anca işlerimi bitirebildim..Sabahtan beri bu kadar çalışılmaz ayol
ŞİMDİ DAHA iyi ama akşam yine damlaya devam ederim..
sizde tartışmıssınız. biz öyle hiç kız için tartışmayız ve ne eşim birisine güzel der nede ben birisine laf söylerim..
dikkat etttiğimden değil ama ne bilyiim hiç öyle bişey olmadı.
eşim küçükken ceylanı beğenirmiş ben arada onunla dalga geçerim sadecebenimle nasıl evlendin diye
yanlış anladın sen speedy kız için falan tartışmadık..
Tripliyiz ya konuşmuyoruz..TV de eskiden çocuk olarak izlediğimiz bir karakter genç kız olarak oynuyordu..Ona kız büyümüş dedi.Bizim tripli olduğumuzu onutup yani..Onu anlatmak istedim..
Yoksa kız için tartışmayız bizde
bende eminönünde yemesini sevmem oraya gittiğimde o koku miğdemi mahvediyor. yanında geçerken bile burnumu tıkıyorum..
ya alıcam evde yiyeceğim o zamanda soğuyor anlamı kalmıyor. önümüzdeki hafta evde yine balık yaparımhazır zamanı tadı da güzelek.
bizimkinde hem rütbe olarak yükseliyor hemde maaş
ama her banka aynı olmayabilirönümüzde seçenek zor inşallah güzel değerlendirebiliriz de
sizin evde kabilemi var :)
öyleydi zatende ben fena olunca gönderdiler erkenden doktora yarın gidecem devlete gitcem kendi doktoruma bir ay var bakalım
içimde tosun yetişiyor :))
Anca işlerimi bitirebildim..Sabahtan beri bu kadar çalışılmaz ayol
Nasılsınız kızlar..
Geçmiş olsun speedy..Bir dönem benzer sıkıntı bendede oluyordu..Damlayla geçiyor.Ama o gün çok sıkıntı verirdi.
Mutluluk aranızda resmi birşey yokken sevgilinin ailesiyle sıkı fıkı olunmasını sevmiyorum ben..Bencede gitmemen en iyisi..
Eşimde telefonda ablasıyla konuştuğunda hemen kapamaz.Boşweri veriyorum der.Sinir oluyorum ya..Her defasında konuşmak zorundamıyım..Geçen yine aynısı yaptı dedim ben WC'ye giriyorum..Ama kaçamadım..Boşwer seni arar demiş bu sefer
Trip ayındayız kanımca..Bizde 2 gündür tripliyiz..
Tek ben tripli olsam eşim sırnaşır.O tripli olsa umursamam..İkimizde tripli olunca ortada buluşuyoruz
Akşam sözde tripliyiz eşim tv de bir kız gördü aa büyümüş bu dedi..Sonra aklına geldi trip düzeltti kendini..Sonra ben abur cubur bişeyler aldım kendime onada atarak verdimm..En son ben yattım..Sürekli gelip bakıyor.En sonunda ne oldu ya ne bakıyosun dedim.Senmi yere bişeyler atıyosun diyor..Ne diyosun ya dedim..Güldü gitti..Gece o yatınca trip bitti..
Geçmiş olsun böcük..Hemen aklına kötü şeyler getirme..Teşhisi koyma hemen.
Yemeğe giderken 1-2 dakika baktım sizlere balıktan bahsediyorsunuz..Bende gittim balık yedim..Hiç sevmem , zorla yerim balığı...Ama yararlıda meret zorla yedim..
sonrada o hamur ne yaparsa yapsın toplanmıyor hep açıyorlar baştan ipi sıkı tutmalı
mutluluk tecrübe konuşuyor ses ver bize
benim de dikkatimi çekmişti öyle olması farklı farklı demek ya da pozisyona göre de değişiyor belki ama çok çalışıyordu sınava sonucu güzel olduğu için:)
biz de hamsiyi dışarıda pişirtip alıyoruz, onun kokusu çıkmıyor. pişirme olayını çok iyi oluyor ama balıkçı bize çok yakın ondan tabii lahmacuncudan daha yakınpalamut fırında kokmuyor pek zaten, bu ara levrek ve çipura almıyoruz biz naısl olsa tüm yıl var onlar diye haızr ucuzken palamut ve hamsi
!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?