Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sakın taviz verme esneme ne olursa olsun diyceksin ne alaka olurda bir gün herhangi bir konuda senin içinde önemsiz olsada kabul etme sadece olurda bir gün gelirse olursa küpe olsun :))

aman sıra gelmesin sana zaten sürekli tepesindesin adamın :))

yorgun sevmem o dediğini yemem canımda çekmez

az önce armut yedim kahvemi söyledim dışarı çıktım kahve gelene kadar yan odada işim vardı dışarı çıkar çıkmaz mısır koktu bi canım çekti sormayın akşama giderken alacam yan odaya gittim kestane sohbetine onuda akşam giderken alacam canım çekti
odaya geldim kahvemi içtim masanın üstündeki karadut suyunu gördüm ona yumuldum şimdi ve yemeğimi 13.30 da yedim tıka basa tokum :))

bak böcüşüm de demiş ne gideceksin ki, daha önce de dediğim gibi sen böyle her dendiğinde istediğin yerde hazır olursan kendi üzüntünün, üzgün geleceğinin temellerini atarsın. sınırlarını koymalısın, sevgilin de bunu görmeli, lafla değil ama yaşatarak söyledin mi sen kabahatli oluyorsun, o düşünsün mutluluk neden acaba uzak duruyor diye, o sorsun sana etrafında dönsün, neyin var desin, sen de o zaman sence? dersin... paraya bakmıyor her iş dediğim gibi, önemli olan niyetlerin belli edilmesi...

sen canını acıtma, kurallarını, sınırlarını koy bence, kişi en büyük kötülüğü kendi kendine ediyor bu dünyada. sevgiline de desen ki aa nerden bileyim ama geliyordun, görüşüyordun ailemle bir sorun yoktu ki der, ben senin de mutlu olduğunu sanıyordum der, der yani erkek milleti bunlar der:)))

glukoz 60 dk. 160,5
demir serum 81
demir bağlama 367
glukoz 67

yorgun şeker yüklemesi sonuçlarım nasılım üstad :)))

bana
napim ben tepesinden inersem o tepeme çıkar diye korkuyorum sen farklısın sanki adamcağız saçını süpürde ediyor sana aman müstehak bu erkeklere

he iyi oh sevindim, yeterince canının çektiği varmış zaten, anaa kestane çıkmış mı daha erken değil mi ya, soğuk havada daha lezzetli geliyor bana he bu arada geçen sene duymuştum meğer kestanenin 6 tanesi mi ne bir porsiyonmuş şok olmuştuk annemle yarım kiloyu beraber lüpletiyoruz mısırın son günleri, mısıra yumul oyhhh yarın alayım pazardan ben de yetişirsem

glukoz 60 dk. 160,5
demir serum 81
demir bağlama 367
glukoz 67

yorgun şeker yüklemesi sonuçlarım nasılım üstad :)))

demirden anlamam da bu 160,5 60 dakka o çok bir şey ifade etmiyor 2. saat mi 67 glukoz 67 demiş ya, hani yarım saatte bir ölçülüyor diye biliyorum. 60 dakika 160 olur ama 120. dakika 120 nin altındaysa turp gibisin çekirgem he 3. saat olmamıştı di mi çok düşerse o zaman sorun oluyor.

diğerleri nasılmış normal aralığı ne demirlerin de bakiyim!

he bu arada bu akşamdan sonra duru 1000 gr ı görür artık

evet yaaa müstehak tabi erkekler bizden çile çekmek için varlar sıkılmadan çektirin kızlar :))

mısır annem buzluğa soteledi dolrudu yani :)) kestane çıktı kilosu 4 tl ama kurtlu er kestena deniyor asıl kestena çıkmadı :)yuhh altı tanesine bir porsiyon delirmişmi bunlar

sanırım biri yüksek biri düşük çünkü sonuçlarda n yani normalde varmış l yani düşük h yüksek her haf varmış kağıtlar eşimde görmedim bana yazdırdıkları bunlar sadece

3 saat olmadı yok gittim hemen kan aldılar içirdiler o şeyi sonra bir saat bekledim yine kan aldırlar sonra eve yolladılar bu kadar

bir kilo ya iki gündü sıkıntılıyım gribe yoruyordum nefes alıp vermeyi yada hep oturuyorum kambur ondan diyordum meğer duru tosun oluyormuş :)

bende eminönünde yemesini sevmem oraya gittiğimde o koku miğdemi mahvediyor. yanında geçerken bile burnumu tıkıyorum..
ya alıcam evde yiyeceğim o zamanda soğuyor anlamı kalmıyor. önümüzdeki hafta evde yine balık yaparım hazır zamanı tadı da güzelek.

bizimkinde hem rütbe olarak yükseliyor hemde maaş
ama her banka aynı olmayabilir önümüzde seçenek zor inşallah güzel değerlendirebiliriz de

Der bencede bi geliyolar bütün mutlulumuzu huzurumuzu alıyolar ya

Bugün hiç kafamı dağıtamıorum çok sıkkınım, eve gidince napcam bilmiorum şans ya 100kişilik evde bgn yapayanlızım kimse yok herkes biyere gidiomuş (

hamilelikte kısa oluyor demek mandişim, bizim 3 saatlik oluyor süründürüyorlar oralarda, 3 saatlik olması gerekiyordu o tanı için sizin kontrol gibi ve hamilelik olduğundan farklı demek ki, 2. saat ve sonrası önemli bizde. sen dr.a göster de şunları bi' öğrenelim içimiz rahat etsin

bir kilo ya iki gündü sıkıntılıyım gribe yoruyordum nefes alıp vermeyi yada hep oturuyorum kambur ondan diyordum meğer duru tosun oluyormuş :)

içinde insan yetişiyor annesiii artık hızla büyüyor tosun cadımız

kendine iş bul, çıkar ama gitme sakın! bahane arama gitmek için yani sevgilinin istediğini yapmak için, yufka olma bu kadar hamur gibi açarlar valla sonra

(dediğim gibi bu konularda ben çok katıyım sen bilirsin yine de, ama sonunda sen üzülürsün gibi geliyor.)

sizin evde kabilemi var :)

öyleydi zatende ben fena olunca gönderdiler erkenden doktora yarın gidecem devlete gitcem kendi doktoruma bir ay var bakalım

içimde tosun yetişiyor :))

Anca işlerimi bitirebildim..Sabahtan beri bu kadar çalışılmaz ayol

Nasılsınız kızlar..

Geçmiş olsun speedy..Bir dönem benzer sıkıntı bendede oluyordu..Damlayla geçiyor.Ama o gün çok sıkıntı verirdi.

Mutluluk aranızda resmi birşey yokken sevgilinin ailesiyle sıkı fıkı olunmasını sevmiyorum ben..Bencede gitmemen en iyisi..

Eşimde telefonda ablasıyla konuştuğunda hemen kapamaz.Boşweri veriyorum der.Sinir oluyorum ya..Her defasında konuşmak zorundamıyım..Geçen yine aynısı yaptı dedim ben WC'ye giriyorum..Ama kaçamadım..Boşwer seni arar demiş bu sefer

Trip ayındayız kanımca..Bizde 2 gündür tripliyiz..

Tek ben tripli olsam eşim sırnaşır.O tripli olsa umursamam..İkimizde tripli olunca ortada buluşuyoruz

Akşam sözde tripliyiz eşim tv de bir kız gördü aa büyümüş bu dedi..Sonra aklına geldi trip düzeltti kendini..Sonra ben abur cubur bişeyler aldım kendime onada atarak verdimm..En son ben yattım..Sürekli gelip bakıyor.En sonunda ne oldu ya ne bakıyosun dedim.Senmi yere bişeyler atıyosun diyor..Ne diyosun ya dedim..Güldü gitti..Gece o yatınca trip bitti..

Geçmiş olsun böcük..Hemen aklına kötü şeyler getirme..Teşhisi koyma hemen.

Yemeğe giderken 1-2 dakika baktım sizlere balıktan bahsediyorsunuz..Bende gittim balık yedim..Hiç sevmem , zorla yerim balığı...Ama yararlıda meret zorla yedim..

sonrada o hamur ne yaparsa yapsın toplanmıyor hep açıyorlar baştan ipi sıkı tutmalı

mutluluk tecrübe konuşuyor ses ver bize

Anca işlerimi bitirebildim..Sabahtan beri bu kadar çalışılmaz ayol

ŞİMDİ DAHA iyi ama akşam yine damlaya devam ederim..
sizde tartışmıssınız. biz öyle hiç kız için tartışmayız ve ne eşim birisine güzel der nede ben birisine laf söylerim..
dikkat etttiğimden değil ama ne bilyiim hiç öyle bişey olmadı.
eşim küçükken ceylanı beğenirmiş ben arada onunla dalga geçerim sadece benimle nasıl evlendin diye

yanlış anladın sen speedy kız için falan tartışmadık..

Tripliyiz ya konuşmuyoruz..TV de eskiden çocuk olarak izlediğimiz bir karakter genç kız olarak oynuyordu..Ona kız büyümüş dedi.Bizim tripli olduğumuzu onutup yani..Onu anlatmak istedim..

Yoksa kız için tartışmayız bizde

HIMM şimdi anladım bende onun yüzünden trip attınız falan sandım.
bizim öyle çift arkadaşlar var eşii rihannayı çok beğeniyor. atışmaları tatlı oluyor 2 çocukları var hatta
ama ne biliyim bana ilginç geliyor öyle şuna bak buna bak diyen erkeklere etin ne butun ne git önce aynaya bak diyesim geliyor

kanga h geldın
bak ben sana alıntı edıon dıye değil benden alıntı etmıyon dıye trip edıom anlasana
ve sana katılıyorum hamur konusndaçokta fifi yaaa

boşver bencede sevgılı ıken bıle böle ne gelmeler gtmeler yaa
daha dur başındasın demı
ben bı kez gıttım onuda sözlenmıştık aılesıne değil halasına dahada gtmedım kımseye
sonra eşin bulmuş kolay yolu ben mesela görumcekle 1 yılı aşkın konuşmadım hıcte sorun olmadı geçen gün ben ıstedım konuşmak konuştum
keyfıme kalmış yanı
bıde mesela ben annesı ıle konuşmakıstemem o da bılır
annesı benı sorar yalandan
eşimde yanında olsamdahı yalan bulurcnmkocem yaa benı nasılda tanıyoo
evt haklısn kötüye yormamak lazım

mandış yuhh len her gördüğünü canın cekmış senın
nasıl sığıyoo mıdene
gerçi içinde bı canavar var demı

sipidim bende cok sevıom aksıne yazın değil ama kışın mevsımınde süper
hatta 2 ekmek yıyom valla

kıme ne yazcaktım daha

benim de dikkatimi çekmişti öyle olması farklı farklı demek ya da pozisyona göre de değişiyor belki ama çok çalışıyordu sınava sonucu güzel olduğu için:)

biz de hamsiyi dışarıda pişirtip alıyoruz, onun kokusu çıkmıyor. pişirme olayını çok iyi oluyor ama balıkçı bize çok yakın ondan tabii lahmacuncudan daha yakın palamut fırında kokmuyor pek zaten, bu ara levrek ve çipura almıyoruz biz naısl olsa tüm yıl var onlar diye haızr ucuzken palamut ve hamsi

sizin evde kabilemi var :)

öyleydi zatende ben fena olunca gönderdiler erkenden doktora yarın gidecem devlete gitcem kendi doktoruma bir ay var bakalım

içimde tosun yetişiyor :))

heh boşver de tribi atlatmış kesin sıra bizde çok dikkatli olmam lazım yani olacağı olur da alt etmem lazım baştan
kokusu rahatsız etmediği sürece denizden çıkan şeyleri hepsini olmasa da yerim

sonrada o hamur ne yaparsa yapsın toplanmıyor hep açıyorlar baştan ipi sıkı tutmalı

mutluluk tecrübe konuşuyor ses ver bize

kesinlikle baştan sıkı tutmak lazım!

EVEt biraz garip ama şöyle de olabilir mesela gişe de olur ise gişe tazminatı alıyorsun 100 TL civarı belki öyledir.
hamsi buğlamaya bayılırım ama kokusu işte kv gidersek yarın söyleyim de yapsın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…