Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Böcük ben yazmıştım görmemişsin zaar :26:

Sel hoşgelmişin..
Mandiş genel kontrolemi gittin.Bebek nasılmış.

gibi boşver her hafta tansiyon kontrolü yapılacak yasaklar geldi yine :)) hemde tatlıyı yasakladı pehh :))

bebek nasıl olsun bugünde 790 gram olmuş kurbana yetişcek tosun

gibi boşver her hafta tansiyon kontrolü yapılacak yasaklar geldi yine :)) hemde tatlıyı yasakladı pehh :))

bacım seninde bu yasaklarla başın dertte he...Biraz uy bari yasaklara...

Maaşallah hem kendine hem bebeişine kilo aldırıyorsun..Tosun olacak belli..

dikkat et kendine, ne diyorsa doktorlar uy pehleyip pühleme. kim bilir kaç kilo oldun iri kıyım :)

Benimkide 16. haftada ama 157 gram olmuş haftadaşları daha 110 gram sanırım benim ki biraz iri olacak

Son düzenleme:
Böcük ben yazmıştım görmemişsin zaar :26:

Sel hoşgelmişin..
Mandiş genel kontrolemi gittin.Bebek nasılmış.
görmeişim hakket
yok cnm daha ben sana dıyım 2 yıl hayır yok benden
tabı Rabbım hayrlısını verır
ayrıntılıda çıkan riskin kontrolüne gittim yine ayrıntılıya soktular risk devam tansiyon hastası olabilirmişim onun kontrolleri var şimdilik erken doğumada neden olurmuş

dıkkat etsene lensana değilde mınıke yazık
beım ablamdada şeker vardı
yasak dıyosa yasaklara dıkkat et
tosun maşallah
pofffffffffff sıkıntıdan patlıom bnmki de çalışıo arayamıorum çalışırken sinir küpü oluo da kendileri

nıye yaa
bul bişiler yapck
hatta çalış mümkünse iştesın

çok şirinmiş güle güle giy.
yavaştan kış geliyor alışveiş yapmak lazım

sağol cnm
alttakıne bı bak ıstersen kalplı o da cok güzel
cok harıkalar vardı yaa
pentı var bana yakın çarşıda
süreklı bakıom ındırımler oluyoo baya alıp stok yapıyom bıde cok hoşuma gıdıyo çorap
normal çoraplar zaten aıleden gelıo beleş
abımler sağolsun onların işi o

diğeri de güzelmiş penti indirimde mi şuanda bende alıyım akşam taksime gideceğiz
annemle babamın haftasonu d.günü bişeyler bakmam lazım ya ama ne alacağımızı bile bilmiyoruz

diğeri de güzelmiş penti indirimde mi şuanda bende alıyım akşam taksime gideceğiz
annemle babamın haftasonu d.günü bişeyler bakmam lazım ya ama ne alacağımızı bile bilmiyoruz

şuan bılmıyorum cnm ama bahar dönemlerınde cıddı ındırımler oluyo
bende baştan cok kazık yedım 14 tl verdığım çorap 4 tl düşünce anladımkı erken davrandmçarşıya çıknca bakıyorum bende sık sık h sonu bakarım belkı derım sana
yada sende bı bak varsa yakınında

aynı anda mı
valla bılemedımkı neye ıhtıyaçları var acep ne alsan cok mutlu olurlar acep

ben dıjıtal foto çerçevesı ıstıyom yaa pahalı ama

akşam gidersem taksime bakarım ..
gidemeyebiliriz de bir sürü iş kitlediler şimdi akşama çalışabilirim de yetişmezse. müd. gelecekte bana iş anlatacak..
beyefendinin keyfini bekleyeceğim şimi gelse biter ama kesin 5 te gelir..

ikisinde aynı gün.

dijital güzel ama çok kullanılmıyor.. yılbaşında almıştı hediye şimdi tv yanında duryor öyle görmüşsündür belki

taksım sızın ordan kaç dk
ben kendımı düşündümde bıan sankı sende burdasın nasıl gtceksınız dıycektım
ınş gelr senın müdürde benım orti gıbı desene durur durur ben cıkcakken ya işler söyler yada gıder bekle gelcem der

ne güzel tesadüf
senn annen nasıl oldu bu arada
işe başladı mı emeklı oldumu bişiler vardı sankı az kalmıştı emeklılığıne demı

o zaman vazgectım hoş goruuyo dıye sevmıştım
sızınkını valla hatrlamıyorumkı bıdaha gelırsem sıze alıcı gözle bakarım artık

YÜRÜyerek 15 dk falan otobüsle gidersen de 5 dk sürmez bile herhalde.
çok yakın ama çıksam da ya bi yere gitmek için ana merkez diye oraya gidiyorum uzun zamandır gezmek için gitmiyorum.
yarın sophing festivali yarına da bırakabilirim aslında ama bugünde halletsem hiçte fena olmaz bakcaz artık duruma göre müd. bey erken gelirse normal saatimde çıkarım.
neyseki izne gidiyor 1 hafta rahat olacağım..

bu hafta başladı daha iyi emekliliğine de 1 sene var daha biraz daha çalışacak işte

buyrun gelin ya yine istediğiniz zaman
hemen tv yanında duruyor ama dediğin gibi çok dikkat çekmiyor. devamlı açınca gözün kayıyor tv izleyemiyorsun
ama ileri de çocuk olunca onun odasunda resimlerini açabilirim belki ileri de çok daha severek kullanırım.
ilk zamanlar güzeldi. her gelen resimlerimizi görmek istiyordu resim de bir ton attık oradan kendi kendine dönüyordu göz ucu ile herkes bakıyordu

ay cok yakınmış
ne güzel valla ama bana cok kalabalık gelıo orası bıde anılarım var tanıdık cok gtmek ıstemıyoum
evlenelıde hıc gtmedım
sıze gelırsek gıderız belkıde
sophing ne:26:
ohh benımkıde gtse keşke baş belası yaa gtmezkı sankı o olmaza batcezzz

ay cok az kalmış maşallah cabucak gecsın ınş ne güzel bızde emeklı olabılcez mı acep

gelırız cnm ınş.ama kocemın işi sımdıkk karışık o olmazsa ben tek gelırım nasılsa bekarımbu hafta anamdayım ama
edayı pasaklımıda cok özledım ayy ne ayıp uzun zamandır görusemıyoruz bıde cok sevıyom ayıp bana valla

bebek olunca daha hoş gelecektr emınım

bacım seninde bu yasaklarla başın dertte he...Biraz uy bari yasaklara...

Maaşallah hem kendine hem bebeişine kilo aldırıyorsun..Tosun olacak belli..

BEN uyuyorum yaa kmek yemiyorum hamur işi hele simiti bile özledim düşünün

dikkat et kendine, ne diyorsa doktorlar uy pehleyip pühleme. kim bilir kaç kilo oldun iri kıyım :)

Benimkide 16. haftada ama 157 gram olmuş haftadaşları daha 110 gram sanırım benim ki biraz iri olacak

67,5 oldum sel :)) iki kilo daha alma hakkım kaldı doktorda kilo alırsan kovarım seni dedi :))
maşallah seninkine de gramınıda yerim onun büyüyormuş annesi

çok tatlı ilki güle güle giyin

onun keyfi yerinde olan bana oluyor :))

EVET çok yakın ondan gidemiyoruz zaten dibinde ya gidesin gelmiyor aman bir gün gideriz diyoruz.
kabalık ama taksimin havası mıdır nedir bazen çok güzel oluyor. akşamları hatta özellikle de geceleri mikemmel oluyor..
alışveriş shopping tüm avmlerde indirim falan oluyor ama nerelerde ne kadardr bilmiyorum

bizimki mecbur gidiyor aman gitsin bir daha da gelmesin mümkün se

gel canım haftasonu tek gel nasıl istersen ya bak onlarla bir görüşme ayarlayalım isterseniz hep beraber bize gelin isterseniz birimizde buluşalım
sen organize etsene hepsi ile görüşüyorsun ben bide eda ile görüşüyorum pasaklı falan uzak kaldık ama bir haftasonu buluşalım hep beraber

çok tatlı ilki güle güle giyin

onun keyfi yerinde olan bana oluyor :))

sağol cnm

he taşıyan hamal sensın nasılsa

aynen öle oluyo
yakınsan gtmeye fırsat olmuyoo
akşamları hoş oluyordur emınım cnm ama ben tavıkımya hıc gecelere akamıyorumdeğişklık olur aslında

gelmesın ınş
bu hafta gelemem ama haftaya kocem çalışır gelemezsede derım ona
ayy bıde ben nasıl gelcem kaybolmam demııyı bı tarıf lazım
ben görüşyom cnm tmm ayarlarız bıgun ayy hele o edamı nasıl özledım yaa nasıl ıyı bı ınsan melek yaa melekpasaklımada derım cnm
ayarlarız
en son eda hamış bıle değildı görüştüğümzde evlendık ayrıldık yaa cok üzülüyorum ama bı pazar var dıye planda olmuoo
ya evde kalıyom temızlık yada eşimle zaman gecırıyom ee bıde aılemı özluom
aslında karşıya gtmışken gıdebılırımde tüü bana valla nasıl arkadaşsamm

BİR haftasonumuzu ona göre ayarlayalım ortak bir gün olsun hep birlikte görüşelim
hatta buyursunlar bize gelsinler eda ile bizim evler yakın pasaklımla sana da tarif ederiz. sevgi böcüğü vardı bide ona da söyleriz oda gelir
mükemmel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…