- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
domestos sprey alvalla kokusuda hoş bana göre tabee sık beke sonra sıl mıss
eskıden mutfakta dolap mı var yaa
perdesı olurdu özellıkle tezgah altının üstününde açık tabaklık
bılırsın sen kangamm
ahh ahh ben sevıom ölee sımdık herşeye sahıp oldukça cok daha ıysını ıstıyozzz
evet ama bana kan için gittiğim dr söyledi eğer evde kahvaltı yapamıyorsan k flakes ama demir ve vitaminler için olanın dan ye diyerekten
tabi günde sadece 1 kez k flakes çoğunlukta zayıflamk için kullanılıyor o zaman sağlıklı mdıır bilmiyorum günde 2 kez sadece bunun ile aç kalmak bilemem
ama şöyle de düşünüyorum ciddi zararı olsa diyetisyenler vermezdi. görümceme diyetisyen kendisi vermişti. içinde buğdaydan oluştuğu için tabi o k flakes değiladı bir başka.
1 dk gelcem.. devamını sonra yazarım.. aşağı inmem lazım
kitap içinde canım.
DR öne çıkanlardan takip edebilirsin ben malesef ayırım yapıyorum. şimdi Boranın kitabını okuyacağım. kısmetse
sen kitabı nereden alıyorsun ?
doktorumu ızlıyoumm
karaciğer yağlanmasını anlatılıyor
salam sossıs sucuk kesınlıkle önermıyorlarmış
ahh ne sağlıklı bıreyım
hayatımda ağzıma sokmadım en son evede almamaya karar verdım 3 4 aydır almıyom sucuk maret alıyorum mangal onuda cok nadır pazr kahvaltılarında bırlıkte olursak
İnşllah sipidi hatta erken alacam sanırım :)
ayrıntılıda çıkan riskin kontrolüne gittim yine ayrıntılıya soktular risk devam tansiyon hastası olabilirmişim onun kontrolleri var şimdilik erken doğumada neden olurmuş
BEN uyuyorum yaa kmek yemiyorum hamur işi hele simiti bile özledim düşünün
67,5 oldum sel :)) iki kilo daha alma hakkım kaldı doktorda kilo alırsan kovarım seni dedi :))
maşallah seninkine de gramınıda yerim onun büyüyormuş annesi
çok tatlı ilki güle güle giyin
onun keyfi yerinde olan bana oluyor :))
sen bilirsin diyon nan ben 60 yaşında mıyım annem anlatır öyle dolaplarıben kendimi bildim bileli kapaklı dolaplar var böcüşüm, ama eskiden krem rengi mi deniyor öyle renkteydi sonra işte meşe mi deniyor ondan yaptırmıştılar. dön dolaş bu evde yine meşe mutfak oldu ama girinti çıkıntılı sinir oluyorummm küçükken tabii ben temizlemediğim için hiç sorun olmuyordu
senden karı olmaz kangamsucuk almayan, yapmayan kadın olur mu bak işte kadınlık tanımı adamına göre nasıl değişir, benimkine hiç ev işi yapma etme bir sucuk çevir ohh senden kıymetlisi olmaz
böcükkk bayıldım çoraplara kaç paraya aldın ki? birde netten mi aldın
e haklı adam mandişim dikkat et azcık Allah korusun sağlığından olma, sonra vermesi çok zor oluyormuş. Senin kide büyümüş kuzum yaaa kocaman oldu durumuz...
Bir doğsa belki görmee gelirim anneme geldiğimde :)
sen bilirsin diyon nan ben 60 yaşında mıyım annem anlatır öyle dolaplarıben kendimi bildim bileli kapaklı dolaplar var böcüşüm, ama eskiden krem rengi mi deniyor öyle renkteydi sonra işte meşe mi deniyor ondan yaptırmıştılar. dön dolaş bu evde yine meşe mutfak oldu ama girinti çıkıntılı sinir oluyorummm küçükken tabii ben temizlemediğim için hiç sorun olmuyordu
müsli olmalı diğer dediğin, ben de kullanıyorum onu yulaf ezmesiyle evde kendim karışım yaparak da hatta bazen. corn flakes mısırdan olduğundan bana dokunuyor sonrasında, diğeri meyveli falan daha lezzetli geliyor diye avutuyorum kendimi ne yapayım:)
bak bu iyi fikir spidi ben de bakayım d&r ın sitesine, ayşe kulin'in kitabı değil mi o, ah evdekiler bitince ben de istiyorum, evde birikmişlerim var da onları eritene kadar yasak koydum kendime :)))
senden karı olmaz kangamsucuk almayan, yapmayan kadın olur mu bak işte kadınlık tanımı adamına göre nasıl değişir, benimkine hiç ev işi yapma etme bir sucuk çevir ohh senden kıymetlisi olmaz
erken derkennnnn????
peki ne yapılacak tansiyon için şekerle tansiyonun alakası var mı ki, ben sanmıyorum çünkü tansiyonum düşüp şekerim çıkıyor benim:))) kahve tansiyonu çıkarıyor muydu? eğer öyle ise koladan da uzak durmalısın diyeceğim ama içmiyordun zaten di mine olur dikkat et annesi bak az kaldı ikinizin de sağlığı için...
amanin sen bildiğin dikkat ediyormuşsun hani hal ve gidişatından götürüyorsun sanıyorduk sanırım mandişim :26:
gunaydın hatunlar
uğur bocugu kocayı 2 gunde bır buluyo artık onun cıbıldak gezmesı lazım
günaydın kızlar...
Dün gece elektrikler kesildi 12:30'da uzun sürede gelmedi..Bizimde uykumuz kaçınca sohpet ettik eşimle Sanırım uyuduğumuzda 2'yi geçiyordu..Uykum var
Yarın fena halde temizlik yapmam gerek erken kalkmalıyım uykumu alamıyacam
yorgun o perdeli mutfakları ben bile hatırlıyorum :)) bu hafızayla komşumuzun evinde vardı çocukken saklanbaş oyununda çok işe yarardı :)) hatta o mutfakta ilk ağda denememizi yapmıştık :)
böcük evde giycem deseydin şaşardım zaten çorapları :))
nıyekı kım gelıyyy
yok laa normaldede ben azmışımdır gymem
cıbıl cıbıl sevıommm
kocemle saklambaç oynuok
nıyekı kım gelıyyy
kendını genç göstermeye çalışıyoo
ayy bende saklanırdım hee köylerdeble hala var
benım kanga modern garu saraylarda yetişmş nerden bılsın
yanı lenn evde corapmı gıyılırmış jartıyer belkı
mutluluk nerdesın kız sen
yok laa normaldede ben azmışımdır gymem
cıbıl cıbıl sevıommm
kocemle saklambaç oynuok
nıyekı kım gelıyyy
kendını genç göstermeye çalışıyoo
ayy bende saklanırdım hee köylerdeble hala var
benım kanga modern garu saraylarda yetişmş nerden bılsın
yanı lenn evde corapmı gıyılırmış jartıyer belkı
Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...
ugurum bocugum bn ılk once buzdolabı almaya karar verdım bayb hele bı akıl ver bacına hangı modelden alayım sn bılırsın bu ıslerı ama fıyatı cok pahalı olmasın
Allah kabul etsın cnmÖnümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...
ben arçelıkten başka beyaz esya almam model konusnda sen bekar evıne bakcen sanırımugurum bocugum bn ılk once buzdolabı almaya karar verdım bayb hele bı akıl ver bacına hangı modelden alayım sn bılırsın bu ıslerı ama fıyatı cok pahalı olmasın
Günaydın kızlar..
:))) saray kızı doğru dedin böcük :))
heh işte beklenen cevap jartiyer :)
:))) saray kızı doğru dedin böcük :))
heh işte beklenen cevap jartiyer :)
Allah kabul etsin
aynalı yada gri almada ne alırsan al hele siyah kesinlikle alma
Allah kabul etsın cnm
ben arçelıkten başka beyaz esya almam model konusnda sen bekar evıne bakcen sanırım
A+++ olmasna bak ılk önce sonrası kolay
beyaz renkler grılere göre ucuz
beımkı ınox azcık pahalı
sen kendıne alacaksan öncelık dedığım gıbı enerjı tüketımı olsun
kont kangaa
yanı demıben kışın evlendım ya jartıyer üstüne tayt gymıştım
Allah kabul etsın cnm
ben arçelıkten başka beyaz esya almam model konusnda sen bekar evıne bakcen sanırım
A+++ olmasna bak ılk önce sonrası kolay
beyaz renkler grılere göre ucuz
beımkı ınox azcık pahalı
sen kendıne alacaksan öncelık dedığım gıbı enerjı tüketımı olsun
kont kangaa
yanı demıben kışın evlendım ya jartıyer üstüne tayt gymıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?