Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selcım netten aldım cnm daymod danınş yarın gelır normalde 3 gün dıyo ama bı bayan aradı gelır yarın dedı

sen bilirsin diyon nan ben 60 yaşında mıyım annem anlatır öyle dolapları ben kendimi bildim bileli kapaklı dolaplar var böcüşüm, ama eskiden krem rengi mi deniyor öyle renkteydi sonra işte meşe mi deniyor ondan yaptırmıştılar. dön dolaş bu evde yine meşe mutfak oldu ama girinti çıkıntılı sinir oluyorummm küçükken tabii ben temizlemediğim için hiç sorun olmuyordu

müsli olmalı diğer dediğin, ben de kullanıyorum onu yulaf ezmesiyle evde kendim karışım yaparak da hatta bazen. corn flakes mısırdan olduğundan bana dokunuyor sonrasında, diğeri meyveli falan daha lezzetli geliyor diye avutuyorum kendimi ne yapayım:)

kitap içinde canım.

DR öne çıkanlardan takip edebilirsin ben malesef ayırım yapıyorum. şimdi Boranın kitabını okuyacağım. kısmetse

sen kitabı nereden alıyorsun ?

bak bu iyi fikir spidi ben de bakayım d&r ın sitesine, ayşe kulin'in kitabı değil mi o, ah evdekiler bitince ben de istiyorum, evde birikmişlerim var da onları eritene kadar yasak koydum kendime :)))

senden karı olmaz kangam sucuk almayan, yapmayan kadın olur mu bak işte kadınlık tanımı adamına göre nasıl değişir, benimkine hiç ev işi yapma etme bir sucuk çevir ohh senden kıymetlisi olmaz

İnşllah sipidi hatta erken alacam sanırım :)

erken derkennnnn????

ayrıntılıda çıkan riskin kontrolüne gittim yine ayrıntılıya soktular risk devam tansiyon hastası olabilirmişim onun kontrolleri var şimdilik erken doğumada neden olurmuş

peki ne yapılacak tansiyon için şekerle tansiyonun alakası var mı ki, ben sanmıyorum çünkü tansiyonum düşüp şekerim çıkıyor benim:))) kahve tansiyonu çıkarıyor muydu? eğer öyle ise koladan da uzak durmalısın diyeceğim ama içmiyordun zaten di mi ne olur dikkat et annesi bak az kaldı ikinizin de sağlığı için...

amanin sen bildiğin dikkat ediyormuşsun hani hal ve gidişatından götürüyorsun sanıyorduk sanırım mandişim :26:

boşver şimdiden iyi tatiller, hava nasıl olursa ona göre bir tatil yaparsınız maksat değişiklik olsun insanın ihtyiacı oluyor.

sel, senin nasıl gidiyor, hiç uğramıyorsun,ekim başı iyiymiş öğrendim sayende bodrum'u yani

böcüşüm çorapların hayırlı olsun ben çorap da sevmem zorda kalmadıkça orası ayrı ama bunları hiç giyemem sen işe mi giyeceksin, evde mi ?

nadia, olumsuz düşünme, eğer sen de istersen her şey olacağına varır ,karamsarlık yasak

mutluluk uğramamış yoksa dayanamadı gitti mi? :44: umarım bir bahane çıkmış gitmemiştir

yarın görüşemezsek herkese iyi hafta sonları

len ne 60 yaşı ben 25 ım hatrlıyorum sen nasıl bılmezsın o senın eksıklığınama köyde bıle vardır belkı hala
işin sonunu bıde temızlığe vurmuş banada senden garu olmaz dıoo
temızlığı sorun eden mı garu oluyoo

sucuk almıom demedımkı ıyı oku kangamm
salam sossıs almıyorum artık sucukta alırsam cok sık değil ve maret mangal dedım ve ayrıca eşime ben yapıyorummöhüümmm öhüümm

çorapları iş harıcınde her yerde gıyebılırım
mesela o kız erkeklı corabı mını etekle yad aşortla altına converse yada babetle
diğerlerınıde düğünde gezmede falan gıyerım
evde cıplakım kanka ben ne corabı

günyadn bu arada

gunaydın hatunlar
uğur bocugu kocayı 2 gunde bır buluyo artık onun cıbıldak gezmesı lazım

günaydın kızlar...

Dün gece elektrikler kesildi 12:30'da uzun sürede gelmedi..Bizimde uykumuz kaçınca sohpet ettik eşimle Sanırım uyuduğumuzda 2'yi geçiyordu..Uykum var

Yarın fena halde temizlik yapmam gerek erken kalkmalıyım uykumu alamıyacam

yorgun o perdeli mutfakları ben bile hatırlıyorum :)) bu hafızayla komşumuzun evinde vardı çocukken saklanbaş oyununda çok işe yarardı :)) hatta o mutfakta ilk ağda denememizi yapmıştık :)

böcük evde giycem deseydin şaşardım zaten çorapları :))

gerçektennn çok sevinirim sel gel tabi çokta mutlu olurum

ediyorum yorgun canım istediği sürece :)) ekmek canım istese yerim kimse tutamazda canım istemiyor zaten yasak zorlamıyorum hiç :))

gunaydın hatunlar
uğur bocugu kocayı 2 gunde bır buluyo artık onun cıbıldak gezmesı lazım

yok laa normaldede ben azmışımdır gymem
cıbıl cıbıl sevıommm
kocemle saklambaç oynuok

nıyekı kım gelıyyy

kendını genç göstermeye çalışıyoo
ayy bende saklanırdım hee köylerdeble hala var
benım kanga modern garu saraylarda yetişmş nerden bılsın

yanı lenn evde corapmı gıyılırmış jartıyer belkı

ugurum bocugum bn ılk once buzdolabı almaya karar verdım bayb hele bı akıl ver bacına hangı modelden alayım sn bılırsın bu ıslerı ama fıyatı cok pahalı olmasın

mutluluk nerdesın kız sen

:))) saray kızı doğru dedin böcük :))

heh işte beklenen cevap jartiyer :)

Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...

Allah kabul etsin

ugurum bocugum bn ılk once buzdolabı almaya karar verdım bayb hele bı akıl ver bacına hangı modelden alayım sn bılırsın bu ıslerı ama fıyatı cok pahalı olmasın

aynalı yada gri almada ne alırsan al hele siyah kesinlikle alma

Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...
Allah kabul etsın cnm
ben arçelıkten başka beyaz esya almam model konusnda sen bekar evıne bakcen sanırım
A+++ olmasna bak ılk önce sonrası kolay
beyaz renkler grılere göre ucuz
beımkı ınox azcık pahalı
sen kendıne alacaksan öncelık dedığım gıbı enerjı tüketımı olsun
Günaydın kızlar..

:))) saray kızı doğru dedin böcük :))

heh işte beklenen cevap jartiyer :)

Allah kabul etsin

aynalı yada gri almada ne alırsan al hele siyah kesinlikle alma

mandişş ya koptumm aynalı alma gri alma siyah alma ne kaldı onun yerine direk beyz al desenee :)))

kont kangaa

yanı demıben kışın evlendım ya jartıyer üstüne tayt gymıştım

böcükkkk neden bana böleee :2: beni sevmiomusun artık :2:

Buarada kışın mı evlendinn hangi ayda ama zordur kışın evlenmek dimi :26:

arçelik bizdede hep :))

kont kangaa

yanı demıben kışın evlendım ya jartıyer üstüne tayt gymıştım

hahaaa hayatta inanmam donsanda giymezsin yada eşin görmeden çıkarmışsındır yine jartiyerinle kalmışsındır sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…