Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

olur cnmmmm
sevgı böcüğü kım yaa sevgı kelebeğı değil mıydı o bebesı olan

Kızlar ben düşündümde tatile ihtiyacım var yoksa dağılacağım..

Bu yıl tatil yapmadık..

Az önce aklıma geldi Bayramda bandırmaya gidecez..Orda 1 gün kalıp nereye tatile gidebiliriz yakınlarda..Mandiş en son oralara sen gittin nereler güzel fiyatları uygun..

balıkesir ucuz yer boşver otel fiyatlarını bilmem biz eşimin işyerinin misafirhanelerinde kaldık

erdek sahili güzel denize girmek için edremit güzel hem yeşil hem sahili zeytinlikleri filan sarımsaklı sahili güzel sakin güzel yer ben balıkesire daha öncede gitmiştim bu gidişimdede hayran geri geldim insanları sıcak kanlı trust muamelesi yapmıyorlar yardımseverler tarihi yerleride var gezilcek yerleride ama en çok sahili temiz güzel

Erdek bandırmaya çok yakın ozaman bozulur eşimin ablası..Niye otelde kalıyoruz diye...

ayvalık, avşa adası gelmişti aklıma birde sarımsaklıya bakayım..

Bu arada eşimin bu düşüncemden haberi yok..Ne der bilmiyorumm..

Birde kayınpeder bozuntusu kurban kesildikten sonra gidin et görürüsünüz demiş..2 günümü onun etleri için feda edemem..Adam her şeye burnunu sokuyor ya

et görürsünüz mü götürürsünüzmü :)))

evet ayvalık tarafı hem ege denizi daha iyi ayvalık altınoluk arasında herhangii bir yerde olabilir hem o sahili hep gezebilirsiniz değer bence bol yiycek var oralarda balığı zeytinyağlıları bol sağlıklı beslnirsiniz hem sakindir şimdi biz gittiğimizde bile sakindi ssezon bitmişti kafa dinlersiniz rahat rahat gezersiniz

benımde bende cıkmadım
ama sanırım cıksamda aılemle geçırırım ıst daayy bak tatılde ıken tüm kk ıle buluşablırım

nee et mı görürsünüz

Kayınpeder eşimin adınada kurban kesiyor.Askerdeyken eşim adakmı adamış ne...Anca kesiyor onuda kurbana denk getirmiş..Ablasına kurban eti götürecez..Biz et yemiyoruz

Valla düşündümde sezon geçti..

Ramazan bayramında bodrumda gitmek istediğimiz bir otel vardı.Fiyatı çok uygun baktımda.Gözümüzü karartıp oraya gitmek dahamı mantıklı ne..Ablasınada dönüşte yada giderken uğrarız...

Eşim ne der bilmiyorum tabi

iyide adak başka kurban başka yerine sayılmaz ki birde adak etinden adayan ve ailesi yiyebiliyormu ben yiyemez diye biliyordum neyse vardır birdiği adamın

sen bilirsin ben balıkesiri çok sevdim

iyide adak başka kurban başka yerine sayılmaz ki birde adak etinden adayan ve ailesi yiyebiliyormu ben yiyemez diye biliyordum neyse vardır birdiği adamın

sen bilirsin ben balıkesiri çok sevdim

Ben artık kayınpeder bozuntusunu sorgulamıyorum..Yapıyor bişeyler :))

Az önce eşimi aradım..Bugün bir iş için sınava girmişti.Pazartesi yeniden çağrmışlar yine..Büyük bir işletme.. İlk 5 ay az bir ücret demişler ondan sonra biraz çıkıyormuş..Sonra kadroya geçerse artacakmış ücret..

E diyor o iş olursa ne olacak..Dedim ama maaşı az..Keyifsizdi..Bişeyler dedi konuşuruz dedi yine..

Kafası karışık onunda bu tatil iyi gelecek..Zaten bu şirket tatilleriyle meşhur..Abimde orda çalışıyor..Abime sorayım akşam bayramda kaç gün tatil yapacaklar acep..

Bizim bu tatile çok ihtiyacımız var.İnşallah hem iş olur hemde tatil :)

he adak yenmezkı

benımde cok var boşverım ama para yoktoto korkusuna gıdemıyom bıle
bıde bıze o hafta para vermıo patron
yıllık ızın vermesı lazım ben vrdığını hıc görmedım benım haftalık almamam dmek aboww
eşim daha kasımda alcak

valla bilmem..

Bize dedi bu hak size ait..Dedik bize göstermeden dağıt sen..Ama nedir ne değildir bilmiyorum..Günahı boynuna..Kurban bayramındada adak kesilmez derler ama neyyse :)

Böcük eşim işsizlik maaşı alıyor.ayrıca çalışıyorda geliri iyi çok şükür..Benimde maaşım var..

Birde dediğim şirkete girerse (başlama tarihide bayramdan sonra olursa) tadından yenmez..Valla bayram haftası izin alırım bende ver elini bodrumm..Çok ihtiyacım var..Hayata bir mola verip bu kafa toparlanmazsa bu kış zor geçer bana..Tabiki bu durumda eşimede..Stres topu oldum anlıyacağın..

boşverim inan bugün ben baktım ayvalık bölgesine muhteşem yerler var arama motorundan yeşilyurt küçükkuyu otelleri diye arattır harika bir yer ama fiyatlar biraz pahalı sanki 2 kişi300 lira bir gece. Ama belki bu sezonda uygun olabilir

böcükkk bayıldım çoraplara kaç paraya aldın ki? birde netten mi aldın

e haklı adam mandişim dikkat et azcık Allah korusun sağlığından olma, sonra vermesi çok zor oluyormuş. Senin kide büyümüş kuzum yaaa kocaman oldu durumuz...
Bir doğsa belki görmee gelirim anneme geldiğimde :)

biz temmuz ayında sarımsaklıya gittik. 1400 TL 7 gün otele verdik 2 ay öncesinden erken rez. ile aldık zeytinci olivera otel.
bir daha asla gitmeyiz sanırım denizi buz gibiydi temmuz ayında hemde şimdi herhalde fırtına vardır havasında çok fazla beğenmedik

Benim dediğim yer deniz için değil sipidim gezmek için kazdağlarında bir köy yani ben gitmedim ama fotoğraflarını gördüm, bir arkadşaım gitmiş cennetten bir köşe diyor.
Ama Marmara ve Egenin üstleri soğuk olur zaten

Speedy bende sezonun geçtiğini düşünüyorum..

Eşim tatil deyince eğlencede ister.O yüzden sezonuda geçince istemez sanırım ..Gidersek bodruma gideriz herhalde..Çok güzel olur..İnşallah işe alınırsada bayramdan sonra işbaşı olur..Bayram haftası 3 gün bende izin alırım..Süper bir tatil yaparız..

Sell baktım dediğin yere bana göre çok güzel ama eşim eğlence istiyor orası daha çok sessiz sakin bir yere benziyor..

Hımmm anladım canım benim, Bodrumda güzel olur ama bayrama kadar soğur mu acaba geçen sene biz ekimin başında gitmiştik muhteşemdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…