- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
BİR haftasonumuzu ona göre ayarlayalım ortak bir gün olsun hep birlikte görüşelim
hatta buyursunlar bize gelsinler eda ile bizim evler yakın pasaklımla sana da tarif ederiz. sevgi böcüğü vardı bide ona da söyleriz oda gelir
mükemmel olur
olur cnmmmm
sevgı böcüğü kım yaa sevgı kelebeğı değil mıydı o bebesı olan
heh o işte. yeni oğlu oldu
Kızlar ben düşündümde tatile ihtiyacım var yoksa dağılacağım..
Bu yıl tatil yapmadık..
Az önce aklıma geldi Bayramda bandırmaya gidecez..Orda 1 gün kalıp nereye tatile gidebiliriz yakınlarda..Mandiş en son oralara sen gittin nereler güzel fiyatları uygun..
balıkesir ucuz yer boşver otel fiyatlarını bilmem biz eşimin işyerinin misafirhanelerinde kaldık
erdek sahili güzel denize girmek için edremit güzel hem yeşil hem sahili zeytinlikleri filan sarımsaklı sahili güzel sakin güzel yer ben balıkesire daha öncede gitmiştim bu gidişimdede hayran geri geldim insanları sıcak kanlı trust muamelesi yapmıyorlar yardımseverler tarihi yerleride var gezilcek yerleride ama en çok sahili temiz güzel
Erdek bandırmaya çok yakın ozaman bozulur eşimin ablası..Niye otelde kalıyoruz diye...
ayvalık, avşa adası gelmişti aklıma birde sarımsaklıya bakayım..
Bu arada eşimin bu düşüncemden haberi yok..Ne der bilmiyorumm..
Birde kayınpeder bozuntusu kurban kesildikten sonra gidin et görürüsünüz demiş..2 günümü onun etleri için feda edemem..Adam her şeye burnunu sokuyor ya
Bu yıl tatil yapmadık..
Az önce aklıma geldi Bayramda bandırmaya gidecez..Orda 1 gün kalıp nereye tatile gidebiliriz yakınlarda..Mandiş en son oralara sen gittin nereler güzel fiyatları uygun..
et görürsünüz mü götürürsünüzmü :)))
evet ayvalık tarafı hem ege denizi daha iyi ayvalık altınoluk arasında herhangii bir yerde olabilir hem o sahili hep gezebilirsiniz değer bence bol yiycek var oralarda balığı zeytinyağlıları bol sağlıklı beslnirsiniz hem sakindir şimdi biz gittiğimizde bile sakindi ssezon bitmişti kafa dinlersiniz rahat rahat gezersiniz
Kayınpeder eşimin adınada kurban kesiyor.Askerdeyken eşim adakmı adamış ne...Anca kesiyor onuda kurbana denk getirmiş..Ablasına kurban eti götürecez..Biz et yemiyoruz
Valla düşündümde sezon geçti..
Ramazan bayramında bodrumda gitmek istediğimiz bir otel vardı.Fiyatı çok uygun baktımda.Gözümüzü karartıp oraya gitmek dahamı mantıklı ne..Ablasınada dönüşte yada giderken uğrarız...
Eşim ne der bilmiyorum tabi
iyide adak başka kurban başka yerine sayılmaz ki birde adak etinden adayan ve ailesi yiyebiliyormu ben yiyemez diye biliyordum neyse vardır birdiği adamın
sen bilirsin ben balıkesiri çok sevdim
he adak yenmezkı
benımde cok var boşverım ama para yoktoto korkusuna gıdemıyom bıle
bıde bıze o hafta para vermıo patron
yıllık ızın vermesı lazım ben vrdığını hıc görmedım benım haftalık almamam dmek aboww
eşim daha kasımda alcak
Bu yıl tatil yapmadık..
böcükkk bayıldım çoraplara kaç paraya aldın ki? birde netten mi aldınhttp://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/10/daymod-çorap-2.jpg
çoraplar aldımda gösterem dedım daha elıme geçmedı ama olsun
bunun ıkı rengı vardı ıkısındende aldımm
reklamlarda görduydummm
http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/10/daymod-çorap-3.jpg
bıde bu ve leopar aldım bıde arkasında kurdale olan ve bıleığınde kelebek olan aldım
BEN uyuyorum yaa kmek yemiyorum hamur işi hele simiti bile özledim düşünün
67,5 oldum sel :)) iki kilo daha alma hakkım kaldı doktorda kilo alırsan kovarım seni dedi :))
maşallah seninkine de gramınıda yerim onun büyüyormuş annesi
çok tatlı ilki güle güle giyin
onun keyfi yerinde olan bana oluyor :))
biz temmuz ayında sarımsaklıya gittik. 1400 TL 7 gün otele verdik 2 ay öncesinden erken rez. ile aldık zeytinci olivera otel.
bir daha asla gitmeyiz sanırımdenizi buz gibiydi temmuz ayında hemde şimdi herhalde fırtına vardır havasında çok fazla beğenmedik
Speedy bende sezonun geçtiğini düşünüyorum..
Eşim tatil deyince eğlencede ister.O yüzden sezonuda geçince istemez sanırım ..Gidersek bodruma gideriz herhalde..Çok güzel olur..İnşallah işe alınırsada bayramdan sonra işbaşı olur..Bayram haftası 3 gün bende izin alırım..Süper bir tatil yaparız..
Sell baktım dediğin yere bana göre çok güzel ama eşim eğlence istiyor orası daha çok sessiz sakin bir yere benziyor..
Hımmm anladım canım benim, Bodrumda güzel olur ama bayrama kadar soğur mu acaba geçen sene biz ekimin başında gitmiştik muhteşemdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?