yanı
h geldın hacı
derın mevzulardaydık
töbee bunlar yüzünden günaha gırdım
kanmasınlar ama :)ben kanardım mesela kırmızıyada fuşyaa alırdım
google sor o göstersın dıommm:)
ben test ettım onayladım
her zmn bı parlaklık var toz moz yok ama leke oluyoo o da elınden geeçen yemek lekesı falan ama toz gercekten benımkılerde olmuoo
yanı
h geldın hacı
derın mevzulardaydık
töbee bunlar yüzünden günaha gırdım
bu kız ıyı değil boşwer
üstüne gtmeyekk
bu kac artılı şimcik bn anlamadım :44:
çok artılı olmasıda çok da önemli değil bence bir ara onların voltlarını ne kadar yaktıklarını araştırmıştık evet enerjide fark var ama alırken ödediğin farktan daha fazla değil kendini tölere edene kadar zaten değişme zamanı geliyor bence git mağzaya aç içini raflarına bak kullanımına hangisi kolay geliuyor hepsi aynı normaldede bazılarının rafları filan düz di desenliydi filan görsel olarak seni cezbedebilir
Benim dediğim yer deniz için değil sipidim gezmek için kazdağlarında bir köy yani ben gitmedim ama fotoğraflarını gördüm, bir arkadşaım gitmiş cennetten bir köşe diyor.
Ama Marmara ve Egenin üstleri soğuk olur zaten
o zaman en güzeli Bodrum ayvalık bitmiştir şuandaSpeedy bende sezonun geçtiğini düşünüyorum..
Eşim tatil deyince eğlencede ister.O yüzden sezonuda geçince istemez sanırım ..Gidersek bodruma gideriz herhalde..Çok güzel olur..İnşallah işe alınırsada bayramdan sonra işbaşı olur..Bayram haftası 3 gün bende izin alırım..Süper bir tatil yaparız..
Sell baktım dediğin yere bana göre çok güzel ama eşim eğlence istiyor orası daha çok sessiz sakin bir yere benziyor..
müsli olmalı diğer dediğin, ben de kullanıyorum onu yulaf ezmesiyle evde kendim karışım yaparak da hatta bazen. corn flakes mısırdan olduğundan bana dokunuyor sonrasında, diğeri meyveli falan daha lezzetli geliyor diye avutuyorum kendimi ne yapayım:)
bak bu iyi fikir spidi ben de bakayım d&r ın sitesine, ayşe kulin'in kitabı değil mi o, ah evdekiler bitince ben de istiyorum, evde birikmişlerim var da onları eritene kadar yasak koydum kendime :)))
günaydın kızlar...
Dün gece elektrikler kesildi 12:30'da uzun sürede gelmedi..Bizimde uykumuz kaçınca sohpet ettik eşimle Sanırım uyuduğumuzda 2'yi geçiyordu..Uykum var
Yarın fena halde temizlik yapmam gerek erken kalkmalıyım uykumu alamıyacam
Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...
ıyıdır cnmbocukkk sence yukardakı buz dolabı nasıl kız
bence daha ındırmlı alabılırsın ıkı kırıttamamdır buzdolabı ısını hallettık sayılır bn onu 1 mılyara baglarım hahahah :) elımden kurtulamaz
ve silincede hemen çıkmıyor el izleri her deterjanı süremiyorsun gözünü seveyim benim kara şanzıman beyaz buzdolabımın cifliyordumda hiç bişe olmuyordu
Tamam böcük gitmeyek üstüne iyi dedin
Şöyle genel bi yazıyım dedim.
Jartiyer muh. olmuş bana kv almıştı nişanlıyken bayram dasağolsun ama evlendiğimde giymedim. gelinliğin altına da pofuduk arkası tüllü don giymiştim herkes jartiyer beklemişti ama hiç kendimi kasamam dedim.
eve gidene kadar beyaz jartiyer simsiyah olur zaten saatlerce ayakkabı da :100::100::100:
beyaz eşyada da beyazın modası hiç geçmez diyorlar ama sanki artık geçti gibi... siyah çok istedim. benden önce evlenen arkadaşım hiç memnun olmadığı için almadım..tüm beyaz eşyalarım korumalı inox çoğu herkes güzel değil çok kir gösteriyor dese bile çok memnunumm
özel sıvıları oluyor onunla sildin mi mükemmel parlıyor çünkü..hiç sıkıntısı yok.
renkliler de güzel ama tüm beyaz eşyaların hepsinin aynı renk olması taraftarıyım.
A sınıfı da Amper olarak ciddi fark oluyor kurutma mak. bulduk bizde hovver marka 1200 TL kampanya da ve A sınıfı normalde A sınıfı olanlar 1900 den falan başlıyor.. yarın bakıcaz bakalım.
ben yemeğe gider artık gelince yine bakarım
kaz dağları doğası harika hasan boğuldu falan mükemmel 4*5 sene önce sanırım gitmiştik astım hastalarına çok iyi geldiğini duymuştum..
o zaman en güzeli Bodrum ayvalık bitmiştir şuanda
adını hiç bilmiyorum çok ilginç bir ismi var. müsli olabilir de belki
DR takip etmek iyi oluyor. bende bazen alıyorum evde birikiyor ama şimdi okuyacak kitabım kalmadıayşe kulin ve canan tan her daim favorim
bende bu akşam yapmayı düşünüyorum..
eşim annesine gidecek evde rahat rahat temizlik yapar evimi temizlerim. o olsa çoğu işi ona yıkardım ama neyse bu seferlik kurtuldu
Allah Rahmet eylesin. :44:
ıyıdır cnm
off amma alıntı etmışsın
nerdeydın bacum sen
he bencede ınox harıka ben cif sprey kullanıom kokusuda cok hoş hatta tam ne alam dıye düşünürken arçelıkte çalışana denk geldım adam cif al dedı
cok memnunum
grı cok hoş duruyoo ve hepsı aynı renk ayrı ayrı bendde sevmım
kurutma mı alcanız hayrlı olsun ama cok elektrık yakmaz mı ya elektrığede zam geldı
neyse yakın olsaydık ben sana getırırdım kışınyarı yarıya öderdık
bır artılıymıs ama tek kısı ıcın gdıp 2000 - 2500 veremem zaten param yok .. 1000 tl lık yeter ıste bna bıde camasır makınelerı var bu sıtede bı bakın bakım hangsı daha ıyıdır Arçelik, Çamaşır Makineleri , 7 Kg Çamaşır Makineleri Arçelik Online Satış
zaten bn tek kısı neyle doldurcam buzdolabını , kucuk buzdolaplarndan almayı dusundum ama onlarda cok mınık ya ,
450 fılan dı bıde almısken dogru duzgun bısey olsun barı
Şöyle genel bi yazıyım dedim.
Jartiyer muh. olmuş bana kv almıştı nişanlıyken bayram dasağolsun ama evlendiğimde giymedim. gelinliğin altına da pofuduk arkası tüllü don giymiştim herkes jartiyer beklemişti ama hiç kendimi kasamam dedim.
eve gidene kadar beyaz jartiyer simsiyah olur zaten saatlerce ayakkabı da :100::100::100:
beyaz eşyada da beyazın modası hiç geçmez diyorlar ama sanki artık geçti gibi... siyah çok istedim. benden önce evlenen arkadaşım hiç memnun olmadığı için almadım..tüm beyaz eşyalarım korumalı inox çoğu herkes güzel değil çok kir gösteriyor dese bile çok memnunumm
özel sıvıları oluyor onunla sildin mi mükemmel parlıyor çünkü..hiç sıkıntısı yok.
renkliler de güzel ama tüm beyaz eşyaların hepsinin aynı renk olması taraftarıyım.
A sınıfı da Amper olarak ciddi fark oluyor kurutma mak. bulduk bizde hovver marka 1200 TL kampanya da ve A sınıfı normalde A sınıfı olanlar 1900 den falan başlıyor.. yarın bakıcaz bakalım.
ben yemeğe gider artık gelince yine bakarım
kaz dağları doğası harika hasan boğuldu falan mükemmel 4*5 sene önce sanırım gitmiştik astım hastalarına çok iyi geldiğini duymuştum..
o zaman en güzeli Bodrum ayvalık bitmiştir şuanda
adını hiç bilmiyorum çok ilginç bir ismi var. müsli olabilir de belki
DR takip etmek iyi oluyor. bende bazen alıyorum evde birikiyor ama şimdi okuyacak kitabım kalmadıayşe kulin ve canan tan her daim favorim
bende bu akşam yapmayı düşünüyorum..
eşim annesine gidecek evde rahat rahat temizlik yapar evimi temizlerim. o olsa çoğu işi ona yıkardım ama neyse bu seferlik kurtuldu
Allah Rahmet eylesin. :44:
ıyıdır cnm
arçellık olması kafi
bence daha ındırmlı alabılırsın ıkı kırıttöbe töbe
valla hıc öle değil
ben sprey kullanıom ohh mıss gıbı cıkıyoo
beyazın modası gectıbaa göre
off amma alıntı etmışsın
nerdeydın bacum sen
he bencede ınox harıka ben cif sprey kullanıom kokusuda cok hoş hatta tam ne alam dıye düşünürken arçelıkte çalışana denk geldım adam cif al dedı
cok memnunum
grı cok hoş duruyoo ve hepsı aynı renk ayrı ayrı bendde sevmım
kurutma mı alcanız hayrlı olsun ama cok elektrık yakmaz mı ya elektrığede zam geldı
neyse yakın olsaydık ben sana getırırdım kışınyarı yarıya öderdık
aynen çoğunu da okumadan geçtim. ara ara olanları aldım alıntıya ama sayfa dolmuş
dün 11 de çıktım işten sabah erken geldim deli gibi çalışıyordum giremedimbu iş aşkı beni öldürecek
bende memnunum ama cif kullanmıyorum bizim şirkette paslanmazlar için bir sıvı var onu kullanıyorum. 2 damla döküyorum. kuru peçete ile ocağı temizleyebiliyorum cifi hiç denemedim.
kurutma bize şart çamaşırı devamlı evde kurutuyorum.. hep B yada C sınıfı buluyorduk bütçeye göre bu A sınıfı eğer olur ise iyi olcek ayda maxımum 15 TL fark geliyormuş kullanan bir arkadaş öyle dedi hafta da 2 kez çalıştırıyormuş..
o mesela beyaz olacak batıyor bana .adama dedim siz bunu yollayın griyue boyatın neyseki o ayrı k.tuvalette duracak orayı zaten kullanmıyoruz
aynen çoğunu da okumadan geçtim. ara ara olanları aldım alıntıya ama sayfa dolmuş
dün 11 de çıktım işten sabah erken geldim deli gibi çalışıyordum giremedimbu iş aşkı beni öldürecek
bende memnunum ama cif kullanmıyorum bizim şirkette paslanmazlar için bir sıvı var onu kullanıyorum. 2 damla döküyorum. kuru peçete ile ocağı temizleyebiliyorum cifi hiç denemedim.
kurutma bize şart çamaşırı devamlı evde kurutuyorum.. hep B yada C sınıfı buluyorduk bütçeye göre bu A sınıfı eğer olur ise iyi olcek ayda maxımum 15 TL fark geliyormuş kullanan bir arkadaş öyle dedi hafta da 2 kez çalıştırıyormuş..
o mesela beyaz olacak batıyor bana .adama dedim siz bunu yollayın griyue boyatın neyseki o ayrı k.tuvalette duracak orayı zaten kullanmıyoruz
Arçelik Yetkili Satıcısı, Arçelik Beyaz Eşya Online Resmi Satış
BURAYA BI BAKARSINIZ MI ?
EN UYGUN VE IILERI HANGILERI BI AKIL VERIN DAAA SONRAADA GDIP MAGAZADA BAKCEM
Küçük Ev Aletleri Arçelik K-7800 Buharika Buharlı Temizleyici - arcelikal.com
bende bunlardan istiyorum böcükkkk sen bak bu tembel işimi alınırmı
bende fakirinkini istiyorum..Tembel işimi bilmem ama hijyen işi olduğu kesin :)
tembel işiyse tam benlik yorgunluk hijyen işiyse senlik atomluk işiysede böcüüklük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?