Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tamamdır buzdolabı ısını hallettık sayılır bn onu 1 mılyara baglarım hahahah :) elımden kurtulamaz

ve silincede hemen çıkmıyor el izleri her deterjanı süremiyorsun gözünü seveyim benim kara şanzıman beyaz buzdolabımın cifliyordumda hiç bişe olmuyordu

bu kac artılı şimcik bn anlamadım :44:

bu kac artılı şimcik bn anlamadım :44:

çok artılı olmasıda çok da önemli değil bence bir ara onların voltlarını ne kadar yaktıklarını araştırmıştık evet enerjide fark var ama alırken ödediğin farktan daha fazla değil kendini tölere edene kadar zaten değişme zamanı geliyor bence git mağzaya aç içini raflarına bak kullanımına hangisi kolay geliuyor hepsi aynı normaldede bazılarının rafları filan düz di desenliydi filan görsel olarak seni cezbedebilir

zaten bn tek kısı neyle doldurcam buzdolabını , kucuk buzdolaplarndan almayı dusundum ama onlarda cok mınık ya ,
450 fılan dı bıde almısken dogru duzgun bısey olsun barı

Şöyle genel bi yazıyım dedim.

Jartiyer muh. olmuş bana kv almıştı nişanlıyken bayram da sağolsun ama evlendiğimde giymedim. gelinliğin altına da pofuduk arkası tüllü don giymiştim herkes jartiyer beklemişti ama hiç kendimi kasamam dedim.
eve gidene kadar beyaz jartiyer simsiyah olur zaten saatlerce ayakkabı da :100::100::100:

beyaz eşyada da beyazın modası hiç geçmez diyorlar ama sanki artık geçti gibi... siyah çok istedim. benden önce evlenen arkadaşım hiç memnun olmadığı için almadım..tüm beyaz eşyalarım korumalı inox çoğu herkes güzel değil çok kir gösteriyor dese bile çok memnunumm
özel sıvıları oluyor onunla sildin mi mükemmel parlıyor çünkü.. hiç sıkıntısı yok.
renkliler de güzel ama tüm beyaz eşyaların hepsinin aynı renk olması taraftarıyım.

A sınıfı da Amper olarak ciddi fark oluyor kurutma mak. bulduk bizde hovver marka 1200 TL kampanya da ve A sınıfı normalde A sınıfı olanlar 1900 den falan başlıyor.. yarın bakıcaz bakalım.

ben yemeğe gider artık gelince yine bakarım

kaz dağları doğası harika hasan boğuldu falan mükemmel 4*5 sene önce sanırım gitmiştik astım hastalarına çok iyi geldiğini duymuştum..

o zaman en güzeli Bodrum ayvalık bitmiştir şuanda

adını hiç bilmiyorum çok ilginç bir ismi var. müsli olabilir de belki

DR takip etmek iyi oluyor. bende bazen alıyorum evde birikiyor ama şimdi okuyacak kitabım kalmadı ayşe kulin ve canan tan her daim favorim

bende bu akşam yapmayı düşünüyorum..
eşim annesine gidecek evde rahat rahat temizlik yapar evimi temizlerim. o olsa çoğu işi ona yıkardım ama neyse bu seferlik kurtuldu

Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...

Allah Rahmet eylesin. :44:

bocukkk sence yukardakı buz dolabı nasıl kız
ıyıdır cnm
arçellık olması kafi
tamamdır buzdolabı ısını hallettık sayılır bn onu 1 mılyara baglarım hahahah :) elımden kurtulamaz
bence daha ındırmlı alabılırsın ıkı kırıttöbe töbe
ve silincede hemen çıkmıyor el izleri her deterjanı süremiyorsun gözünü seveyim benim kara şanzıman beyaz buzdolabımın cifliyordumda hiç bişe olmuyordu

valla hıc öle değil
ben sprey kullanıom ohh mıss gıbı cıkıyoo
beyazın modası gectı baa göre

Tamam böcük gitmeyek üstüne iyi dedin

off amma alıntı etmışsın
nerdeydın bacum sen

he bencede ınox harıka ben cif sprey kullanıom kokusuda cok hoş hatta tam ne alam dıye düşünürken arçelıkte çalışana denk geldım adam cif al dedı
cok memnunum
grı cok hoş duruyoo ve hepsı aynı renk ayrı ayrı bendde sevmım

kurutma mı alcanız hayrlı olsun ama cok elektrık yakmaz mı ya elektrığede zam geldı
neyse yakın olsaydık ben sana getırırdım kışınyarı yarıya öderdık

aynen çoğunu da okumadan geçtim. ara ara olanları aldım alıntıya ama sayfa dolmuş

dün 11 de çıktım işten sabah erken geldim deli gibi çalışıyordum giremedim bu iş aşkı beni öldürecek

bende memnunum ama cif kullanmıyorum bizim şirkette paslanmazlar için bir sıvı var onu kullanıyorum. 2 damla döküyorum. kuru peçete ile ocağı temizleyebiliyorum cifi hiç denemedim.

kurutma bize şart çamaşırı devamlı evde kurutuyorum.. hep B yada C sınıfı buluyorduk bütçeye göre bu A sınıfı eğer olur ise iyi olcek ayda maxımum 15 TL fark geliyormuş kullanan bir arkadaş öyle dedi hafta da 2 kez çalıştırıyormuş..
o mesela beyaz olacak batıyor bana . adama dedim siz bunu yollayın griyue boyatın neyseki o ayrı k.tuvalette duracak orayı zaten kullanmıyoruz

ısıtma grubu daha çok elektirik yakıyor yani çamaşır makinasında sıcak su olayından artılara bakman daha iyi bence biz hep arçelik kullandık pekte memnun değilim ben çamaşır makinasında bosh diyenler çok fazla bilene sor bence hee spot almıştım yıllar önce altus marka arçalğin yan sanayisi üçte bir paraya hemde onun gibi güzel yıkayan makinaya bir daha rastalamadım kaç makina değiştim o makinemide yepisyeni yengeme verdim hala kullanıyor memnun işe bak ya :)

zaten bn tek kısı neyle doldurcam buzdolabını , kucuk buzdolaplarndan almayı dusundum ama onlarda cok mınık ya ,
450 fılan dı bıde almısken dogru duzgun bısey olsun barı

yok küçükler kullanışlı değil buzluğu özellikle tekte olsan büyüğü iyidir doluyor ya ben bekar evimde ona bile sığamıyordum

beyazın modası geçmez arkadaş gün olacak hepiniz beyaza döneceksiniz :))

ona birde özel sıvılarmı alacam ahhh beyaz dolabım ahhh kaprissizdi ne sürersen parlardı ahh :))

pofuduk diyince tavşanın poposu geldi aklıma sipidi mübarek cuma vakti :))

kurutma makinası geçen gün bir arkadaşımdan duydum yakını arçelik bayisinde çalışıyormuş üretilmeyen modellerinden depoda kalanlarını satışa çıkarmışlar yani artık üretimi satımı olamayn elde kalan sıfır modelelr kurutma makinasını 150 tl ye almış çıldrıtttı beni niye bana söylemedin yada kimseye söylemedin diyorum böö bakıyor farka bak ya

defileye çıkacak sanki modası geçmişmiş

sipidi sprey boyolar var sende boyayabiliyorsun tüm beyaz eşya için marketlerde satılıyor sanırım

kolay gelsın cnm
11 de cıkıp nasıl gıttın eveyakın mı ev işe

cif sprey ama kokusu cok hoş adı gelmıyor aklıma bişi denılıyordu onaocağıda onla sılıyom peçete ıle alıverıyom oldu bıttı :)

gercekten aslında bende evde kurutuyom kullanmadığım odamda lazım ama yerde yok bızde aman hele önce bı ev alam gözüm sadece ev almakta
gri mı olcak sımdık ne güzell

offf bugün kolumu kaldırasım yok yaa....
Allahtan bugün yemek derdm de yok.
Pazartesi kaynanam geliii çok güzel di mi
işte öle sizden ne haber bacular

bocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kırıtmak ıse yaramadı
1090 a baktgmz buzdolabı vrya taksıtlı 1230 yanı 140 tl fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…