mandişş ya koptumm aynalı alma gri alma siyah alma ne kaldı onun yerine direk beyz al desenee :)))
böcükkkk neden bana böleee:2: beni sevmiomusun artık :2:
Buarada kışın mı evlendinn hangi ayda ama zordur kışın evlenmek dimi :26:
Benim dediğim yer deniz için değil sipidim gezmek için kazdağlarında bir köy yani ben gitmedim ama fotoğraflarını gördüm, bir arkadşaım gitmiş cennetten bir köşe diyor.
Ama Marmara ve Egenin üstleri soğuk olur zaten
böcükkkk neden bana böleee:2: beni sevmiomusun artık :2:
Buarada kışın mı evlendinn hangi ayda ama zordur kışın evlenmek dimi :26:
aklıma geldide şimdi renkli çıkardılar ya onların nasıl olduğunu bilmiyorum ondan böyle yazdım gözünü seveyim beyazın yaa kesinlikle beyaz aslında
ne olsun kız ısı terkettım ozur fılan dıeldıler sonra gerı dondum fılan fısman bıssuru sacmalık yasadım su son gunlerdeBurlardayım canımmm arada girip okuyodumda cevap yazamadım bi kaç gündür.
Sen napıosun, nerelerdesin, nası gidio?
zaten beyaz almayyı dusunuyorum uzerınede ortuler sererım ne guzel:))) saray kızı doğru dedin böcük :))
heh işte beklenen cevap jartiyer :)
Allah kabul etsin
aynalı yada gri almada ne alırsan al hele siyah kesinlikle alma
Allah kabul etsın cnm
ben arçelıkten başka beyaz esya almam model konusnda sen bekar evıne bakcen sanırım
A+++ olmasna bak ılk önce sonrası kolay
beyaz renkler grılere göre ucuz
beımkı ınox azcık pahalı
sen kendıne alacaksan öncelık dedığım gıbı enerjı tüketımı olsun
nerdesın olm senn
bıde halımı sercedımm
surat yapıyom trip yapıyommm canm öle ıstıyooo
aralıkta evlendım
valla o an soğuk işlemıyo zaten
sell dünki yorumlarınızı okurken yakaladım :) bizde daha dün akşam evli bi çift arkadaşımızla buluştuk geçen hafta kazdağlarına gitmişlerdi oda aynı senin gibi söylüyo cennetten bi köşe insan huzur buluyo dedi şimdi yorumlarda okuyunca dikkatimi çekti akşam bi anlattı bi anlattı atlayıp gidesim geldi zaten son 5 yıldır tatil yapmıom o kadar yoruldum ki kafa olarak beden olarak keşke imkanım olsa çok deil 2-3gün tatil yapabilsem
nerdesın olm senn
bıde halımı sercedımm
surat yapıyom trip yapıyommm canm öle ıstıyooo
aralıkta evlendım
valla o an soğuk işlemıyo zaten
He doru dionn bacum bak ben o kadar gelişemedim unutmuşum renklileri :) keşke bende evlencek olsamda gri hatta aynalı hergün silmek zorunda kalcağım buzdolabım olsa bi tek derdim bu olcak ama başka istemem keşke ay varya hergün öpe öpe silerim
canm sıkkındı bacum kaç gündür konuşmak yazmak zor geldiara ara girip okudum ama yazdıklarınızı, aman koyverdim bgn mutluyum gayri sıkıldım vallaha sıkılmaktan
Rahmetli ananem olsa bizim orda çok sıkılanı evlendirirler kızım derdi, benide evlendirseler keşke
hee gocan ısıtmıştır sene
Ben kışın evlencek olsam jartiyerimin altına pamuklu don giyerim heralde
arçelik bizdede hep :))
hahaaa hayatta inanmam donsanda giymezsin yada eşin görmeden çıkarmışsındır yine jartiyerinle kalmışsındır sen :)
He doru dionn bacum bak ben o kadar gelişemedim unutmuşum renklileri :) keşke bende evlencek olsamda gri hatta aynalı hergün silmek zorunda kalcağım buzdolabım olsa bi tek derdim bu olcak ama başka istemem keşke ay varya hergün öpe öpe silerim
ne olsun kız ısı terkettım ozur fılan dıeldıler sonra gerı dondum fılan fısman bıssuru sacmalık yasadım su son gunlerde
zaten beyaz almayyı dusunuyorum uzerınede ortuler sererım ne guzel
bn magazaya gdım A+++ ver mı dıyım :)
bocukkk bu A+++ daha mı az elektrık yakıyo bacım
bısı dıcem ama bana gulmeyın jartıyer altı corap ustu don arada da lastık olan seymı
hatrlamıyom len valla
sımdık bişi dıycemde neyse
grı al bacum benımkı ınox parmak ızı bırakmıoo mandışe bakma sen
beyaz eskıdendı hatta fuşyaalr süper
bunu mu anladın yanı
herhalde cahılll
arçelık A+++ ıste model fark etmes
benım dedığım modeller çift kapılı olur gücün yetmezz
bısı dıcem ama bana gulmeyın jartıyer altı corap ustu don arada da lastık olan seymı
Evt nadia biliom işten çıktını fln ara ara yazamasamda okuyodum boşver ya kötü düşünme hayırlısı böledir belki canm bakarsın deişirler düzelirler
Buarada maaşını alabildin mi??
hayır paçalı donlar vardı ya eskiden onların uçları fırfırlı dantelli olanı
doğru bildin aynen onlar
ya bna normal beyaz yıyeceklerıı sogutan bozmayan bı buzdolabı lazım bacılar ucmayın
hatrlamıyom len valla
sımdık bişi dıycemde neyse
grı al bacum benımkı ınox parmak ızı bırakmıoo mandışe bakma sen
beyaz eskıdendı hatta fuşyaalr süper
bunu mu anladın yanı
herhalde cahılll
arçelık A+++ ıste model fark etmes
benım dedığım modeller çift kapılı olur gücün yetmezz
canm sıkkındı bacum kaç gündür konuşmak yazmak zor geldiara ara girip okudum ama yazdıklarınızı, aman koyverdim bgn mutluyum gayri sıkıldım vallaha sıkılmaktan
Rahmetli ananem olsa bizim orda çok sıkılanı evlendirirler kızım derdi, benide evlendirseler keşke
hee gocan ısıtmıştır sene
Ben kışın evlencek olsam jartiyerimin altına pamuklu don giyerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?