Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aklıma geldide şimdi renkli çıkardılar ya onların nasıl olduğunu bilmiyorum ondan böyle yazdım gözünü seveyim beyazın yaa kesinlikle beyaz aslında

sell dünki yorumlarınızı okurken yakaladım :) bizde daha dün akşam evli bi çift arkadaşımızla buluştuk geçen hafta kazdağlarına gitmişlerdi oda aynı senin gibi söylüyo cennetten bi köşe insan huzur buluyo dedi şimdi yorumlarda okuyunca dikkatimi çekti akşam bi anlattı bi anlattı atlayıp gidesim geldi zaten son 5 yıldır tatil yapmıom o kadar yoruldum ki kafa olarak beden olarak keşke imkanım olsa çok deil 2-3gün tatil yapabilsem

böcükkkk neden bana böleee :2: beni sevmiomusun artık :2:

Buarada kışın mı evlendinn hangi ayda ama zordur kışın evlenmek dimi :26:

nerdesın olm senn
bıde halımı sercedımm
surat yapıyom trip yapıyommm canm öle ıstıyooo

aralıkta evlendım
valla o an soğuk işlemıyo zaten

aklıma geldide şimdi renkli çıkardılar ya onların nasıl olduğunu bilmiyorum ondan böyle yazdım gözünü seveyim beyazın yaa kesinlikle beyaz aslında

He doru dionn bacum bak ben o kadar gelişemedim unutmuşum renklileri :) keşke bende evlencek olsamda gri hatta aynalı hergün silmek zorunda kalcağım buzdolabım olsa bi tek derdim bu olcak ama başka istemem keşke ay varya hergün öpe öpe silerim

Son düzenleme:
Burlardayım canımmm arada girip okuyodumda cevap yazamadım bi kaç gündür.

Sen napıosun, nerelerdesin, nası gidio?
ne olsun kız ısı terkettım ozur fılan dıeldıler sonra gerı dondum fılan fısman bıssuru sacmalık yasadım su son gunlerde
:))) saray kızı doğru dedin böcük :))

heh işte beklenen cevap jartiyer :)

Allah kabul etsin

aynalı yada gri almada ne alırsan al hele siyah kesinlikle alma
zaten beyaz almayyı dusunuyorum uzerınede ortuler sererım ne guzel

bn magazaya gdım A+++ ver mı dıyım :)

bocukkk bu A+++ daha mı az elektrık yakıyo bacım

nerdesın olm senn
bıde halımı sercedımm

aralıkta evlendım

canm sıkkındı bacum kaç gündür konuşmak yazmak zor geldi ara ara girip okudum ama yazdıklarınızı, aman koyverdim bgn mutluyum gayri sıkıldım vallaha sıkılmaktan

Rahmetli ananem olsa bizim orda çok sıkılanı evlendirirler kızım derdi, benide evlendirseler keşke

hee gocan ısıtmıştır sene

Ben kışın evlencek olsam jartiyerimin altına pamuklu don giyerim heralde

kaz dağları güzel gerçekten ama saçma kuralları var ormanın içine girme yasağı var girmek için baya bir paranı bırakman ve yanına seni gezdircek bir görevliyi alman gerekiyor görevlide ayrıca para alıyor :))

nerdesın olm senn
bıde halımı sercedımm

aralıkta evlendım

yaa ogün gelsin inşalalh görürüm seni hergün silermiş öpe öpe o dolabı atarsın balkondan her mutfağa girşimde öyle hissediyorum :)

bısı dıcem ama bana gulmeyın jartıyer altı corap ustu don arada da lastık olan seymı

arçelik bizdede hep :))

hahaaa hayatta inanmam donsanda giymezsin yada eşin görmeden çıkarmışsındır yine jartiyerinle kalmışsındır sen :)

hatrlamıyom len valla

sımdık bişi dıycemde neyse
grı al bacum benımkı ınox parmak ızı bırakmıoo mandışe bakma sen
beyaz eskıdendı hatta fuşyaalr süper

bunu mu anladın yanı
bocukkk bu A+++ daha mı az elektrık yakıyo bacım

herhalde cahılll
arçelık A+++ ıste model fark etmes
benım dedığım modeller çift kapılı olur gücün yetmezz

Evt nadia biliom işten çıktını fln ara ara yazamasamda okuyodum boşver ya kötü düşünme hayırlısı böledir belki canm bakarsın deişirler düzelirler

Buarada maaşını alabildin mi??

ya bna normal beyaz yıyeceklerıı sogutan bozmayan bı buzdolabı lazım bacılar ucmayın

Evt nadia biliom işten çıktını fln ara ara yazamasamda okuyodum boşver ya kötü düşünme hayırlısı böledir belki canm bakarsın deişirler düzelirler

Buarada maaşını alabildin mi??

evet cnm o zaman almıstım ıcerdekı paramı ...
sımdı dıer maası dort gozle beklıyorum
kendıme buzdolabı almam lazım

hayır paçalı donlar vardı ya eskiden onların uçları fırfırlı dantelli olanı

doğru bildin aynen onlar

puhahaahhaaynı şeyı demışık yaaa
ya bna normal beyaz yıyeceklerıı sogutan bozmayan bı buzdolabı lazım bacılar ucmayın

tmm olm işte bende sana dıom
arçelık al servıste sıkıntı cekmezsın hemde kalıtelı
beyaz al ucuz
bıde A+++ al enerjı az tüketır
model demıom dedım zaten

yemişim ınox minox eşyayamı hizmet edecem hıh yeni alınıyorsa en rahatı olsun ki zamanını temizliğe değil kocana ayır hıh sen atomsun diye hepimiz atom nasıl olalım

bıze öle canı ısteyınce yazcak arkadaş lazım deıl
hergun gelcen buraaa yoklama var

ısıtmazmı yaktı yaktııkül eyledııı

altına nasıl gycen len üstüne de barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…