yok o değil
pazen gıbı oluyoyaa cıceklı bacaktan kısa lastıklı o
yemişim ınox minox eşyayamı hizmet edecem hıh yeni alınıyorsa en rahatı olsun ki zamanını temizliğe değil kocana ayır hıh sen atomsun diye hepimiz atom nasıl olalım
anlamadım bosverın onu smdı bna buzdolabı bulmamız lazım bu lınktekı beyaz nasıl sence ama 2 artılı A++ Sınfı Buzdolapları
ya bna normal beyaz yıyeceklerıı sogutan bozmayan bı buzdolabı lazım bacılar ucmayın
yok o değil
pazen gıbı oluyoyaa cıceklı bacaktan kısa lastıklı o
puhahaahhaaynı şeyı demışık yaaa
tmm olm işte bende sana dıom
arçelık al servıste sıkıntı cekmezsın hemde kalıtelı
beyaz al ucuz
bıde A+++ al enerjı az tüketır
model demıom dedım zaten
len bııs bılmıon barı google amcaya sor beee
bence gt yerınde bak ıncele cnm bıde ne kadar + varsa en cok olanı al
öhümmm öhümm
olm ınox dıommm parmak ızı bırakmıo dıom sen ne dıyon aslında tam senlık hee
hız ız kır bellı olmuoo
5007 NY Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
evet ama o sorruya başka nasıl cevap verilir ki :))
ooo kızlar konunuz jartiyermi mübarek cuma saati tövbe yarrabbim:111:
Buzdolabı mevzusuna el atayım ben jartiyerden anlamam..Bana uzun dondan bahsedin
Arçelik kullanıyor babamlar çok memnunlar..Ben hangi akla hizmetse simens aldım.Gri inox birde..Buzdolabı inox olunca bulaşık makinası ankastrede gri tabi..İllah geldi ankastrenin temizliğinden..Balkona çıkarım aşağıya doğru elimden kaydırasım var...
Buzdolabı mevzusuna el atayım ben jartiyerden anlamam..Bana uzun dondan bahsedin
Arçelik kullanıyor babamlar çok memnunlar..Ben hangi akla hizmetse simens aldım.Gri inox birde..Buzdolabı inox olunca bulaşık makinası ankastrede gri tabi..İllah geldi ankastrenin temizliğinden..Balkona çıkarım aşağıya doğru elimden kaydırasım var...
Mandiş yok artık ya öle iş mi olur ne kadar saçmalamışlar onu duymamıştım artık insanları nası soycaklarını nerde soycaklarını şaşırdılar ona para buna para
Ne dicen kız böcükk söle içinde kalmasın :)
ne güzel kayar elden dimi aynı duyguları bende yaşıyorum siyah ankastre giri ankastre böö benim gibi birine hemde
jartiyer günahmı
yok kuzum ne günahı..Cuma vakti müstehcen sohpet diyerekten espürük ettim
kalsın kalsın mapısa düşemem sımdık
5007 NY Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
evet ama o sorruya başka nasıl cevap verilir ki :))
Mandiş yok artık ya öle iş mi olur ne kadar saçmalamışlar onu duymamıştım artık insanları nası soycaklarını nerde soycaklarını şaşırdılar ona para buna para
ama ıste anlamıyorum bn bacım sorun o :84:
yalan be o iz bırakmadığı tamamen yalan havada uçan tozu bile üstüne çekiyor
yok kuzum ne günahı..Cuma vakti müstehcen sohpet diyerekten espürük ettim
iyi sen bilin
ben yemeğe çıkıom bacular görüşürük 1 saat sora
hee boşver anladım ama müstehcen değilki canım sonuçta bir kıyafetin adı :)))
tabi canım donla çorabı birbirine bağlayan lastikle oluşan grup adı..Ne müstehcenliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?