kendını genç göstermeye çalışıyoo
ayy bende saklanırdım hee köylerdeble hala var
benım kanga modern garu saraylarda yetişmş nerden bılsın
yanı lenn evde corapmı gıyılırmış jartıyer belkı
Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...
He doru dionn bacum bak ben o kadar gelişemedim unutmuşum renklileri :) keşke bende evlencek olsamda gri hatta aynalı hergün silmek zorunda kalcağım buzdolabım olsa bi tek derdim bu olcak ama başka istemem keşke ay varya hergün öpe öpe silerim
tamamdır buzdolabı ısını hallettık sayılır bn onu 1 mılyara baglarım hahahah :) elımden kurtulamaz
cif sprey ama kokusu cok hoş adı gelmıyor aklıma bişi denılıyordu onaocağıda onla sılıyom peçete ıle alıverıyom oldu bıttı :)
hehheheh bn de 10 da yatıyorum hatta 2 gundur 9 da yatıyommm
9 cok erkende 10 normal ama bu aralar bıraz 10 u gecıoo kocem gıdıo onu beklıom falan
akşam 10:30da gttı bekledım az kıtap okudum 11 de yattım
mesaim bitti sayılır hepinize iyi tatiller iyi hafta sonları mutlu günler kızlar
eferım böle devamet tosun olcek ınşEvit böcük hanım tüketiyorum 157 gram olmuy sıpaydim :)
Aman o gelmesinde ben kendi işimi kendim görürüm :)
nerden bildin sarayda büyüdüğümü kangammmvay senden korkulur ya köye de gittim küçükken ama orada da perdeli değildi dolaplar kapaklıydı babamda mı bir sorun vardı acaba rahmetlide? :44: he ama balkonda olurdu raflar olurdu önüne perde gerilmiş olurdu mesela ama tabak çanak hep kapalı dolaplarda dururdu zaten takıntılıydı bizimkiler ama kira evindeyken de kendi evimizi aldığımızda da öyleydi, belki semte göre değişiyordur
veee tüh sana jartiyeri çorapsız nasıl giyeceksin onu de bakalımayrıca çorabın olacak ki adam çıkaracak kaç yıllık evlisin ben mi öğreticem
şuna bak peçeteyle temizlenen ocağım olsa günde 3 defa siler parlatırdım zengin olunca atomluk da ne var böyle oh kollarım kopuyor benim ocakla uğraşırken
gıııd gıdaaaaakkk gıd gıd gıdaaaaaaaaakkkdiye bir ses geldi kulağıma
kolay gelsin, kutu kaplamayı ben de düşünüyorum bu ara ıvır zıvırları raflara koymak için, hazırları gereksiz pahalı geliyor
kendin görmen işini sıkıcılık eder kangamkocan da mı demiyor bir şey dur daha büyüyünce geçersiniz siz diğer taktiklere
çorabın o işlevini bilmediğinden işte dedim çoraba laf ediyo jartiyer diyo onun da yarısı çorap sonuçta onu da giysen çorabını kendin mi çıkarıcan yoksa dereye girer gibi
heee saraylıyız tabii ama zor temizlenen ocağımız var naparsın hazıra dağ dayanmıyor
günaydın hayırlı haftalar.
hafta sonu ne zaman geçti anlamadım. ctesi çalışınca hiç keyifli olmuyorpazar annemlerin d.günüydü pasta yaptım onlara
Gunaydın hatunlar nabersınız ?
ah ahh her hafta ben aynı şeyı yaşıyorumctesı 5 olmuş hala burdaydım
5 te cıktım karşıya 4 saatte gıdebıldımpazarda 7de uyandım
annemler gelmıştı
öle hıc dınlenemedım genebu uzaklık mafedıo benı yaa
oraya gıdınce gözüm kararı aman dıom taşıncam evıme gelınce az daha sabret dıom
bu arada nıce yıllara
ıyı dıyelım ıyı olalım
aslında cok canım sıkkın
patron ctesı zam yaptı ama ıstemedım bugun konuşmam lazım
kabul etmezse cıkarım işten
sen nabersın
sizin mesafeler uzun oluyor gidip gelmek ayrı eziyet.çekilmez Allah sabır versin.
istediğin gibi zam olmadı sanırım , hakkını iste kesinlikle ama kabul etmezse işten çıkma durumunu daha iyi düşün derim
acele karar verme
Ah haftasonunu birde bana sorun..Ctesi 8:30'dan 18:30'a kadar durmadan temizlik yaptım..Akşam yemeğim yoktu eşimle dışarı çıktık.12'ye doğru döndük..
Pazar 8:00'de kalktım.13:00'e kadar temizlik yaptım..Saat 13:00'ü geçerken kahvaltıya gittik eşimle dolaytık..16:00da evdeydim...Akşam birde misafir geldi..Gece 1'e doğru yattım..
Şimdi nasılım..Yürümekte zorlanıyorum.orgunluğum sesimi dahi etkiliyor..
Ah haftasonunu birde bana sorun..Ctesi 8:30'dan 18:30'a kadar durmadan temizlik yaptım..Akşam yemeğim yoktu eşimle dışarı çıktık.12'ye doğru döndük..
Pazar 8:00'de kalktım.13:00'e kadar temizlik yaptım..Saat 13:00'ü geçerken kahvaltıya gittik eşimle dolaytık..16:00da evdeydim...Akşam birde misafir geldi..Gece 1'e doğru yattım..
Şimdi nasılım..Yürümekte zorlanıyorum.orgunluğum sesimi dahi etkiliyor..
off o mesafeler offfvalla 4 saate gıdebıldım şklardayım onuda ferıbotla gectım hee bıde köprüden geçsem varamazmışım saırım
zor oluyo böle yaa
olmadı cnm üstüne bıde haksızlık cok
hanı desemkı bereket versın zam vermıyo belkı ıstedığım gıbı ama yardımcı oluyo harçlık verıo cart curt
ama şok oldumçıraktan bıle az zam verdı
cok büyük haksızlık cok
diğer ustada benı beklıo
ctesı çalışmayıp akşamlar erken cıkma şansım var orda maaşta burdakınden 100 tl fazla:26:ne yapsam bılemedım
burdada mutsuzum şuan bana bunu layık gördüğü için patronum
acımak ıstemıyorum acıyıp kalırsam kabul etmış olurum ve 2,5 yıl bekleyıp bu zammı haketmemıştım cnm
diğer ustanın orda kıtap bıle okumama ızın var ayrıca
bıde anlayışlı ınsan sevdığım ı usta sağolsun
bakalım nolcak bugun
kocemde cok kızdı konuş bu ne bıcım zam dedı
han mı temızledın saray mı len
ne öle oaboww
hal kalmaz tabe
ama varya genede nolursa olsun ctesınız var şükredınn
ben bişi edemım pazarları anama gtsem ayrı dert gezsem ayrı temızlık yapsam ayrı arkadaşlarıma gtsem apayrıcoğu zaman hıc bırını yapamıyorum
Böcük bence patron istediğin zammı yapar
geçmiş olsun diyelim , evi temizledin ama kendin pert oldun.. hazır böyle gaza gelmişken önümüzdeki hafta da bize gel birlikte yapak
canım patronunun hakkı üzerinde çok büyük maaşından çok fazlasıyla para verdiği oluyor.
kim kim için para verir , ehliyete gönderir bilmiyorum... bunları seni orada tutmak için de yapmış olabilir mi onu da bilmiyorum.
ama nerede rahat edeceğini düşünüyorsan bence orada ol. diğer taraf daha iyi daha güzel diyorsan çık git bekleme bile ..
hak ettiğin şekilde çalışmak en güzel
Ah canım önümüzdeki haftasonu misafirlerim olmasa gelirdim..
Bence böcük konuşma yapınca patronun yaptığı iyilikleri sayabilir
canım patronunun hakkı üzerinde çok büyük maaşından çok fazlasıyla para verdiği oluyor.
kim kim için para verir , ehliyete gönderir bilmiyorum... bunları seni orada tutmak için de yapmış olabilir mi onu da bilmiyorum.
ama nerede rahat edeceğini düşünüyorsan bence orada ol. diğer taraf daha iyi daha güzel diyorsan çık git bekleme bile ..
hak ettiğin şekilde çalışmak en güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?