Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

nerden bildin sarayda büyüdüğümü kangammm vay senden korkulur ya köye de gittim küçükken ama orada da perdeli değildi dolaplar kapaklıydı babamda mı bir sorun vardı acaba rahmetlide? :44: he ama balkonda olurdu raflar olurdu önüne perde gerilmiş olurdu mesela ama tabak çanak hep kapalı dolaplarda dururdu zaten takıntılıydı bizimkiler ama kira evindeyken de kendi evimizi aldığımızda da öyleydi, belki semte göre değişiyordur

veee tüh sana jartiyeri çorapsız nasıl giyeceksin onu de bakalım ayrıca çorabın olacak ki adam çıkaracak kaç yıllık evlisin ben mi öğreticem

Önümüzdeki hafta ctesi annemin ve kayınvalidemin senesi için okuma yaptıracamda canım...

allah kabul etsin boşver.

ne biçim yaseminsin sen mandiş'in dediği gibi eşya bize hizmet etmeli

tamamdır buzdolabı ısını hallettık sayılır bn onu 1 mılyara baglarım hahahah :) elımden kurtulamaz

nadia sen bilirsin ama tek eve çıkacaksan, benim öğrenci arkadaşlarım ve yeni evlenen durumu olmayanlar 2. el alanlar oldu. artık eskisi gibi millet sürekli yeni şeyler almak için ya da tayini çıkan, boşanan, evlenen vb değiştirip duruyormuş yepyeni eşyaları. çok uygun fiyata hepsini bulabilirsin. hani beyaz eşya olduğu için de kumaş falan değil ya istediğin gibi temizleyip kullanabilirsin. yani bu da bir yol kendini çok zora sokmamak için

cif sprey ama kokusu cok hoş adı gelmıyor aklıma bişi denılıyordu onaocağıda onla sılıyom peçete ıle alıverıyom oldu bıttı :)

şuna bak peçeteyle temizlenen ocağım olsa günde 3 defa siler parlatırdım zengin olunca atomluk da ne var böyle oh kollarım kopuyor benim ocakla uğraşırken

hehheheh bn de 10 da yatıyorum hatta 2 gundur 9 da yatıyommm

9 cok erkende 10 normal ama bu aralar bıraz 10 u gecıoo kocem gıdıo onu beklıom falan
akşam 10:30da gttı bekledım az kıtap okudum 11 de yattım

gıııd gıdaaaaakkk gıd gıd gıdaaaaaaaaakkk diye bir ses geldi kulağıma

mesaim bitti sayılır hepinize iyi tatiller iyi hafta sonları mutlu günler kızlar

kolay gelsin, kutu kaplamayı ben de düşünüyorum bu ara ıvır zıvırları raflara koymak için, hazırları gereksiz pahalı geliyor

Evit böcük hanım tüketiyorum 157 gram olmuy sıpaydim :)
Aman o gelmesinde ben kendi işimi kendim görürüm :)
eferım böle devamet tosun olcek ınş
bencede yaa gelınlerı rahat bıraksınlar

baa bak kanga sen jartıyer dıyınce ne anlıon
çorapsız don mu
öle ıse don derdım ayolljartıyer dedımmm takım olıy hanı bılmem bılın mı
3 yıllık evlıyımde kocem cıkarmasın ben kend işimi görürüm sağolsun
sende taktık daha fazla ıse bızı aydınlatbeklıyom hee

saray garusu kangamm var vay beee

ne sandın sıkıyon 5 dk bekle peçete ıle sil tamamdır yüzey zaten kaygan öle hıc kalıcı leke bırakmıo
zengunluğun gözü cıksın naparsın

tavık oluyom bıraz evt ama sağlıklı yaşam kuralından bırıde ıyı uymak ve dınlenmek

mandış Allah yollarını acık etsın Allah kabul etsın ınş.
sanada kolay gele
beğenırsm benımde sıpama yaparsın demı

kendin görmen işini sıkıcılık eder kangam kocan da mı demiyor bir şey dur daha büyüyünce geçersiniz siz diğer taktiklere

çorabın o işlevini bilmediğinden işte dedim çoraba laf ediyo jartiyer diyo onun da yarısı çorap sonuçta onu da giysen çorabını kendin mi çıkarıcan yoksa dereye girer gibi

heee saraylıyız tabii ama zor temizlenen ocağımız var naparsın hazıra dağ dayanmıyor

uww neler duyyom öleekangamdan inciler hep duymak ısterız ona göre
taktık verırsın artık

kendım cıkarmam laa vazgeçtım kocem cıkarsın yormım kendımı

saraylı ama hazıra dağ dayanmaz dıo
ahh bu zengunler hep cimrilikten zengun oluyolar

günaydın hayırlı haftalar.

hafta sonu ne zaman geçti anlamadım. ctesi çalışınca hiç keyifli olmuyor pazar annemlerin d.günüydü pasta yaptım onlara

Gunaydın hatunlar nabersınız ?

günaydın hayırlı haftalar.

hafta sonu ne zaman geçti anlamadım. ctesi çalışınca hiç keyifli olmuyor pazar annemlerin d.günüydü pasta yaptım onlara

ah ahh her hafta ben aynı şeyı yaşıyorumctesı 5 olmuş hala burdaydım
5 te cıktım karşıya 4 saatte gıdebıldımpazarda 7de uyandım
annemler gelmıştı
öle hıc dınlenemedım genebu uzaklık mafedıo benı yaa
oraya gıdınce gözüm kararı aman dıom taşıncam evıme gelınce az daha sabret dıom
bu arada nıce yıllara
Gunaydın hatunlar nabersınız ?

ıyı dıyelım ıyı olalım
aslında cok canım sıkkın
patron ctesı zam yaptı ama ıstemedım bugun konuşmam lazım
kabul etmezse cıkarım işten
sen nabersın

sizin mesafeler uzun oluyor gidip gelmek ayrı eziyet. çekilmez Allah sabır versin.
istediğin gibi zam olmadı sanırım , hakkını iste kesinlikle ama kabul etmezse işten çıkma durumunu daha iyi düşün derim
acele karar verme

Ah haftasonunu birde bana sorun..Ctesi 8:30'dan 18:30'a kadar durmadan temizlik yaptım..Akşam yemeğim yoktu eşimle dışarı çıktık.12'ye doğru döndük..
Pazar 8:00'de kalktım.13:00'e kadar temizlik yaptım..Saat 13:00'ü geçerken kahvaltıya gittik eşimle dolaytık..16:00da evdeydim...Akşam birde misafir geldi..Gece 1'e doğru yattım..

Şimdi nasılım..Yürümekte zorlanıyorum.orgunluğum sesimi dahi etkiliyor..

off o mesafeler offfvalla 4 saate gıdebıldımşklardayım onuda ferıbotla gectım hee bıde köprüden geçsem varamazmışım saırım
zor oluyo böle yaa

olmadı cnm üstüne bıde haksızlık cok
hanı desemkı bereket versın zam vermıyo belkı ıstedığım gıbı ama yardımcı oluyo harçlık verıo cart curt
ama şok oldumçıraktan bıle az zam verdı
cok büyük haksızlık cok
diğer ustada benı beklıo
ctesı çalışmayıp akşamlar erken cıkma şansım var orda maaşta burdakınden 100 tl fazla:26:ne yapsam bılemedım
burdada mutsuzum şuan bana bunu layık gördüğü için patronum
acımak ıstemıyorum acıyıp kalırsam kabul etmış olurum ve 2,5 yıl bekleyıp bu zammı haketmemıştım cnm

diğer ustanın orda kıtap bıle okumama ızın var ayrıca
bıde anlayışlı ınsan sevdığım ı usta sağolsun
bakalım nolcak bugun
kocemde cok kızdı konuş bu ne bıcım zam dedı

günaydın kızlar mutlu haftalar hepinize neşeli bol kahkahalı sağlıklı huzurlu haftalar olsun

han mı temızledın saray mı len
ne öle oaboww
hal kalmaz tabe
ama varya genede nolursa olsun ctesınız var şükredınn
ben bişi edemım pazarları anama gtsem ayrı dert gezsem ayrı temızlık yapsam ayrı arkadaşlarıma gtsem apayrıcoğu zaman hıc bırını yapamıyorum

geçmiş olsun diyelim , evi temizledin ama kendin pert oldun.. hazır böyle gaza gelmişken önümüzdeki hafta da bize gel birlikte yapak

canım patronunun hakkı üzerinde çok büyük maaşından çok fazlasıyla para verdiği oluyor.
kim kim için para verir , ehliyete gönderir bilmiyorum... bunları seni orada tutmak için de yapmış olabilir mi onu da bilmiyorum.

ama nerede rahat edeceğini düşünüyorsan bence orada ol. diğer taraf daha iyi daha güzel diyorsan çık git bekleme bile ..
hak ettiğin şekilde çalışmak en güzel

Şöyle düşün böcük evi havaya fırlattım altını temizledim

Tek halılarım kaldı temizlenmedik.Onuda yarın yıkamaya verecem..

Çok şükür ctesi olmasaydı ne yapardımm

Böcük bence patron istediğin zammı yapar

yapmaaz belkı cnm ne bılem ben şok oldum
benı hep sevdığını söyler ama öle kırıldımkı
sevmesın valla benı
çaycıya 200 tl zam yaptı kadın hala dıyokı buna çalışmaz nankör
ben 2,5 yılda 120 tl yaptıgelde kabullen
olmazsa yapcak bişi yok
hayrlısı olsun dıyıp cıkarım yada tatıle cıkarımm kıymet anlar belkı olmazsa zaten döndüğümde ustaya gıderım
hayrlısı
öle kafam karışıkkı

Ah canım önümüzdeki haftasonu misafirlerim olmasa gelirdim..

Bence böcük konuşma yapınca patronun yaptığı iyilikleri sayabilir

Ah canım önümüzdeki haftasonu misafirlerim olmasa gelirdim..

Bence böcük konuşma yapınca patronun yaptığı iyilikleri sayabilir

sağol canım bizim evi temizlemek kolay oluyor 1 günde hallediyorum. ama bu ctesi sanırım gezeceğim annemler ,ananemler falan kv gideceğiz
salı kv d.günü çarşamba kv ile dayımlara gideceğiz. bu haftamızda böyle gidiyor işte şimdi den 3 gün dolu.

yaptıklrını ne ınkar ederım nede başka bısı ama bu zam olayı cok can sıkıcı cnm
sağolsun hep yardımcı oldu
ama bende hıc işim olmayan işlerı yaptım başka yerlerde beınm yaptığım işi 3 kişi yapıyo ınan ama ben tek başıma yapıyrum artı bıde çayclık temızlıkcılık yapıyorum
sabah en erken gelıp en geç cıkıyorum
ne bılem ben bunu hak etmedım

usta ıle konuştum
akşam yanına gıdıp önce onunla konuşp yarında patronla konuşmaya karar verdım
çunku ordakı anlaşmamı şartlarımızı konuşmamız lazım
sonra bı yanlış anlama yada yamukluk olmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…